آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

تایید (وزارت علوم)و (کار و امور اجتماعی)
سلام:
آیا تایید (وزارت علوم)و (کار و امور اجتماعی) برای مدارک دیپلم و لیسانس و همچنین گواهی شغلی لازم هست؟ یعنی باید زیر این مدارک ممهور شود ؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
معمولاً برای انجام ترجمه رسمی تاییدیه آنها را می خواهند. (در بعضی از موارد هم دیده شده که بدون تایید ترجمه کرده اند.)
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
یعنی سفارت کاری به مهر وزارت علوم نداره؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
تا اونجا که من میدونم سفارت نمی تونه تمام مهر های یه کشور رو بشناسه و معتبر بدونه. بنابر این تنها مهر وزارت امور خارجه رو میشناسه. اما برای این که وزارت امور خارجه مهر بزنه باید وزارت علوم مهر بزنه! بنابر این مدرکتونو بعد از گرفتن از دانشگاه باید ببرید به وزارت علوم تا اونا تایید کنن و مهر "برای ترجمه معتبر است" رو بزنن بعد ببرید دارالترجمه اونا ترجمه می کنن، میفرستن دادگستری، بعدش وزارت امور خارجه تا همه چی رو با هم تایید کنن و مهر بکنن.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Masoud
سلام
من هم یک سوال مشابه دارم. من ۲ سال سابقه کاری دارم. می خواستم بدونم اگر من نامه سابقه کار را از شرکتی که کار می کردم به زبان انگلیسی بگیرم و مهر انگلیسی هم داشته باشه ایا این کافیه یا بازم باید مورد تاید امور خارجه قرار بگیره؟

متشکرم
شماره کیس: ‎2009AS17XXX‎
نامه قبولی: ‎08 6th May‎
ارسال فرمهای سری اول: ‎9th Jun 08‎
کارنت: ‎9th Feb 09‎
نامه دوم: ‎09 20s Mar‎ از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: ‎09 31st Mar‎
مصاحبه: ‎09 14th April‎
کلیرنس و ویزا: ‎09 31st Aug‎ (پس از ‎130‎ روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: ‎09 16th Nov‎
دریافت گرین کارت: ‎09 22nd Dec‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام رفقا.
صمدجان از این موضوع مطمئنی؟ به نظر می رسه اگر لازم بود وزارت هم تایید کنه خود سفارت هم تایید از وزارت می خواست. من برای ‎Application‎ در دانشگاههای مختلف جایی ندیدم این رو نوشته باشن. یا نوشتن مدارک و ریز نمرات رسمی و به زبان انگلیسی از خود دانشگاه محل تحصیل ، یا اینکه نوشتن ترحمه ی رسمی مدارک به زبان انگلیسی. حالا خدا می دونه وقتی بریم اونجا چی می شه! باز هم منتظر پاسخ تو و دیگر رفقا هستم.
ارادت.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ما برای ترجمه مدارکمون اول رفتیم دفتر مرکزی دانشگاه ازاد تو پاسداران و اونا یه مهر و امضاء پشت مدارک انداختن که روش نوشته بود ترجمه بلامانع است . و بعد از اون دارالترجمه برگه ها رو قبول کرد .
مریم
شماره کیس: ‎11xxx‎
دریافت نامه اول: ‎May/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎May/2008‎
مصاحبه: ‎24th June 2008‎
كليرنس:September ‎7th, 2008‎


یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان
من هم مثل صمد جان مطمئنم باید اول کلیه مدارک دانشگاهی به تأیید وزارت علوم برسه بعد وزارت امور خارجه پی از ترجمه مهر می کنه. من مدرکی داشتم از دانشگاه که گواهی بود برای اینکه دانشجوی فوق لیسانس هستم (برای مهاجرت کانادا بهش احتیاج داشتم). و دارالترجمه فقط ترجمه کرد و مهر زد برای اینکه اونور بطونن فقط بخوننش و سر در بیارن! ولی ترجمه رسمی باید شرایط بلا رو داشته باشه، چه ریز نمرات و چه مدارک دانشگاهی.
موفق باشید
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ehsan نوشته:
سلام رفقا.
صمدجان از این موضوع مطمئنی؟ به نظر می رسه اگر لازم بود وزارت هم تایید کنه خود سفارت هم تایید از وزارت می خواست. من برای ‎Application‎ در دانشگاههای مختلف جایی ندیدم این رو نوشته باشن. یا نوشتن مدارک و ریز نمرات رسمی و به زبان انگلیسی از خود دانشگاه محل تحصیل ، یا اینکه نوشتن ترحمه ی رسمی مدارک به زبان انگلیسی. حالا خدا می دونه وقتی بریم اونجا چی می شه! باز هم منتظر پاسخ تو و دیگر رفقا هستم.
ارادت.

به نظر من دانشگاه های مختلف میتونن ریز نمرات همدیگه رو قبول داشته باشن اما سفارت اگر این ریز نمرات جزو مدارک اصلی شما باشه و بخواد با استناد به اون به شما ویزا بده باید اون با تایید وزارت امور خارجه باشه.
حالا چرا دوستان روزه شک دار میگیرن؟ خب یه سر برید وزارت علوم تو شهرک غرب (کلا اونجا حداکثر نیم ساعت طول میکشه) یه مهر بزنن. بعد دارالترجمه بقیه کارا رو براتون انجام میده. هزینه ترجمه و مهر های وزارت امور خارجه و دادگستری هم ‎8-10‎ تومن بیشتر نیست.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
persia نوشته:
سلام
من هم یک سوال مشابه دارم. من ۲ سال سابقه کاری دارم. می خواستم بدونم اگر من نامه سابقه کار را از شرکتی که کار می کردم به زبان انگلیسی بگیرم و مهر انگلیسی هم داشته باشه ایا این کافیه یا بازم باید مورد تاید امور خارجه قرار بگیره؟

متشکرم


متاسفانه من تجربه ای در این مورد ندارم. اما تا اونجا که من می دونم برای سابقه کار یه کم سخت می گیرن. این کار باید با استاندارد های کاری خودشون هماهنگ باشه و شما برای انجام اون کار آموزش دیده باشی و اون شرکت هم از اعتبار خوبی برخوردار باشه (شما گاهی باید اعتبار اون شرکت رو هم ثابت کنی) و چند تا اما و اگر دیگه... و البته تایید وزارت کار و امور اجتماعی و یا گواهی ثبت شرکت (روزنامه آگهی تاسیس شرکت) لازمه تا وزارت امورخارجه مهر بزنه. سفارت گواهی پرداخت بیمه در اون مدتی که کار کردید رو هم گاهی اوقات از شما می خواد!!
به همین خاطر معمولاً دوستان عطای این سابقه رو به لقای اون می بخشن و فقط با مدرک تحصیلی جلو میرن.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
من سابقه کا رو ترجمه کردم ولی اصلا ازم نخواستن (به زودی سفرنامه رو تو سایت می ذاریم . چون واقعا با همه فرق میکرد )
حتما باید بدین دارالترجمه چون اونا از وزارت کار و امور اجتماعی هم تحقیق میکنن چون دفتر چه بیمه رو ازتون میگیرن و دفترچه و پرداخت حق بیمه خیلی مهمه
مریم
شماره کیس: ‎11xxx‎
دریافت نامه اول: ‎May/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎May/2008‎
مصاحبه: ‎24th June 2008‎
كليرنس:September ‎7th, 2008‎


یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Masoud ، samad
samad نوشته:
[حالا چرا دوستان روزه شک دار میگیرن؟ خب یه سر برید وزارت علوم تو شهرک غرب (کلا اونجا حداکثر نیم ساعت طول میکشه) یه مهر بزنن. بعد دارالترجمه بقیه کارا رو براتون انجام میده. هزینه ترجمه و مهر های وزارت امور خارجه و دادگستری هم ‎8-10‎ تومن بیشتر نیست.


صمدجان حق با شماست. فقط من که زیر مجموعه ی وزارت بهداشت هستم حتما باید ببرم وزارت بهداشت دیگه درسته؟
مدرک و ریز نمرات رو می بریم و اونها مهرش می کنن همین؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ehsan نوشته:
فقط من که زیر مجموعه ی وزارت بهداشت هستم حتما باید ببرم وزارت بهداشت دیگه درسته؟
مدرک و ریز نمرات رو می بریم و اونها مهرش می کنن همین؟

پیشنهاد می کنم از دانشگاه خودتون سوال کنید. یا اگه دسترسی ندارید، می تونید از دارالترجمه ها هم سوال کنید.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎ba salam‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام
من متوجه نشدم منظور مریم خانم از ارائه دفترچه بیمه به کجا می باشد؟کجا دفترچه بیمه را از ما می گیرد . اگر ممکن است بیشتر توضیح دهید . با تشکر.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان