آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

همه چیز درباره گذرنامه
سلام به همه دوستان اینجا میتونید راجع به گذر نامه اطلاعات کسب کنید
من امروز برای تعویض گذرنامه به یکی از دفاتر پلیس ‎+10‎ رفتم
یه سری اطلاعات میدم شاید بدردتون بخوره
‎1: 3‎ قطعه عکس ‎4*6‎ ، اصل وکپی از تمام صفحات شناسنامه خود و اعضای خانواده( در صورتی که همراه دارید)،اصل و کپی ازصفحات 2 و 6گذرنامه قبلی،اصل و کپی کارت ملی و پایان خدمت

فیش بانک ملی به مبلغ 40000تومان به حساب شماره2171151301007در وجه اداره گذرنامه برای هر جلد گذرنامه
فیش بانک ملی به مبلغ ‎500‎ تومان به شماره حساب ‎763‎ در وجه شهرداری
و هزینه دفتر که من ‎5500‎ تومان به حساب دفتر مربوطه ریختم
به ازای هر نفر اضافی داخل 1 پاس0 ‎105‎ تومان باید به دفتر مربوطه پرداخت کرد

من سئوال کردم اگر گذرنامه بالای شش ماه اعتبار داشته باشه میشه عوض کرد گفتند بله

در ضمن نام فامیلی من درپاسپورت قبلیم از لحاظ حروف انگلیسی مشکل داشت که عوض کردن اون هم بلا مانع است

اگر سئوالی هست در خدمتم
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است

‎yes we can
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، usa.lover ، hamed_gh ، ParsTrader ، honareirani ، Behinaz ، ADONIS ، hamid_fs3 ، msar
سلام به همگی

از 5 روز پیش هزینه 40000تومانی صدور گذرنامه شده ‎50000‎ تومان
امروز یازده اردیبهشت 89
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است

‎yes we can
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Jav3 ، ADONIS ، laili ، msar
از ما موقع درخواست صدور پاسپورت خواستن که اسم و فامیلمون رو به انگلیسی بنویسیم...Wink‎ اگر بقیه تجربه متفاوتی دارن مضایقه نکنن...
.
[font=Times ‎New Roman]V[/font]‎ رفتن همیشه رسیدن نیست ‎...‎ ولی برای رسیدن، باید رفت ‎...‎
.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ADONIS ، honareirani ، msar
منم به انگلیسی نوشته بودم ولی اسمم رو عوض کردند و خودشون به دلبخواه خودشون یه چیز دیگه گذاشتند.........Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Monica ، ADONIS ، honareirani ، soltan ، msar
آخر فامیلی من با هر دو صورت OO و OU نوشته میشه و هر دو هم درسته. ولی من خودم OU مینویسم همیشه.
اونها با OO نوشتن ولی من گفتم این جوری نمیخوام و خودم اصلاحش کردم و OU نوشتم و اونها هم همین OU رو نوشتن تو پاسپورتم.
هنـــــر ایـرانـــــی

www.persianartco.com
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ADONIS ، Monica ، msar
(2010-05-19 ساعت 07:39)HOLDON.K نوشته:  
(2010-04-21 ساعت 12:39)soltan ‎pid='45112 نوشته:  
در ضمن نام فامیلی من درپاسپورت قبلیم از لحاظ حروف انگلیسی مشکل داشت که عوض کردن اون هم بلا مانع است

اگر سئوالی هست در خدمتم

سلام دوست گرامی !
مگه میشه اسمو اشتباهی بزنند؟ یعنی اینقدر بی سواد هستند ؟
میشه خود ادم. املای انگلیسی اسمشو بگه ؟
ممنون

سلام دوست خوبم

بله موقع ثبت درخواست پاسپورت ،خودتون
باید املا اسمتونو بگید اما من هم مثل دوست خوبم هنر ایرانی فامیلیم هم با ou هم باOO میشه نوشت
و در ضمن برای من در پاسپورت قبلی مهدی رو ‎MEHDI‎ بجای ‎MAHDI‎ نوشته بود که این با ترجمه مدارک دانشگاهیم فرق داشت
در ضمن من با اسم MAHDIدر لاتاری ثبت نام کرده ام
این مشکلو تو پاس جدید درست کردم بقول شما بیسوادی صادر کننده و بی دقتی خودم در پاسپورت قبلی باعث این مشکل شد چون من تا 1 سال بعد به اسپل اسمم دقت نکرده بودم
بعدشم فکر میکردم باید حتما تا تجدید دوباره پاسپورت صبر کنم که بعدا معلوم شد اینطور نیست و میشه زود تر هم عوضش کردShy

(2010-05-19 ساعت 11:28)honareirani ‎pid='50511 نوشته:  
آخر فامیلی من با هر دو صورت OO و OU نوشته میشه و هر دو هم درسته. ولی من خودم OU مینویسم همیشه.
اونها با OO نوشتن ولی من گفتم این جوری نمیخوام و خودم اصلاحش کردم و OU نوشتم و اونها هم همین OU رو نوشتن تو پاسپورتم.


عزیز نکنه ما با هم فامیلیم خودمون خبر نداریم؟Big Grin
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است

‎yes we can
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ADONIS ، honareirani ، msar
(2010-05-20 ساعت 10:56)soltan نوشته:  

عزیز نکنه ما با هم فامیلیم خودمون خبر نداریم؟Big Grin

خیلی هم خوبه!
من که استقبال میکنم! ‎Big Grin
هنـــــر ایـرانـــــی

www.persianartco.com
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: soltan ، msar
ایسنا : رييس پليس گذرنامه و اتباع بيگانه از صدور گذرنامه الكترونيكي در شش ماهه دوم سال جاري خبر داد.

سرهنگ صادقي روز دوشنبه در حاشيه حضور در مركز نظارت همگاني نيروي انتظامي «197» افزود: در شش ماهه دوم سال جاري گذرنامه‌هاي الكترونيكي به جاي گذرنامه‌هاي فعلي صادر خواهد شد كه بر اساس مصوبه مجلس در بودجه امسال مبلغ صدور اين گذرنامه‌ها 50 هزار تومان است و هيچ تفاوتي با قيمت گذرنامه‌هاي فعلي ندارد.

وي در رابطه با ويژگي‌هاي گذرنامه الكتريكي هم خاطرنشان كرد: تراشه‌اي در گذرنامه‌هاي الكترونيكي تعبيه شده است كه اطلاعات متقاضيان در آن درج شده است و زماني كه صاحب گذرنامه از گيت‌ها گذر كند، اطلاعات ثبت شده در اين گذرنامه‌ها با اطلاعاتي كه در محل صدور اخذ گذرنامه جمع‌آوري شده است، تطبيق داده مي‌شود.

لینک خبر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: honareirani ، soltan ، ADONIS ، farzad24 ، Ashkan78 ، behfaza ، msar
دوستان ايا ميشه پاسي كه سه سال از اعتبارش مونده را عوض كرد؟
شماره کیس: ‎2010AS87XX‎
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
مدارک لازم جهت صدور گذرنامه

منبغ: سایت ناجا
(2010-05-27 ساعت 01:58)payman R نوشته:  
دوستان ايا ميشه پاسي كه سه سال از اعتبارش مونده را عوض كرد؟


ساده ترین راه اینه که به یکی از مراکز پلیس ‎+10‎ زنگ بزنید
این 3 تا شماره هم برای پیگیری گذرنامه است فکر کنم جوابتون را بدن
‎66919597‎
66919598
‎77883507‎

منبع: برای تعویض گذرنامه که رفته بودم رو دیوار پلیس ‎+10‎ زده بود
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
اگر زیر یک سال از اعتبارش مونده بود میتونستید اما بیشتر از یک سال را به پلیس

‎+10‎ مراجعه کنید بهتون میگن که به یکی از شعب اصلی اداره کل گذر نامه تهران بروید و در یک درخواست کتبی با ذکر دلیلتان برای تعویض گذر نامه گمان کنم مشکلی نداشته باشید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: payman R ، msar
[عکس: gozarname.jpg]

مدارک لازم برای صدور گذرنامه

1-تهيه فرم و پوشه گذرنامه وارائه دو برگ رسيد ( اداره پست)

2- حضور متقاضي الزامي است

3- اصل و كپي كارت ملي يا كارت موقت يا تائيديه از ثبت احوال

4- اصل و كپي تمام صفحات شناسنامه

5- همراه داشتن كد پستي ده رقمي و آدرس كامل

6- فيشهاي بانك ملي به شماره حساب ‎2171151301007‎ به مبلغ 400000ريال(مخصوص تهران بزرگ) به اداره گذرنامه و مبلغ ‎5000‎ ريال به نام عوارض شهرداري(مخصوص تهران بزرگ)

7- 2قطعه عكس رنگي4*6 با زمينه سفيد براي خانمها قرص صورت مشخص و حجاب بدون روتوش بدون آرايش و تمام رخ براي آقايان بدون كلاه-كروات – عينك و زيور آلات- دوشيزگان بالاي6سال با حجاب كامل-عكس فرزندان زير5سال با پيراهن آستين دار الزامي است

8- رضايت محضري براي بانوان شوهردار و رضايت محضري پدر براي فرزندان كمتر از18سال

9- اصل طلاقنامه براي خانمهاي مطلقه با كپي

‎10-‎ اصل و كپي گواهي فوت يا شناسنامه باطله متوفي براي بانواني كه همسرشان فوت كرده است

‎11-‎ ارائه گذرنامه مربوط به چند سال گذشته(سال1374وپس ازآن)با كپي از10صفحه اول و آخرين ورود و خروج

‎12-‎ اصل كارت پايان خدمت(ضرورت و احتياط) يا معافيت براي آقايان و كپي آن

‎13-‎ ارئه اصل نامه حفا براي پرسنل شاغل در نيروهاي مسلح و بازنشسته شدگان زير5سال پس از تائيد و ممهور به مهر دبيرخانه اداره گذرنامه

‎14-‎ داشتن اصل حكم تسويه يا نامه از كانون بازنشستگان يا حكم بازنشستگي براي بازنشستگان نيروهاي مسلح بالاي5سال

‎15-‎ نامه از نظام وظيفه براي دانشجويان آقا الزامي است

16-مدرك شناسايي عكسدار براي فرزندان زير15 سال(گواهي اشتغال به تحصيل و در صورت محصل نبودن دفترچه بيمه عكسدار)

‎17-‎ شناسنامه عكسدار براي متقاضياني كه15سال تمام هستند

‎18-‎ مدارك مورد نياز براي همراه شامل بندهاي3و4و7و16يا17ميباشد

‎19-‎ متقاضياني كه محل تولدشان خارج از كشور ميباشد نحوه ورود به ايران و ارائه مدرك ورود به ايران الزاميست


مدرک جانبی :

- گواهينامه
- گذرنامه
- مدرک تحصيلی
- استعلام از ثبت احوال
- توضيح در آخر شناسنامه ميباشد.
* برای متقاضيان خانم جهت اخذ گذرنامه :

- در صورت مجرد و بالای 18 سال بودن نياز به رضايت پدر ندارد.
- در صورت متاهل بودن ارائه رضايت محضری همسر الزامی باشد ودر صورت داشتن همراه رضايت محضری همسر جهت فرزندان نياز است.
- در صورت فوت همسر نياز به ارائه فوت نامه يا شناسنامه باطله همسر می باشد ، در اين صورت اگر متقاضی همراه نيز داشته باشد نياز به ارائه قيم نامه و رضايت قيم دارد.
تذکر: برگه رشد در اين صورت کافی نمی باشد.- در صورت مفقود الاثر بودن شوهر متقاضی ملزم به ارائه نامه از دادگستری به تاريخ روز می باشد. اين نامه موجب اخذ خروج ميشود.
- در صورت مطلقه بودن متقاضی نياز به ارائه طلاق نامه می باشد.
در مورد طلاق رجعی بايد از تاريخ طلاق مدت عده (3ماه ،10روز) بگذرد در غير اينصورت نياز به رضايت همسر ميباشد.
- زنان مطلقه در صورت داشتن فرزند به عنوان همراه حتماً نياز به رضايت پدر دارند مگر در طلاق ذکر شده باشد در مورد اجازه خروج فرزند مسئوليت با مادر می باشد.

تذکر: حضانت مورد قبول نمی‌باشد.

- جهت اخذ گذرنامه برای متقاضیان زير 18 سال رضايت پدر الزامی ميباشد.
- نوع خروج در رضايت محضری که از همسرمتقاضی اخذ می گردد مشخص می شود ( مکرر يا يکبار) انواع خروجی و مدارک لازم:
1- خروج دانشجوئی : نياز به معرفی نامه از وزارت علوم و تحقيقات به تاريخ روز دارد که خروج 62 روزه از تاريخ نامه معاف از عوارض اخذ ميگردد.
2- خروج نظام وظيفه : برای متولدين پسر که به سن مشموليت رسيده باشند با توجه به اينکه ممنوع الخروج ميباشند نياز است که به اداره نظام وظيفه عمومی مراجعه نموده و نامه نظام وظيفه که دارای تاريخ خروج و تاريخ مراجعه به کشوری باشد ارائه نمايند .ثبت تاريخ نامه و شماره نامه الزامی است.
- مثلاً متولدين ‎1366‎ ملزم به ارائه موافقت نظام وظيفه جهت اخذ گذرنامه مجزا يا همراه ميباشند (خروج قرمز)
- طلبه های در حال تحصيل که خدمت وظيفه نرفته باشند نياز به موافقت نظام وظيفه دارند.(آبی)
- کارکنان کشتيرانی در صورت نداشتن تعهد خدمتی 10 ساله نياز به ارائه موافقت نظام وظيفه دارند (آبی)

3- خروج مقيمی : متقاضيان مقيم در هنگام اخذ گذرنامه جديد نياز به ارائه گذرنامه قديمی خود دارند که در آن اقامت آنان و تاريخ ورود و خروج مشخص گردد.

- هر متقاضی مقيم می تواند تا سه بار از اداره گذر نامه اجازه خروج کسب نمايد .و می تواند خروج مقيمی 6 ماهه با عوارض اخذ کند.
در صورتی که متقاضی بيش از 6 ماه در ايران اقامت گرده باشد محل اقامت به ايران تغيير می کند یا متقاضی ملزم به اخذ نامه از وزارت امور خارجه جهت تائيد محل اقامت می باشد.
متقاضيان مقيم تنها ميتوانند فرزندان زير 18 سال خود را در گذرنامه مجزا به استناد اقامت پدر يا مادر مقيم گردانند.همسر متقاضی مقيم در گذرنامه مجزا نميتوانند مقيم باشد.
4- خروج آبی : برای پسران زير سن مشموليت خروج آبی اخذ مي گردد و نياز به نامه حفا يا نامه نظام وظيفه ندارند. متقاضيان نظامی نياز به ارائه نامه حفا جهت اخذ گذرنامه دارند نرخ خدمات ارائه شده توسط دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی
تعرفه دفتر خدمات الکترونیک انتظامی جهت گذرنامه مبلغ ‎55000‎ ریال می باشد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ata_ata ، honareirani ، soltan ، nimar123 ، behfaza ، msar
(2010-06-01 ساعت 20:38)MORFIN نوشته:  
[عکس: gozarname.jpg]


این عکسش منو کشتهTongue
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: honareirani ، behzadb57 ، behfaza ، msar
با سلام به دوستان .
دختر 15 ساله دارم كه اسمش در گذرنامه همسرم وارد شده .
ايا گرين كارت بر اساس پاس داده مي شود يا تعداد نفرات .
اگر بر اساس پاس باشد بهتر است پاس جداگانه برايش تهيه كنم . به كمتر از 18 سال مي دهند ؟
اگر در اينده بخواهيم ما از فرصت 6 ماه استفاده كنيم و دخترم بخواهد تحصيل اش را بدون حضور ما ادامه دهد ماجراي گرين كارت و...... چگونه مي شود ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-01-19 ساعت 10:28)تبريزي ‎pid='93590 نوشته:  
با سلام به دوستان .
دختر 15 ساله دارم كه اسمش در گذرنامه همسرم وارد شده .
ايا گرين كارت بر اساس پاس داده مي شود يا تعداد نفرات .
اگر بر اساس پاس باشد بهتر است پاس جداگانه برايش تهيه كنم . به كمتر از 18 سال مي دهند ؟
اگر در اينده بخواهيم ما از فرصت 6 ماه استفاده كنيم و دخترم بخواهد تحصيل اش را بدون حضور ما ادامه دهد ماجراي گرين كارت و...... چگونه مي شود ؟


دوست عزیز
گرین كارت برای هر نفر صادر می شه و فرفی نمی كنه دخترتون پاسش جدا یاشه یا نه یرای تك تك نفرات
دختر من 20 روزه یود پاس جداگانه داشت
یرای گرین مشكلی نیست فقط اگه شما ایران باشید دخترتون بدون پاس نمی تونه تنهایی بیاد ایران پس یهتره پاسشون رو حدا بگیرید

2010AS9500
‎Visa: Sep 2010‎
First ‎Travel: Dec2010-Mar2011‎
SSN: ‎After 7 days‎
Green ‎Card: After 27 days‎
Second ‎Travel: Nov2011-Dec2011‎

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها ‎. . .‎

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ ‎. . .‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: تبريزي ، nimar123 ، behfaza ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان