آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

سوال در مورد امضا کردن فرم I-134
سلام دوستان

سوالی داشتم و ممنون میشم از دوستان با سابقه و ویزا گرفته منو کمک کنن.

فرم آی ‎134‎ منو فقط اسپانسرم امضا کرده و زنش امضا نکرده در حالی که تو فرم های نامه دوم ذکر شده اگه ازدواج کرده هست باید هر دو امضا کنن.
آیا از دوستان کسی هست که فرم ساپورتش رو فقط اسپانسر تنهایی و بدون امضا همسرش فرستاده باشه و سفارت ایرادی نگرفته باشه ؟؟

در ضمن با فرم ‎I-134‎ اسپانسر من فقط فرم ‎W2 , 1040‎ برا سال ‎2006‎ و ‎2007‎ رو فرستاده و فرم بانکی یا نامه از محل کار نفرستاده آیا اینها کافی هستند و نیاز به فرم دیگه نیست ؟؟

ممنون میشم از دوستان که کمکم کنن.
شماره کیس: ‎2008AS13xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎May 2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Still Waiting (‎ نرسید )
مصاحبه: در ماه ‎.Aug‎
آمدن کلیرنس: 35 روز قبل از مصاحبه ‎!!!!‎
( پروسه ‎FBI‎ چک از زمان کارنت شدنتان برای مصاحبه در ‎Kcc‎ یا همان ‎Visa Bulletin‎ که حدود 45 روز قبل از مصاحبه میباشد شروع میشود )
گرفتن ویزا: دو روز بعد از مصاحبه
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
اسپانسر ما متاهل بود ولی فرم را تنها امضا کرده بود، علاوه بر فرم فقط کپی برگه های مالیاتی ‎2007‎ و گواهی سیتیزنشیپ را به ما داده بود و مشکلی پیش نیامد.
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: reza1974
reza1974 نوشته:
1- آیا از دوستان کسی هست که فرم ساپورتش رو فقط اسپانسر تنهایی و بدون امضا همسرش فرستاده باشه و سفارت ایرادی نگرفته باشه ؟؟

2- در ضمن با فرم ‎I-134‎ اسپانسر من فقط فرم ‎W2 , 1040‎ برا سال ‎2006‎ و ‎2007‎ رو فرستاده و فرم بانکی یا نامه از محل کار نفرستاده آیا اینها کافی هستند و نیاز به فرم دیگه نیست ؟؟



1- برگه ‎I-134‎ من هم مثل آقا مسعود فقط یک امضا داشت.
2- به غیر از ‎1040‎ و ‎W2 2006‎ و ‎2007‎ به چیز دیگری نیاز ندارید.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: reza1974




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان