موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اينجانب مدتي پيش براي يكي از دانشگاههاي سوييس USI در شهر لوگانو اقدام كردم مداركي كه فرستادم شامل ترجمه ديپلم 12 ساله بود و روزمه و نامه موتويشن و علاوه پرداخت مدرك 100 فرانك كه دانشگاه دريافت اين مدارك را تاييد كرد و گفت مابين ژوئن و ژولاي به درخواست شما پاسخ داده مي شود اما در كمال نا باوري دانشگاه با توجه به اينكه تمام مداركم درست بوده در خواست من را ريجكت كرد دليل ان اين بود انها گفته بودند من بايد در كنكور سراسري داخل ايران شركت كنم و كارنامه قبولي در رشته مربوطه را براي ما ارسال كنيد واقعا نمي دونم چي بگم خيلي از اين موضوع ناراحت شدم خوب اگر منطقي فكر كنيم اگر قرار بود در دانشگاه داخل ايران تحصيل ديگر چه نيازي بود كه اين همه وقتم را براي دريافت پذيرش در خارج كشور بگذارم كه بعدش اين پاسخ را دريافت كنم فقط نمي دانم اين قانون جديد كنكور از كي باب شده كه اينقدر دانشگاه نسبت به اين موضوع حساسيت دارد اگر منظورشان بررسي سطح دانشجو است خوب اين كنكور كه نمي تواند معيار خوبي براي تعيين سطح دانشجويان باشد حالا به نظر شما مشكل كار كجا بوده به نظر شما ايا دانشگاه بهانه اورده است يا اينكه مشكل جايي ديگر است
اين داستان سر دراز دارد
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
اونجورکه در پاسخ دوم بنظر میاد : ظاهرا موقع درخواست پذیرش شرایط خودشون رو که نیاز به پاسخ کنکور ایران دارن رو گفته بودن؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اره مي دونم تو همون نامه ايچنين گفته به بستگانم ديروز گفته بودند كه نتيجه كنكور ايران نياز است ........ ان هم در دقايق نود
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
درسته دوست عزیز منم مطمئنم که اقوامتون فراموش کردن که شرایط این دانشگاه رو بطور کامل براتون شرح بدن وگرنه حداقل دانشگاه ها کارشون دقیقه چون به خودشون اجازه نمیدن با ارائه اطلاعات ناقص وقت کسی رو بگیرن
به هر حال هر جا که میرین موفق باشین...در ضمن یادگیری زبان ایتالیائی بسیار ساده ست البته بستگی به علاقه و تمرین هم داره.دوست من در کلاسهای سفارت ایتالیا در تهران زبان ایتالیائی رو 6 ماهه یاد گرفت و در حال حاضر اونجا درس میخونه ضمن اینکه ازش مدارک قبولی در کنکور ایران رو هم نخواسته بودن
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
Sami3m شما مشمول خدمت نشدید ؟
هزینه های سوییس رو اگر اطلاع دارید اعلام کنید، ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ماهي 5ميليون؟ كي گفته بابا؟ چه خبره؟ مگه مي خواين خونه 1000متري اجاره كنين؟
اگر هرشب غذاتون رو تو رستوران اونم غذا هاي گرون قيمت بخورين شايد اينقدر بشه.
تو ژنو يا زوريخ حدود 2000 فرانك.
اما تو شهر هاي كوچكتر حتي 1000 فرانك هم زندگي مي كنن.
اين دومين باره كه امروز اين قضيه پيش مياد.امروز يكي پرسيده بود تو ارژانتين ماهي 3000$هزينه زندگي ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟
گرچه نمي دونم اما 100% ارژانتين 3000دلار ديگه هزينش نيست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عزيزم اين چيزام نيست.من ميشناسم كسايي رو كه تو سوئيس هستن الان
بعضي شهرها 1500تا 2000 فرانك و بعضي ها هم 900تا 1000فرانك.