آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ترجمه باید رسمی باشه؟؟؟؟؟
سلام بچه ها راستی ترجمه مدارک باید رسمی دادگستری باشه یا همون مهر مترجم رسمی کافیه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
شما برای محکم کاری که شده برو دالترجمه یه ترجمه بگیر و اونا کپی اصل رو خوشون میزنن به ترجمه حالا شما برو دادگستری یه کپی جدا گانه یا همون یکی رو برابر اصل کن گر چه میذونم لازم نیست
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
chevron نوشته:
سلام بچه ها راستی ترجمه مدارک باید رسمی دادگستری باشه یا همون مهر مترجم رسمی کافیه؟


ترجمه باید رسمی باشد.
شما برید یک دارالترجمه، ازشون بخواهید که ترجمه رسمی انجام بدن. اونا ترجمه می کنن، تایید دادگستری و وزارت امور خارجه را خودشان برای شما می گیرند.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان