آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

گذرنامه!!!!!!!!
با سلام.من دانشجوی کاردانی هستم و هنوز 1 ترم دیگه دارم که تا بهمن ماه تموم میشم.من سربازی نرفتم پس چه طور میتونم اصل مدرک تحصیلی رو از دانشگاه بگیرم،و همچنین چطوری گذرنامه دائم بگیرم،موقعی که کارت پایان خدمت ندارم؟میخوام تو لاتاری ‎2009‎ شرکت کنم،میخوام از همین اول حساب همه چی رو بکنم.لطف کنین به سوالام جواب بدین. ‎TongueTongue
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: takpar1371 ، msar
برای شرکت در لاتاری نیازی به گذرنامه نیست. البته باید بتونی در صورت قبولی برای مصاحبه از کشور خارج بشی. اگر شما در لاتاری ۲۰۰۹ برنده بشی مصاحبه ات بین اکتبر ۲۰۰۸ تا سپتامبر ۲۰۰۹ خواهد بود. تا اون وقت یا باید بتونی معافی بگیری یا به روشی وثیقه بذاری و گذرنامه بگیری.
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
اگه نتونستم معافی بگیرم،چه طوری مدرکمو از دانشگاه بگیرم و برای مصاحبه ببرم؟اصلا مدرکو موقع ثبت نام چی بزنم؟مگه نباید دو دفعه از کشور خارج شد؟این ویزاهای وثیغه ای بعد از هر بار ورود به کشور باطل میشن.!!!!!!یه سوال:اگه ویزا برات صادر بشه میتونی راحت از کشور خارج بشی و بری،بدون اینکه پایان خدمت داشته باشی؟ممنون که جوابمو میدین...
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: takpar1371 ، msar
سلام اسنك
موقع ثبت نام بزن دانشجو اگر اصل مدرك حاضر شد كه هيچي وگرنه اصل ديپلم را از دانشگاه بگير و گواهي موقت براي پاسپورت هم فرق نميكنه نوعش وقتي ويزاي امريكا داشته باشي ميتوني بري حتي اگر سربازي نرفته باشي يعني ميشي سرباز فراري بعدش ميخري يعني يه ياز ديگه پاس موقت و خروج وصيغه اي و ديگه بر نميگردي
اي دل اندر بند زلفش از پريشاني منال ‎_ _ _ _ _‎ مرغ زيرك چون به دام افتد تحمل بايدش
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Pounioneynck ، takpar1371 ، rozbeh.h ، msar
سلام و خسته نباشيد.
از طريق جستجو در چند سايت و وبلاگ با اينجا و چند وبلاگ بسيار مفيد ديگه آشنا شدم. نميخوام با تقدير و تشكر خالي اينجارو شلوغ كنم فقط ميگم واقعا ممنونم كه زحمت ميكشين و دانسته هاتونو تقسيم ميكنين (ايشالا ما هم كه اونجا رسيديم تجرباتمونو در اختيار ديگران ميزاريم.)
اما سوال من، راستش شرايط من يكم پيچيده است اگه بتونيد كمكم كنيد ممنون ميشم.
من در حال حاضر دانشجوي كارشناسي پيوسته ام و خدمت مقدس!! نرفتم. توي ثبت نام هم دانشجو علامت زدم. ميخواستم چند موردو مطمئن بشم.
با اطلاعاتي كه دارم فهميدم ميتونم براي مصاجبه و كارهاي قبل از رسيد به آمريكا از گذرنامهء موقت استفاده كنم و مشكلي نيست (فعلا!! البته با وثيقه و...). يعني فكر ميكنم بتونم از طرف دانشگاه هماهنگ كنم و اجازه خروجمو براي كارهاي اوليه بگيرم، درسته؟؟
ولي بعد از اون (ايشالا) براي خود ويزا چي؟ يعني با همين پاسپورت موقت مشكلي پيش نمياد و كنسول به من نخواهد گفت كه شما اجازه خروجت موقته و نميتوني ويزا بگيري.
چون همينطور كه گفتين ميشم سرباز و دانشجوي فراري!! واين مشكلي ايجاد نميكنه براي ورود به ايالات متحده آمريكا؟
از طرفي نيازي ندارم كه مدرك تحصيلي بالاتر از ديپلم خودمو اثبات كنم (شرايط كارم بسته به مدرك نيست چندان) يعني فكر نميكنم فرصت كنم و تا كارشناسي دانشگاهو تموم كنم پس تا قبل از فراغت تحصيل از كشور خارج ميشم.
در اين صورت مدرك ديپلم من هنوز تو دانشگاه به سر ميبره ديگه درسته؟ چطور اونو بگيرم. و كلا منظور از مدركي كه بايد ترجمه بشه چيه؟ گواهي پيش دانشگاهي؟ (من نظام جديد و رشته تجربي بودم-11 سال ديپلم+پيش دانشگاهي).
اين مدركو ميتونم وموقتا از دانشگاه بگيرم؟ كلا چكار ميتونم بكنم؟
صبر كنم تا كارشناسيو بگيرم و بعد 2 سال خدمتو برم و شركت دوباره تو قرعه كشي؟
اگه زياده روي كردم ببخشيد، آخه سابقه خروج از كشورو ندارم و اطلاعات زيادي هم راجع به شرايط فعلي و پيچيده ام ندارم.
(بين خودمون بمونه ولي من به خودم قول دادم عمرا كه سربازيو برم!!)
مهدي-
Без подписи!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ByronTom ، msar
دوست عزيز سلام
قبل از همه اين‌ها، شما به ما بگوئيد كه برنده سال ‎2008‎ هستيد و يا فقط ثبت نام كرده‌ايد؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
sasaj58 نوشته:
دوست عزيز سلام
قبل از همه اين‌ها، شما به ما بگوئيد كه برنده سال ‎2008‎ هستيد و يا فقط ثبت نام كرده‌ايد؟


اقا مهدی مسئله شما اونقدرها هم پیچیده نیست ولی فرق میکنه اگر برنده امسال باشی یا اینکه برای سال دیگه ثبت نام کردی
راستی بچه ها من یه خیر از یه منبع غیر موثق شنیدم و اون اینه که دیگه به دانشجو در قبال وثیقه پاسپورت نمیدند اگر کسی هست که دانشجو و روی این پاسپورت حساب کرده بره یه تحقیقی بکنه نتیجش رو به ما هم بگه گفتم منبع غیر موثق ولی ممکنه درست باشه
اي دل اندر بند زلفش از پريشاني منال ‎_ _ _ _ _‎ مرغ زيرك چون به دام افتد تحمل بايدش
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
راستش من ثبت نام كردم.
ولي ايشالا قبول ميشم. بحث شانس نيست، كلا معتقدم به چيزي كه آدم واقعا بخواد حتما ميرسه...
واقعا هم هر روز اين موضوع بهم ثابت ميشه. براي همين ميخوام مطمئن شم. اميدوارم تمام كساني كه واقعا ميخوان هم قبول بشن (پس قرارمون اونور دنيا، ميبينمتون!!) در اين مورد يه وبلاگ شخصي هم دارم.
من فكر نميكنم مشكلي باشه براي دانشجوها. من تو خود سايت رسمي براي پاسپورت خودنم كه بايد از نظام وظيفه اجازه داشته باشيم و خوب اونجا هم كه معافيت تحصيلي داريم. البته منم شنيده بودم يه مدت فقط و فقط براي كشوراي خاص (زيارتي) به دانشجوها پاسپورت ميدادن، كه فكر كنم ديگه اينطور نباشه. البته منم دقيقا اطلاع ندارم.
دقيقا ميشه بگيد چه فرقي ميكنه؟ من بيشتر نگران كنسول و اونور قضيه شدم، ولي گويا بايد يه اطلاعي هم از اينور بگيرم و اگه خبري گرفتم حتما اينجا ميگم كه دوستان ديگه هم فيض ببرن.
در مورد مدرك ديپلم چي؟ مشكلي پيش نمياد؟ بايد از دانشگاه بگيرم يا دست خودمه؟؟ در اينمورد هم يكم گيج شدم.
ممنون از زحمات و فعاليت بي وقفه تمامي دوستان.
Без подписи!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
mahdii65 نوشته:
در مورد مدرك ديپلم چي؟ مشكلي پيش نمياد؟ بايد از دانشگاه بگيرم يا دست خودمه؟؟ در اينمورد هم يكم گيج شدم.

این جمله را نگرفتم یعنی چی یعنی شما خودت هم نمیدونی دیپلم را به دانشگاه دادی یا هنوز دست خودت هست.
یا تحویل دادی یا داری یا هنوز نگرفتی از این سه حالت خارج نیست!
منظور از دیپلم همون پیش دانشگاهی هست که شما دارید اگر به دانشگاه تحویل دادید میتونید ازشون بگیرید برای اثبات دانشجو بودن هم کافی هست که یک گواهی اشتغال به تحصیل بگیرد که اون رو هم به شما میدند.
ولی در مورد پاسپورت اگر بتونید بگیرد و برید خارج از کشور از نظر کنسول و دریافت ویزا مشکلی ندارید ولی اگر با وثیقه برید اون وقت وثیقه شما میسوزه و در ضمن تحصیل شما هم نیمه تموم میمونه که باید ببینید برای شما این ارزششو را داره یا نه.
در پست بالا هم گفتم از جایی شنیدم که ویزا با وثیقه دیگه نمیدند حتی اگر برای کشورهای زیارتی هم بدند باز هم خوبه چون شما میتونید از طریق زمینی برید سوریه(مثلا) و توی آنکارا پیاده بشید ولی خوب این را من مطمئن نیستم
البته تمام اینها بستگی به این داره که اول شما قبول بشید و تا سال دیگه قوانین ممکنه فرق کنه
با آرزوی موفقیت برای شما
اي دل اندر بند زلفش از پريشاني منال ‎_ _ _ _ _‎ مرغ زيرك چون به دام افتد تحمل بايدش
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Pounioneynck ، msar
مهدي جان سلام
من هم با عمران موافقم. شما خيلي زود خودتون رو تو استرس انداختين. مطمئن باشيد بعد از برنده شدن،شما به حد كافي وقت دارين كه به جواب صحيح همه سوالاتتون برسين.
من يادم هست كه يكي از بچه‌ها به نام فرشاد، شرايطش شبيه شما بود ولي ايشون برنده شده بود و خدا رو شكر هم رفت و مصاحبه شو انجام داد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوباره و تشكر از جوابهاي شما.
منظور من از مدرك ديپلم يا هر چيز ديگه همون چيزيه كه لازمه براي ارائه و اينطوري كه شما توضيح دادين نبايد مشكلي براي دريافتش داشته باشم. من شك داشتم اين مدرك جزئ مداركي بوده كه دانشگاه پيش خودش نگه داشته يا به من پس داده.
در مورد شرايط جديد گذرنامه هم يه جستجو كردم كه به همون نتيجه قبلي رسيدم يعني بايد از نظام وظيفه اجازه داشت . البته خود سايت نظام وظيفه توضيحي براي گذرنامه نداشت و بايد تماس بگيرم ببينم با معافيت تحصيلي كه دارم (دانشجو بودنم) مسئله حله يا نه. در مورد وثيقه هم كه اصلا اطلاعاتي پيدا نكردم.
براي مدرك تحصيلي هم توضيح دادم نيازي بهش ندارم بعد از رفتن، در مورد شغل هم تحقيق كردم و روش حساب ميكنم. حتي اگه شد بعد قبوليم اقدامي هم ميكنم كه بتونم دعوت به كارمو هم بگيرم. البته فعلا خيلي زوده تو دردسر خودمو بندازم.
در مورد وثيقه هم كه فكر كنم براي دانشجويان 5 ميل. باشه كه به نظر من ارزششو داره. (يعني دو سال از اين موقعيت و شرايط من ارزششو نداره؟! )
از شما دوستان هم ممنونم كه به اين سرعت جوابمو داديد. علي جان بايد بگم من اصلا استرسي ندارم بلكه خيلي هم خوشبين و خوشحالم. و خودمو بيشتر و بيشتر درگير اين مسائل ميكنم تا همه چيو تحت كنترل بگيرم. البته وقت كه خيلي زياده و ميدونم مدت زمان زيادي بايد انتظارِ كشنده!!! اي رو تحمل كنم(براي من مشكلي نيست چون عادت دارم!). ولي از طرفي من خيلي كارها هست كه اون موقع بايد انجام بدم. دوست دارم تو اون زمانهاي انتظار تمام برنامه ريزيهامو كرده باشم و فقط بمونه كارهاي اينورم كه بايد سرو سامونشون بدم (زندگي من خيلي پيچيده ست) به هبچ چيز هم نميشه مطمئن بود. شايد اون زمان درگير كارهاي ديگه اي هم شدم. راستي خوشبختانه من مجردم و خيالم از خيلي بابت ها راحته (خانومها نخونند----زنده باد مجردي!!)
در ضمن ايشالا شماره شما هم به زودي كارنت ميشه علي جان.
موفق باشيد.
قول داده بودم نتايج تحقيقمو هم بزارم. اين هم شرايط فعلي گذرنامه.
Без подписи!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
مراحل و مدارك مورد نياز براي صدور گذرنامه و يا صدور اجازه خروج
مدارک:
1. مراجعه به يكي از دفاتر پستي و تهيه فرم‌هاي الف و ب، پوشه و قبض پستي به مبلغ ‎000/25‎ ريال بابت هزينه ارسال گذرنامه به محل سكونت.
2. پرداخت مبلغ ‎000/150‎ ريال به حساب شماره 94001، قابل پرداخت در هريك از شعب بانك ملّي در تهران، به نام شخص متقاضي و ارايه اصل فيش بانكي.
3. پرداخت مبلغ ‎000/5‎ ريال به حساب شماره ‎763‎ ، قابل پرداخت در يكي از شعب بانك ملّي در تهران. يادآور مي‌شود كه شماره‌هاي حساب در شهرستان‌ها متفاوت مي‌باشد.
4. دانشجويان بورسيه مشغول به تحصيل در خارج از كشور، همسر و فرزندان آنان، معرفي شده از طرف وزارت‌خانه‌هاي علوم، تحقيقات و فن آوري، بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، از پرداخت مبالغ مذكور در بندهاي 1 و 2 معاف مي‌باشند.
5. اصل و تصوير تمام صفحات شناسنامه متقاضي و همراهان، حتماً شناسنامه افراد بالاي 15 سال بايد عكس‌دار باشد و براي افراد زير 15 سال لازم است مدرك معتبر عكس‌دار ارايه گردد.
6. ارايه كد ملّي كه مي‌تواند به صورت كارت ملّي عكس‌دار يا موقت باشد و يا تأييديه از ثبت‌احوال.
7. دو قطعه عكس جديد 4 ×6 رنگي، برقي، تمام رخ و بدون عينك، كلاه و كراوات از يك نگاتيو با زمينه‌ي سفيد يا كاملاً روشن كه يك قطعه از آن لازم است ظهرنويسي مشخصات شود و از تاريخ گرفتن عكس بيش از يك سال نگذشته باشد. در مورد بانوان و دوشيزگان بالاي شش سال رعايت كامل حجاب اسلامي الزامي است.
8. دو قطعه عكس جديد 4 × 6 جداگانه همراهان با شرايط مندرج در بند 7 (در صورت داشتن همراه).
9. ارايه مدارك معتبر عكس‌دار براي فرزندان زير 15 سال الزامي است.
‎10.‎ موافقت رسمي همسر در مورد بانوان شوهردار و موافقت رسمي ولي ياقيم براي فرزندان كم‌تر از 18 سال تمام كه درخواست گذرنامه جداگانه دارند.
‎11.‎ اصل و فتوكپي مدارك فوت يا طلاق‌نامه در مورد بانواني كه شوهران آنان فوت نموده و يا طلاق گرفته‌اند.
‎12.‎ زنان شوهردار كه همسرشان مفقود الاثر، غايب يا غيرقابل دسترسي مي‌باشد بايداز رياست دادگستري، استان محل تقاضا، مجوز خروج اخذ نمايند.
‎13.‎ افراد زير 18 سال كه دسترسي به قيم و يا ولي قهري براي اخذ رضايت ندارند بايد از رياست دادگستري، استان محل تقاضا، مجوز خروج اخذ نمايند.
‎14.‎ در مورد آقاياني كه به سن مشموليت رسيده‌اند ارايه اصل و تصوير كارت پايان خدمت يا كارت معافيت دايم و يا موافقت اداره وظيفه عمومي ضروري است.
‎15.‎ در مورد كاركنان شاغل در نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران و كاركنان رها شده و بازنشسته كه از تاريخ رها شدن آن‌ها بيش از 5 سال نگذشته باشد ارايه موافقت كتبي سازمان حفاظت اطلاعات مربوط به آن سازمان ضروري است.
‎16.‎ كاركنان رها شده نيروهاي مسلح با ارايه مدركي دال برگذشت 5 سال از تاريخ رها شدن‌شان نياز به ارايه موافقت سازمان حفاظت اطلاعات ندارند.
‎17.‎ ارايه اصل و تصوير مدارك محل سكونت متقاضي يا يكي از مدارك مشروحه زير:
* سند مالكيت منزل به نام شخص متقاضي يا همسر وي. براي افراد مجرد سند به نام شخص متقاضي و يا والدين وي.
* اجاره نامه محضري براي مستأجرين.
* گواهي از محل كار براي كارمندان رسمي دولت.
* پروانه كسب براي دارندگان مشاغل آزاد.
* گواهي تحصيلي از مدرسه فرزندان.
* شناسنامه كار معتبر.
* معرفي‌نامه از دانشگاه براي دانشجويان مشغول به تحصيل در دانشگاه.
* سركوپن مرحله آخر كالا برگ.
* دفترچه بيمه درماني معتبر.
‎18.‎ ارايه شماره ملّي.
‎19.‎ ارايه كدپستي.
‎20.‎ گذرنامه‌هايي كه تاريخ اعتبار اوليه آن به اتمام رسيده باطل محسوب شده و گذرنامه جديد به جاي آن صادر مي‌شود.
‎21.‎ متقاضي در صدور اوليه مي‌تواند فرزندان و همسر خود را به عنوان همراه در گذرنامه اضافه كند و يا براي همراهان به صورت جداگانه گذرنامه دريافت نمايد.

از: ‎http://www.ketabeavval.ir/Information/419.aspx‎

‎===================================‎


مدارك لازم جهت صدور اجازه خروج

1. تكميل و ارائه فرم و پوشه مخصوص مهر خروج قابل تهيه در دفاتر پستي ( شهروندان تهراني ميتوانند فرم مذكور را در دفاتر پستي شهر آرا و شادمان و اداره كل گذرنامه به مبلغ 000ر2 ريال تهيه نمايند) .
2. ارائه 3 قطعه عكس ‎4*6‎ زمينه سفيد
3. ارائه اصل وتصويرتمام صفحات شناسنامه و تصوير صـفحه 2 و 8 گذرنامه
4. ارائه يكي از مجوزهاي صدور اجازه خروج متناسب با وضعيت بشرح :
الف = موافقتنامه كتبي سازمان وظيفه عمومي براي مشمولين.
ب = نامه وزارت امور خارجه براي مقيمين خارج از كشور .
ج = رضايت همسر يا ولي يا قيم يا مراجع ذيصلاح براي بانوان همسردار يا متقاضيان زير 18 سال .
د = موافقت مراجع ذيصلاح براي افرادي كه ممنوعيت يا محدوديت خروج داشته اند.
هـ = ارائه نامه از وزارتخانه هاي علوم،تحقيقات وفنآوري،بهداشت،درمان وآموزش پزشكي براي دانشجويان بورسيه خارج از كشور .
و = ارائه نامه كميسيون وزارت خارجه براي دانشجويان خارج از كشور كه از تاريخ ورود به ايران آنها سه ماه گذشته است.


نكته : دانشجوياني كه گذرنامه رايگان دانشجوئي دريافت نموده اند و قصد دريافت خروج عادي دارند بايستي هزينه صدور گذرنامه را پرداخت نمايند .


مشمولين وظيفه عمومي


1. متولدين ذكوربا تحصيلات عادي تا مقطع فوق ديپلم تا پايان سال ‎1337‎ از خدمت وظيفه عمومي معاف ميباشند .
2. متولدين ذكور متولدين 1337،1336 و ‎1335‎ با تحصيلات ليسانس و بالاتر مشروط بر اينكه به سن 50 سال تمام نرسيده باشند كساني كه بالاي 50 سال تمام سن دارند در هر مقطع تحصيلي باشند نياز به كارت خدمت يا معافي نمي باشد.
3. متولدين ذكور از سال ‎1338‎ به بعد كه مشمول محسوب ميشوند ملزم به ارائه مدارك وظيفه شامل : كارت معافيت دائم كامپيوتري ، پايان خدمت وظيفه عمومي يا موافقت كتبي سازمان وظيفه عمومي ميباشند .
4. گواهي هاي خدمت صادر شده از يگانهاي محل خدمت به عنوان مدرك وظيفه پذيرفته نيست .
5. گواهي موقت صادره از طرف معاونت وظيفه عمومي براي مشمولين معافيت دائم ( اعم از پزشكي يا عفو فرماندهي كل قوا و ‎.... )‎ در حكم كارت معافي مي باشد/ب20/8-22

از: ‎http://www.police.ir/services/passport1.htm‎
Без подписи!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ghazal1985 ، sara513 ، msar
این نوشته را در روزنامه اعتماد دیدم. به نظرم رسید که خوندنش برای اعضا مفید باشه. برای اصل مقاله به ‎___‎ این ‎___‎ آدرس مراجعه کنید.

‎--------------------------------------------------------‎

اعتبار گذرنامه تان تمام شده است؟

چمدان ها را تحويل بخش بار در فرودگاه داده است، چيزي به ساعت پرواز نمانده. با خاطري آسوده در صف چک گذرنامه مي ايستد. مامور گذرنامه اسم و فاميلش را دوباره مي پرسد تا مطمئن شود. پس از مکثي معني دار مي گويد؛ «اعتبار پاسپورت تان تمام شده است.»

مسافر حيران است، هنوز سه ماه ديگر اعتبار دارد، او نمي داند که براي خروج از کشور پاسپورت بايد شش ماه اعتبار داشته باشد. فراموش نکنيد که براي تمديد گذرنامه حداقل به دو هفته زمان نياز داريد. از اينکه در آخرين روزهاي سال به اداره گذرنامه براي تمديد آن رجوع کنيد پرهيز کنيد. ممکن است از سفر، جا بمانيد. برخي از اطلاعات ضروري در خصوص چگونگي تمديد و دريافت گذرنامه در پي مي آيد.

توصيه هاي امنيتي و اطلاعات (ضروري براي متقاضيان صدور يا دارندگان گذرنامه)

با توجه به اخذ مدارک توسط دفاتر پليس « 10، متقاضيان از مراجعه به اداره کل گذرنامه خودداري کنند، با توجه به اينکه صدور گذرنامه المثني به جاي گذرنامه مفقود يا مخدوش مستلزم بررسي و انجام تشريفات اداري طولاني است، لذا در حفظ و نگهداري گذرنامه نهايت دقت را مبذول داشته تا از مفقود يا مخدوش شدن آن جلوگيري به عمل آيد، استفاده مجدد از گذرنامه يي که فقدان آن اعلام شده منوط به اعلام پيدايش و انجام اقدام هاي لازم است، از همراه داشتن گذرنامه جز در موارد ضروري خودداري کنيد، با توجه به استفاده هاي سوء امنيتي از گذرنامه، از تحويل آن به افراد سودجو براي اخذ ويزا، ارز، اقامت و موارد مشابه خودداري کنيد. در صورت مفقود شدن گذرنامه مراتب را بلافاصله به ادارات گذرنامه در تهران و شهرستان ها و در خارج از کشور به نمايندگي هاي جمهوري اسلامي ايران و مقامات محلي اعلام کنيد، قبل از مسافرت گذرنامه خود را از نظر مدت اعتبار، اجازه خروج معتبر، نداشتن مشکل ممنوع الخروجي و ساير موارد دقيقاً بررسي کنيد تا هنگام مسافرت با مشکل مواجه نشويد، قبل از مسافرت نسبت به تهيه بليت و اخذ ويزا براي کشورهايي که قصد اقامت يا عبور از آنها را داريد اقدام کنيد، در صورت مواجهه با مشکلاتي در خارج از کشور، که شخصاً قادر به حل آن نيستيد، بلافاصله با نمايندگي هاي جمهوري اسلامي ايران تماس حاصل کرده تا راهنمايي لازم در اختيار شما قرار گيرد، ازدواج و طلاق اتباع ايراني در خارج از کشور بايد مطابق قوانين جمهوري اسلامي ايران باشد، ايرانيان مقيم خارج از کشور بايد بلافاصله بعد از تولد نوزادشان براي صدور شناسنامه ايراني اقدام کنند، صدور اجازه خروج در گذرنامه هاي صادره از نمايندگي هاي جمهوري اسلامي ايران براي آن دسته از اتباع ايراني که محل اقامت آنها تغيير يافته يا به لحاظ عدم احراز شرايط اقامت در خارج، محل اقامت آنها کماکان ايران است، در حيطه مسووليت اداره کل گذرنامه ناجا است. لذا براي خروج از کشور بايد به اداره کل گذرنامه مراجعه کنند. افراد مقيم خارج از کشور که از سفارت جمهوري اسلامي ايران در محل اقامت خود اجازه خروج مکرر دريافت کرده اند در صورت معتبر بودن گذرنامه و اجازه خروج از کشور؛

الف- چنانچه کمتر از چهار ماه در ايران توقف کرده اند، مي توانند فقط براي بار اول در يک سال بدون پرداخت عوارض خروج و ساير دفعات با پرداخت عوارض خروج از کشور خارج شوند،ب- چنانچه بيش از چهار ماه و کمتر از شش ماه، در ايران توقف کرده اند فقط با پرداخت عوارض مي توانند از کشور خارج شوند،ج- مقيمان خارج از کشور که بيش از شش ماه در ايران توقف کرده و قصد تغيير محل اقامت به ايران و خروج عادي دارند بايد ضمن درخواست کتبي، مدارک لازم براي اخذ اجازه خروج را ارائه کنند. در غير اين صورت با ارائه معرفي نامه از وزارت امور خارجه براي آنان اجازه خروج صادر مي شود، د- مقيمان خارج از کشور که بيش از يک سال از توقف آنان در ايران مي گذرد، مقيم بودن آنها از نظر اداره کل گذرنامه ملغي تلقي شده و محل اقامت آنها الزاماً با ارائه مدارک تغييريافته تعيين و براي آنان اجازه خروج صادر مي شود.

- هنگام مسافرت شناسنامه يا کارت شناسايي عکس دار معتبر ديگري به منظور بررسي و رفع مشکلات احتمالي در مرزها همراه داشته باشيد.

فقدان گذرنامه

در صورت فقدان گذرنامه، دارنده آن بايد با مدارک شناسايي معتبر به اداره کل گذرنامه يا مديريت گذرنامه استان ها مراجعه کند و ضمن اعلام فقدان، مشخصات گذرنامه مفقود شده در شبکه رايانه يي ثبت شود و چنانچه موفق به پيدا کردن گذرنامه شد، مراتب را ضمن تسليم گذرنامه اعلام کند تا پس از بررسي هاي لازم امکان مسافرت با گذرنامه مورد نظر ميسر شود. کساني که در نمايندگي هاي جمهوري اسلامي ايران در خارج از کشور گذرنامه دريافت مي کنند بايد تاريخ آخرين خروج از کشور در گذرنامه صادره قيد و چنانچه محل اقامت در گذرنامه صادره ايران قيد شود، پس از ورود به کشور براي دريافت اجازه خروج از کشور به اداره کل گذرنامه يا مديريت گذرنامه استان ها مراجعه کنند.

سفر به کشورهاي غيرمجاز

چنانچه دارنده گذرنامه به کشورهايي که دولت در موارد مقتضي مسافرت به آن کشورها را محدود يا ممنوع کرده باشد، مسافرت کند به موجب ماده 24 قانون گذرنامه به يک تا سه ماه حبس محکوم مي شود.

مراحل و مدارک مورد نياز

اخذ دو برگ پرسشنامه مربوط به گذرنامه که مي توان از يکي از شعب بانک ملي ايران دريافت کرد و تکميل آنها به صورت کامل اصل و تصوير کامل شناسنامه متقاضي و همراهان (شناسنامه افراد بالاتر از 15 سال بايد عکس دار باشد.) يک قطعه عکس جديد ‎4+6‎ و پنج قطعه عکس جديد ‎9+6‎ همراهان که بايد برقي، تمام رخ، بدون عينک، کلاه و کراوات و از يک نگاتيو باشد. ضمناً نبايد از تاريخ گرفتن عکس بيش از يک سال گذشته باشد. موافقت رسمي شوهر در مورد بانوان شوهردار و موافقت رسمي ولي يا قيم براي افراد کمتر از هجده سال تمام. (در صورتي که قبلاً در تهران ارائه شده باشد.) در مورد آقاياني که برابر سال تولد، سن آنها هجده سال منظور مي شود و ليکن به استناد روز و ماه هجده سال تمام ندارند، ارائه موافقت معاون وظيفه عمومي ناجا ضروري است. در مورد کارکنان نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران موافقت کتبي سازمان مربوط و در مورد کارکنان خارج شده از سازمان نيروهاي مسلح موافقت کتبي از سازمان حفاظت اطلاعات سازمان مربوط ضروري است.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ghazal1985 ، msar
کسی دقیقا میدونه زمان خروج پاسپورت حداقل چقدر باید اعتبار داشته باشه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2010-09-02 ساعت 00:56)balot نوشته:  
کسی دقیقا میدونه زمان خروج پاسپورت حداقل چقدر باید اعتبار داشته باشه؟


6 ماه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maxsupermax ، امیر مهاجر ، shahriar2002 ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان