آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

اقامت همزمان آمریکا-کانادا
ما الان در آمریکا زندگی می کنیم .اما 6 سال پیش برای کانادا اقدام کردیم که الان موقعش رسیده.حالا موندیم چیکار کنیم؟از یک طرف بدمان نمی اید که کانادا را هم ببینیم و بعد تصمیم بگیریم که در آمریکا زندگی کنیم یا در کانادا؟.از طرفی هم نمی دانیم که داشتن ویزای مهاجرتی به کانادا تبعاتی هم برای زندگی در این جا دارد؟
کسی می تواند راهنمایی کند که در ان واحد می توان اقامت چند کشور را داشت؟
در آن واحد می توان تابعیت چند کشور را داشت ؟ایران آمریکا کانادا؟
با تشکر
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: ‎may 27‎
تاریخ کارنت شدن:  بولتن ‎june‎
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎1 june‎
تاریخ مصاحبه کنسل شده: ‎15 july‎  
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 july‎
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 sep‎
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: ‎Dec 2015‎
انگشت نگاری: ‎Feb 2016‎
رسیدن نامه ی مصاحبه: ‎May 14th 2016‎
مصاحبه ‎: Jun 14th 2016‎
مراسم قسم: ‎Jun 16th 2016‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: free_free ، HAZARA ، taherifar
از بیمه‌ پزشکی‌ کانادا به هیچ وجهی نگذرید.اینو وقتی‌ چند ماهی‌ آمریکا موندید میفهمید.



پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: LINDA1376 ، f.r ، HAZARA ، taherifar
(2010-12-17 ساعت 06:24)air نوشته:  
ما الان در آمریکا زندگی می کنیم .اما 6 سال پیش برای کانادا اقدام کردیم که الان موقعش رسیده.حالا موندیم چیکار کنیم؟از یک طرف بدمان نمی اید که کانادا را هم ببینیم و بعد تصمیم بگیریم که در آمریکا زندگی کنیم یا در کانادا؟.از طرفی هم نمی دانیم که داشتن ویزای مهاجرتی به کانادا تبعاتی هم برای زندگی در این جا دارد؟
کسی می تواند راهنمایی کند که در ان واحد می توان اقامت چند کشور را داشت؟
در آن واحد می توان تابعیت چند کشور را داشت ؟ایران آمریکا کانادا؟
با تشکر


سوال خوبیه

ولی فکر نمی کنید از اداره مهاجرت آمریکا جواب کامل تری میتونید بگیرید؟

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

‎ دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maxsupermax ، HAZARA ، Danoosh ، taherifar
منم دقیقا به همین مشکل برخوردم, مصاحبه کانادا قبول شدم که 3 ماه بعد فهمیدم تو لاتاری هم قبول شدم, با توجه به اینکه پروسه کانادا خیلی طول میکشه اول میرم آمریکا بعد برای قشلاق میرم کبک ! هم اینکه کلی برای کانادا هزینه کردم هم اینکه نمیشه بی خیال امکانات کانادا شد
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه ‎: May 2011‎
كارنت ‎: Apr‎
مصاحبه و دریافت ویزا: ‎7june‎
‎120,000‎ ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا ‎2,000,000‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: HAZARA ، taherifar
با سلام منم دقیقا به همین مشکل برخوردم, مصاحبه کانادا قبول شدم لاتاری هم قبول شدم, با توجه به اینکه پروسه کانادا خیلی طول میکشه اول اومدم آمریکا بعد میخوام برم کبک ! الان منتظر ویزای کانادام ولی نمیدونم بعد اینکه ویزای مهاجرتی آمریکارو تو پاسم ببینن بهم ویزا میدن یا اینکه موقع ورود به کانادا مشکلی پیش نمی اد؟ ممنون میشم با توجه به تجربتون راهنمایم کنید. متشکرم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: HAZARA ، taherifar
نظر شخصی من:
نمیشه نسخه کلی پیچید به دلیل اینکه خواسته ها و معیار های افراد متفاوت هستند ولی به طور کلی
کانادا را از دست ندین ولی برای آمریکا اقدام کنید تا خودتون تفاوت ها را حس کنید. در ضمن بعد از ورود به آمریکا و خوردن مهر تو پاسپورت میتونید به کانادا برید و مقایسه کنید که اینطوری دیگه لازم نیست منتظر ویزا کانادا هم بمونین و تصمیمتون را میگیرید.

www.khanoomkhanooma.com



پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: HAZARA ، parsush ، taherifar
سلام دوستان ما هم همین برنامه کانادا رو داشتیم وقتی فهمیدیم که لاتری برنده شدیم به توصیه وکیلی که گرفته بودیم پرونده کانادارو کنسل کردیم اینطوری به ما راهنمایی داد که پروسه لاتری خیلی خیلی سریع به نتیجه می رسه و شما اجازه کار و اقامت آمریکا رو می گیرد بعد از یک مدت که به ما توصیه کرد حداقل بعد از یکسال با گرین کارتی که دارید و مهری که در پاسپورت خورده می توانید به کانادا به عنوان توریست سفر کنید و یک ماهی باشید حالا یا بیشتر یا کمتر موقعیت آنجارا بررسی کنید و معیارهایی که انتظار دارید بدست بیاورید را بسنجید اگر کانادارو ترجیح دادید و تصمیم گرفتید که برید مجدد درخواستهای خود را برای سفارت بفرستید پروسه از آمریکا که انجام شود کوتاه تر است ولی یک توصیه دیگه که به ما کرد این بود که صبر کنید تا سیتیزن شوید دوره دو سال و شش ماه اقامت در آمریکا بعد از گذشت 5 سال آن وقت با خیالی راحتر می تونید که بروید.
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: ‎2012/12/06‎ فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: laili ، storagemeter ، ASALI ، hasti_banoo ، HAZARA ، parsush ، ali234 ، taherifar
(2013-01-20 ساعت 08:40)به گل ‎pid='265705 نوشته:  
سلام دوستان ما هم همین برنامه کانادا رو داشتیم وقتی فهمیدیم که لاتری برنده شدیم به توصیه وکیلی که گرفته بودیم پرونده کانادارو کنسل کردیم اینطوری به ما راهنمایی داد که پروسه لاتری خیلی خیلی سریع به نتیجه می رسه و شما اجازه کار و اقامت آمریکا رو می گیرد بعد از یک مدت که به ما توصیه کرد حداقل بعد از یکسال با گرین کارتی که دارید و مهری که در پاسپورت خورده می توانید به کانادا به عنوان توریست سفر کنید و یک ماهی باشید حالا یا بیشتر یا کمتر موقعیت آنجارا بررسی کنید و معیارهایی که انتظار دارید بدست بیاورید را بسنجید اگر کانادارو ترجیح دادید و تصمیم گرفتید که برید مجدد درخواستهای خود را برای سفارت بفرستید پروسه از آمریکا که انجام شود کوتاه تر است ولی یک توصیه دیگه که به ما کرد این بود که صبر کنید تا سیتیزن شوید دوره دو سال و شش ماه اقامت در آمریکا بعد از گذشت 5 سال آن وقت با خیالی راحتر می تونید که بروید.


وکیل شما راهنمائی بسیار منطقی و خوبی کرده .شما باید آدم خوش شانسی باشید که وکیل به این خوبی داشتید ..وکلا معمولا به این راحتی موکلشون رو از دست نمیدن . هنوز هستند آدمهائی که میشه بهشون اعتماد کرد .و ممنون از شما که این رو گفتید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter ، ASALI ، Saeedv13 ، HAZARA ، به گل ، ali234 ، Danoosh ، taherifar
(2013-01-20 ساعت 08:40)به گل ‎pid='265705 نوشته:  
سلام دوستان ما هم همین برنامه کانادا رو داشتیم وقتی فهمیدیم که لاتری برنده شدیم به توصیه وکیلی که گرفته بودیم پرونده کانادارو کنسل کردیم اینطوری به ما راهنمایی داد که پروسه لاتری خیلی خیلی سریع به نتیجه می رسه و شما اجازه کار و اقامت آمریکا رو می گیرد بعد از یک مدت که به ما توصیه کرد حداقل بعد از یکسال با گرین کارتی که دارید و مهری که در پاسپورت خورده می توانید به کانادا به عنوان توریست سفر کنید و یک ماهی باشید حالا یا بیشتر یا کمتر موقعیت آنجارا بررسی کنید و معیارهایی که انتظار دارید بدست بیاورید را بسنجید اگر کانادارو ترجیح دادید و تصمیم گرفتید که برید مجدد درخواستهای خود را برای سفارت بفرستید پروسه از آمریکا که انجام شود کوتاه تر است ولی یک توصیه دیگه که به ما کرد این بود که صبر کنید تا سیتیزن شوید دوره دو سال و شش ماه اقامت در آمریکا بعد از گذشت 5 سال آن وقت با خیالی راحتر می تونید که بروید.


سلام، عذر می خوام. مگه بعد از چند وقت میشه سیتیزن شد؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: HAZARA ، taherifar
(2013-01-20 ساعت 11:36)lingni نوشته:  


سلام، عذر می خوام. مگه بعد از چند وقت میشه سیتیزن شد؟


پس از گذشت 5 سال از دریافت گرین کارت ..به شرط اون که 3 سال اون رو داخل آمریکا بوده باشید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، HAZARA ، ali234 ، ebi1988 ، taherifar
(2013-01-20 ساعت 12:09)laili نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 11:36)lingni ‎pid='265735 نوشته:  


سلام، عذر می خوام. مگه بعد از چند وقت میشه سیتیزن شد؟


پس از گذشت 5 سال از دریافت گرین کارت ..به شرط اون که 3 سال اون رو داخل آمریکا بوده باشید .


ممنون از پاسختون. ولی مثل این که به گل نوشته بعد از دو سال و شش ماه ‎! ! ! !‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: taherifar
(2013-01-20 ساعت 12:12)lingni نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 12:09)laili ‎pid='265743 نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 11:36)lingni ‎pid='265735 نوشته:  


سلام، عذر می خوام. مگه بعد از چند وقت میشه سیتیزن شد؟


پس از گذشت 5 سال از دریافت گرین کارت ..به شرط اون که 3 سال اون رو داخل آمریکا بوده باشید .


ممنون از پاسختون. ولی مثل این که به گل نوشته بعد از دو سال و شش ماه ‎! ! ! !‎
منم نوشتم دو سال شش ماه بعد از گذشت 5 سال که خانم لی لی مدیر محترم گفتند سه سال که حالا خیلی هم فرق نمی کنه مهم این است که طی این 5 سال شما این مدت را در آمریکا حضور داشته باشید و اگر طی این 5 سال مجبور بودید از آمریکا خارج شوید مدت خروج شما بیشتر از 6 ماه نباشه
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: ‎2012/12/06‎ فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: laili ، taherifar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان