آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

بعد از اتمام تحصیل حالا چیکار کنیم؟
سلام. دوستان لطفا از وضعیت کار بعد از تحصیل در کشورهای نروژ و سوئد بگید؟ آیا از وضعیت کار برای فارغ التحصیلان خارجی(که ماها باشیم) هست؟ من یکی از دوستام تو سوئده. درسش تازه تموم شده. فوق لیسانس کامپیوتر. میگه کار پیدا کردن اینجا خیییلی سخته. و اگه تا 1سال دیگه کار پیدا نکنه باید از سوئد خارج شه؟؟؟؟/ کسی اطلاعات کاملتری نداره؟ مخصوصا از نروژ !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، msar
متاسفانه در مورد سوئد و نروژ اطلاع دقیقی ندارم...

اما در مورد فنلاند ، این هستش که اگر به مدت 4 سال در آن کشور اقامت داشته باشیم... به راحتی میتونیم اقامت فنلاند رو بدست بیاریم و در آنجا مشغول به کار بشیم.
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mavarfan ، sanaz-kh ، msar
(2010-12-22 ساعت 20:46)xbox نوشته:  
متاسفانه در مورد سوئد و نروژ اطلاع دقیقی ندارم...

اما در مورد فنلاند ، این هستش که اگر به مدت 4 سال در آن کشور اقامت داشته باشیم... به راحتی میتونیم اقامت فنلاند رو بدست بیاریم و در آنجا مشغول به کار بشیم.


این 4سال فکر نمی کنم که مدت زمان تحصیل رو در بر بگیره !
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، msar
چرا عزیز، در بر می گیره!

به هر نحوی اگر به مدت 4سال حضور داشته باشید، میتونید اقامت دائم این کشور اسکاندیناوی رو بگیرید...
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ali_golden ، mavarfan ، mohammad.maleki ، sanaz-kh ، msar
در مورد اتریش اطلاعی دارید؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
آیا شما لینک یا سایت ی دارید که نشون بده این گفتاتون رو ؟ که میشه در فنلاند ۴ ساله اقامت گرفت حتا اگه دانشجو باشی ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
خب اگه اون چهار سال دو سالش دوره تحصیل باشه تو اون دو سال باقی مونده تحت چه عنوانی به موندن در فنلاند ادامه میدن؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
من شنیدم اگه تو ایتالیا 5 سال متوالی اجازه ی اقامت تمدید شه بهتون اقامت دائم رو میدن ‎...‎ ولی سوالم اینه که اگه اجازه م از نوع تحصیلی باشه باز هم اقامت میدن یا نه حتما باید 5 سال ساکن شده باشم یا کار کرده باشم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان