آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مهاجرت از طریق ثبت اختراع
سلام میخوام بدونم میتونم از طریق چندین اختراع ثبت شده به آمریکا برم.

با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mavarfan ، mohammad.maleki ، msar
سلام دوستان یه سوال فنی اگه کسی دارای ‎patent‎ اولیه در کشور آمریکا باشه میتونه اقامت این کشور رو بگیره یانه؟
اگه میتونه چیکار باید انجام بده؟
و چه مدت طول میکشه تا اقامت بگیره

‎patent :‎ ثبت اختراع - حق مالکیت فکری
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mavarfan ، eblam ، msar ، milspider
(2011-02-07 ساعت 10:21)mohammad.maleki نوشته:  
سلام دوستان یه سوال فنی اگه کسی دارای ‎patent‎ اولیه در کشور آمریکا باشه میتونه اقامت این کشور رو بگیره یانه؟
اگه میتونه چیکار باید انجام بده؟
و چه مدت طول میکشه تا اقامت بگیره

‎patent :‎ ثبت اختراع - حق مالکیت فکری


دوست عزيز سلام
اگر شما به واسطه كارهاي مهم و فوق العاده به عنوان يك چهره شناخته شده در جوامع بين المللي مشهورشده باشيد و جوايز داخلي و بين المللي كسب كرده و مداركي از جمله تيترهاي روزنامه هاي مهم ( نه زرد ) داخلي و مصاحبه هاي گوناگون تلويزيوني و مطبوعاتي داشته باشيد شامل قوانين دريافت ويزا خواهيد شد .
‎[en]Category: F2B‎
PRIORITY ‎DATE = OCTOBER 2003‎
APPROVAL ‎NOTICE = JUNE 2008‎
CASE ‎NUMMBER = YRV2012XXXXXX‎
CHOICE ‎OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010‎
P3U ‎AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010‎
تکمیل مدارک ‎: FEB 2011‎
دریافت نامه مصاحبه: ‎Jul 2012‎
مصاحبه: ‎Aug 2012‎
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب ‎Big Grin
[/en]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Classic ، mavarfan ، mohammad.maleki ، eblam ، حاجی واشنگتن ، msar ، milspider
(2011-02-08 ساعت 22:14)SAEED 60 نوشته:  
(2011-02-07 ساعت 10:21)mohammad.maleki ‎pid='96156 نوشته:  
سلام دوستان یه سوال فنی اگه کسی دارای ‎patent‎ اولیه در کشور آمریکا باشه میتونه اقامت این کشور رو بگیره یانه؟
اگه میتونه چیکار باید انجام بده؟
و چه مدت طول میکشه تا اقامت بگیره

‎patent :‎ ثبت اختراع - حق مالکیت فکری


دوست عزيز سلام
اگر شما به واسطه كارهاي مهم و فوق العاده به عنوان يك چهره شناخته شده در جوامع بين المللي مشهورشده باشيد و جوايز داخلي و بين المللي كسب كرده و مداركي از جمله تيترهاي روزنامه هاي مهم ( نه زرد ) داخلي و مصاحبه هاي گوناگون تلويزيوني و مطبوعاتي داشته باشيد شامل قوانين دريافت ويزا خواهيد شد .


مرسی دوست عزیز از پاسخ شما
حال اولین اقدام برا دریافت اقامت چیست
من باید چکار کنم
دوم اینکه من در این کارها تنها نبوده ام و دوستانم هم بودن ایا امکان اقدام برای انها هم وجود دارد و یانه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، msar ، milspider
(2011-02-09 ساعت 18:16)mohammad.maleki نوشته:  
(2011-02-08 ساعت 22:14)SAEED ‎60 نوشته:  
(2011-02-07 ساعت 10:21)mohammad.maleki ‎pid='96156 نوشته:  
سلام دوستان یه سوال فنی اگه کسی دارای ‎patent‎ اولیه در کشور آمریکا باشه میتونه اقامت این کشور رو بگیره یانه؟
اگه میتونه چیکار باید انجام بده؟
و چه مدت طول میکشه تا اقامت بگیره

‎patent :‎ ثبت اختراع - حق مالکیت فکری


دوست عزيز سلام
اگر شما به واسطه كارهاي مهم و فوق العاده به عنوان يك چهره شناخته شده در جوامع بين المللي مشهورشده باشيد و جوايز داخلي و بين المللي كسب كرده و مداركي از جمله تيترهاي روزنامه هاي مهم ( نه زرد ) داخلي و مصاحبه هاي گوناگون تلويزيوني و مطبوعاتي داشته باشيد شامل قوانين دريافت ويزا خواهيد شد .


مرسی دوست عزیز از پاسخ شما
حال اولین اقدام برا دریافت اقامت چیست
من باید چکار کنم
دوم اینکه من در این کارها تنها نبوده ام و دوستانم هم بودن ایا امکان اقدام برای انها هم وجود دارد و یانه


اولين و بهترين اقدام مشورت با يك وكيل با تجربه در زمينه مهاجرت به امريكا و توضيح شرح حال خودتون و كارهايي كه تا بحال انجام داده ايد مي باشد .
‎[en]Category: F2B‎
PRIORITY ‎DATE = OCTOBER 2003‎
APPROVAL ‎NOTICE = JUNE 2008‎
CASE ‎NUMMBER = YRV2012XXXXXX‎
CHOICE ‎OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010‎
P3U ‎AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010‎
تکمیل مدارک ‎: FEB 2011‎
دریافت نامه مصاحبه: ‎Jul 2012‎
مصاحبه: ‎Aug 2012‎
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب ‎Big Grin
[/en]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، mavarfan ، eblam ، msar ، milspider
به این صفحه مراجعه کنید. اینجا اطلاعات کلی در مورد انواع ویزاهایی که شامل حال شما می شه وجود داره.

‎http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1323.html‎

من فکر می کنم شما باید توی دسته بندی E1 یا همون ‎priority‎ workers، و توی ‎sub-category‎ اول، اقدام کنید. یعنی اونجایی که نوشته ‎persons with extraordinary ability.‎

تا اونجایی که من متوجه شدم هر سال ‎140.000‎ (صد و چهل هزار) ویزا به مجموع این دسته بندی ها تعلق می گیره، که ‎28.6‎ درصد یعنی دقیقاً ‎40040‎ (چهل هزار و چهل) ویزا به همین بخش E1 تعلق می گیره.

شما باز هم شرایط خودتون رو بررسی کنید و ببینید که توی کدوم بخش شرایط بهتر برای درخواست دارید. البته نیازی هم به ثبت ‎patent‎ نیست و بدون شک هر شخصی (دوستانتون) باید خودشون مستقلاً اقدام کنند و تصور هم نمی کنم که از یک کار تیمی فقط به یک نفر شانس گرفتن ویزا رو بدهند. البته، البته، تصور من اینه که به صرف داشتن ‎patent‎ توی ‎u.s.‎ ویزایی به شما تعلق نمی گیره، و نیازمند چیزی بیشتر از گواهی ثبت ‎patent‎ هستید.

بعد از تحقیقات اولیه، من هم توصیه می کنم به یک وکیل مراجعه کنید.

موفق باشید،


ویرایش: این موضوع رو یادم رفت بگم که برای این نوع ‎E1-1st Sub Category.‎ نیازی به دعوت نامه برای استخدام ندارید.

دوستان کسی در مورد مدت زمان انتظار برای این ویزا اطلاعی نداره؟ و اینکه ساپورت مالی که باید به آفیسر بدیم چقدر هست، حدوداً؟ نمونه های مشابه هم می تونه مفید باشه!

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، eblam ، msar ، milspider
مرسی پس نیازی به ثبت ‎patent‎ نیست ولی من شنیده بودم نیاز هست حال حضور در نمایشگاه های بین الملی و cv خوب همراه با تایید مراکز معتبر کافی هست درسته ؟
دوستان عزیز اگه کسی اطلاعات بیشنری داره لطف کنه بگه ممنون میشم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، msar
خواهش می کنم.

ببینید اینجا چندین راه وجود داره. مثلاً اگر شما لیسانس داشته باشی و سه سال توی رشته مرتبط فعالیت کرده باشی می تونی هم توی زیر مجموعه E2 و هم E3 شرکت کنید. توی E1 شما به عنوان مثال اگر پست مدیریتی یا کلیدی توی یک شرکت چند ملیتی داشته باشی هم می تونی برای E1 اقدام کنید. یا مثلاً اگر برای مدت سه سال توی یک پروژه تحقیقاتی حالا با اون شرایطی که خودشون گفتند کار کرده باشید، باز هم می تونید توی زیر مجموعه E1 اقدام کنید. شما باید ببینید شرایطتون چی هستش و توی کدوم حالت احتمال موفقیتتون بیشتر هستش.

در مورد هزینه ها یک ‎720‎ دلار هستش که در واقع پروسسینگ فی هست، و همه باید بپردازند. یک فرم ‎I-140‎ هستش که کسی که قراره شما رو استخدام کنه باید پر کنه و ارسال کنه، که اگر توی همون بخشی که بهتون گفتم شرکت کنید، (که نیازی به پیشنهاد کاری نداره) دیگه نیازی به این فرم نیست. البته اینو هنوز مطمئن نیستم. توی توضیحات نوشته که "می تونید خودتون ‎I-140‎ رو پر کنید" من نفهمیدم که این آپشنال هست یا اینکه حتماً باید انجام بشه. فرم خیلی ساده ایی هستش و چیزه خاصی نداره، فقط ‎580‎ دلار پروسسینگ فی به هزینه هاتون اضافه می شه.

اگر براتون امکان داشته باشه و بیشتر شرایط خودتون رو بگید بیشتر می شه کمک کرد. البته، این رو هم اضافه کنم که من هیچ تجربه ای توی این زمینه ندارم، و صرفاً روی حساب این اطلاعات تصمیمی نگیرید و حتماً خودتون جستجو کنید تا مطمئن بشید.

راستی در مورد زمان، کسی اطلاعای نداره که این نوع کیس ها ‎employment-based immigration‎ چطور کارنت می شن؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، eblam ، msar
مرسی ببینید شرایط من به شرح زیر هست
1- سن 18
‎2 -‎ مذکر
‎3 -‎ در حال تحصیل در رشته کامپیوتر
4- حضور در جشنواره خوارزمی - کسب رتبه منطقه ای و استانی
‎5 -‎ سابقه کاری مرتبط با رشته دو سال
‎6 -‎ طراحی اولین مرورگر وب ایرانی و ‎....‎
7 - حضور در نمایشگاه های بین المللی اختراعات و ابتکارات
‎8 -‎ طراحی دو پروژه در سطح کشوری
‎9 -‎ ما دونفر هستیم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، eblam ، msar
دوست عزیز،

صادقانه بگم من تصور نمی کنم که بتونید توی E1 و یا اونهایی که قبلاً صحبتش شد اقدام موثری کنید. ببینید این خوبه که شما بخوای روی ‎web browser‎ ایرانی مانور بدی (به عنوان مثال)، اما مطمئن باشید به این سادگی ها این موضوع رو از شما قبول نمی کنند. من به عنوان یک ایرانی نیمه آماتور توی اینترنت این رو می دونم که هم IE و هم ‎FireFox‎ به علاوه یک دوجین بروزر های دیگه از ‎gecko engine‎ برای ‎render‎ صفحات ‎html‎ و اجرای ‎javascript‎ استفاده می کنند که ‎open source‎ هستش. ‎chrome‎ از ‎webkit‎ استفاده می کنه که اون هم ‎open source‎ هستش. خیلی راحت می شه با یک ‎search‎ توی اینترنت و یک سر به جایی مثل ‎sf.net‎ زدن، یک ‎source‎ رو برداشت و حالا به اصطلاح ‎localize‎ کرد و دوباره منتشر کرد. قصد توهین یا جسارت ندارم، منظورم اینه که اگر شما می خوای بگی که مرورگر وب ایرانی نوشتی، واقعاً باید بتونی از این گفته ات دفاع کنی. مطمئن باشید اگر نرم افزار رو از شما قبول کنند، در ادامه شما از فـیـلـتــرهایی رد خواهید شد که از شما بپرسند کدوم ‎RFC‎ ها رو خوندید و مثلاً از چه ورژن ‎html‎ شروع کردید به ساپورت کردن؟ یا اینکه مثلاً بحث ‎MIME type‎ ها رو چطور پیاده کردید یا نمی دونم فرض کنید ‎server‎ ابتدا ‎http header‎ رو فرستاد ولی بعد کلاً کانکشن ‎tcp/ip‎ قطع شد، شما چطور و کجا این رو توی برنامه تون گذاشتید؟ یا اینکه مثلاً فرض کنید ‎http header‎ گفت من x بایت اطلاعات استریم خواهم کرد ولی ‎x - 1024‎ دیتا برای شما اومد، برای این چی کار کردید توی نرم افزارتون؟ و بخوان سابقه کدی که نوشتید رو بهشون بدید. در واقع از همون خطوط اول پروژه تون و پروسه ای که طی کرده تا به اینجا رسیده. اینها خیلی پیش پا افتاده هست، اما تصور می کنم برای اثبات حرفتون باید از همه ی این چیزها دفاع کنید. البته من نمی دونم این پروسه چه جوری هستش ولی مطمئنم مسئولین اونجا خیلی سختگیر تر هستند.

در مورد نمایشگاه خوارزمی، متاسفانه فکر نمی کنم چندان اعتباری براشون داشته باشه (صد در صد نظر شخصی). اما در مورد بقیه نمایشگاه هایی که گفتید باید خودتون تحقیق کنید و ببینید که آیا شرکت داشتن توی اون نمایشگاه ها امتیازی به شما خواهد داد یا خیر؟

در مورد دو پروژه کشوری تون هم باز هم تصور می کنم مسیر سختی رو در پیش داشته باشید. باید مشخص کنید که سمت شما توی اون پروژه های ملی چی بوده و بدون شک باید مدارکی برای صحبت هاتون ارائه کنید. و احتمالاً با گفتن یک همچین حرفی مسیر ‎background check‎ خودتون رو سخت تر کردید. البته در این مورد هم من اطلاع دقیقی ندارم و باید بقیه دوستان که تجربه بیشتری دارند کمک کنند.

در مورد سابقه کاری و کمکی که به شما می کنه، متاسفانه هیچ اطلاعی ندارم. اگر از 16 سالگی که شروع به کار مرتبط توی رشته رو شروع کردید، بیمه داشته باشید (اگر امکان داشته باشه، نمی دونم برای زیر 18 سال و خدمت نرفته به چه صورتی بیمه تصمیم می گیره)، داشتن این بیمه شاید بتونه کمک بکنه، اما اطلاع دیگه ای ندارم.

توی این نوع ویزاهایی که بر اساس توانایی های شخص هست، موارد خیلی ساده تری هم هست که قبلاً مطرح شد، اما فکر می کنم تمام اونها نیاز به دعوت نامه کاری دارند. شرکتی هم که در نظر داره برای شما دعوت نامه بفرسته باید پروسه ای رو طی کنه که توی همون صفحاتی که لینک داده بودم توضیحاتش هست. مواردی که نیاز به دعوت نامه نداره شرایط سخت تری رو به نسبت بقیه داره.

توصیه من اینه که به نرم افزار به عنوان یک اختراع یا امر مهمی که بتونه توی گرفتن ویزا به شما کمک کنه، نگاه نکنید. مگر اینکه کارتون واقعاً فوق العاده باشه. اصولاً نرم افزارهای کاربردی یا آتومیشن ها توی این مجموعه محسوب نمی شوند. روی عنواینی هم که توی ایران می شه به دست آورد زیاد حساب باز نکنید به نظر من. به هر حال اونها معیار بسیار سخت تری نسبت به ما ایرانی ها نسبت به این عنواین دارند، و این کار رو کمی سخت می کنه.

ببخشید اگر یک مقدار انرژی منفی شدم، واقعاً تمام سعی ام این بود که تا حد ممکن منطقی به این موضوع نگاه کنم که یک موقع بعداً وقت، انرژی و سرمایه تون هدر نره.

باز هم اگر با یک وکیل متخصص مهاجرت صحبت کنید، می تونه مفید تر باشه.

موفق باشید،
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، mohammad.maleki ، Lamborghini ، eblam ، faridl14 ، msar
مرسی درسته میدونم چی میگید تمام حرفهای شما درسته و من منکر این موضوع نیستم
ولی من اصلا روی اینها حساب نمیکنم من تمام حسابم رو ثبت اختراع در کشور آمریکاست که در حال انجام
حالا ایا با ثبت اختراع در کشور آمریکا میشه اقامت رو گرفت یا نه ؟
این مهمه که میشه با ثبت اختراع در آمریکا اقامت گرفت یا نه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، msar
من خیلی گشتم ولی هیچ جای رسمی ندیدم نوشته باشه که صرفاً با ‎patent‎ به شما اقامت می دهند. فکر می کنم دلیلش می تونه این باشه که لزوماً هر اختراعی نمی تونه چیزه خیلی با ارزشی باشه. به هر حال شما هر طرحی رو که بفرستید، اگر اشتباه نکنم بین ‎1000-1500‎ دلار هزینه هاش رو بپردازید، اگر نمونه اون طرح توی ایالات متحده ثبت نشده باشه، بعد از فکر می کنم 6 ماه تا یکسال به شما گواهی ثبت رو می دهند. اما خب یک احتراع می تونه یک سبزی خوردکن باشه (به عنوان مثال). به همین خاطر بیشتر روی سطح علم، تجربه و توانایی های فرد تمرکز دارند، تا صرفاً یک گواهی ثبت اختراع. شما ممکن یک طرح رو بخرید و بفرستید یا اینکه عضو یک تیم باشید، اما با توانایی های کمتر، ولی خب گواهی ثبت اختراع هم داشته باشید. این دلیل خوبی نیست که به هر کسی که اختراعی ثبت کرد، اقامت بدیم، حتی برای کشوری مثل ایران.

می تونید این مطلب رو مطالعه کنید. بعضی آمارها و توضیحاتش خوبه، هر چند که خیلی تکراری هستش.

‎http://www.slas.org/publications/sbsbuzz/sbsnews_jun10pg4.pdf‎

همه جا تاکید کردند که شما باید قابلیت هایی داشته باشید، قابل توجه. ممکنه شما کتابی نوشته باشید که خیلی مورد استقبال قرار گرفته باشه. این یک نکته مثبت برای "شما" هستش. ممکنه شما توی ‎u.s.‎ اختراعی ثبت کرده باشید، این یک نکته مثبت برای "شما" هست و ‎...‎ اینها هیچ کدوم کلید رفتن نیستند ولی می تونند شما رو کمک کنند.

این موضوع رو هم بگم که من بیشتر لغت ‎international‎ رو توی متن ها می بینم، به جای ‎national.‎ هر چند که ندیدم جایی این به صراحت گفته بشه (به جز کسایی که بخوان به عنوان ‎researcher‎ اقدام کنند)، اما تصور من اینه که کار شما بیشتر باید مورد قبول مردم دنیا باشه تا صرفاً مردم بومی کشور خودتون.

باز هم به تحقیق ادامه بدید. اگر بتونید کار خوبی انجام بدید و اینکار مورد استقبال رسانه ها به طور وسیع قرار بگیره، بدون شک ارزش تشکیل پرونده و پیگیری رو خواهد داشت.

و مطلب آخر اینکه، به جرات می تونم بگم هر جایی که از مدارک و اعتبارات علمی حرفی زده شده، قبلش لغت ‎sustainable‎ هم اومده بوده. واسه همین فکر نمی کنم اگر شما امروز گواهی ثبت اختراعتون رو بگیرید و فردا اقدام کنید، خیلی مورد قبولشون باشه. احساس می کنم اونها بیشتر کسی رو می خوان که این کارهای علمی جزئی از زندگیش باشه و به تجربه شما هم اهمیت زیادی می دهند.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: admin ، Lamborghini ، mohammad.maleki ، eblam ، vahidlol ، Hamid_110 ، msar
(2011-02-12 ساعت 11:03)mohammad.maleki نوشته:  
مرسی درسته میدونم چی میگید تمام حرفهای شما درسته و من منکر این موضوع نیستم
ولی من اصلا روی اینها حساب نمیکنم من تمام حسابم رو ثبت اختراع در کشور آمریکاست که در حال انجام
حالا ایا با ثبت اختراع در کشور آمریکا میشه اقامت رو گرفت یا نه ؟
این مهمه که میشه با ثبت اختراع در آمریکا اقامت گرفت یا نه؟


به صرف داشتن اختراع نمیتوان اقامت گرفت ولی پژوهشگران نخبه و افرادی که استعدادهای ویژه و چشمگیر در زمینه های خاص داشته باشند و شواهد کافی برای اثبات نخبگی فراهم کنند و توصیه نامه از افراد شناخته شده در رشته خود مبنی بر برجسته بودن و نخبگی تهیه نمایند امکان درخواست اقامت دائم را دارند که منوط به بررسی پرونده و تایید آن از سوی اداره مهاجرت است.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم

".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، Lamborghini ، mohammad.maleki ، eblam ، vahidlol ، Hamid_110 ، msar
مرسی از تمام دوستان
من شنیده بودم که اگر کسی تو مسابقات ورزشی بین المللی بتونه مدال یا مقامی کسب کنه میتونه اقدام کنه این حرف درسته؟
اگه درسته خوب میشه ‎!!!‎
یعنی چه تفاوتی داره حالا یه نفر تو مسابقات ورزشی مقام بیاره یا تو مسابقات علمی
یعنی بشه با مدال یا مقام تو مسابقامت بین المللی از این کارا کرد اقامت رو میگم؟؟؟؟

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان
بله برای ورزشکارها شرایط بسیار خوبی برای گرفتن بورس دانشگاهی و حتی اقامت موجود می باشد. برای دریافت اطلاعات کامل تر و فیلم هایی که در این باره توضیح داده به بخش فارسی سایت ص*د*ا*ی آمریکا مراجعه کنید.
هرچیزی که در رابطه مهاجرت برای ورزشکارها بخواهید اونجا هست.
فقط ف/ی/ل/ت/ر ش/ک/ن فراموش نشه
موفق باشید
‎http://www.voanews.com/persian/news/103818859.html‎
http://www.voanews.com
(2011-02-16 ساعت 14:00)mohammad.maleki نوشته:  
مرسی از تمام دوستان
من شنیده بودم که اگر کسی تو مسابقات ورزشی بین المللی بتونه مدال یا مقامی کسب کنه میتونه اقدام کنه این حرف درسته؟
اگه درسته خوب میشه ‎!!!‎
یعنی چه تفاوتی داره حالا یه نفر تو مسابقات ورزشی مقام بیاره یا تو مسابقات علمی
یعنی بشه با مدال یا مقام تو مسابقامت بین المللی از این کارا کرد اقامت رو میگم؟؟؟؟




پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان