آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

تفاوت مهاجر با تبعه و سیتی زن؟
داشتم در مورد مهاجرت فکر میکردم که یه سری سوالات برام پیش اومد ازاونجای که نتونستم جواب سوالاتمو درست و دقیق پیدا کنم تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم تا با همفکری شما دوستان گرامی به جواب درستی برسم
اینکه اوباما الان رئیس جمهوری آمریکااستجدای ازرنگ پوستش برام جالبه فرزند مردی که مهاجربوده الان این پست رو داره چون تا اونجای که من میدونم اوباما فرزند یه افریقای که به آمریکا مهاجرت کرده و به نوعی مهاجرنسل دوم به حساب میادحالا سوال من اینه
چه فرقی بین سیتی زن و تبعه وجود داره؟
چه فرقی بین کسی که گرین کارت داره با کسی که سیتی زنه با کسی که تبعه است وجود داره؟
اصولا بین کسی که زاده آمریکاهست و حالا نسل چنصدم مهاجرت به حساب میاد با کسی که تازه مهاجرت کرده هست از لحاظ حقوق شهروندی و اینجور چیزا؟
فکر کنم کسی که گرین کارت داره شهروند به حساب نمیاد تا وقتی که یه مدت فکرکنم دو ساله رو بگذرونه تو این مدت حق رای نداره و الا تمامی شرایط شهروندی رو داره بعد تقاضای سیتی زنی بده وبعد ازادای سوگندشهروندی سیتی زن میشه و حق رای داره اما چون زاده آمریکا نیست نمیتونه برای ریاست جمهوری شرکت کنه امابرای مابقی پستها فکر کنم بتونه
چون الان آرنولد فرماندارکالیفرنیاست اما نتونست برای ریاست جمهوری شرکت کنه
مطلب یعدی من گهگهای میخونم و میشنوم که فلانی میگه من دوملییته هستم و یا با اینکه سالها ست آمریکاست اماایرانی به حساب میادسوال اینه چطوری میشه که یه مهاجر دیگه آمریکای به حساب بیاد نه ایرانی (دوستان متهمم نکنید به نداشتن عرق ملی و این جورچیزا فقط میخوام بدونم) اصلا این امکان هست مثلا بعد از چند سال دیگه آمریکای به حساب بیای؟
دوستان نمیدونم این اطلاعات ناقص من تا چه حدی درسته اما ممنون می شم اطلاعات درست و موثقتون در اختیار بنده و سایر دوستان قرار بدید
با تشکر فراوان
ا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mml ، HAZARA ، سمانه777
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟
جداقل اگه تاپیکی در این زمینه هست معرفی کنید ممنون می شم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mml ، HAZARA
در آمریکا شهروند درجه یک و دو نداریم.
افراد یا شهروند آمریکا هستند یا نیستند!
اونها که شهروند آمریکا هستند به چند طریق شهروند آمریکا شدند:
1-در آمریکا بدنیا آمدند.
2-مدتی در آمریکا اقامت کرده اند و بعد از گذروندن مراحلی مثل قسم خوردن به پرچم کشور و دادن امتحان انگلیسی و تاریخ آمریکا شهروند شده اند.
توجه داشته باشید کسانی که در آمریکا اقامت دارند به طور اختیاری این کار رو انجام می دهند. یعنی مثلا بعد از گذشتن 5 سال از اقامت در آمریکا شهروند شدن فرد اجباری نیست. بلکه فرد می تونه به همون صورت مقیم باشه. اما کسانی که در آمریکا به دنیا می آیند شهروند شدنشون قطعی است. حالا شاید یه موارد خاصی باشه مثل به دنیا اومدن بچه در هواپیما هنگامی که هواپیما در آسمان آمریکا بوده... اینها رو دیگه من دقیق اطلاع ندارم.
اما اونها که شهروند نیستند چند وضعیت دارند.
یا مقیم دایم هستند ‎(Permanent Resident)‎ یا مقیم موقت ‎(Temporary Resident).‎ اونها که مقیم دایم هستند کارت اقامت دایم یا به اصطلاح گرین کارت می گیرند و اونها که مقیم موقط هستند دارای ویزا هستند. حالا هر نوع ویزا محدودیت های زمانی داره که باید تو ویکی مطالعه کنی متوجه بشی.
اما از لحاظ حقوق شهروندی سیتیزن ها و مقیم ها در دو چیز فرق دارند. یکی حق رای و دیگری حق گرفتن پست های خاص دولتی. مقیم های دایم یا موقت حق شرکت در انتخاباتهای آمریکا را ندارند و نمی توانند مثلا شهردار یک شهر بشوند. این هم خیلی طبیعیه به نظر من. چون وقتی کسی هنوز قانون اساسی یک کشور رو قبول نکرده و به پرچم اون کشور قسم نخورده فکر نکنم جالب باشه که بیاد اعمال سلیقه کنه.
اونهایی که مقیم موقت هستند شاید یک سری محدودیت ها در گرفتن وام های دولتی یا کار کردن در آمریکا داشته باشند که اونها جزو شرایط ویزا است. یعنی موقع گرفتن ویزا این شرایط را باید قبول کنید تا به شما ویزا بدهند. مثلا کسی که با ویزای دانشجویی به آمریکا می رود حق ندارد درس نخواند و تمام وقت کار کند یا از وامهای مخصوص شهروندهای آمریکایی استفاده کند.
برای اطلاعات بیشتر به اینجا در ویکی مهاجرسرا مراجعه کنید
‎http://bit.ly/gTa0Ws‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
حقوق شهروندی؟
شهروند۶۰ساله(که مشمول بازنشستگی نشود) حقوق ازطرف دولت دریافت می کند؟۸۰۰ دلار؟
زن شهروند ۳۰ ساله که طلاق گرفته و بیکار است حقوق بیکار دریافت میکند؟

می دونم که جواب می دید زودددددد
متشکرم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: HAZARA
‎800‎ دلار نیست، خیلی کمتر از این حرفاست. فکر کنم ‎200‎ دلار ولی مطمئن نیستم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mrhj50




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان