آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

کارهای تکمیلی تا زمان مصاحبه
سلام دوستان عزیز
من بازم برگشتم با یه کوله بار از سوالای تازه! ‎Wink
1- من 1 ماه دیگه مصاحبه دارم. هنوز نامه دوم دستم نرسیده. با این حساب من غیر از ترجمه رسمی همه مدارکم، چقدر فرصت لازم دارم تا کارهای مربوط به فرم ‎I-134‎ رو انجام بدم؟ (اسپانسر من چند روز زمان لازم داره تا کارهای مربوط به فرم اظهار نامه هاشو انجام بده؟) و اینکه اون فرم باید تو دفتر خاصی تو آمریکا ‎Notarize‎ بشه؟
2- من آخرش درست حسابی نفهمیدم! باید گواهی عدم سوء پیشینه رو ببریم یا نه؟ اگه لازمه چند روز طول میکشه؟ (مصاحبه من ابوظبی هست.) این سوال رو واسه این پرسیدم چونکه بعضی از دوستان تو پستهای قبلی نوشتن که ازشون خواسته بودن!
3- آیا چیزی تو نامه دوم هست که مهم باشه؟ (منظورم فرمه غیر از ‎I-134)‎
4- اگه ایشالا ویزا بگیرم و بعدش ازدواج کنم میتونم همسرم رو هم با خودم ببرم؟
یا اینکه باید اول برم آمریکا و بعد از اونجا واسه آوردنش اقدام کنم؟ (فقط یه سواله!)
ممنون میشم اگه به سوالای من جواب بدین. ‎Smile
کیس نامبر ‎: AS000021XX‎
دریافت نامه اول ‎: 1st April 2008‎
ارسال نامه اول ‎: 28th May 2008‎
اعلام کارنت ‎: 15th August 2008‎
دریافت نامه دوم ‎: 10th September 2008‎
تاريخ مصاحبه ‎: 7th October 2008‎
دریافت ویزا ‎: 8th October 2008‎
تاریخ ورود به آمریکا: ‎14th March 2009‎
دریافت گرین کارت ‎: 14th April 2009‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
۱- برای نامه دوم فرصت دارید، اگر نرسید هم خیلی مهم نیست! میتونید به کی سی سی ایمیل بزنید و با پرینت جواب ایمیل برای مصاحبه برید. برای فرم اسپانسر همین حالا اقدام کنید. اگر اسپانسر شما مشکل مالیاتی نداشته باشه میتونه فرم رو از اینترنت دانلود و تکمیل کنه، فقط فراموش نکنه که شماره کیس شما را روی فرم بنویسه. برای ‎Notarize‎ کردن هم جاهای زیادی هست ولی معمولا همه بانکها این کار را مجانی یا با چند دلار انجام میدهند و یک ربع بیشتر طول نمیکشه، تا یک سال هم معتبر هست.
۲- نه! گواهی عدم سوء پیشینه از ایران لازم نیست.
۳- فرم ۱۳۴ هم توی پاکت دوم نیست (برای ما که نبود) و میتونید از اینترنت دانلود کنید. نمونه نامه دوم را بچه ها روی سایت قبلا گذاشتن که بگردید پیدا می کنید.
۴- نه به این راحتی! اگر الان با همسرتون برید هر دو با هم ویزا می گیرید ولی اگر تنهایی ویزا بگیرید معمولا بیشتر از ۵ سال طول میکشه تا بتونید برای همسرتون ویزا بگیرید.
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
مسعود جان!
یه دنیا ممنون ‎Smile
کیس نامبر ‎: AS000021XX‎
دریافت نامه اول ‎: 1st April 2008‎
ارسال نامه اول ‎: 28th May 2008‎
اعلام کارنت ‎: 15th August 2008‎
دریافت نامه دوم ‎: 10th September 2008‎
تاريخ مصاحبه ‎: 7th October 2008‎
دریافت ویزا ‎: 8th October 2008‎
تاریخ ورود به آمریکا: ‎14th March 2009‎
دریافت گرین کارت ‎: 14th April 2009‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
باسلام

آیا باید قبل از رفتن به مصاحبه مدارک را ارسال کنیم یا اینکه با خودمودن ببریم

کیس نامبر: ×××AS00013
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
در سال گذشته سفارت آمریکا در آنکارا مدارک را 10 روز قبل از مصاحبه با پست می خواست اما ابوظبی چنین چیزی را نمی خواست. امسال بر اساس دستور العمل نامه دوم عمل کنید.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان