آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

تمدید ویزای غیرمهاجرتی
سلام
من با ویزای پزشکی و برای درمان به آمریکا اومدم و پروسه درمانم ادامه داره ‎...‎ مهلت شش ماهه ویزام رو به اتمام هست و برای تمدیدش به سایت مربوطه رفتم و فرم ‎I-539‎ رو دانلود کردم

میخواستم بدونم موضوعی هست که باید بهش توجه خاص بکنم، مثلا دقیقا نمیدونم چقدر کار درمانم طول میکشه ، مدت تمدید درخواستم رو چقدر بزنم؟ یکسال؟ کمتر یا بیشتر؟ منظروم این هست که کم و زیاد بودن این زمان تاثیری در قبولی درخواستم داره؟

نیاز به مدرکی دال بر ادامه درمانم دارم؟ چون دکترها اینجا میگند که تحت هیچ شرایطی برگه ایی خطاب به هوم اند و اینها نمیدن ‎....‎ چیزی توی فرم ‎I-539‎ هم نبود

اگر کسی تجربه تمدید ویزا غیرمهاجراتی و روالش رو داره ، ممنون میشم پاسخ بده

موفق باشید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-04-20 ساعت 14:52)tklamir نوشته:  
سلام
من با ویزای پزشکی و برای درمان به آمریکا اومدم و پروسه درمانم ادامه داره ‎...‎ مهلت شش ماهه ویزام رو به اتمام هست و برای تمدیدش به سایت مربوطه رفتم و فرم ‎I-539‎ رو دانلود کردم
موفق باشید

سلام
امیدوارم درمانتون به زودی جواب بده و سلامتی تون رو دوباره به دست بیارین.
می شه راهنمایی کنین که چطوری برای این نوع ویزا اقدام کردین؟ شخصا اقدام کردین یا مثلا بیمارستانتون در ایران؟ اصلا نمی دونم از کجا شروع باید کرد هر چی اطلاعات بدین ممنون می شم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، vosyzoono ، msar
سلام من با ویزای J1 وارد آمریکا شدم به مدت دو ماه و نیم چه انتخابهایی برای اقامت دارم ؟
چطور می تونم ویزا رو تمدید کنم ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: prammainfatte ، vosyzoono ، msar
شما باتوجه به اينكه الان پروسه درمانتان ادامه دارد ميتواند با همان ويزايي كه امدين به كنسول
مراجعه كنيد و مدارك درمان وگواهي اينكه تحت درمان هستيد ويزاي خود را تمديد نماييد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
ویزای توریستی b1 چند ماهه هست و چه مدت قابل تمدید و برای چند بار؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: prammainfatte ، vosyzoono ، msar
(2011-07-08 ساعت 10:12)omidparsa نوشته:  
ویزای توریستی b1 چند ماهه هست و چه مدت قابل تمدید و برای چند بار؟


بستگی به نظر آفیسر داره که وقتی وارد میشین چند وقته بده. از 1 ماه تا فکر کنم 10سال! اما اغلب ایرانی هایی که دیدم 6 ماه گرفتن و میشه تا 6 ماه دیگه هم تمدید شه که البته وکلا معتقدند که شانس ویرا گرفتن دفعه بعدی رو پایین میاره
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
b2 توریستی است . ب۱ برای تجارت یا کنفرانس است
گاوی است در آسمان و نامش پروین
یک گاو دگر نهفته در زیر زمین

چشم خردت باز کن از روی یقین
زیر و زبر دو گاو مشتی خر بین
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، msar
سلام. من با ویزای ‎B1/B2‎ اومدم کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری مدت ویزا را میتونم تمدید کنم و نحوه گرفتم گرین کارت به چه صورته؟ ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان