آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

اجازه خروج موقت برای مشمولین دانشجو
با عرض تبریک خدمت برندگان عزیز

اجازه خروج از کشور یکی از مشکلات گریبان گیر مشمولان دانشجوی برنده قرعه کشی لاتاری است. در ویکی مهاجرسرا روش اجازه خروج دانشجویان مفصل توضیح داده شده است. اگر سوالی در این زمینه دارید در همین تاپیک مطرح کنید، به سوالات خارج از موضوع جوابی نخواهد داده شد و ارسال های نامربوط پاک خواهد شد.

برای خواندن کامل مراحل خروج به ویکی مهاجرسرا ‎‎ در اینجا مراجعه کنید.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. ‎Shy
شماره کیس:‌ ‎2011AS18XXX‎
دریافت نامه قبولی: ‎May/2010/19‎
ارسال فرم ‎: June 6‎
نامه دوم ‎: 4 April 2011‎
مصاحبه: آنکارا- ‎25 April 2011‎
کلیرنس :‌ ‎June 2011 9‎
دریافت ویزا :‌ ‎15 June 2011‎
تاریخ پرواز ‎: 8 July 2011‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Linspire ، Kaveh90 ، Nazem ، mh_hshk ، hamed_gh ، amir_ebrahimi99 ، Donkey chance ، frozen mind ، genix21
دوستان عزیز،

من توی ‎DV 2012‎ اسمم در اومده، تازه فارق التحصیل لیسانس شدم و نزدیک 6 ماه معافم، آیا فکر می کنین من فرصت اینو دارم که برم و سربازی رو هر چه سریع تر تموم کنم برای خروج. یا اینکه راه دیگه ای رو پیشنهاد می کنین که واسه مصاحبه و سپس خروج دچار مشکل نشم.
شماره پرونده: ‎AS27xxxx‎
مصاحبه: 16 آپریل ‎2012‎
پایان مراحل اداری: ‎12 June‎
دریافت ویزا: ‎23 June‎
لینک سفر نامه :
‎http://mohajersara.com/thread-4682-post-185377.html#pid185377‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2011-07-16 ساعت 17:27)Amir Hussein نوشته:  
دوستان عزیز،

من توی ‎DV 2012‎ اسمم در اومده، تازه فارق التحصیل لیسانس شدم و نزدیک 6 ماه معافم، آیا فکر می کنین من فرصت اینو دارم که برم و سربازی رو هر چه سریع تر تموم کنم برای خروج. یا اینکه راه دیگه ای رو پیشنهاد می کنین که واسه مصاحبه و سپس خروج دچار مشکل نشم.


چطوری میخوای هرچه سریع تر سربازی رو تموم کنی؟؟؟!Big Grin‎ مگه دانشگاه که مثلا به شاگرد اول ها واحد بیشتر بدن زودتر تموم کنن؟!
1. برای خروج ابتداً دنبال معافیت باش(پزشکی، کفالت و...) من خودم وقتی که برنده شدم مشکل شما را داشتم اما خدا رو شکر بالاخره به طریقی و با سختی زیاد معاف شدم.

2. از طریق علمی با وثیقه ی 5 میلیون تومانی می توانی پاسپورت در محدوده زمانی مشخص بگیری ( اجازه یکبار خروج) و خارج بشی که به چند روش میشه این کار را انجام داد ،در یکی از کشور های اطراف امتحان ‎GRE‎ یا تافل یا ایلتس و... ثبت نام کنی،مقاله ای برای کنفرانس خارج از کشور در زمینه رشتت بدی و...

3. از طریق زیارتی برای کربلا و سوریه که آن هم با گذاشتن وثیقه ی 15 میلیونی می توانی پاسپورت بگیری و در محدوده زمانی مشخص شده در پاسپورت بری و ‎....‎

4. روشی که خودم میخواستم استفاده کنم این بود که با توجه به کیس نامبرم که حدس میزدم در تیر ماه مصاحبه شوم،برای دانشگاهی در مالزی در مقطع بالاتر در ترم دوم شان ثبت نام کنم که بخاطر دانشگاهم و معدلم به راحتی امکان پذیر بود و با معافیت تحصیلی و گذاشتن وثیقه خارج بشم. در مالزی چون زبانم خوب نبود ترم اول را کلاس زبان از طرف دانشگاه میرفتم که مسلما برای آمریکا هم بسیار کمک کننده می بود و در زمان مصاحبه دغدغه ی خارج شدن و... را نداشته باشم. در نهایت هم فکر کرده بودم که بعد ورود به آمریکا پاس سفید بگیرم و در فرصت 2 ساله برگردم و از دانشگاه انصراف بدم و به خاک میهن وارد شده بعد از پس گرفتن وثیقه ، خدمت مقدس سربازی را انجام داده و دوباره برم آمریکا!
که البته من تا مرحله ی دانشجوی مالزی شدنش را مطمئن بودم که شدنیه و در خصوص ادامه داستان خیلی زیاد تحقیق نکرده بودم.
در هر صورت همین امسال دوستانی بودند که با وثیقه 5 میلیونی از کشور خارج شدند و ‎2- 6‎ ماه در خاک ترکیه زندگی کردند تا ویزا گرفتند و رفتند.

برای اطلاعات بیشتر می توانی تایپیک های مشابه را در سال های پیش مطالعه کنی.
مشکل سربازی یا اجازه خروج بعد از برنده شدن ‎2010

مشکل سربازی و اجازه خروج بعد از برنده شدن ‎2011
شماره کیس: ‎2011AS00033xxx‎
وضعیت کیس من

یافتن نقل قول‌ها
ممنونم از راهنماییت، منظورت اینه که در حال حاضر تنها راهم اینه که یه جایی فوق لیسانس بخونم و وقتی از زمان مصاحبه خبردار شدم، به بهانه ی خروج برم آنکارا و دیگه برنگردم. سوالم اینه که بین مصاحبه و اعلام نتیجه چه فرجه ی زمانیی تعریف شده. و این که تو که می گی می خواستم برم مالزی مگه می شه محل مصاحبه رو که توی رسید قید کرده تغییر داد؟ آخرین سوالمم این که آیا پاسپورتی که با معافیت های تحصیلی صادر می شه محدودیتی واسه سفر نداره که آدم مجبور نشه برگرده ایران دیگه.
ببخشید یه سوال دیگه:

همونطور که می دونید تا وقتی که معافی یا پایان خدمت نداشته باشیم اصل مدارک تحصیلی رو به ما نمی دن، حالا تکلیف واسه ارسال مدارک لیسانس و دیپلم من چیه.
شماره پرونده: ‎AS27xxxx‎
مصاحبه: 16 آپریل ‎2012‎
پایان مراحل اداری: ‎12 June‎
دریافت ویزا: ‎23 June‎
لینک سفر نامه :
‎http://mohajersara.com/thread-4682-post-185377.html#pid185377‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2011-07-16 ساعت 22:17)Amir Hussein نوشته:  
ممنونم از راهنماییت، منظورت اینه که در حال حاضر تنها راهم اینه که یه جایی فوق لیسانس بخونم و وقتی از زمان مصاحبه خبردار شدم، به بهانه ی خروج برم آنکارا و دیگه برنگردم. سوالم اینه که بین مصاحبه و اعلام نتیجه چه فرجه ی زمانیی تعریف شده. و این که تو که می گی می خواستم برم مالزی مگه می شه محل مصاحبه رو که توی رسید قید کرده تغییر داد؟ آخرین سوالمم این که آیا پاسپورتی که با معافیت های تحصیلی صادر می شه محدودیتی واسه سفر نداره که آدم مجبور نشه برگرده ایران دیگه.
ببخشید یه سوال دیگه:

همونطور که می دونید تا وقتی که معافی یا پایان خدمت نداشته باشیم اصل مدارک تحصیلی رو به ما نمی دن، حالا تکلیف واسه ارسال مدارک لیسانس و دیپلم من چیه.


1.اگر شماره کیس نامبرت پایینه و در ماه های اول مصاحبه میشی( یعنی فرصت 6 ماهه ی فارغ التحصیلی ات تمام نمیشه تا زمان مصاحبه) می تونی بدون فوق لیسانس به بهانه زیارتی(و شایدم علمی، مطمئن نیستم، چون برای علمی فکر کنم ابتداً باید وزارت علوم ok بده) که گفتم خارج بشی، اما اگه کیس نامبرت مثل من بالاست و تا آن زمان مشمول میشی ، خوب تنها راهت دانشجو شدنه دیگه.
2. بین مصاحبه و ویزا دادن بستگی به شرایط فرد متفاوته، مثلا افرادی هستند که همین الان ‎4-5‎ ماه از مصاحبه شان گذشته و کلیر نشدند،اما اگر کلیر بخورید معمولا 1 ماه طول می کشد و البته افرادی هم در روز مصاحبه ویزا می گیرند.
3. محل مصاحبه را همین الان می توانید در فرم ‎DSP 122‎ سئوال 4 ام عوض کنید. و حتی تا قبل از کارنت شدن کیس نامبرتان هم می توانید دوباره محل مصاحبه را با ایمیل از ‎kcc‎ درخواست کنید که عوض کنند.
4.پاسپورتی که میدن مجوز یکبار خروج را دارد اما مثل سایر پاسپورت هاست و 5 سال اعتبار دارد و هنگامی که شما از مرز ایران گذشتید فقط این اهمیت دارد که پاسپورت داشته باشید، یعنی محدودیت زمانی قید شده فقط برای ایران است و برای اینکه اگر خارج از آن محدوده زمانی برگشتید، وثیقه تان را پس ندهندSmile
5. دیپلم و پیش دانشگاهی من که در دبیرستان و مرکز پیش دانشگاهی ام بود و اگر هنوز کارت دانشجویی داشته باشید با ارائه کارت دانشجویی هم تحویلتان می دهند. اگر هم نداشته باشید باید بیفتید دنبالش و از هر طریقی شده دیپلم و پیش را بگیرید.( از همین الان این نکته را از من داشته باشید که در هیچ کاری در ایران، کار نشد نداردددددددد!!!)
در خصوص لیسانس بدون داشتن کارت سربازی هم اطلاعی ندارم.

شماره کیس: ‎2011AS00033xxx‎
وضعیت کیس من

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farzad-it ، Amir Hussein
سلام
دوستانی که مشکل خروج از کشور دارند و بخصوص پرونده شان تنهاست (یعنی مجرد هستند و تنها یکنفر ویزا دریافت میکند). یه نکته مهم برای انتخاب سفارت برای شما وجود داره که بهتره بهش توجه کنید. سفارت آنکارا تنها به خود شما یا اعضای خانواده شما که دارند ویزا می گیرند، ویزا رو تحویل میده، در حالی که سفارت ابوظبی هرکسی که پاسپورت شما رو ببره سفارت ویزا رو بهش تحویل میده. دقت کنید این فقط برای ویزاست نه مصاحبه.
خوب حالا چه ربطی به سربازی و اجازه خروج داره: در صورتی که شما بعد از مصاحبه، کلیرنس یا ‎fbi check‎ دریافت کنید. بایستی به ایران برگردید و بعد از کلیر شدن یا اتمام مراحل اداری مجددا" برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. که در این حالت اگر سفارت شما ابوظبی باشه حتی می تونید گذرنامه رو بدید به آژانس مسافرتی یا بستگان تا ویزا رو دریافت کنه. در صورتی که اگر سفارت شما آنکارا باشد باید شخصا" اقدام کنید و مجددا" اجازه خروج و ‎...‎
این تجربه ای بود که من اگه می دونستم شاید سفارت ابوظبی رو برای مصاحبه انتخاب می کردم. بنابراین اینجا قرار دادم که شما با آگاهی بیشتری تصمیم بگیرید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter ، Amir Hussein ، abbas_dinari ، M0HSeN_US ، farzad24
در حال حاضر مشکل اصلی من آزاد کردن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هست.
دانشگاه به من ریز نمرات مهر شده ی لیسانس رو می ده فکر می کنین کافیه؟
پیش دانشگاهی می گه باید نامه از دانشگاه بیاری، آیا دلیلی می تونه باشه که نامه بدن؟
دبیرستان هم که کلا می گه فقط با معافی دیپلم می دیم، فکر می کنین ریز نمرات مهر و تمبر شده ی دیپلم کافی باشه؟

یکی از دوستان می گفت وقتی پذیرش دانشگاه مثلا هند رو بگیری و 15 میلیون رو بذاری، نظام وظیفه برگه ای می ده به نام برگه ی ترخیص مدارک که با اون می تونی مدارک تحصیلی رو هم آزاد کنی. درسته؟
شماره پرونده: ‎AS27xxxx‎
مصاحبه: 16 آپریل ‎2012‎
پایان مراحل اداری: ‎12 June‎
دریافت ویزا: ‎23 June‎
لینک سفر نامه :
‎http://mohajersara.com/thread-4682-post-185377.html#pid185377‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farzad24
معذرت که این سوال رو اینجا میپرسم جای دیگه ای براش پیدا نکردم...
اون کسانی که فراری هستند از سربازی راه حلی برای خروجشون هست؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farzad24
(2011-08-01 ساعت 00:44)unemployed نوشته:  
معذرت که این سوال رو اینجا میپرسم جای دیگه ای براش پیدا نکردم...
اون کسانی که فراری هستند از سربازی راه حلی برای خروجشون هست؟


تا جایی که من می دانم کسانی که غیبت خورده اند ، از شرایط معافیت ها هم نمی توانند استفاده کنند چه برسه به خروج!
بنظر من تنها راه حل ، از طریق راه های غیر قانونی می باشد، که بدلیل قوانین سایت امکان توضیح بصورت عمومی نیست.

شماره کیس: ‎2011AS00033xxx‎
وضعیت کیس من

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: unemployed ، frozen mind
شماه کیس من ‎55000‎ هست با توجه به کیسم م.قع مصاحبه پسرم مشمول میشه سوالی که دارم اینه که کسانی که مشمول میشن با سپردن وصیغه چند نوبت در یک سال میتونن از کشور خارج بشن؟
آیا میشه پسرم رو برای مصاحبه همراه نبرم و براش ویزا بگیرم؟محل مصاحبه آنکارا هستش
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2011-08-14 ساعت 14:15)hamid_r555 نوشته:  
شماه کیس من ‎55000‎ هست با توجه به کیسم م.قع مصاحبه پسرم مشمول میشه سوالی که دارم اینه که کسانی که مشمول میشن با سپردن وصیغه چند نوبت در یک سال میتونن از کشور خارج بشن؟
آیا میشه پسرم رو برای مصاحبه همراه نبرم و براش ویزا بگیرم؟محل مصاحبه آنکارا هستش


فکر میکنم یکی از راه های اینکه پسرتون بتونه از ایران خارج شه اینه که توی یه دانشگاه ثبت نام کنه و اون موقع با سپردن وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج شه

در مورد راهههای دیگه وثیقه گذاشتن چیزی نمیدونم

در مورد مصاحبه هم ، تا اونجایی که من شنیدم تمام افراد خانواده شخص برنده باید باشن.

اما به هرحال بهترین کار اینه که در مورد سربازی پسرتون حتما برید بصورت حضوری تحقیق کنید و به پرس و جوی اینترنتی اکتفا نکنید

در مورد حضور اعضای خانواده هم بهترین راه اینه که به ‎kcc‎ ایمیل بزنید و از خودشون بپرسید و مطمعن بشید
‎2012AS25XXX‎
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل

کلیر ‎: 4‎ جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به آمریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا

هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه ی هیچیم.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Donkey chance ، hamid_r555
(2011-08-14 ساعت 14:15)hamid_r555 نوشته:  
شماه کیس من ‎55000‎ هست با توجه به کیسم م.قع مصاحبه پسرم مشمول میشه سوالی که دارم اینه که کسانی که مشمول میشن با سپردن وصیغه چند نوبت در یک سال میتونن از کشور خارج بشن؟
آیا میشه پسرم رو برای مصاحبه همراه نبرم و براش ویزا بگیرم؟محل مصاحبه آنکارا هستش


همه ی اعضای خانواده ی شما که در هنگام ثبت نام زیر 21 سال بوده اند باید در مصاحبه حضور داشته باشند.
تا جایی که اطلاع دارم برای دانشجویان هر ترم 1 بار می توانند خارج شوند که آن هم با دلیل قابل قبول و دوندگی زیاد که در خصوص مبلغ وثیقه و طرق مختلف خارج شدن در پست های بالایی بحث شد.

بنظرم اگر پسرتان هنوز مشمول نیست و فعلا میتواند از کشور خارج شود پیگیر کارش باشید.
شماره کیس: ‎2011AS00033xxx‎
وضعیت کیس من

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ali.narooei ، hamid_r555
خواهر من تازه فوق لیسانس قبول شده و مصاحبه ما حدود یه ساله دیگه هست.چه مدت طول میکشه که بعد از مصاحبه ویزا داده بشه و مهاجرت انجام بشه..میخوام ببینم میتونه درسش رو تموم کنه تا قبل از مهاجرت؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ممنون از راهنمایی شما ولی باید ۳ سال آمریکا باشیم که بعدش بتونیم برگردیم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2011-09-30 ساعت 23:39)javad_2 نوشته:  
(2011-09-30 ساعت 23:20)maral7 ‎pid='135972 نوشته:  
ممنون از راهنمایی شما ولی باید ۳ سال آمریکا باشیم که بعدش بتونیم برگردیم؟


نه دوست عزیز تا 3 سال میتونین ایران باشین بدون اینکه نیاز به حضور در آمریکا داشته باشین با ویزا سفیدCool

شما پس از در خواست برای اجازه خروج مجدد (یا همان پاس سفید) و دریافت آن، حداکثر تا 2 سال می توانید خارج از آمریکا باشید.
توضیحات بیشتر:
‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1938&highlight=%D9%BE%D8%A7%D8%B3+%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، ali.narooei ، outlaw ، daria




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان