موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-03 ساعت 17:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-03 ساعت 17:24 توسط MAHDI2012.)
(2012-04-03 ساعت 14:38)f.r نوشته: [quote='m0na_000' pid='158639' dateline='1333221277']
من جایی نخواندهام که آیا کارت ملی هم لازم هست. برای همین اصلا کارت ملیام را ترجمه نکردهام. به نظر من کارت ملی مصرف داخلی دارد.
دوست عزیز کارت ملی مورد نیاز هستش.
منظور ID CARD همان کارت ملی است.و لازم است
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
در مورد لباس به نظر من بهتره از همین الان عادت کنیم مطابق نرم های جامعه ای که قصد زندگی در اون رو داریم رفتار کنیم. قرار مصاحبه یه قرار رسمی هست که آراستگی ظاهر شما و رعایت استاندارد های پوشش نشون میده که از همین الان چقدر برای زندگی و کار در آمریکا آمادگی دارین. البته نهایتا روی نتیجه مصاحبه تاثیر مستقیمی نمیگذاره.
من خودم یه کت و شلوار معمولی و تمیز که مناسب محل کار هست میپوشم. اصلاح میکنم و کمی ادکلن ملایم میزنم.
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چه چیز باعث میشه یکی در جا ویزا بگیره و یکی کلیرنس بخوره؟
میدونم بحثهای زیادی در این مورد شده. عواملی مثل شغل دولتی و خدمت سربازی و تعداد سفرهای خارجی همه تاثیر گذارند. اما مثلا کسی که پرونده اش رو 9 ماه قبل از مصاحبه فرستاده و کلیرنس میخوره چی؟ یعنی تو این 9 ماه فرصت نبوده در مورد اون شخص به یک نتیجه برسند که بخواهند بعد از مصاحبه و مثلا در بیست یا سی روز به نتیجه برسند؟
به نظر من مهمترین مساله رو کردن اطلاعات جدید و اضافی در روز مصاحبه هست که باعث میشه پرونده به تاخیر میفته. یعنی مثلا روز مصاحبه حس راستگوییمون گل میکنه و شروع به تعریف کردن داستان زندگیمون برای آفیسر میکنیم و با اینکار اون رو فقط گیج میکنیم و نا خواسته باعث میشیم برگ آبی بهمون بخوره.
مساله بعدی هم زود فرستادن مدارک و پرونده ها هست که باعث میشه کارمون جلو بیفته.
مسائل دیگه مثل شغل دولتی و خدمت سربازی به نظر من چندان تاثیر گذار نیستن. تو لیست قبولی ها خیلی کیس هایی رو دیدم که هم کار دولتی داشتن و هم خدمت نظام اما درجا قبول شدن.
نظرتون چیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان واسه من يه مشكلي پيش اومده:
من تو مدارك اوليه واسه KCCيه اشتباهه تايپي در مورد اسم بچم دارم الان ميخوام مداركمه واسه انكارا بفرستم به نظر شماها اول اصلاحيه واسه kcc بفرستم بعدش مداركمو بفرستم انكارا يا نه؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يعني الان kcc ديگه جواب نميده!؟
پس من چيكار كنم شماها ميگيد؟
يعنب فقط مداركو ترجمه كنم بفرستم انكارا روز مصاحبه بهشون بگم؟
يكي منو راهنمايي كنه
2012AS00038XXX
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-04 ساعت 01:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-04 ساعت 01:50 توسط SH1A2R3.)
سلام من چند تا سوال داشتم ممنونم اگه جواب بدین
1-همسرم برنده اصلیه.ایا من تمام پولم رو به حساب ایشون بریزم بعد پرینت بانکی بگیرم یا هر کدوم جداگانه پرینت بگیریم؟
2-امریکا هر کدوم جداگانه حساب باز کنیم بهتره یا یک حساب برای 2 تامون؟
3-به جز برنده اصلی لازمه من هم مدارکم رو انکارا بفرستم یا نه؟
4- ایا فرم انکارا برای برنده اصلی پر میشه یا برای تک تک اعضای خانواده؟
ممنونم
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-04 ساعت 04:46)Shezem نوشته: (2012-04-03 ساعت 23:50)paymanva نوشته: يعني الان kcc ديگه جواب نميده!؟
پس من چيكار كنم شماها ميگيد؟
يعنب فقط مداركو ترجمه كنم بفرستم انكارا روز مصاحبه بهشون بگم؟
يكي منو راهنمايي كنه
اول اینکه هول نشو دوست عزیز!
KCC پرونده شما را به سفارت فرستاده و سفارت هم که هنوز برای شما ویزا صادر نکرده، پس اسم فرزند شما هنوز جایی ثبت نشده که درست یا اشتباهش مهم باشد.
برای کارمندان سفارت از این اشتباههای تایپی زیاد اتفاق میافته و برای آنها این گونه موارد عادی است، اصلا جای نگرانی نیست. بالاخره آن کارمند هم اندکی سواد دارد دیگه!! که بفهمد مثلا MOHAMMAD و MUHAMMAD هردو یکی هستند.
همانگونه که شما خودتان بیان کردید، بهترین کار همین است که اکنون، مدارک را با درج درست نام فرزند ترجمه کرده و در زمان مصاحبه، به کارمند مسئول پرونده اشتباه تایپی را یاداوری کنید.
موفق باشید.
ممنون از راهنماييتون
اخه نكتش اينجاست كه بچه من بالاي ٢١ ساله و اصلا نميتونه همراه من به امريكا بياد فقط تو فرماي kcc كه اسم بچه هارو مي خواست من يه اشتباه تايپي كردم.
2012AS00038XXX
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان
1-من در حال حاضر دانشجو هستم در هلند:
به نظرتون محل مصاحبه رو از آنکارا به فرانکورت تغییر بدم؟ خیلی فرقی میکنه؟منظورم اینکه مثلا سفارت انکارا شناخت بیشتر رو ایرانی ها داره اهمیت داره؟و در تصمیم گیری شون تاثیر گذاره؟(بارم 2 نمره)
1-A تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی چطور؟آیا ابوظبی بیشتر ویزای یک ضرب میده یا به یک اندازه اس؟(بارم0.75)
1-Bممکنه این تغییر محل مصاحبه از لحاظ زمانی به ضررم باشه؟
2-من حتما باید در انستیتو پاستور در تهران کارت بین المللی بگیریم؟و واکسن ها رو فقط اونجا میتونم کامل کنم؟یا اینجا هم میشه؟(بارم 0.5)
با سپاس از لطف شما
50XXX
انکارا-یک زوج امیدوار
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبت
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012