کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستان لطفا نظر بدید.
من شهرستانیم.39 میلیون پول داشتم ریختمش به حساب بانک کشاورزی خودم و همون روز و همون ساعت بهم پرینت موجودی دادندکه توش تاریخ افتتاح حساب و میزان موجودی داره.همون ساعت و همون لحظه پولو از حساب خودم به حساب همسرم که برنده اصلی هست ریختم و موجودی گرفتم.حالا سوالم اینه که آیا همین پرینت موجودی را می تونم ترجمه کنم و به عنوان مدارک مالی ارسال کنم؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، كاميلا ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-19 ساعت 23:22)پرنیان90 نوشته:  سلام دوستان یه سوال ممنون جواب بدید
من دانشجوی ارشد هستم واسه مدارک تحصیلی ترجمه دانشنامه لیسانس ، گواهی اشتغال به تحصیل ارشد، با پیش دانشگاهی رو ترجمه کردم. بعضیا می گند ریز نمرات لیسانس هم نیازه واسه ترجمه آیا اونم بدم واسه ترجمه؟همچنین کارت دانشجویی ارشدم بدم ؟کسی شرایط منو داشته میشه یه راهنمایی بکنید ، آها کپی برابر اصل ترجمه ها رو بفرستم یا اصل ترجمه ها؟مرسیییییی

کسی نیست جواب منو بده ، Sad
نیازمند یاری سبزتانم دوستان
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: ghorbat ، ساری ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-20 ساعت 19:51)پرنیان90 نوشته:  
من دانشجوی ارشد هستم واسه مدارک تحصیلی ترجمه دانشنامه لیسانس ، گواهی اشتغال به تحصیل ارشد، با پیش دانشگاهی رو ترجمه کردم. بعضیا می گند ریز نمرات لیسانس هم نیازه واسه ترجمه آیا اونم بدم واسه ترجمه؟همچنین کارت دانشجویی ارشدم بدم ؟کسی شرایط منو داشته میشه یه راهنمایی بکنید ، آها کپی برابر اصل ترجمه ها رو بفرستم یا اصل ترجمه ها؟مرسیییییی

سلام دوست عزیز در رابطه با ترجمه ، من تمام ترجمه ها را کپی برابر با اصل گرفتم و ارسال کردم و در روز مصاحبه میخوام اصلشونو با خودم ببرم . . .!!!! حالا خودم هم استرس گرفتم که ای کاش اصلشونو میفرستادم . Wink
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: پرنیان90 ، كاميلا ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-20 ساعت 19:54)ghorbat نوشته:  

سلام دوست عزیز در رابطه با ترجمه ، من تمام ترجمه ها را کپی برابر با اصل گرفتم و ارسال کردم و در روز مصاحبه میخوام اصلشونو با خودم ببرم . . .!!!! حالا خودم هم استرس گرفتم که ای کاش اصلشونو میفرستادم . Wink

پرنيان جان چرا مسئله رو اينقدر پيچيده ميكنيد؟؟؟ مگه شما دستور العمل رو نخونديد؟؟ خيلي واضح نوشته شده كه آخرين مدرك تحصيلي. اصل ترجمه رو بايد بفرستيد و روز مصاحبه خود مدارك اصلي رو بايد ببريد. بازم ميتوني خودت بري و دستورالعمل رو بخوني...
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، پرنیان90 ، كاميلا ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-20 ساعت 19:27)mirman نوشته:  سلام دوستان لطفا نظر بدید.
من شهرستانیم.39 میلیون پول داشتم ریختمش به حساب بانک کشاورزی خودم و همون روز و همون ساعت بهم پرینت موجودی دادندکه توش تاریخ افتتاح حساب و میزان موجودی داره.همون ساعت و همون لحظه پولو از حساب خودم به حساب همسرم که برنده اصلی هست ریختم و موجودی گرفتم.حالا سوالم اینه که آیا همین پرینت موجودی را می تونم ترجمه کنم و به عنوان مدارک مالی ارسال کنم؟
نه دوست عزیز!
شما باید از خود بانک به لاتین گواهی بگیرید. دیگه احتیاج به ترجمه هم نداره.
بهشون بگید گواهی تمکن برای سفارت خارجی می خواهید به انگلیسی و بر حسب دلار، اونها راهنمایی تون می کنند.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، كاميلا ، shadin_n ، shkhmo
سلام بچه ها . من مدارک رو با آرامکس فرستادم سفارت تو آنکارا و الا 3 روزه که اینترنتی پیگیری می کنم زده Shipment Out for Delivery - Beyond Delivery Area . این طبیعی هست؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، shadin_n ، shkhmo

من شرایطم کاملا مثل شماست پرنیان جان، من محض احتیاط ریز نمرات رو هم ترجمه کردم، اما دیگه کارت دانشجویی ارشد رو ترجمه نکردم، گواهی اشتغال به تحصیل کفایت میکنه.
اصل ترجمه ها رو بفرستین به همراه کپی هاشون. کپی برابر اصل نمیخواد.
اصل مدارک رو هم روز مصاحبه با خودتون ببرین.
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل

تشکر کنندگان: پرنیان90 ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-20 ساعت 21:36)ساری نوشته:  

من شرایطم کاملا مثل شماست پرنیان جان، من محض احتیاط ریز نمرات رو هم ترجمه کردم، اما دیگه کارت دانشجویی ارشد رو ترجمه نکردم، گواهی اشتغال به تحصیل کفایت میکنه.
اصل ترجمه ها رو بفرستین به همراه کپی هاشون. کپی برابر اصل نمیخواد.
اصل مدارک رو هم روز مصاحبه با خودتون ببرین.

مرسی ساری جان از جوابت .اینکه خیلی ها می گند اصل ترجمه ها رو پست نکنید همون نسخه دوم رو که مهر دارالترجمه داره رو بفرستید ،به نظرت اینجوری بهتر نیست؟بعد تو ریز نمرات لیسانس رو ترجمه کردی دیگه ؟

شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
دوستان عزیز امیدوارم مراحل پیشروراباموفقیت بیشتروهمیشگی طی کنید
امروزپرینت بانک راازشعبه بانک ملت گرفتم کمترازنیم ساعت آماده شد به لاتین هم تایپ شده است
سوالم این است آیا تاییدیه دیگری ازشعبه مرکزی برای تایید لازم است؟
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
من آخر های سال 2011رفتم واکسن هامو زدم بعدش دیروز رفتم گفتم اگه می شه تاریخ این رو برام تمدید بکنید که من اونجا دچار مشکل نشم بعد گفتند نیازی به تمدید نیست تا دو سال این کارت اعتبار داره به نظر دوستان حرفشون صحت داره یا برای تمدیدش دوباره اقذام بکنم؟؟
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
(2012-05-20 ساعت 16:45)msi نوشته:  سلام دوستان
یه سوال در مورد بانک استیت منت ،من چند روز پیش رفتم بانک پاسارگاد ازشون در مورد بانک استیت منت پرسیدم ،گفتن ۴۸ ساعت طول میکشه که بدیم و پول هم باید ۴۸ ساعت تو حساب بمونه و ۵۰۰۰ تومن هم بابتش باید پرداخت کنین !! حالا چه جوری بهش توضیح بدم که منظورم اون بانک استیت منت نیست !!؟
بچه ها میشه راهنماییم کنین ؟
مرسی

سلام, وقت شما بخیر

دوست عزیز و ارجمندم, از آنجا که شما در ایران میباشید و میتوانید فارسی صحبت نماییدSmile
بهتر است از عنوان نامه تمکن مالی استفاده نمایید.

شما کافی است برای 24 ساعت در حساب خود پول را نگه دارید و یک پرینت از آن تهیه نمایید. اگر تقریبا" در ابتدای اوقات اداری پول را در حساب داشته باشید, 24 ساعت کافی است. مطمئنا" حد اقل باید 9 ساعت اداری = ( 24 ساعت عادی ) پول در حساب باشد تا گردش مالی آن کامل و ثبت گردد و از این میزان کمتر به عنوان گردش مالی کامل تلقی نخواهد شد و برای گرفتن نامه تمکن مالی مشکل ساز خواهد بود.

در انتهای آن یک پرینت تهیه نمایید و آن پرینت را به شعبه مرکزی بانک پاسارگاد در نزدیکی ابتدای خیابان میرداماد ( ابتدای غربی پل میرداماد ) ارائه نمایید ودر حالی که هنوز پول در حساب است ظرف مدت بسیار کوتاهی ( کمتر از 10 دقیقه) نامه تمکن مالی شما را صادر و شما را به بخش بین الملل در طبقه 4 برای گرفتن آن راهنمایی میکنند که همه مهر و امضا ها نیز خورده شده است و 5 هزار تومان نیز کارمزد آن میباشد.

روی هم رفته برای این کار اغلب در حدود دو روز طول میکشد و اگر شما بخواهید کمتر از دو روز پول در حساب داشته باشید این موضوع به سرعت عمل شما بستگی خواهدداشت وگرنه بصورت معمول یک روز پول باید در حساب باشد تا گردش مالی آن کامل باشد و یا در انتهایی ترین وقت روز اول و یا در ابتدایی ترین وقت روز دوم پرینت را تهیه نمایید و به 48 ساعت کامل نیازی نمیباشد و آن کارمند محترم برای به عجله نیفتادن شما این 48 ساعت را عنوان نموده است.

موضوع این است که شما تا بیایید این پول را در بانک بگذارید و نامه تمکن را بگیرید و پول را بردارید, بالآخره دو روز خواهد شد!

تلفن آن نیز : 82898289 میباشد.

ارادتمند همیشگی شما msi عزیز و ارجمند

saher
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، Omidooo ، كاميلا ، storagemeter ، shadin_n ، msi ، shkhmo
(2012-05-20 ساعت 21:33)us0912 نوشته:  سلام بچه ها . من مدارک رو با آرامکس فرستادم سفارت تو آنکارا و الا 3 روزه که اینترنتی پیگیری می کنم زده Shipment Out for Delivery - Beyond Delivery Area . این طبیعی هست؟

سلام دوست عزیز

بله همه چیز طبیعی و آرام هست,
زیرا طبیعتا" در آنجا شنبه و یکشنبه ها تعطیل هستند و فردا تا قبل از ظهر بسته شما میرسد و دلیور میشود.

ارادتمند شما
saher
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، Shezem ، us0912 ، shadin_n ، a.behzadi ، shkhmo
(2012-05-21 ساعت 00:17)SANI HAGHIGHI نوشته:  من آخر های سال 2011رفتم واکسن هامو زدم بعدش دیروز رفتم گفتم اگه می شه تاریخ این رو برام تمدید بکنید که من اونجا دچار مشکل نشم بعد گفتند نیازی به تمدید نیست تا دو سال این کارت اعتبار داره به نظر دوستان حرفشون صحت داره یا برای تمدیدش دوباره اقذام بکنم؟؟

من خیلی زودتر از شما واکسن هامو زده بودم. فکر میکنم آبان ماه زدم . درحالی که مصاحبم اردیبهشت بود/ البته اون موقع فکر نمیکردم انقدر طول بکشه

اما تاریخاشو دست نزدم و خانم دکتر اونگان همونو قبول کرد.

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، daria ، behzad7 ، SANI HAGHIGHI ، shkhmo
من الان که فرم 230 را مرور می کنم می بینم تاریخ فارغ التحصیلی را در قسمت 33 به جای 9/2008 نوشتم 4/2008 به نظرتون چی کار کنم؟می دونین چه اشتباهی کردم همه تاریخ های مقاطع تحصیلی را اشتباهی تاریج های فارغ التحصیلی همسرم زدم ولی فکر می کنم مقاطع قبلی مهم نیست چون اخرین مدرک را می بینن.حالا چی کار کنم؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
یک سوال از کسانیکه ویزاشونو گرفتن و برگشتن ایران
آیا جایی بهتون گیر ندادن که این چیه؟از مرز زمینی هم کسی رفته؟
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: shadin_n ، M_star1316 ، ghorbat ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان