کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-23 ساعت 18:22)mo* نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 17:58)shkhmo نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 17:42)mo* نوشته:  سلام به دوستان گل مهاجرسرا
دوستان من برای اینکه مدارکم 15 روز قبل از مصاحبه به دست سفارت برسه نهایت باید تا آخر این هفته پست کنم اما سند ملکم آماده نیست. حالا سوال اینجاست که اگر مدارک را چند روز دیرتر اما کامل پست کنم بهتره یا اینکه سایر مدارک را بفرستم و سند را هر وقت آماده شد دیرتر و جدا از بقیه ارسال کنم یا اینکه سند را روز مصاحبه با خودم ببرم؟
اگر مدارک ما به جای 15 روز قبل 10 روز قبل به سفارت برسه خیلی فرق میکنه؟

دوست گلم نگران نباش مشکلی پیش نمیادحتی میتونید روزمصاحبه تحویل بدین .

دوست خوب من ممنون از راهنماییتون . نگران که نیستم فقط نمی دونم که سایر مدارک را زودتر پست کنم و فقط سند را روز مصاحبه ببرم یا سند را هم با بقیه مدارک بفرستم اما جوری که 8-9 روز قبل از مصاحبه میرسه نه 15 روز ؟ در هر دو حالت مشکلی پیش نمیاد? الان برام مهمه بدونم که اون 15 روز جدی و لازم الاجراست یا دیرتر برسه هم خیلی مهم نیست؟

سلام دوست عزيز،‌ من باشم حتما به اين 15 روز جلوتره توجه ميكنم. درسته كه ميتونيد مداركتون رو با خودتون ببريد ولي احتمالا بهتون ميگن فردا بيايد براي مصاحبه. ولي اينكه يه كم از 15 روز بالا پايين باشه فكر نكنم خيلي اثر داشته باشه.
اصل مداركتون رو (حتي سند) رو با پست نفرستين.
موفق باشيد
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: daria ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، mehdiii
(2012-06-24 ساعت 03:48)daria نوشته:  دوستان یک راهنمایی میخواستم. از اونجایی که دلار امروز به ۱۸۷۷ تومان رسیده و ما یک ماه دیگه عازمیم برای مصاحبه، به نظرتون زودتر دلار بخرم یا صبر کنم شاید پایینتر بیاد؟‌ در واقع با توجه به مذاکرات ۳ جولای تو استانبول و باقی قضایا پیش بینیتون از قیمت دلار تا یک ماه دیگه چیه؟
من فکر می کنم دلار پایین بیاد و همین طور فکر میکنم که صلح کنن وگرنه جلساتشون ادامه دار نمی شد .
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: daria ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، mehdiii ، zina s
دوستان. من فرمهای 230 و 212 را با خودکار پر کردم. کسی اینکارو کرده؟ مشکلی نداره؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، mehdiii
(2012-06-24 ساعت 15:14)leila20 نوشته:  دوستان. من فرمهای 230 و 212 را با خودکار پر کردم. کسی اینکارو کرده؟ مشکلی نداره؟

تو كامپيوتر اگه پر بشه خيلي تميز و مرتب در مياد، تو كافي نت نيم ساعت وقت بذاريد همونجا چاپ بگيريد خيلي راحته!
since 2012
تشکر کنندگان: daria ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، mehdiii
(2012-06-24 ساعت 15:14)leila20 نوشته:  دوستان. من فرمهای 230 و 212 را با خودکار پر کردم. کسی اینکارو کرده؟ مشکلی نداره؟

نه مشكلي نيست... من هر فرمي كه پر كردم و فرستادم دست نويس بود و با خودكار
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: daria ، shadin_n ، ghorbat ، Shezem ، SH1A2R3 ، کیانا ، mehdiii ، ASALI
(2012-06-24 ساعت 14:38)nilufar نوشته:  
(2012-06-24 ساعت 03:48)daria نوشته:  دوستان یک راهنمایی میخواستم. از اونجایی که دلار امروز به ۱۸۷۷ تومان رسیده و ما یک ماه دیگه عازمیم برای مصاحبه، به نظرتون زودتر دلار بخرم یا صبر کنم شاید پایینتر بیاد؟‌ در واقع با توجه به مذاکرات ۳ جولای تو استانبول و باقی قضایا پیش بینیتون از قیمت دلار تا یک ماه دیگه چیه؟
من فکر می کنم دلار پایین بیاد و همین طور فکر میکنم که صلح کنن وگرنه جلساتشون ادامه دار نمی شد .

امیدوارم نیلوفر جان این اتفاق بیفته.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: daria ، shadin_n ، nilufar ، ghorbat ، Shezem ، SH1A2R3 ، mehdiii ، schaghayegh
دوستان ما فرم ها در کامپیوتر پر کردیم و به سفارت kcc ایمیل کردیم و آنها هم قبول کردن یعنی خودشون گفتن یا ایمیل یا پست
بدین وسیله پولی برای پست هم ندادیم.
Big Grin
(2012-06-24 ساعت 15:27)hadiseh.t نوشته:  

حدیث جان چکار کردین شما؟ واکسن هاتونو زدین؟ هتل و بلیط چه کار کردین ؟ شما چهارشنبه وقت دارین ما دوشنبه( 6) زمان ما بدجوریه چون باید چهار روز قبل به خاطر دخترمون اونجا باشیم یکشنبه هم که تعطیله بعدش هم اینکه پروازها هم دوشنبه و پنج شنبه است فکر کنم با این تفاضیل یه 8-9 روزی اونجا باشیمSad

تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، امیر مهاجر ، Shezem ، shadin_n ، SH1A2R3 ، mehdiii
سلام به کلیه دوستان مهاجرسرایی
یه سوال از اونهایی که کلیر شدن: آیا با ایمیل هم به شما خبر میدهند که کلیر شدید و یا فقط اسم در سایت آپدیت میشه؟
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، shadin_n ، SH1A2R3 ، mehdiii ، payan
(2012-06-24 ساعت 17:03)nilufar نوشته:  دوستان ما فرم ها در کامپیوتر پر کردیم و به سفارت kcc ایمیل کردیم و آنها هم قبول کردن یعنی خودشون گفتن یا ایمیل یا پست
Big Grin

حدیث جان چکار کردین شما؟ واکسن هاتونو زدین؟ هتل و بلیط چه کار کردین ؟ شما چهارشنبه وقت دارین ما دوشنبه( 6) زمان ما بدجوریه چون باید چهار روز قبل به خاطر دخترمون اونجا باشیم یکشنبه هم که تعطیله بعدش هم اینکه پروازها هم دوشنبه و پنج شنبه است فکر کنم با این تفاضیل یه 8-9 روزی اونجا باشیمSad

سلام نیلوفر جان ما یکسری زدیم حالا باید سری دوم واکسنا رو بزنیم هتل که هنوز هیچی بلیطم که هنوز اگوست باز نشده .اره شما باید زودتر اونجا باشیم ما صبح مصاحبه شما اونجاییم ازمایشهای دخترت بیشتره ایرادی نداره ایشااله یه ضرب می گیری فکر کن داری میری یه مسافرت تفریحی کاریش که نمی شه کرد سعی کن بهت خوش بگدره فکرم نکن مسافرت کاریه عزیزم من یکی از اشناهام برام قرار هتل و بلیط بگیره قیمتاش و بهت می گم اگه خواستی برای شما هم می گم رزرو کنه دفتر هواپیمایی داره .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، shadin_n ، SH1A2R3 ، mehdiii
سلام
یه سوال داشتم:
کســــــی کــه کلیر میشه و شمارشو تو سایت میبینه وقتی بره سفارت گـــرفــتـــن ویــزاش 100% اگـــــــــه نـــقـــص مـــدرک نداشته باشه ؟؟؟
در کل گرفتن ویزا واسه برگه آبی ها 100 % و فقط باید منتظر باشن که کلیر شن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، shadin_n ، SH1A2R3 ، honey62
(2012-06-24 ساعت 19:09)shawn نوشته:  سلام به کلیه دوستان مهاجرسرایی
یه سوال از اونهایی که کلیر شدن: آیا با ایمیل هم به شما خبر میدهند که کلیر شدید و یا فقط اسم در سایت آپدیت میشه؟
سلامSmile
من که هیچ ایمیلی در اینباره دریافت نکردم
ولی بعضی از دوستانی که مدت کلیرنسشون طولانی شده بود و از طریق ایمیل پیگیری کرده بودن ، سفارت در جواب خبر کلیر شدنشون رو بهشون داده بود
(2012-06-24 ساعت 19:18)iloveshadow نوشته:  سلام
یه سوال داشتم:
کســــــی کــه کلیر میشه و شمارشو تو سایت میبینه وقتی بره سفارت گـــرفــتـــن ویــزاش 100% اگـــــــــه نـــقـــص مـــدرک نداشته باشه ؟؟؟
در کل گرفتن ویزا واسه برگه آبی ها 100 % و فقط باید منتظر باشن که کلیر شن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامSmile
قاعدتاً همینطوره دیگه یعنی کسی که برگه ی آبی بدون نقص مدرک داره فقط باید منتظر باشه تا کلیر بشه مگر اینکه مشکل خاصی پیش بیاد
که تا جایی که من یادم میاد تا حالا از این مشکلات خاص بوجود نیومده خدا رو شکرRolleyes
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، shawn ، shadin_n ، SH1A2R3 ، کیانا ، mehdiii ، payan ، daria ، iloveshadow ، honey62
(2012-06-24 ساعت 19:40)vroom نوشته:  
(2012-06-24 ساعت 19:09)shawn نوشته:  سلام به کلیه دوستان مهاجرسرایی
سلامSmile
من که هیچ ایمیلی در اینباره دریافت نکردم
ولی بعضی از دوستانی که مدت کلیرنسشون طولانی شده بود و از طریق ایمیل پیگیری کرده بودن ، سفارت در جواب خبر کلیر شدنشون رو بهشون داده بود
(2012-06-24 ساعت 19:18)iloveshadow نوشته:  سلام
یه سوال داشتم:
سلامSmile
قاعدتاً همینطوره دیگه یعنی کسی که برگه ی آبی بدون نقص مدرک داره فقط باید منتظر باشه تا کلیر بشه مگر اینکه مشکل خاصی پیش بیاد
که تا جایی که من یادم میاد تا حالا از این مشکلات خاص بوجود نیومده خدا رو شکرRolleyes
دستتون درد نکنه. Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، shadin_n ، SH1A2R3 ، کیانا ، mehdiii
(2012-06-24 ساعت 19:10)hadiseh.t نوشته:  
(2012-06-24 ساعت 17:03)nilufar نوشته:  دوستان ما فرم ها در کامپیوتر پر کردیم و به سفارت kcc ایمیل کردیم و آنها هم قبول کردن یعنی خودشون گفتن یا ایمیل یا پست
Big Grin

سلام نیلوفر جان ما یکسری زدیم حالا باید سری دوم واکسنا رو بزنیم هتل که هنوز هیچی بلیطم که هنوز اگوست باز نشده .اره شما باید زودتر اونجا باشیم ما صبح مصاحبه شما اونجاییم ازمایشهای دخترت بیشتره ایرادی نداره ایشااله یه ضرب می گیری فکر کن داری میری یه مسافرت تفریحی کاریش که نمی شه کرد سعی کن بهت خوش بگدره فکرم نکن مسافرت کاریه عزیزم من یکی از اشناهام برام قرار هتل و بلیط بگیره قیمتاش و بهت می گم اگه خواستی برای شما هم می گم رزرو کنه دفتر هواپیمایی داره .

مرسی عزیزم ممنون میشم
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، mehdiii ، ghorbat
(2012-06-23 ساعت 11:42)shkhmo نوشته:  دوستان ما میخوایم وسایلمون بفروشیم ولی به هر سمساری تماس میگیریم میاد خیلی ارزون میخواد برداره آخه ماهمه وسایلهامون نو هست مادوسال ازدواج کردیم هردو شاغلیم و خانواده هامون توی یک شهردیگه زندگی میکنند یعنی تقریبا رفت و آمد صفر.
حالا دوستان اگرراه حل ی سراغ دارن لطفا کمک کنند ما کل وسایلمون سی میلیون خریدیم الان 5میلیون بیشترنمیخرن چکارکنیم؟

یکی از دوستان وسایلشو مهم هاشو تو روزنامه جمعه بازار همشهری آگهی کرده بود و تلفنی مشتری هاشو گزینش می کرد، اینطوری هم وقت خودش کمتر گرفته شد و هم وسایلشو به قیمت مناسبتری فروخت، امیدوارم شما هم موففق باشید
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shadin_n ، honey62 ، mehdiii ، ASALI ، MPU
(2012-06-23 ساعت 11:42)shkhmo نوشته:  دوستان ما میخوایم وسایلمون بفروشیم ولی به هر سمساری تماس میگیریم میاد خیلی ارزون میخواد برداره آخه ماهمه وسایلهامون نو هست مادوسال ازدواج کردیم هردو شاغلیم و خانواده هامون توی یک شهردیگه زندگی میکنند یعنی تقریبا رفت و آمد صفر.
حالا دوستان اگرراه حل ی سراغ دارن لطفا کمک کنند ما کل وسایلمون سی میلیون خریدیم الان 5میلیون بیشترنمیخرن چکارکنیم؟
به نظر من شما که تصمیم دارین کلا جمع کنید و برید بهتره تمام وسایلتون رو فریت کنید و با خودتون ببرید.اینجوری هم اینجا مجبور نمیشین وسایلتون رو مفت و مجانی بدین بره و هم اونور مجبور نمیشین کلی پول به وسایل جدید بدین.فوقش دو سه هزار دلار هزینه فریت کردنتون میشه.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، امیر مهاجر ، shadin_n ، mgolchin13 ، honey62 ، mehdiii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان