آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ثبت شرکت در استرالیا
سلام دوستان کسی‌ در مورد ثبت شرکت در استرالیا اطلاعاتی‌ داره؟ هزینه هاش، زمان، و ...؟؟؟

اقامت می‌شه گرفت یا نه با ثبت شرکت؟ و اینکه باز به آیلتس نیاز هست ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
شما باید مقیم باشی که شرکت ثبت کنی یا با یک فردی که مقیم هست شریک بشی.
در استرالیا همکاری یا شرکت زدن به سبک های مختلفی وجود داره.
ولی کلا مراحلش به این عنوانه:
جمع کردن اطلاعات از جای مثل ‎http://www.asic.gov.au/asic/asic.nsf‎
ثبت شرکت دستی یا از طریق یک سایت مثل ‎: http://www.ecompanies.com.au/?gclid=CPeS...UQg‎ که ۵۰$ اضافه تر میگیره و ثبت میکنه ظرف ۲۰ دقیقه.
سپس گرفتن تکس نامبر http://www.business.gov.au/BusinessTopic...ABN).اسپکس
بعد از اینکه ‎business‎ ثبت شد باید حتما سایت داشته باشد و تبلیغات موثر وگرنه هیچ لینکی ندارین
شما میتونید سایت خودتونو مجانی یا با ماهی ۹$ اینجا بگیرین ‎http://www.cliiz.com/‎
یا با کمپانی مثل ‎http://www.tectual.com.au/‎ کار کنید که هم تو استرالیا هست هم اینکه مدیرش ایرانی هست و در مورد تبلیغات خوب مشاوره میده.
و بعد باید ‎network‎ بسازین از طریق اینترنت یا تو سطح شهر ‎www.bni.com.au .‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: OverLord ، Classic ، msar
جواب شما بند پ میشه ولی کلش باشه بهتر میتونید تصمیم گیری کنید.
ویزای سرمایه گذاری:

کساني که مايل به گرفتن ويزا از طريق تجارت مي باشند بايستي شريط زير را دارا باشند:

الف ) دارندگان تجارت و یا مدیران موفق در خارج از استرالیا

1- در شغل تجاري خود موفق باشند

2- مالک حداقل 10 درصد تجارت مورد نظر باشيد و يا اينکه در چهار سال گذشته يک تجارت موفق را مديريت کرده باشيد.

3- تجارتی که در آن فعالیت دارید داراي گردش مالي حدود ‎300000‎ دلار استرالیا در سال باشيد.

4- باید عضو تصمیم گیرنده شرکت تجاری باشید.

5- مي بايست در تجارتي که مي خواهيد در استراليا راه اندازي کنيد به مدت 2 سال مديريت داشته باشيد.

6- سن شما بايستي زير 55 سال باشد.

7- سرمايه ای در حدود ‎250000‎ دلار استراليا داشته باشيد.

ب ) ویزای سرمایه گذاری

چنانچه دارای سرمایه ای حدود ‎1.2‎ میلیون دلار استرالیا نقدی و یا غیر نقدی هستید و قادر هستید که مبلغ ‎750000‎ دلار را در بانکهای استرالیا سرمایه گذاری نمایید می توانید ویزای سرمایه گذاری اخذ نمایید. اخذ این ویزا از نظر زمانی سریعتر می باشد. در طول دوران سرمایه گذاری بانکهای استرالیا به شما سود خواهند پرداخت و اصل پول شما بعد از طی مدت زمان 4 سال به شما برگشت داده خواهد شد.

پ ) افتتاح شرکت خود در داخل استرالیا

دانستن زبان انگليسی الزامي نيست و متقاضيان مي توانند با پرداخت هزينه زبان انگليسي براي افراد بالاي 18 سال خانواده خود اقدام به ثبت نام آنها در کلاسهای رسمي زبان در استراليا نمایند.

براي تمامي فروشندگان که دارای فروشگاه هستند و نيز تمامي توليد کنندگان که داراي توليدي و یا کارخانه هستند و يا شرکتهايي که کارهاي خدماتی انجام می دهند اين ويزا مناسب می باشد.

www.khanoomkhanooma.com



پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-10-12 ساعت 09:05)رامونا ‎pid='143412 نوشته:  

ثبت شرکت دستی یا از طریق یک سایت مثل ‎: http://www.ecompanies.com.au/?gclid=CPeS...UQg‎ که ۵۰$ اضافه تر میگیره و ثبت میکنه ظرف ۲۰ دقیقه.




دوست عزیز این سایتی که شما گفتین...نوشته با ‎476$‎ یعنی با این سرمایه منی که ایران هستم، میتونم برم؟ اقامت بگیرم؟ برای ثبت شرکت کسی که از اینجا میخواد بره چقدر باید سرمایه داشته باشه؟ چطوری هست مراحلش؟ چقدر طول میکشه؟ آیا مراحا ثبت شرکت و تو نیوزلند میدونین؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-01-25 ساعت 13:20)مهاجر٢٠١١ ‎pid='152498 نوشته:  
(2011-10-12 ساعت 09:05)رامونا ‎pid='143412 نوشته:  

ثبت شرکت دستی یا از طریق یک سایت مثل ‎: http://www.ecompanies.com.au/?gclid=CPeS...UQg‎ که ۵۰$ اضافه تر میگیره و ثبت میکنه ظرف ۲۰ دقیقه.




دوست عزیز این سایتی که شما گفتین...نوشته با ‎476$‎ یعنی با این سرمایه منی که ایران هستم، میتونم برم؟ اقامت بگیرم؟ برای ثبت شرکت کسی که از اینجا میخواد بره چقدر باید سرمایه داشته باشه؟ چطوری هست مراحلش؟ چقدر طول میکشه؟ آیا مراحا ثبت شرکت و تو نیوزلند میدونین؟


دوست عزیز، این سایت خدمات ثبت شرکت را برای شما انجام میده ، مثل شرکت های خدمات ثبت شرکت در ایران! فقط یه خورده فرق داره.

شما باید پیش نیاز هایی که گفتم را داشته باشید که مهمترینش اجازه ثبت شرکت هست.
شما به نظر من بگین میخواین چه کار کنید شاید اونجوری بشه کمک کرد. آخه ثبت شرکت برای چه کاری؟ من خودم تو استرالیا تا مجبور نباشم شرکت ثبت نمیکنم چون دردسرهای خودش را داره مثل همین ایران.
در ضمن تا ‎ABN‎ نداشته باشید هیچ کاری نمیتونید بکنید البته در قالب شرکت ولی باز میگم شما بگو میخوای چکار کنی تا بتونم راه نمایی کنم. در ضمن استرالیا هم تا حدود زیادی ایران را تحریم کرده از لحاظ مراودات تجاری.

www.khanoomkhanooma.com



پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: مهاجر٢٠١١ ، mohammad.maleki ، mahannn4779 ، msar
ممنون از راهنمایی اتون....دوست عزیز من میخوام اقامت استرالیا یا هرجای دیگه جز ایران و بگیرم....قصدم فقط رفتن اونم با کار یا اگه نشد شرکت...کاری هم که ما اینجا انجام میدیم شرکت گرافیکیه یا یه جورایی همه منظوره (ازجمله کار ویدئوکلیپ، جلوه های ویژه سینمایی، طراحی وب سایت، تیزر تبلیغاتی، ‎...‎ )از این قبیل.... به هرجایی که راحت تر بتونم برم ممنون میشم بگید....
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام ،اگه کسی بخواد توی استرالیا آتلیه عکاسی تاسیس کنه میشه لطف کنید و بفرمایید چه مراحلی داره؟ اینجور کارها رو هم باید با رقمهای بالا سرمایه گذاری کرد؟ راحتترین راه چه چیزی میتونه باشه؟ اگر هم یک فامیل درجه 1 که مقیم اونجا هستن ،داشته باشیم چطور ؟ این تاثیری داره؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-01-26 ساعت 09:52)مهاجر٢٠١١ ‎pid='152571 نوشته:  
ممنون از راهنمایی اتون....دوست عزیز من میخوام اقامت استرالیا یا هرجای دیگه جز ایران و بگیرم....قصدم فقط رفتن اونم با کار یا اگه نشد شرکت...کاری هم که ما اینجا انجام میدیم شرکت گرافیکیه یا یه جورایی همه منظوره (ازجمله کار ویدئوکلیپ، جلوه های ویژه سینمایی، طراحی وب سایت، تیزر تبلیغاتی، ‎...‎ )از این قبیل.... به هرجایی که راحت تر بتونم برم ممنون میشم بگید....


چقدر سرمایه دارید؟
الان شرکت دارید؟ ترن اور یا گردش مالی؟
خودتون سابقه بیمه دارید؟
‎------------------‎
پ.ن
جواب دادین پ.خ هم بهم بدین. اینورا دیر به دیر سر میزنم.

www.khanoomkhanooma.com



پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام
من در ایران یک شرکت مهندسی دارم که طراحی محصولی را می کند که در یک کارگاه مجزا (که متعلق به شرکت ما نیست) ساخته می شود. از آنجائیکه از طریق ازدواج با فرد دارای ویزای پرمننت تا یکسال دیگر به سیدنی می روم، خواستم بدانم آیا می توانم شرکتی شبیه به شرکت مهندسی در ایران در انجا تاسیس کنم؟ شرایط و محدودیتها چیست؟
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-06-06 ساعت 21:50)shahram_7531 نوشته:  
سلام
من در ایران یک شرکت مهندسی دارم که طراحی محصولی را می کند که در یک کارگاه مجزا (که متعلق به شرکت ما نیست) ساخته می شود. از آنجائیکه از طریق ازدواج با فرد دارای ویزای پرمننت تا یکسال دیگر به سیدنی می روم، خواستم بدانم آیا می توانم شرکتی شبیه به شرکت مهندسی در ایران در انجا تاسیس کنم؟ شرایط و محدودیتها چیست؟
ممنون


راستش سوال شما به نظر واضح میاد ولی من هر چی خوندم جوابش به نظرم نرسید چون سوال را نفهمیدم.
قسمت ایرانش رو ول کن که چی داری.
بگو استرالیا میخوای دقیقا چکار کنی تا بگم چی به چیه. یعنی سوالت اون هم فقط قسمت کاری که میخواهی در استرالیا بکنی را رفریز کن و دقیقتر هم بگو.

www.khanoomkhanooma.com



پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shahram_7531 ، msar
ممنون از پاسخت
من صاحب یک تکنولوژی و مدارک طراحی هستم. می خواستم که با تکیه بر دانش فنی، یک شرکت اینترنشنال مهندسی - طراحی صنعتی در استرالیا- سیدنی به ثبت برسونم. باید چیکار کنم؟ من هنوز ایرانم. ولی شرکت را می خوام که زودتر ثبت کنم و قرارداد ببندم از طریق اون شرکت.
اگه بخوام واضحتر بگم، چندتا مشتری در کشورهای مختلف دارم، که بدلیل تحریمها خیلی نمی تونم روی شرکت ایرانم جساب کنم، در ضمن اینکه تا یکسال دیگه استرالیام، خوب واضحه که می خوام همین کارم رو به اونجا انتقال بدم با این تفاوت که مشتریام بجای داخل ایران، بین المللی خواهند بود.
سوالم دقیقا مربوط به روش و مراحل و ملزومات ثبت شرکت طراحی، مهندسی با وب سایت در شهر سیدنی هست.
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوستان سلام من در ایران طراح دکوراسیون و مبلمان داخلی هستم و کارهایی رو که طراحی میکنم با چوب ‎mdf‎ توسط یه سازنده ساخته میشه و میره در محل طراحی نصب میشه مثل میز کنفرانس میز مدیریت دیوارپوش و غیره حالا میخوام بدونم به فرضی که من و همسرم که هردو در این زمینه تخصص داریم (من کارشناس ارشد عمرانم و ایشون معماری)پامون باز بشه به استرالیا یه همچین بیزینسی رو میشه زد اونجا چقدر هزینشه؟یعنی منظورم همون دفتر طراحی دکوراسیونه.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
من این اطلاعات رو تونستم از اینترنت پیدا کنم اینکه چقدر درست باشه یا نه نمیدونم بهتره دوستانی که مسلط هستن نظر بدن

ویزاهای بیزنس و سرمایه گذاری استرالیا پس از تغییرات اخیر:

الف – ویزای موقت 3 ماهه و قابل تمدید 6 ماه

این ویزا تحت عنوان ویزاهای ‎956‎ و ‎977‎ به متقاضیانی که جهت بازدید از یک بیزنس مرتبط ، یا شرکت در یک نمایشگاه و کنفرانس تجاری و یا جهت سرمایه گذاری در پروژه و شرکت خاصی اقدام کرده اند داده میشود. شرط اصلی برای این ویزا داشتن دعوت نامه از طرف استرالیا میباشد و مدارک بیزنسی مرتبط متقاضی.

ب – ویزای اقامت دایم - این گروه ویزا شامل دو زیر گروه تحت عنوان های زیر میباشد:

زیر گروه ویزای ‎132‎
زیر گروه ویزای ‎188‎



شرایط اولیه برای زیرگروه ‎132:‎

با توجه به شرایط و نوع تقاضا دو دسته بندی برای متقاضیان در نظر گرفته شده است:

متقاضیان با فعالیت برجسته و عالی بیزنسی
متقاضیان سرمایه گذاری کارافرینی



برای گروه اول شرایط زیر لازم است:

سن کمتر از 55 سال
تراز مالی حداقل ‎400‎ هزار دلاری (حدود ‎550‎ میلیون تومان، با نرخ الان دلار استرالیا در بانک مرکزی) برای دو سال از چهار سال اخیر در مورد یک بیزنس ثبت شده و قانونی
ارزش داراییهای خود ویا همسرتان بالغ بر ‎1.5‎ میلیون دلار باشد که قابل انتقال به استرالیا نیز باشد.
حداقل 3 میلیون دلار گردش مالی در یک یا چند بیزنس در دو سال از چهار سال اخیر
مالکیت 51 درصد از بیزنسی که کمتر از ‎400‎ هزار دلار در سال درامد داشته است
یا مالکیت 30 درصد از بیزنسی که با درامد بالای ‎400‎ هزار دلار درامد سالانه میباشد
و یا مالکیت 10 درصد شرکت با سهامی عام
علاوه بر موارد فوق ، مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارامد شما دراین بیزینس



برای گروه دوم همین زیر گروه ‎132‎ شرط زیر لازم است:

گرفتن یک اسپانسر مالی، حداقل یک میلیون دلار استرالیا از یک شرکت معتبر برای راه اندازی ایده و یا طرح با ارزش شما.

با توجه به وضعیت موجود روابط ایران با استرالیا کمی سخت خواهد بود مگر اینکه طرح سوداوری برای اسپانسر استرالیایی باشد.



شرایط اولیه برای زیر گروه ‎188:‎



این زیر گروه نیز دارای دو زیر گروه دیگر میباشد:

جریان کارافرینی بیزنسی
جریان سرمایه گذاری

برای اخذ ویزای این دو گروه که از جمله ویزاهای اقامت موقت سرمایه گذاری هستند لازم است متقاضی از طریق سیستم جدید یا همان skillselectاقدام نماید که پس از انتخاب توسط سازمان مهاجرت و یا ایالتی از استرالیا مرحله بعدی پروسه مهاجرت را ادامه خواهد داد.

برای انتخاب شدن از این لیست علاوه بر شرایط اولیه این ویزا که شرح داده خواهد شد لازم است متقاضی حداقل 65 امتیاز از مجموع امتیازات زیررا کسب نماید که کار چندان دشواری نخواهد بود.
امتیازبندی:



سن

‎18-24‎ سال 20 امتیاز
‎25-32‎ سال 30 امتیاز
‎33-39‎ سال 25 امتیاز
‎40-44‎ سال 20 امتیاز
‎45-54‎ سال 15 امتیاز

زبان انگلیسی

نمره 5 برای هر چهار بند امتحان ایلتس5 امتیاز
نمره 7 برای هر چهار بند امتحان ایلتس 10 امتیاز

مدرک تحصیلی

فوق دیپلم در هر رشته ای و یا لیسانسهای خارج از گروه مهندسی و بیزنسی و علوم، 5 امتیاز
لیسانس و بالاتر در گروههای مهندسی ، علوم و بیزنس و تجارت، 10 امتیاز

تجربه بیزنسی

بالاتر از چهار یال و کمتر از 7 سال، 10 امتیاز
بالاتر از 7 سال، 15 امتیاز



تجربه سرمایه گذاری

بیشتر از 4 سال و کمتر از 7 سال، 10 امتیاز
بیشتر از 7 سال ، 15 امتیاز

داراییهای شخصی و حساب بانکی

‎800‎ هزار دلار ، 5 امتیاز
‎1.3‎ میلیون دلار، 15 امتیاز
‎1.8‎ میلیون دلار، 25 امتیاز
‎2.25‎ میلیون دلار، 35 امتیاز

گردش مالی شرکت و یا بیزینس

‎500‎ هزار دلار، 5 امتیاز
1 میلیون دلار، 15 امتیاز
‎1.5‎ میلیون دلار، 25 امتیاز
2 میلیون دلار، 35 امتاز

امتیازات مربوط به کارافرینی

طرح والگوی به ثبت رسیده به عنوان طرح کارافرین، 15 امتیاز
کسب نشانهای تجاری، 10 امتیاز
کسب نشانهای صادراتی، 15 امتیاز
گواهی تامین سرمایه و یا کمک مالی دولتی در بیزنس، 10 امتیاز . برای این قسمت لازم است یا حداقل 10 هزار دلار کمک دولتی در چهار سال گدشته دریافت کرده باشید و یا حداقل ‎100‎ هزار دلار جذب سرمایه کرده باشید
شرایط اصلی ویزای کارافرینی :

حداقل ‎800‎ هزار دلار استرالیا برای خود و یا همسرتان از محل کسب و کارتان درامد داشته باشید و از راه قانونی بدست امده باشد و همچنین قابل انتقال به استرالیا باشد.
گردش مالی بیزنس شما بایستی بالاتر از ‎500‎ هزار دلار در دو سال از چهار سال اخیر بوده باشد.
مالکیت 51 درصد از بیزنس کمتر از ‎400‎ هزار دلار در سال درامد
یا مالکیت 30 درصد از بیزنس با درامد بالای ‎400‎ هزار دلار درامد سالانه
و یا مالکیت 10 درصد شرکت با سهامی عام
علاوه بر موارد فوق ، مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارامد شما دراین بیزینس
اثبات اینکه شما توانایی مدیریت این بیزینس را در استرالیا خواهید داشت
شرایط اصلی ویزای سرمایه گذاری :

حداقل ‎2.25‎ میلیون دلار سرمایه در 2 سال اخیر .
سابقه سرمایه گذاری و بیزنسی مورد قبول داشته باشید
حداقل 3 سال سابقه مدیریت مشستقیم در یک و یا چند بیزنس مختلف
داشتن توانایی مدیریتی بالا در فعالیت بیزنسی و سرمایه گذاری واجد شرایط
تاییدیه دولتی با طرح سرمایه گذاری ‎1.5‎ میلیون دلاری
اثبات اینکه شما به صورت ‎genuine‎ یا واقعی قادر به سرمایه گذاری در استرالیا هستید
و یکی از دو شرط زیر برای شما و یا همسرتان:
حداقل یک سال از 5 سال اخیر سابقه مدیریت سرمایه گذاری واجد شرایط به ارزش ‎1.5‎ میلیون ذلار را داشته اید ویا
حداقل یک سال از 5 سال اخیر سابقه مدیریت بیزنسی را داشته اید که شما و یا همسرتان حداقل 10 درصد از ارزش ان بیزنس را داشته باشید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان