آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

تبديل ويزا
سلام دوستان:

من حدود ۲ ماه هست که با ویزای توریستی اومدم آمریکا و قصدم این هست که استتوس ویزامو تبدیل به دانشجوی کنم تا بتونم اینجا بمونم، لطفا اگه کسی‌ تجربه در این زمینه داره اینجا مطرح کنه، چون شنیدم که احتمال ردّ شدنش خیلی‌ زیاده، می‌خواستم ببینم کسی‌ تجربهٔ موفقی در این زمینه داره که بتونه به من کمک کنه، ممنون میشم
البته یادم رفت که اینو اضافه کنم که همهٔ اینا با فرض گرفتن فرم ای-۲۰ و بورسیه هست، در واقع مشکله اصلی‌ ادارهٔ مهاجرت هست!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، sally_1355
سلام ما حدودا ١ ماه قبل از طريق ويزاي توريستي وارد امريكا شديم(من و مامان بابا و برادرم) برادرم كه دانش اموز دبيرستان بود و بعد دريافت ويزا خواستار ادامه رفتن به مدرسه در امريكا بود مداركش را ترجمه كرد و با خودش اورد،اينجا توي يه مدرسه ثبت نام كرد و ويزاش به ويزاي تحصيل تبديل شده.من در ايران دانشجو هستم ولي بدليل عدم علاقه و ديدن شرايط اينجا علاقمند به ماندن و تحصيل در رشته ديكر شدم،با توجه به اينكه هنوز تافل ندارم راهي براي ثبت نام در كالج دارم اكر نه ‎...‎ لطفا راه نمايي كنيد..
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
شما احتمالا می تونید با ثبت نام در کلاسهای زبان ‎community college‎ ها و یا دوره های آموزشی تافل و جی آر ای موسسه هایی مثل کاپلان ‎I20‎ بگیرید و F1 بشید.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم

".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shahrzad_a ، sare ، msar

من شرايط مشابه شما را دارم اكر به راه حل رسيديد راهنمايي كنيد لطفا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
امکان تبدیل ویزا واسه شما وجود داره. برای تبدیل به شرایطی مانند H1 برنامه ریزی دقیق لازمه. زمان اپلای شما و مدارک و شغل شما مهمه و باید با مدارک, شرایط خودتون و کارو ثابت کنید. وجود وکیل کمک کنندست.
در مورد ویزای دانشجویی هم اگر شرایطشو دارید واسه پوزیشن هاش اقدام کنید. البته هر چقدر جایی که ازش پذیرش می گیرید معتبرتر باشه احتمال موفقیت بیشتره. مهمترین مشکل در وضعیت ویزای توریستی وقت کمیه که دارید. معمولا افراد نمیرسن این تبدیل رو انجام بدن و مجبور به خروج از آمریکا میشن. در این صورت باید به کنسولگری های آمریکا جهت دریافت ویزا مراجعه کنید و باقی مراحل.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: goldeng ، msar
سلام دوستان

من با ویزای توریستی B2 یک ماهه که اومدم آمریکا و حالا میخوام درس بخونم و 5 ماه دیگه از زمان ویزام مونده . سن من 35 سال هست و مدرکم لیسانس کامپیوتره .
طبیعتا باید اول برم کلاس تاقل که هم مدرکشو بگیرم که واسه دانشگاه لازمه هم وقتی ویزای توریستیم تمام میشه با ‎Status‎ دانشجوئی ‎(F1)‎ بتونم اینجا باشم تا ترم پائیز برسه ، چون نمیخوام از آمریکا خارج بشم .

یا اینکه یک کالج فنی که تافل نمیخواد و ترمهاشم رود به زود شذوع میشه واسه کارهای تخصصی برم ثبت نام کنم (به همون دلیل بالا).

سوال :
میخواستم بدونم شانسم چقدره که امیگریشن قبول کنه و بهترین گزینه برای ثبت نام از 2 تای بالائی کدومه؟ و کی شروع کنم؟

ضمنا یکی از دوستام که با ویزای J1 تابستان اومد واسه کار و تحصیل (از طرف دانشگاهش در دبی) بعدش تقاضای توریستی B2 کرده و آلان تو حالت ‎Pending‎ هست . اون هم میخواد بمونه و تحصیل کنه در آمریکا. اون باید چیکار کنه؟

با سپاس فراوان


1-
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Spiritual ، sterseRumstow ، goldeng ، msar
با سلام. چند تا سوال داشتم که از ادمین محترم خواهشمندم مرا راهنمایی کند.
1. آیا با داشتن ویزای F1 و قبل از ثبت نام در دانشگاه می توان ‎SSN‎ دریافت کرد یا خیر؟
2. آیا با داشتن ویزای F1 در صورتیکه کارفرمایی پیدا کنیم . می توان درخواست ویزای H1 کرد؟
3. مدت زمان ویزای F1 برای دوره های فوق لیسانس و یا دوره دریافت ‎certificate‎ متفاوت است ؟
4. آیا مدت زمان نامحدود برای ویزای F1 امکانپذیر است؟
5.آیا پاسخ پرسشهای بالا در ایالات مختلف متفاوت است؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sterseRumstow ، msar
(2011-12-05 ساعت 16:07)hooman54 نوشته:  
با سلام. چند تا سوال داشتم که از ادمین محترم خواهشمندم مرا راهنمایی کند.
1. آیا با داشتن ویزای F1 و قبل از ثبت نام در دانشگاه می توان ‎SSN‎ دریافت کرد یا خیر؟
2. آیا با داشتن ویزای F1 در صورتیکه کارفرمایی پیدا کنیم . می توان درخواست ویزای H1 کرد؟
3. مدت زمان ویزای F1 برای دوره های فوق لیسانس و یا دوره دریافت ‎certificate‎ متفاوت است ؟
4. آیا مدت زمان نامحدود برای ویزای F1 امکانپذیر است؟
5.آیا پاسخ پرسشهای بالا در ایالات مختلف متفاوت است؟

قبل ثبت نام در دانشگاه اصولا ویزا به شما تعلق نمیگیره، دریافت ویزای F1 به این معناست که شما ثابت کردین که میتونین هزینه زندگی و درستون رو پرداخت کنین در نتیجه کار کردن شما غیر قانونی میباشد
در طول دوره تحصیلی هم سوشیال سکیوریتی نامبر نمی تونین دریافت کنین ‎SSN‎ فقط به دارندگان ‎EAD‎ یا گرین کارد تعلق میگیره
ویزای دانشجویی برای ایرانیها الان 2 ساله شده قبلا 6 ماهه بوده ویزای نامحدود تحصیلی نداریم تنهای ویزای نا محدود همون گرین کارد هست
اما اگر موفق به تحصیل در آمریکا شدین و قصد موندن داشتین قدم به قدم اینجوری باید پیش برین:
بعد از اتمام دوره تحصیل تحت بندی به اسم ‎OPT‎ میتونین یک سال کار کنین
و باید کارتون حتما مرتبط با رشته تحصیلیتون باشه
در طول این یک سال اگر کارفرمای شما تشخیص بده که ارزش این رو داره که ‎5000‎ دلار برای ویزای کار شما پرداخت کنه اونوقته که میتونین ‎H1B‎ بگیرین و بقیه ماجرا که طولانیه، شما اگه تا اینجاشو بری بقیه شو تا اون وقت دستگیرت میشه
موفق باشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، hooman54 ، arashkhaan2002 ، alinet ، goldeng ، mahannn4779 ، poorya-poorya ، msar ، maral-map
چرا کسی جواب منو نداد؟!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sterseRumstow ، goldeng ، msar
با سلام و احترام
من ١١ سپتامبر ٢٠١٣ با ويزاي توريستي به امريكا اومدم و تو اين مدت تونستم پذيرش و اسكالرشيپ براي دكترام بگيرم
با توجه به اينكه زمان كمي تا ژانويه باقي هست آيا توصيه ميكنيد برم تركيه براي ويزاي دانشجويي أقدام كنم يا از خير ترم بهار بگذرم و همين جا كارم رو انجام بدم؟... ميخوام از تجربه شما استفاده كنم.... ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: poorya-poorya ، msar
سلام
دوستان میشه با ویزای توریستی رفت و بعدش از طریق پیدا کردن کار ویزا رو تبدیل کرد؟؟
مهندس کامپیوتر هستم.برنامه نویس
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان