آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
نظر به اينكه اغلب دوستان در هنگام ورود به دنبال پيدا كردن موضوعي هستندكه با خواسته آنها نزديكي داشته باشد خواهشمندم سوالات خود را پس از بررسي همه قسمتهاي قبل و اطمينان از نبود موضوع مشابه بصورت خصوصي يا عمومي در اين قسمت مطرح فرماييد تا در صورت امكان پاسخ صحيح را دريافت نماييد
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، msar
سلام
آیا سایقه کار می بایست حتماً با بیمه باشد و صرف تائیدیه از محل کار کفایت می کند ؟ و اداره مهاججرت استرالیا از بیمه ایران استعلام می کند ؟ با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، mhsenpc ، msar
من مدرک سیکو در ‎ccnp‎ دارم چه تاثیری در مهاجرت من داره ؟ اصلاً تاثیر داره ! ؟ ‎Shy
‎***‎ برای ما مهندسین هیچ کاری سخت نیست ، زیرا یا راهی را پیدا خواهیم کرد یا راهی را خواهیم ساخت***‎

Cisco Systems CCIE x1 Degree


بی سرزمینتر از باد




پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mhsenpc ، msar
دوستان اطلاعی ندارند !؟
‎***‎ برای ما مهندسین هیچ کاری سخت نیست ، زیرا یا راهی را پیدا خواهیم کرد یا راهی را خواهیم ساخت***‎

Cisco Systems CCIE x1 Degree


بی سرزمینتر از باد




پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوست عزیز

مدارک سیسکو در همه جای دنیا به خصوص کشورهای پیشرفته اهمیت زیادی دارند. کسانی که حتی مدرک ‎ccna‎ را داشته باشند در آمریکا از سالانه حقوق تا ‎60000‎ دلار برخوردارند. مسلما در استرالیا هم زمینه کاری برای این مدارک زیاده. اما شما به گفته خودتان ‎ccnp‎ دارید. اگر مدرک این سطح رو از خود سیسکو گرفته باشید ( یعنی تو امتحانهای قانونی این شرکت در خارج از ایران شرکت کرده باشید و قبول شده باشید) مطمئن باشید از نظر کار پیدا کردن تو هیج جای دنیا مشکلی نخواهید داشت. اما اگر فقط کلاسهای مربوطه رو شرکت کردید یا باید برای برخورداری از حقوق این سطح در امتحانها شرکت کنید و مدرک اصل رو بگیرید یا فقط به اتکای تجربیاتتون رزومه بدین و کاری پیدا کنید. معمولا شرکتها سوابق کاری و تجربه شما بیشتر براشون مد نظر هست و البته اگر مدرک اصل رو هم داشته باشید در فرایند گزینش و انتخاب متقاضی تاثیر بسیار زیادی داره.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، farzad24 ، hamedrouhi ، رامین راد ، zara man ، ZAS ، mhsenpc ، msar
استرالیا تا چه سالی از ایران مهاجر قبول میکنه ، آیا مدرک مدیریت آموزشی هم جزو مدارک تحصیلی قابل قبول سفارت استرالیا هست یا نه ؟ مدرک سیسکو برای معرفی به سفارت بهتره یا مدارک دانشگاهی وزارت علوم در ایران و چرا ؟ مرسی
‎***‎ برای ما مهندسین هیچ کاری سخت نیست ، زیرا یا راهی را پیدا خواهیم کرد یا راهی را خواهیم ساخت***‎

Cisco Systems CCIE x1 Degree


بی سرزمینتر از باد




پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: رامین راد ، kami k ، msar
(2010-06-22 ساعت 03:40)mehdi7 نوشته:  
سلام
آیا سایقه کار می بایست حتماً با بیمه باشد و صرف تائیدیه از محل کار کفایت می کند ؟ و اداره مهاججرت استرالیا از بیمه ایران استعلام می کند ؟ با تشکر

بیمه خیلی مهم هست.و باید مدارک بیمه رو بهشون نشون بدید.
از محل کارتون باید بیمه واستون رد شده باشه.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، ghalandar_img ، mdtrmd ، mhsenpc ، msar
(2010-07-11 ساعت 02:12)yek_mosafer نوشته:  
(2010-07-10 ساعت 17:10)yek_mosafer ‎pid='61932 نوشته:  
استرالیا تا چه سالی از ایران مهاجر قبول میکنه ، آیا مدرک مدیریت آموزشی هم جزو مدارک تحصیلی قابل قبول سفارت استرالیا هست یا نه ؟ مدرک سیسکو برای معرفی به سفارت بهتره یا مدارک دانشگاهی وزارت علوم در ایران و چرا ؟ مرسی


Sad
اینکه تا چه سالی مهاجر قبول میکنه که نمیشه جواب داد فعلا که دارن قبول میکنن ولی ممکنه یه دفعه یه قانون بذارند و اسم ایران رو از لیست حذف کنند که بعید به نظر میاد واسه مهاجرت این کار رو کنن.
ولی مثلا ویزای کار استرالیا اولش واسه ایرانیها هم بود و خیلیا با این ویزای 3 ساله رفتن اونجا و موندن ولی یه دفعه اسم ایران رو از لیست ویزای کار حذف کردن.!!
هر چه زودتر اقدام کنید بهتره واسه هر کشوری که تصمیم دارید.
در مورد کارتون هم از یه وکیل سوال کنید تلفنی هم میتونید یپرسید که مدیریت اموزشی در چه اولویتی هست.هر چه اولویت پایینتر باشه مدت زمان بیشتری وقت میبره که ویزا یگیرید.بعصی رشته ها حتی الان 4 سال شده و بازم میگن باید صبر کنن.قبلا همه رو 1 تا 2 ساله ویزا میدادن ولی الان نه.
مدرک سیسکو رو هم شنیدم که بچه ها اونجا دارن باهاش کار میکنن
ولی اطلاعات بیشتری ندارم راجع بهش.
موفق باشید.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، ghalandar_img ، kami k ، az-fire ، mhsenpc ، msar
(2010-06-22 ساعت 03:40)mehdi7 نوشته:  
سلام
آیا سایقه کار می بایست حتماً با بیمه باشد و صرف تائیدیه از محل کار کفایت می کند ؟ و اداره مهاججرت استرالیا از بیمه ایران استعلام می کند ؟ با تشکر


سلام
در مواردي كه متقاضيان سابقه كار معرفي شده از طرف كس ديگري دارند بله بايد سابقه بيمه ارائه شود ولي اگر شما خود بعنوان كارفرما يا شريك شركت معرفي شويد فقط مدارك شركت و ترجمه رسمي آن كافي است
در خصوص قسمت دوم سوال شما اينكه اداره مهاجرت استراليا مستقيما اقدامي نميتواند بكند بلكه از رابط و نماينده خود در ايران ميخواهد سلامت مدارك ارائه شده را ارزيابي و تائيد كند . ديده شده كه فرد مورد نظر را حتي در شهرهاي خيلي دور از تهران مورد بازديد ناگهني محل كار قرار داده اند و اطلاعات را مجدد چك كرده اند
(2010-07-10 ساعت 17:10)yek_mosafer نوشته:  
استرالیا تا چه سالی از ایران مهاجر قبول میکنه ، آیا مدرک مدیریت آموزشی هم جزو مدارک تحصیلی قابل قبول سفارت استرالیا هست یا نه ؟ مدرک سیسکو برای معرفی به سفارت بهتره یا مدارک دانشگاهی وزارت علوم در ایران و چرا ؟ مرسی


دوست گرامي پذيرش مهاجر در درجه اول به قوانين داخلي هر كشور ارتباط پيدا ميكند . در خصوص ايران كه در تلاطم جريانات گوناگون قرار دارد هيچ چيز دائمي نيست . متاسفانه عليرغم تمام شعار ها بيشترين ضربه را مردم ميخورند در مورد مدارك هم بستگي به سازمان اسس كننده دارد . مهم اين است كه مدارك خواسته شده را ارائه كنيد . بياد داشته باشيد مداركي اضافه بر موضوع درخواست ارائه نكنيد چون بر عكس ايران براي آنها باور اينكه شما در چند رشته تخصص داشته باشيد سخت و غير ممكن است . ضمنا" به هيچ عنوان غرور محل زندگي نبايد كسي را در بر گيرد . شما زماني متوجه حرف من ميشويد كه وارد كشور ميشويد و تازه ميفهميد معناي متخصص واقعي چيست و ما در ايران فقط عناوين را يدك ميكشيم و تجربه عملي ما علمي و مورد نياز آنها نيست و باعث ميشود مكررا مجبور به ترك شغل شويم . تا به تخصص خود ايمان نداريد هرگز اقدامي نكنيد
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، ghalandar_img ، parsley ، mhsenpc ، msar
(2010-07-11 ساعت 12:03)Soofia نوشته:  
(2010-07-11 ساعت 02:12)yek_mosafer ‎pid='62034 نوشته:  
(2010-07-10 ساعت 17:10)yek_mosafer ‎pid='61932 نوشته:  
استرالیا تا چه سالی از ایران مهاجر قبول میکنه ، آیا مدرک مدیریت آموزشی هم جزو مدارک تحصیلی قابل قبول سفارت استرالیا هست یا نه ؟ مدرک سیسکو برای معرفی به سفارت بهتره یا مدارک دانشگاهی وزارت علوم در ایران و چرا ؟ مرسی


Sad
اینکه تا چه سالی مهاجر قبول میکنه که نمیشه جواب داد فعلا که دارن قبول میکنن ولی ممکنه یه دفعه یه قانون بذارند و اسم ایران رو از لیست حذف کنند که بعید به نظر میاد واسه مهاجرت این کار رو کنن.
ولی مثلا ویزای کار استرالیا اولش واسه ایرانیها هم بود و خیلیا با این ویزای 3 ساله رفتن اونجا و موندن ولی یه دفعه اسم ایران رو از لیست ویزای کار حذف کردن.!!
هر چه زودتر اقدام کنید بهتره واسه هر کشوری که تصمیم دارید.
در مورد کارتون هم از یه وکیل سوال کنید تلفنی هم میتونید یپرسید که مدیریت اموزشی در چه اولویتی هست.هر چه اولویت پایینتر باشه مدت زمان بیشتری وقت میبره که ویزا یگیرید.بعصی رشته ها حتی الان 4 سال شده و بازم میگن باید صبر کنن.قبلا همه رو 1 تا 2 ساله ویزا میدادن ولی الان نه.
مدرک سیسکو رو هم شنیدم که بچه ها اونجا دارن باهاش کار میکنن
ولی اطلاعات بیشتری ندارم راجع بهش.
موفق باشید.


ضمن تشكر از دوستمون بايد اضافه كنم ويزاي كار يك تفاهم نامه دو طرفه بين سازمان كار و امور اجتماعي ميباشد كه براي مدت محدود با كشور ثالث بسته ميشود . متاسفانه نه سياست مسئولين كشور ما اقتضا كرده و نه از خارج كسي مايل به انجام اين قرارداد است . چون افرادي كه براي كار تنها به كشوري ميروند هيچ سودي به ارمغان نمي اورند بماند كه ارز زيادي را هم از كشور خارج ميكنند و چون اغلب افراد نيازمند و ضعيفي هستند مشكلات خاصي را هم براي كشور پذيرنده بوجود مي آورند
در مورد مدرك دقت كنيد كه بيشترين نكته مهم سابقه عملي و تجربي شما است و مداركي كه آن تخصص ها را اثبات كند مثل مقالات - پايان نامه ها - قراردادها و رزومه هاي اين قبيل . براي شغل مورد نظر خود از سايت هاي كاريابي استعلام كنيد و وقتي مطمئن شديد اقدام بعدي را انجام دهيد
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
ضمن تشكر از دوست خوبم كه توضيحات كاملي دادن يه نكته رو اضافه كنم كه بايد مدارك و توانايي شما توست سازمان اي سي اس استراليا اسس شود و سابقه بيمه مرتبط بسيار مهم است با حداقل 5 سال سابقه كار مداوم. اين اطلاعات رو از يكي از دوستام در همين رسته گرفتم
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، zara man ، hasti_banoo ، msar
سلام
من مدرك ليسانس بهداشت محيط از دانشگاه دولتي دارم و تقريبا 2سال سابقه كار. ميخوام بدونم رشته من واسه مهاجرت به استراليا توي ليست هست يا نه؟ البته ميدونم رشته مهندسي محيط زيست جزو رشته هاي مورد نياز هست ولي بهداشت محيط رو نميدونم.... ممنونم اگه راهنماييم كنيد
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
برای رشته معماری کدوم منطقه کار بیشتر هست .و اینکه برای اومدن حداقل چقدر باید پول داشت . واگه بخوام مدرک لیسانسم رو معادل سازی کنم چقدر زمان و چقدر هزینه میشه با توجه به اینکه متاهل هستم . و یک پسر ۱ ساله هم دارم هزینه اونا رو هم باید درنظر بگیرم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
با سلام و ارادت

من و همسرم برای اقامت از طریق کار در استرالیا اقدام کردیم می خواستم بدونم برادرم که 13 سالشه و با ما زندگی می کنه از چه راهی می تونیم با خودمون ببریم ؟

لطفآ راهنمایی کنید ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
پاسخ بصورت خصوصي انجام شده بود ولي جهت اطلاع ساير دوستان :
در حال حاضر كشور ما سهميه ويزاي كار براي استراليا ندارد و اين قرارداد مشترك حدود 4 سال پيش به اتمام رسيد ولي اگر منظور از ويزاي كار همان ويزاي ‎175‎ يعني مهارت در كار باشد بله درست است شما ميتوانيد بعد از دريافت ويزا تمام افراد تحت تكفل خود را همراه ببريد . توجه داشته باشيد كه اخذ اين ويزا هيچگونه التزامي براي استخدام شما در استراليا بوجود نميآورد پس حتما پيش بيني مخارج اوليه را داشته باشيد تا اگر شانس نياورديد در كشور جديد دچار مشكل نشويد
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان