آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ویزای دانشجویی تایلند

نحوه اخذ ویزای دانشجویی ‎(education visa)‎ برای تایلند (‘non-immigrant ED visa’) در پنج مرحله

در صورتی که از مقررات اداره مهاجرت آگاه باشید، روند کار بسیار ساده می باشد. توجه داشته باشید که کارکنان اداره مهاجرت دقیقا" روند قانونی را طی می کنند، بنابراین در مورد روند انجام کار با آنها مجادله ننمایید و در صورتی که از شما خواسته شد کاری را انجام دهید بهتر است بدون پرسیدن دلیل، آن آنرا بپذیرید تا برایتان مشکلی ایجاد نگردد. توجه داشته باشید که ممکن است قوانین مربوط به ویزای دانشجویی تغییر نماید، بنابراین توسط دانشگاهی که برای آن اقدام نموده اید اطلاعات لازم را کسب نمایید. در ضمن این را بخاطر داشته باشید که شما مسئول ویزای خود هستید و نه دانشگاه یا فرد دیگر.

قدم اول: اقدام برای ثبت نام در دانشگاه

روند ثبت نام در دانشگاه های مختلف متفاوت می باشد. ممکن یک دانشگاه به صورت آنلاین و با ارسال اسکن مدارک توسط ایمیل از شما ثبت نام نماید و دانشگاه دیگر کپی برابر اصل شده تمام مدارک شما به همراه عکس مناسب را از شما درخواست نمایند. و حتی نیاز به مصاحبه داشته باشه و حضوری

مرحله بعدی پرداخت هزینه پذیرش می باشد. قانونا" درخواست ثبت نام هنگامی مورد بررسی قرار می گیرد که هزینه آن پرداخت شده باشد. بعضی از دانشگاه ها به علت اینکه کارمزد حواله پول از یک بانک خارجی برای مقادیر کم مقرون به صرفه نمی باشد ممکن است به شما پیشنهاد دهند که هزینه درخواست ثبت نام را در روز ثبت نام پرداخت نمایید.

در هر صورت انجام مرحله ثبت نام می بایست توسط خود شما انجام پذیرد. مگر در موارد استثناء مانند دوره های آموزش از راه دور.

قدم دوم : نامه پذیرش ‎(Letter of Admission)‎

هنگامی که درخواست شما پذیرفته شد، شما نامه پذیرش را دریافت خواهید نمود.

این نامه در سربرگ رسمی دانشگاه و با امضای رسمی مدیریت مربوطه صادر می شود. در این نامه تایید می شود که شما در دوره مورد نظر پذیرفته شده اید و از شما دعوت می شود در تاریخ مشخص تحصیل خود را شروع نمایید. همچنین در آن تعداد واحد هایی که در نیم سال تحصیلی اخذ خوهید نمود ذکر می شود. تمام این جزئیات مهم می باشند.

ویزای دانشجویی یکساله می باشد و برای افرادی می باشد که به صورت جدی به ادامه تحصیل علاقه مند هستند و بنابراین شما باید برای هر نیم سال حداقل در سه کورس ثبت نام نمایید که بهتر است برای اطمینال از تمدید ویزا و داشتن حاشیه امنیت حداقل در 4 کورس ثبت نام نمایید.

قدم سوم : اقدام برای ویزا

با در دست داشتن نامه پذیرش و کپی پاسپورت(حداقل با 6 ماه اعتبار) و عکس جدید به ابعاد عکس پاسپورت، می توانید با مراجعه به سفارت تایلند در کشور خود برای اخذ ویزا اقدام نمایید.

در صورتی که در تایلند باشید و بخواهید برای ویزای دانشجویی اقدام نمایید باید از کشور خارج شوید و مجددا" پس از اخذ ویزای دانشجویی وارد خاک تایلند شوید. برای بعضی از کشورها از جمله ایران نیاز است که فقط از طریق سفارت تایلند در کشور ایران اقدام به اخذ ویزا نمایید.
باید کپی پاسپورت خود را با خودکار آبی امضاء نمایید و عکس شما نباید به همراه عینک یا کلاه باشد.

قدم چهارم : اولین ویزای یکساله دانشجویی شما تنها 90 روز اعتبار خواهد داشت

توجه داشته باشید که اولین ویزای دانشجویی شما 90 روز معتبر خواهد بود. در طول این 90 روز شما می بایست برای ترم مربوطه ثبت نام نمایید و شهریه آن را پرداخت کنید. پس از آن و با اخذ تاییدیه ثبت نام از دانشگاه شما می توانید پس از 90 روز ویزای خود را به مدت 9 ماه دیگر تمدید نمایید. برای تمدید ویزا لازم نیست که شما از کشور خارج شوید همچنین برای تمدید ویزا برای سال های بعد نیز مراحا کار به شکل فوق و ساده می باشد.
توجه داشته باشید که با ویزای دانشجویی شما فقط می توانید در تایلند تحصیل نمایید و اجازه کار یا تدریس نخواهد داشت.

قدم پنجم: اطلاع محل اقامت هر 90 روز یکبار

جدا از اینکه شما قصد دارید چه مدت در تایلند اقامت نمایید، می باید هر 90 روز یکبار آدرس خود را به اداره مهاجرت اعلام نمایید. این کار با پرکردن یک فرم ساده و بدون پرداخت هزینه انجام می پذیرد. برای اینکار شما می توانید از 7 روز قبل از پایان مهلت 90 روزه اقدام به اینکار نمایید، در صورتی که حتی یک روز دیرتر از 90 روز به اداره مهاجرت مراجعه نمایید مبلغ ‎5000‎ بات معادل ‎150000‎ تومان جریمه خواهید شد. در صورتی که این اتفاق برای دومین بار تکرار شود ممکن است ویزای شما به خطر افتد.

آدرس اداره مهاجرت بانکوک :

‎Government Center Chaengwattana Building B‎
‎No. 120, Moo 3 , Chaengwattana Road‎
‎Tungsonghong , Laksi, Bangkok 10210, Thailand‎
Tel ‎: 0-2141-9889‎
‎Fax : 0-2143-8228‎

لیست دانشگا های تایلند

‎------------------‎
Ramkhamhaeng
Cool
‎Kasetsart‎
Chulalongkorn
‎Prince of Songkla‎
Mahidol
‎Chiang Mai‎
‎Khon Kaen‎
Thammasat
‎Asian Institute of Technology‎
Burapha
‎King‎ Mongku’s ‎University of Technology‎
‎Naresuan‎
King Mongku’s ‎University of Technology‎
‎Srinakharinwirot‎
Assumption

راستی می تونید اینجا ویزای دانشجوی بگیریدبدون هیچ مدرکی با گزرندان دوره های زبان ایلس یا زبان تای در یکی از موسسات زبان که چیزی حدود 23 هزار بت تا 30 هزار بت میشه این نوع ویزا تا 1 سال قابل اکستنکش(تمدید هست ) و خیلی راه خوبی که دوستان بیشر با محیط تایلند اشنا بشند و بعد تصمیمشون رابگیرند
اینم چند تا از موسسات زبان
‎language express‎
‎ritish Council‎
AUA ‎Language Institute‎
Wall ‎Street Institute‎
Berlitz ‎Language Service‎
Callan ‎Lanquage‎

سوال داشتید یا نظری یا اطلاعات خواهشند شر کنید که دیگران نیز از تجربیات شما استفاده کنند با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hvm ، maxsoulfly ، Pay ، storagemeter ، hesam1 ، msar
برای خیلی‌ از دوستان سواله که چرا همه می‌رن مالزی و تایلند رو برای تحصیل انتخاب نمیکنن. دلایل زیادی هست ولی‌ مهمترین دلیلش اینکه مالزی روی دانشگاهاش سرمایه گذاری زیادی کرده و با دانشگاه‌های خیلی‌ از کشورها قرارداد تبادل دانشجو داره تا دانشجوهاش در بین تحصیل یا اتمام تحصیل بتونن به کشورها‌یی مثل کانادا و استرالیا و خیلی‌ از کشورهای دیگه برن. اکثر کسایی‌ که تایلند می‌رن ‎MBA‎ می‌خونن چون رشته‌های مهندسی‌ ضعیفی داره. و دانشگاه‌های خوبشم امتحان ورودی سختی دارن. من ‎MBA‎ رو اصلا توصیه نمیکنم چون هم اشباع شده و هم دکتراش خیلی‌ گرونه. دلیلش اینه که دانشگاه‌ها به این رشته به عنوان منبع درامد نگاه می‌کنن و بنابراین امکان گرفتن کمک هزینه‌ هم وجود نداره.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: gadfly ، ParsTrader ، iranathai ، Pay ، nastaran86 ، katkay ، msar
من و همسرم برای یک دوره 20 ساعته مکالمه زبان انگلیسی با معلم خصوصی آمریکایی در موسسه ذیل (در پاتایا) ثبت نام کردیم.البته هزینه ش بالا شد ولی بسیار ارزنده و مفید واقع شد.( برای مهاجرت به آمریکا)
هزینه یکدوره 20 ساعته خصوصی با معلم آمریکایی: هر نفر 6000بات - کلاس اشتراکی: 4000بات
بامعلم تایلندی خصوصی: ‎4000‎ بات و کلاس اشتراکی: ‎2500‎ بات
آدرس : پاتایا - خیابان سنترال پاتایا -بالا تر از مرکز خرید بیگ سی اکسترا ( کار فور سابق): ‎P.L.C School

http://www.plcpattaya.com/

کتگوری ‎: F4‎
تاریخ درخواست ‎: JUL 2000‎
شماره پرونده ‎: ABD2005XXXXXX‎
تاریخ تکمیل ‎: OCT 2010‎
دریافت نامه مصاحبه: ‎Nov 2011‎
ریکارنت شدن (بار دوم): ‎Dec 2011‎
تاریخ مصاحبه ‎: DEC, 4, 2011‎
دریافت پاکت و ویزا: یکضرب ‎DEC, 6 , 2011‎
شامل خانواده: من و همسرم و 2 کودک
مهاجرت ‎: 3‎ فوریه ‎2012‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: nastaran86 ، dr.omid ، iranathai ، Ramkal ، msar
سلام
کسی اطلاع داره از موقع گرفتن پذیرش دانشگاه تا گرفتن ویزای لازم چقدر وقت طول میکشه؟ منظورم اینه که از وقتی پذیرش در دستمون بود و اقدام کردیم برای ویزای دانشجویی چقدر وقت طول میکشه تا ویزا صادر بشه؟

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوست عزیز من اطلاع دقیق ندارم ولی تا جایی که میدونم اصولا" سفارت تایلند در تهران 5 روزه ویزا صادر میکنه میتونید براحتی به آدرس سفارت واقع در: تهران - پائینتر از دروازه شمیران - مقابل بیمارستان طرفه مراجعه کنید

کتگوری ‎: F4‎
تاریخ درخواست ‎: JUL 2000‎
شماره پرونده ‎: ABD2005XXXXXX‎
تاریخ تکمیل ‎: OCT 2010‎
دریافت نامه مصاحبه: ‎Nov 2011‎
ریکارنت شدن (بار دوم): ‎Dec 2011‎
تاریخ مصاحبه ‎: DEC, 4, 2011‎
دریافت پاکت و ویزا: یکضرب ‎DEC, 6 , 2011‎
شامل خانواده: من و همسرم و 2 کودک
مهاجرت ‎: 3‎ فوریه ‎2012‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
کسی میدونه که آیا میشه با ویزای دانشجویی کار کرد یا نه؟ البته به نظر میاد غیر قانونی باشه ولی آیا چقدر در این مورد سخت گیر هستند؟!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-10-14 ساعت 17:42)amind نوشته:  
کسی میدونه که آیا میشه با ویزای دانشجویی کار کرد یا نه؟ البته به نظر میاد غیر قانونی باشه ولی آیا چقدر در این مورد سخت گیر هستند؟!


سلام دوست عزیز خیر این امکان وجود نداره برای کار نیاز به داشتن ویزای تجاری و همچنین ورک پریمت یا اجازه نامه کار ‎...........‎ هست ‎.. ..‎ باید بگم بدون ورک پریمت به مشکل بر می خوردید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Pay ، msar
سلام
با عرض پوزش - برای گرفتن بورس تحصیلی از دانشگاههای تایلند چه مراحلی باید طی بشه؟
همیشه رفتن رسیدن نیست - اما برای رسیدن باید رفت ‎

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-11-01 ساعت 12:38)matgogoia نوشته:  
سلام
با عرض پوزش - برای گرفتن بورس تحصیلی از دانشگاههای تایلند چه مراحلی باید طی بشه؟



دوست گرامی در برخی از رشته ها در مقاطق ارشد و دکترا امکان پذیر است و انجمن اسلامی دانشجویان در تایلند به شما در این امر کمک میکنند.
‎http://iaistu.com‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-10-17 ساعت 20:02)iranathai نوشته:  
[quote='amind' ‎pid='143714' dateline='1318597929']‎
کسی میدونه که آیا میشه با ویزای دانشجویی کار کرد یا نه؟ البته به نظر میاد غیر قانونی باشه ولی آیا چقدر در این مورد سخت گیر هستند؟!


سلام دوست عزیز خیر این امکان وجود نداره برای کار نیاز به داشتن ویزای تجاری و همچنین ورک پریمت یا اجازه نامه کار ‎...........‎ هست ‎.. ..‎ باید بگم بدون ورک پریمت به مشکل بر می خوردید
‎[/quo‎
درود برشما وسپاس از پاسخهای خوبی که میدین میخواستم بدونم الان هزینه های اقامت تحصیلی حدودا چقدر میشه برای یکسال بازم ممنونم دوست عزیز
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام ممنون از توضیحات خوبتون


درود برشما وسپاس از پاسخهای خوبی که میدین میخواستم بدونم الان هزینه های اقامت تحصیلی حدودا چقدر میشه برای یکسال بازم ممنونم دوست عزیز تاریخ در حال حاضر هفتم نوامبر2015
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
راستی یه سوال دیگه الان میشه درتایلند کارپیدا کرد ؟؟؟جایی ویا کسی هست که درقبال مبلغ ، کار پیدا کنه؟؟ممنون از دوستان هرکی میدونه کمک کنه لطفا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان