آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مهاجرت از فیلیپین به ایران
سلام دوستان یک سوال دارم
فکرمی کنید حدودا انجام امور مهاجرتی و کارهای اداری برای مهاجرت یک خانم از فلیپین به ایران جند روز طول می کشد؟
این سوال را می پرسم چون واقعا نمی دانم باید بلیط رفت و برگشتم را کی بگیرم مثلا چند روز کافیه برای تنها رفتن من به انجا و برگشتن با همسرم و ازدواج با ایشان و انجام کلیه کارهای مهاجرتی و...
مثلا 2 هفته بس / یا زیاده یا شاید هم کم ؟
متشکرم یک راهنمایی بکنید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دو هفته برای رفت و برگشت شما به فیلیپین یا رفت و برگشت همسرتان از فیلیپین به ایران ؟
شما در فیلیپین ازدواج خواهید کرد یا در ایران؟
لطفا سوالتان را واضح تر بنویسید تا امکان پاسخ گویی به آن باشد

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammadalir ، msar
(2011-08-09 ساعت 22:00)hvm نوشته:  
دو هفته برای رفت و برگشت شما به فیلیپین یا رفت و برگشت همسرتان از فیلیپین به ایران ؟
شما در فیلیپین ازدواج خواهید کرد یا در ایران؟
لطفا سوالتان را واضح تر بنویسید تا امکان پاسخ گویی به آن باشد



اولا مرسی از پاسخ اول شما.
بنده قصد دارم به فیلیپین بروم و در انجا ازدواج کنم و پس از ان بنده و همسرم قصد داریم به ایران برگردیم و ایشان مقیم ایران بشوند و زندگی را در ایران ادامه بدهیم .
ابتدا انجا ازدواج خواهم کرد.
منظور بنده این است که ظاهرا باید اداره ای به نام ‎DFA‎ در مانیل برویم و پس از مصاحبه اگر اشتباه نکنم امور مهاجرت به ایران برای همسرم انجام گیرد و سپس جهت برگشت به ایران اقدام کنیم خوب حالا سوال من این است که فکرمی کنید چند روز کافی است جهت طی شدن و انجام امور مهاجرت همسرم به ایران و ازدواج ما در فلیپین ؟؟
مثلا بنده 1 دسامبر بلیت رفت را ‎apply‎ کنم و برگشت هم که با همسرم می خواهیم برگردیم 15 دسامبر باشد خوبه ؟ سوال این است که مثلا 2 هفته این اقدامات ازدواج و امور مهاجرت به ایران صورت می گیرد یا سریع تر ؟ یا مثلا لازم است که بیشتر بمانم تا امور مربوطه که عرض کرده ام ‎pass‎ شود.
ان شاءالله منظورم را رسانده باشم
متشکرم منتظر پاسخ شما هستم
خیلی ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hvm ، msar
برابر بند 6 ماده ‎976‎ قانون مدنی ایران به محض ازدواج شما با خانم مذکور به نامبرده تابعیت ایرانی تعلق خواهد گرفت البته در عمل به کسی مجوز از وزارت امور خارجه نیز نیاز هست و دیده ام که تا سه ماه نیز (در ایران )طول کشیده تا مجوز و شناسنامه ایرانی صادر شود
در فیلیپین اما گمان نمی کنم بیش از دو هفته زمان نیاز داشته باشید(برای ازدواج وکسب ویزای مسافرت خانم به ایران) هرچند که اگر بیشتر زمان خواستید میتوانید تاریخ برگشت را تغییر بدهید
در هر حال مجبور نیستید اقدامات مربوط به اقامت همسرتان را در آنجا انجام دهید (اینجا راحت تر است)

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammadalir ، Nazem ، mohammad.maleki ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان