برای آشنایی با امکانات و تغییرات جدید سایت، لطفاً به بخش راهنمای سایت مراجعه کنید.



فرزند خواندگی - Adoption
با سلام
آيا دوستان در اين زمينه اطلاعاتي دارند؟
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: HAZARA
(2010-11-22 ساعت 19:02)sepidar نوشته:  
با سلام
آيا دوستان در اين زمينه اطلاعاتي دارند؟
ممنون


ببخشید در چه زمینه ای اونوقت ؟؟؟؟؟ فکر کنم با عنوان تاپیک منظورتون فرزند خوندگی باشه ولی میشه بگید دنبال چه اطلاعاتی میگردید؟؟؟؟؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hvm ، sepidar ، frozen mind ، HAZARA ، Tomas
(2010-11-23 ساعت 02:10)laili نوشته:  
(2010-11-22 ساعت 19:02)sepidar ‎pid='86348 نوشته:  
با سلام
آيا دوستان در اين زمينه اطلاعاتي دارند؟
ممنون


ببخشید در چه زمینه ای اونوقت ؟؟؟؟؟ فکر کنم با عنوان تاپیک منظورتون فرزند خوندگی باشه ولی میشه بگید دنبال چه اطلاعاتی میگردید؟؟؟؟؟


با سلام
ميخواستم بدونم آيا كسي اطلاعاتي درخصوص رسيدن به امريكا از اين طريق براي كساني كه بستگان درجه يك در امريكا ندارند، داره ؟
بطوركلي آيا ميشه از طريق اينكه ، يك نفر سيتي زن امريكا حاضر ياشه يك نفر رو از ايران به فرزند خوندگي قبول كنه ، اون فرد بره امريكا و در نتيجه اقامت اخذ كنه.
با تشكر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: HAZARA
سلام

در مورد فرزند خوندگی من سایت اداره ی مهاجرت رو خوندم
‎http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=f5a0741b78c73210VgnVCM100000082ca60aRCRD&vgnextchannel=f5a0741b78c73210VgnVCM100000082ca60aRCRD‎
اما بلاخره متوجه نشدم فقط میشه بچه های زیر 16 سال رو به فرزند خوندگی
قبول کرد یا محدودیت سنی نداره ؟
کسی میدونه ؟ یا میتونه با خوندن اون سایت بفهمه ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shahrzad_a ، HAZARA ، Tomas
سلام دوستان
موضوع واقعا جالب شد چون من هم خوندوم سایت ‎Uscis‎ در ابتدا نوشته 16 سالگی تحت شرایطی که در زیر قید شده حداکثر تا 18 سالگی ولی باز در ادامه نوشته یک ستیزن آمریکایی هرکسی در هر سنی را می تونه قبول کند دوستان اگر کسی خوند متوجه شد یک پست بذاره!!!!!
‎http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=f5a0741b78c73210VgnVCM100000082ca60aRCRD&vgnextchannel=f5a0741b78c73210VgnVCM100000082ca60aRCRD‎
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1190XXXXXX‎
Priority ‎Date : 2011 January‎
Approve ‎Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August

Case ‎Number : ANK2013XXXXXX

Interview ‎Date : Coming Soon


         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، HAZARA ، Tomas
(2013-01-27 ساعت 15:57)سمانه777 ‎pid='268801 نوشته:  
دوستان هرچی گشتم تاپیکی براش پیدا نکردم شرمنده. کسی از شرایط اداپت کردن بچه از ایران به آمریکا میدونه؟


من یه جایی که یادم نیست کجا بود خوندم که برای بچه های زیر 16 سال هست و اینکه فکر کنم واسه ایران در صورتی بود که بچه پدر و مادر نداشته باشه
در واقع باید طبق قانون ایران به فرزندی قبولش کنی
سعی می کنم لینکشو پیدا کنم
‎----‎
اون لینکی که قبلا خونده بودم رو پیدا نکردم
اما این هست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: HAZARA ، سمانه777 ، Tomas
فکر کنم ایران قانون فرزند خواندگی نداره (به اون معنایی که مدنظر اداره مهاجرت آمریکاست) اینو یه جایی شنیدم ولی اصلا مطمئن نیستم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shimoda ، HAZARA ، سمانه777 ، girl ، Tomas
(2013-01-27 ساعت 21:05)الهه سابق ‎pid='268898 نوشته:  
فکر کنم ایران قانون فرزند خواندگی نداره (به اون معنایی که مدنظر اداره مهاجرت آمریکاست) اینو یه جایی شنیدم ولی اصلا مطمئن نیستم


درسته
برداشت منم همین بود
باید کارهای فرزند خواندگی رو طبق روال ایران انجام داد, که اونم کار حضرت فیله
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: HAZARA ، الهه سابق ، سمانه777 ، Tomas
‎shimoda‎ جان مرسی از پاسختون . فکر نکنم با این سخت گیری های ایران درباره فرزند خوندگی بشه این کارو کرد و از طرفی سوال من هم اینه که بردن ی بچه کوچیک چگونه است بعد از چند وقت که اونجایی؟ یا ما که لاتری هستیم؟
2013000063xx‎
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas
(2013-01-27 ساعت 22:57)سمانه777 ‎pid='268938 نوشته:  
shimoda جان مرسی از پاسختون . فکر نکنم با این سخت گیری های ایران درباره فرزند خوندگی بشه این کارو کرد و از طرفی سوال من هم اینه که بردن ی بچه کوچیک چگونه است بعد از چند وقت که اونجایی؟ یا ما که لاتری هستیم؟


فکر کنم منظور شما اینه که بدون توجه به قانون ایران بر اساس قانون فرزندخواندگی آمریکا این کارو بکنید
البته اگه درست متوجه شده باشم؟!
نمی دونم شدنی هست یا نه
یه شماره تماس در این رابطه آخر لینکی که گذاشتم هست
ارزشش رو داره که بپرسید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-27 ساعت 23:56)shimoda نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 22:57)سمانه777 ‎pid='268938 نوشته:  
shimoda جان مرسی از پاسختون . فکر نکنم با این سخت گیری های ایران درباره فرزند خوندگی بشه این کارو کرد و از طرفی سوال من هم اینه که بردن ی بچه کوچیک چگونه است بعد از چند وقت که اونجایی؟ یا ما که لاتری هستیم؟


فکر کنم منظور شما اینه که بدون توجه به قانون ایران بر اساس قانون فرزندخواندگی آمریکا این کارو بکنید
البته اگه درست متوجه شده باشم؟!
نمی دونم شدنی هست یا نه
یه شماره تماس در این رابطه آخر لینکی که گذاشتم هست
ارزشش رو داره که بپرسید

اره مرسی . الان که زوده اما دوس دارم شرایطش رو برای چند سال اینده بعد از جا افتادنمون بدونم تا اقدام کنم و یه کوچولورو از اینجا ببرم جایی که لیاقتش و داره
2013000063xx‎
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Tomas
برنده گرین کارت هستم 2014-برادرم بتازگی فوت کرده پسر 17ساله داره میتونم بعنوان فرزند خوانده براش اقدام کنم و اون رو هم با خودم ببرم؟تو فرمهای ثبت نام گرین کارت فقط خودم وهمسرم هستیم ودر حال حاضر هنوز هیچ فرمی رو ارسال نکردم تا تکلیف این موضوع روشن بشه واسم، اگر کسی میتونه کمک کنه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم
خدایا چنان کن سرانجام کار
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 11:57)sad_sad نوشته:  
برنده گرین کارت هستم 2014-برادرم بتازگی فوت کرده پسر 17ساله داره میتونم بعنوان فرزند خوانده براش اقدام کنم و اون رو هم با خودم ببرم؟تو فرمهای ثبت نام گرین کارت فقط خودم وهمسرم هستیم ودر حال حاضر هنوز هیچ فرمی رو ارسال نکردم تا تکلیف این موضوع روشن بشه واسم، اگر کسی میتونه کمک کنه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم


متاسفانه فکر نمیکنم این کار عملی باشه مگر اینکه شناسنامه ی فرزند به نام شما باشه ..
به نظر من شما مدارکتون رو ارسال کنید بعد دنبال راهی باشید ببینید میتونید حضانت و فرزندخوندگی برادر زاده تون رو بگیرید یا خیر ..اگه بتونید این کار رو کنید بعد میتونید براش اقدام کنید و اون رو هم ببرید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sad_sad




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان