آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

اقدام برای همسر برای کسانی که موفق به اخذ ویزا بدون همسر خود شدند
قابل توجه عزیزانی که برای همسرانشان ویزا صادر نشده؛ همسرتان باید بعد از ورود به آمریکا فرم ‎I-130‎ را پر کنه در سایت زیر هم نحوه پر کردن هم مدارک مورد نیاز تماما" توضیح داده شده. ابتدا در پایین صفحه سمت چپ در بخش ‎FIND IT FAST‎ گزینه ‎I AM A GREEN CARD HOLDER‎ را انتخاب کنید و در قسمت دوم گزینه دوم یعنی ‎I WANT TO BRING A MEMBER OF MY FAMILY TO LIVE IN THE U.S‎ را انتخاب می کنید و در ادامه کلیه راهنمایی ها و مدارک لازم خدمتتان ارائه می شود و در مورد زمان رسیدگی خودشان گفتند بدون نوبت و در کوتاه ترین زمان به این کیس ها رسیدگی می کنند. موفق باشید
‎http://www.uscis.gov/portal/site/uscis‎

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. ‎. .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، arshida ، tamanna ، HOMAYON53 ، satusa ، Hornet ، California ، alirezagh ، joy ، A.K ، SH1A2R3 ، شهاب دریانی ، ravian ، ali899 ، laili ، User ، AmericanHamid ، Masoudpish ، Amir78 ، hojat_nj ، daria ، payam62 ، sam11 ، SK89 ، mrr777
رایان عزیز با توجه به حساسیت موضوع پستت رو در قالب یک تاپیک مجزا در آوردم تا در این تاپیک در موردش بحث بشه.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ‎
021-44622214-16

هر آنچه در مورد لاتاري بايد بدانيد.
‎https://telegram.me/pariztravel

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: rayan.s ، arshida ، tamanna ، HOMAYON53 ، satusa ، alirezagh ، bfarhadm ، A.K ، SH1A2R3 ، ravian ، laili ، User ، Linspire ، daria ، payam62
(2011-10-01 ساعت 02:32)Nazem نوشته:  
رایان عزیز با توجه به حساسیت موضوع پستت رو در قالب یک تاپیک مجزا در آوردم تا در این تاپیک در موردش بحث بشه.

حالا که به لطف شما تایپیک شد منم یه سری اطلاعات مفید خدمت دوستان ارائه می کنم:
- بعد از ورود نیاز نیست منتظر بشید تا گرین کارتتان بیاد بعد فرم را پر کنید برای اثبات اینکه شما ‎permanent resident‎ هستید کپی صفحه اول که شامل مشخصات شماست و صفحه مربوط به ویزا کافی است.

-مدارک مورد نیاز برای اثبات ازدواج:
- کپی سند ازدواج
-اگر همسرتان قبلا" ازدواج کرده ارسال مدارک مربوط به ازدواج قبلی لازم است.
-عکس رنگی خودتان و همسرتان که حداکثر 30 روز قبل از درخواست گرفته شده و مشخصات عکس باید بر اساس عکس ویزا باشه.
-پر کردن فرم مشخصات ‎G-325A‎ برای خودتان و همسرتان
-ارائه سند مالکیت یا اجاره نامه محل زندگی یا سرمایه مشترک یا شناسنامه فرزندانتان یا شهادت سه نفر به صورت رسمی که شما ازدواج کردید.
-هر مدرک اضافه ایی که نشان دهنده اینه که شما متاهل هستید.

-حتما" عدم اخذ ویزا به خاطر پروسه کلیرنس باید اعلام بشه.

-اگر اسم همسرتان موقع ازدواج نسبت به الان عوض شده باید مدارک مربوطه ارائه شود.
-مبلغ ‎420‎ دلار هم بعنوان هزینه از شما دریافت می شود.
-توجه توجه: برای کسانی که از زمان ازدواجشان کمتر از دوسال میگذرد نوع ویزا دریافتی موقت 90 روزه خواهد بود بعد 90 روز باید برای اقامت اقدام کنند.(البته در خاک آمریکا)
-توصیه: فرم ‎G-325A‎ را از سایت ‎http://www.uscis.gov/portal/site/uscis‎ دانلود کنید و پرینت بگیرید (با جوهر مشکی) بعداز امضا همسرتان با خود به آمریکا بیارید تا بعدا" به مشکل نخورید.

موفق و پیروز باشید.

--دوستان گرامی مطالب فوق به جزء توصیه اش ترجمه دستورالعمل پر کردن فرم ‎I-130‎ است ونظر شخصی نمی باشد!

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. ‎. .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، arshida ، tamanna ، HOMAYON53 ، free_free ، viona ، satusa ، nahid.t ، Hornet ، California ، maryam58 ، 1979SAM ، A.K ، SH1A2R3 ، شهاب دریانی ، ravian ، User ، daria ، payam62 ، sam11
با سلام
ببخشید یک سوال داشتم.این در صورتی‌ است که برنده اصلی‌ ویزا گرفته باشد یا اگر جامانده برنده اصلی‌ باشدو همسرش ویزا گرفته باشد باز هم این راه حل وجود دارد
‎***2012AS16‎
تاریخ دریافت ویزا:29 ‎March‎
تاریخ ورود به آمریکا ‎:June 1‎
تاریخ دریافت گرین کارت ‎: 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، payam62
(2011-10-01 ساعت 19:23)cmbt نوشته:  
با سلام
ببخشید یک سوال داشتم.این در صورتی‌ است که برنده اصلی‌ ویزا گرفته باشد یا اگر جامانده برنده اصلی‌ باشدو همسرش ویزا گرفته باشد باز هم این راه حل وجود دارد


دوست عزیز اگر برنده اصلی نتونه ویزا بگیره که به همراهاش ویزا نمی دن.
‎Category: F2A‎
PD: ‎Nov 2011‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: rayan.s ، Nazem ، A.K ، tamanna ، SH1A2R3 ، satusa ، ravian ، daria ، payam62
(2011-10-01 ساعت 19:45)hvossoughi نوشته:  
(2011-10-01 ساعت 19:23)cmbt ‎pid='141492 نوشته:  
با سلام
ببخشید یک سوال داشتم.این در صورتی‌ است که برنده اصلی‌ ویزا گرفته باشد یا اگر جامانده برنده اصلی‌ باشدو همسرش ویزا گرفته باشد باز هم این راه حل وجود دارد


دوست عزیز اگر برنده اصلی نتونه ویزا بگیره که به همراهاش ویزا نمی دن.

با تشکر از شما که لطف کردید و جواب من را دادید و آرزوی شادی در تمام مراحل زندگی‌ برای شما.پس آیا از صحبت شما اینطور میشود نتیجه گیری کرد اگر برنده اصلی‌ برگه ابی بگیرد امکان گرفتن ویزا یک ضرب برای همراه وجود ندارد؟یا اینکه ویزا می‌گیرد ولی‌ نمی‌تواند در صورت عدم همراهی همسر به آمریکا برود.

‎***2012AS16‎
تاریخ دریافت ویزا:29 ‎March‎
تاریخ ورود به آمریکا ‎:June 1‎
تاریخ دریافت گرین کارت ‎: 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: tamanna ، SH1A2R3 ، payam62 ، sam11
(2011-10-01 ساعت 19:23)cmbt نوشته:  
با سلام
ببخشید یک سوال داشتم.این در صورتی‌ است که برنده اصلی‌ ویزا گرفته باشد یا اگر جامانده برنده اصلی‌ باشدو همسرش ویزا گرفته باشد باز هم این راه حل وجود دارد


دوست عزیز اگر بازمانده برنده اصلی باشه به بقیه افراد هم ویزا نمیدن
2011AS14706

‎[font=Times New‎ Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: cmbt ، tamanna ، SH1A2R3 ، ravian ، payam62
(2011-10-02 ساعت 01:33)samba نوشته:  
حالتی را در نظر بگیرید که همسر برنده لاتاری به هر علتی قادر نباشد به همراه برنده اصلی مهاجرت کند. برای این موارد اصطلاح ‎follow to join‎ کاربرد دارد به این معنی که همسر برنده اصلی قصد دارد بعدا ً و در کمتر از یکسال به برنده اصلی و خانواده ملحق شود. این حالت هم می تواند اختیاری باشد و هم اجباری.
دستور العمل لاتاری ‎2013‎ در سوال شماره 10 به این حالت اشاره دارد و اصطلاح ‎Follow to join‎ را به کار برده است.
‎http://www.immihelp.com/greencard/familybasedimmigration/following-to-join-benefits.html‎
دوست گرامی! سایتی که شما معرفی کردید سایت اصلی لاتاری نیست و دستورالعمل نحوه پر کردن فرم لاتاری هم سوال شماره 10ش مربوط به اسامی افرادیست که موقع ثبت نام باید نامشان ذکر شود.
‎http://travel.state.gov/pdf/DV_2013_instructions.pdf‎
موفق باشید


نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. ‎. .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، tamanna ، SH1A2R3 ، satusa ، ravian ، payam62 ، sam11
دوستان عزيز
راجع به زمان اين پروسه و نحوه اقدام آن صحبت هاي متفاوتي هست، وليكن توجه كنيد اين مسير و زمان آن شامل دو مرحله است. يكي مرحله اوليه تشكيل پرونده و اقدام و ‎...‎ كه خود مراحلي دارد و توي تاپيك مهاجرت خانوادگي به تفصيل اطلاعات كافي هست و احتمالا اداره مهاجرت سعي مي كند اين مرحله را براي اين كيسهاي خاص تا جاي ممكن كوتاه كند و مثلا كمتر از يكسال يا 6 ماه كارها انجام شود. ولي مرحله مهم و زمان بر همان كارنت شدن پرونده است كه در حال حاضر (بولتن اكتبر ‎2011)‎ ، پرونده هاي ژانويه ‎2009‎ كارنت شده اند. اين زمان انتظار مي تواند كم يا زياد شود و هيچ تضميني نيست و فقط به تعداد متقاضيان هر سال و باقيمانده هاي سالهاي قبل بستگي دارد.

لطفا توجه كنيد، پكيج ويزاي ما رو كه تحويل دادند، يك فرم توي آن بود كه چند آيتم داشت و يكي از آنها تيك خورده بود مبني بر اينكه چنانچه يكي از اعضاي خانواده برنده لاتاري (همسر يا فرزند زير ‎21)‎ موفق به اخذ ويزا نشده است بايد از طريق ‎category F2A‎ و فرم ‎I-130‎ اقدام نمايد و براي مدت زمان انتظار نيز لينك ‎visa bulletin‎ رو گذاشته بود كه همون هست كه در بالا گفتم.
بنابراين كساني كه پيگير هستند، با دقت و آگاهي كامل كارها را دنبال كنند و برنامه ريزي شون به شكلي باشه كه تصور اشتباهي از زمان مورد نظر نداشته باشند و مثلا فكر نكنند 6 ماه طول ميكشد و بعد كه وارد گود شدند بفهمند اي دل قافل بايد حداقل 3 سال آواره و بلاتكليف باشند.
با آگاهي و چشم باز برنامه ريزي كنيد. پروسه لاتاري بايد تجربه خوبي بوجود آورده باشد كه خودمون رو بي جهت و از روي احساسات اميدوار نكنيم و بر اساس فرضيات تصميم نگيريم. آنطور كه روال و قانونش هست برنامه ريزي كنيم و زمان مورد نيازش را هم واقع بينانه و حتي كمي بدبينانه در برنامه ريزي هاتون لحاظ كنيد و بر اون اساس تصميم بگيريد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، saied-k ، شهاب دریانی ، rayan.s ، samba ، vahidvm60 ، nahid.t ، tamanna ، User ، payam62 ، sam11
(2011-10-02 ساعت 10:28)samba نوشته:  
دوستان عزیز از این به بعد از حیطه لاتاری خارج و وارد حیطه مهاجرت خانوادگی شده اید. مدیران محترم "هستی بانو" و "فروزن مایند" قبلا ً در تاپیکهای مختلف مهاجرت خانوادگی به تفصیل راجع فرم ‎I-130‎ صحبت کرده اند. گرچه فرم ‎I-130‎ یکی از انتخابها می تواند باشد ولی با انتخاب آن در گروه خانوادگی ‎F2a‎ قرار گرفته و مجددا ً باید سراغ ویزا بولتن رفت. در حال حاضر زمان انتظار در گروه ‎F2a‎ بیش از دو سال و نیم است و هیچ تضمینی وجود ندارد که این مدت افزایش نیابد. بنابراین در انتخاب و یا پیشنهاد فرم ‎I-130‎ بسیار محتاط باشید.
در مورد اشاره به سوال شماره 10 منظور این بود که توجه شما دوستان را به اصطلاح ‎Follow to join‎ جلب کنم که مفهوم بسیار گسترده ای دارد. فقط همین.
لینکی که در بالا به آن اشاره کردم اصطلاح ‎follow to join‎ و موارد مختلف آن را بررسی می کند که کاملا ً در ارتباط با موضوع این تاپیک است.
به طور خلاصه اینکه فرم ‎I-824‎ ممکن است انتخاب بهتری باشد.
‎http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?vgnextoid=dd153591ec04d010VgnVCM10000048f3d6a1RCRD&vgnextchannel=db029c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD‎
دوست گرام! ضمن تشکر از شما. طبق نوشته دستورالعمل فرم ‎I-824‎ کسانی که متقاضی اعمال بیشتر روی تقاضایی که قبلا" تائید شده هستند باید این فرم را پر کنند.حالا با توجه به توضیحات آیتم B تنها گزینه ممکن برای انتخاب میباشد که در ادامه شخص باید مشخصات محل زندگی و کار و ‎...‎ را هم ارائه بده یعنی مقیم آمریکا باشه.
لذا بعنوان توصیه بهترین کار: نامه نگاری با ‎kcc‎ و درخواست راهنمایی از آنهاست.که کدوم فرم را پر کنید و پروسه چقدر طول می کشه؟ و آیا باید شخص متقاضی مقیم آمریکا باشه یا می تونه بعد از درخواست و با اخذ پاس سفید تا زمانی که کار همسرش درست میشه خارج از آمریکا باشه؟
ضمنا" شما باید با یه وکیل صحبت کنید و از تجربه دوستان مهاجرت خانوادگی استفاده کنید تا بدانید چه راه و زمانی را در آینده باید سپری کنید و یه لطفی بکنید و در آینده تجربیاتتان را در این راه با دوستان به اشتراک بگذارید. با سپاس


نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. ‎. .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: samba ، vahidvm60 ، Nazem ، tamanna ، satusa ، User ، ali899 ، payam62 ، sam11
سلام . اگر دو نفر ویزا گرفته باشند ولی نفری که برنده نیست نتواند در مهلت اعتبار ویزا به آمریکا برود، نفر برنده پس از ورود به آمریکا باید همان درخواستی را بکند که برای کسانی که ویزا نگرفته اند میکنند؟
ممنون
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای ‎2011‎
تاریخ مصاحبه: 7 جولای ‎2011‎
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست ‎2011‎
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر ‎2011‎
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: tamanna ، payam62
سلام و عرض ادب
من را ببخشید بابت تاخیر طولانی . نمیدونم آیا میتونه مفید باشه یا نه ولی من وکیل مورد نظر را پیدا کردم فامیل یکی از دوستان خیلی خوب من هست که کارهای ایشان ( دوست بنده ) را هم ردیف کرده بود . اگه مدیران محترم اجازه بدن شمارش را همین جا میزارم اگه هم که خواستید پیام خصوصی بدید با کمال میل در خدمت هستم
فقط خواستم بگم من فراموشتون نکردم
به امید شادی همه عزیزان
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: tamanna ، HOMAYON53 ، ali899 ، payam62




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان