آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ارائه اصل مدارک به NVC
با سلام آیا کسی هست که اصل مدارکش رو به ‎NVC‎ فرستاده باشه؟مثلاً اصل شناسنامه یا عقد نامه؟!وکیلمون گفته که باید اونا رو بفرسته ولی به نظر من اصلاً منطقی نمیاد؟؟؟؟!!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2011-10-22 ساعت 05:02)MRAB نوشته:  
با سلام آیا کسی هست که اصل مدارکش رو به ‎NVC‎ فرستاده باشه؟مثلاً اصل شناسنامه یا عقد نامه؟!وکیلمون گفته که باید اونا رو بفرسته ولی به نظر من اصلاً منطقی نمیاد؟؟؟؟!!!!


اگر من عقدنامه ام رو همون بار اول مي فرستادم الآن حدود 7 ماه بود كه آمريكا بودم!
قضيه از اين قراره كه ترجمه رسمي مدارك (ازجمله عقدنامه) را حتي با مهر دادگستري و امورخارجه آماده كردم و به ‎NVC‎ فرستادم. بعد از «يك ماه» ايميل زدن كه براي تكميل شدن پرونده بايد اصل يا ترجمه رسمي عقدنامه رو بفرستم. بلافاصله جواب دادم من كه براتون فرستادم، بعد از «يك هفته» جواب دادن كه لطفا اصل يا ترجمه رسمي عقدنامه رو بفرستين! بالاخره بعد از دو سه روز ترديد، اصل سند ازدواج رو براشون فرستادم و بعد از «4 روز» به دستشون رسيد و احتمالا تا بيان پرونده رو بخونن و اقدام كنن «يك هفته» هم طول كشيده!
اگر كارم اين يك ماه و سه هفته عقب نمي افتاد، زودتر از اين كه ويزا بولتن در گروه F4 عقب نشيني كنه مي تونستم ويزامو بگيرم ‎... .‎ همين تاخير باعث شد كارم حداقل 19 ماه عقب بيفته.

بنابراين اگر گفتن اصل مدارك رو مي خوان، حتما بفرستين. اگر تاخير كنين معلوم نيست بعدا چه اتفاقاتي خواهد افتاد و احيانا پرونده شما رو تحت تاثير قرار خواهد داد.
اين مدارك رو آفيسري كه با شما مصاحبه مي كنه، درست بعد از تموم شدن مصاحبه بهتون صحيح و سالم بر ميگردونه.
‎[en] PD: Jan. 6, 2001‎
Visa: ‎July 2012‎
F4
‎[/en]‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sasan_rock ، comrun ، Blaze ، GBUSA ، ParsTrader ، alireza62 ، Parniyan ، mansour*** ، sib 24
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون فکر می کنم دقیقاً همینطور باشه مجدداً با ‎NVC‎ تماس گرفتیم و گفتن که فقط اصل مدارک رو میخوان + اصل ترجمه ها...
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2011-10-22 ساعت 10:29)frozen mind نوشته:  
(2011-10-22 ساعت 05:02)MRAB ‎pid='144920 نوشته:  
با سلام آیا کسی هست که اصل مدارکش رو به ‎NVC‎ فرستاده باشه؟مثلاً اصل شناسنامه یا عقد نامه؟!وکیلمون گفته که باید اونا رو بفرسته ولی به نظر من اصلاً منطقی نمیاد؟؟؟؟!!!!


اگر من عقدنامه ام رو همون بار اول مي فرستادم الآن حدود 7 ماه بود كه آمريكا بودم!
قضيه از اين قراره كه ترجمه رسمي مدارك (ازجمله عقدنامه) را حتي با مهر دادگستري و امورخارجه آماده كردم و به ‎NVC‎ فرستادم. بعد از «يك ماه» ايميل زدن كه براي تكميل شدن پرونده بايد اصل يا ترجمه رسمي عقدنامه رو بفرستم. بلافاصله جواب دادم من كه براتون فرستادم، بعد از «يك هفته» جواب دادن كه لطفا اصل يا ترجمه رسمي عقدنامه رو بفرستين! بالاخره بعد از دو سه روز ترديد، اصل سند ازدواج رو براشون فرستادم و بعد از «4 روز» به دستشون رسيد و احتمالا تا بيان پرونده رو بخونن و اقدام كنن «يك هفته» هم طول كشيده!
اگر كارم اين يك ماه و سه هفته عقب نمي افتاد، زودتر از اين كه ويزا بولتن در گروه F4 عقب نشيني كنه مي تونستم ويزامو بگيرم ‎... .‎ همين تاخير باعث شد كارم حداقل 19 ماه عقب بيفته.

بنابراين اگر گفتن اصل مدارك رو مي خوان، حتما بفرستين. اگر تاخير كنين معلوم نيست بعدا چه اتفاقاتي خواهد افتاد و احيانا پرونده شما رو تحت تاثير قرار خواهد داد.
اين مدارك رو آفيسري كه با شما مصاحبه مي كنه، درست بعد از تموم شدن مصاحبه بهتون صحيح و سالم بر ميگردونه.

سلام
یعنی شما اصل سند ازدواج رو به زبان فارسی براشون فرستادین؟! سند ازدواج رو جایی هم بردین مهری چیزی بزنن؟ یک سوال دیگه پیش اومده برام مگه ‎uscis‎ پرونده رو چک نمیکنه و وقتی تایید میکنه معنیش چیه ؟ مگه معنیش این نیست مدارک تایید شده؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2011-10-23 ساعت 21:18)mohamadtj نوشته:  
سلام
یعنی شما اصل سند ازدواج رو به زبان فارسی براشون فرستادین؟! سند ازدواج رو جایی هم بردین مهری چیزی بزنن؟ یک سوال دیگه پیش اومده برام مگه ‎uscis‎ پرونده رو چک نمیکنه و وقتی تایید میکنه معنیش چیه ؟ مگه معنیش این نیست مدارک تایید شده؟


ما در ایران غیر از همین سند ازدواج به زبان فارسی سند دیگه ای نداریم. اگر بدیم ترجمه رسمی بشه، دیگه اسمش ترجمه رسمیه نه اصل سند!

بگذریم... ، بله من اصل سند ازدواجی که محضر ازدواج به ما داده بود رو براشون فرستادم. این سند به محض صدور توسط محضر ازدواج، دارای اعتباره و مهرهای لازم همون موقع صدور توش زده میشه و نیازی به زدن مهرهای اضافی نیست.

(مگه ‎uscis‎ پرونده رو چک نمیکنه و وقتی تایید میکنه معنیش چیه ؟ مگه معنیش این نیست مدارک تایید شده؟): الله اعلم!
‎[en] PD: Jan. 6, 2001‎
Visa: ‎July 2012‎
F4
‎[/en]‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، عدلی




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان