آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ویزا برای همسر
سلام
من 4 ماهه که به کبک (مونتریال) مهاجرت کردم (پدرم از طریق کارآفرینی اقدام کردن) و پی آر کارتم رو گرفتم. می خواستم بدونم که اگر در ایران عقد کنم، شوهرم چجوری برای اومدن به اینجا باید اقدام کنه و تقریبا چقدر طول می کشه؟ اطلاعات من صفر هستش، خیلی به کمک احتیاج دارم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: SaeidSamimi ، msar
(2011-11-22 ساعت 02:04)canadaexpert نوشته:  
با سلام،

شما پس از ازدواج میتوانید همسر خود را اسپانسر کنید. یعنی در واقع همسر شما میتواند از طریق این برنامه مشابه شما اقامت کانادا را دریافت نمیاد. اگر باز هم سوالی داشتید بفرماید.

موفق باشید


سلام،
ممنون برای جواب. میدونید که تقریبا چقدر این کار طول می کشه؟ چون یک نفر به من گفته ‎4-6‎ ماه و یک نفر دیگه گفته 18 ماه!!!!!!! و یه سوال دیگه، اینکه بعد از عقد باید با شناسنامه بریم سفارت کانادا توی ایران؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام
نامزد من تا چند وقته دیگه ویزاش برای کبک میاد
سوال اول اینکه چند ماه طول میکشه که بتونه پی آر بگیره؟
و سوال دوم اینکه ما بخواییم بعد از گرفتن پی آرش عقد کنیم...چطوری میشه ؟ از راه دور عقد انجام میشه؟
من که همسرشم چه شرایطی باید داشته باشم؟
مدرک زبان میخواد برای من هم یا نه؟
هزینه ی من حدودا چقدر میشه؟
من هیچی نمیدونم...لطفا راهنماییم کنین
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-03-06 ساعت 06:46)a.mp نوشته:  
سلام
نامزد من تا چند وقته دیگه ویزاش برای کبک میاد
سوال اول اینکه چند ماه طول میکشه که بتونه پی آر بگیره؟
و سوال دوم اینکه ما بخواییم بعد از گرفتن پی آرش عقد کنیم...چطوری میشه ؟ از راه دور عقد انجام میشه؟
من که همسرشم چه شرایطی باید داشته باشم؟
مدرک زبان میخواد برای من هم یا نه؟
هزینه ی من حدودا چقدر میشه؟
من هیچی نمیدونم...لطفا راهنماییم کنین


‎-----------------‎
سلام...در مورد سوال اول اینکه پی آر ما بعد از 6 هفته اومد ( البته ما کبک نبودیم ولی تفاوت چندانی نمیکنه)
و اما سوال دوم ‎...‎ من پی آر گرفتم و دو هفته بعد اومدم ایران و عقد کردیم و ایشالله بعد عید میرم که کارای همسرمو شروع کنم... از راه دور هم میشه یعنی باید وکالتی باشه...نامزدتون قبل از زفتن باید به یکی وکالت بده تا بعد از گرفتن پی آر ، عقد شما صورت بگیره...میتونه هم مثل شرایط ما بیاد ایران و عقد کنین و برگرده و کارهارو انجام بده ‎...‎ شما شرایط خاصی نباید داشته باشین...فقط اقایون کارت سربازی میخوان....پاسپورت باید حداقل 2 سال اعتبار داشته باشه... مدرک زبان لازم نیست...هزینه حدود ‎1000‎ دلار میشه، حالا یه کم بیشتر یه کم کمتر..ایشالله که زودتر ویزاش بیاد ‎...‎ شرایط رو دارن یه کم سخت تر میکنن برای جلوگیری از ازدواج های سوری... در مورد مدارک هم که حتما نامزدتون میدونه..فرم های مخصوص اسپانسر شیپ هستش... اون پول مورد نیاز و مهم ترین مدرک عکس ‎!!!‎ تا میتونید عکس بگیرید و چاپ کنید هم 2تایی هم دسته جمعی... باید ثابت کنید به خاطر کانادا و مهاجرت ازدواج نمیکنید...ایمیل و یا هرچیزی که نشون دهنده طول و عمق رابطه شماس میتونه مفید باشه... شما به هر حال به عنوان همسر، ویزا خواهید گرفت .. ولی ممکنه پروسه بیشتر طول بکشه و مصاحبه بذارن و سوال جواب کنن..
بازم اگه سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم (:


(2011-11-21 ساعت 21:07)pm26 ‎pid='147427 نوشته:  
سلام
من 4 ماهه که به کبک (مونتریال) مهاجرت کردم (پدرم از طریق کارآفرینی اقدام کردن) و پی آر کارتم رو گرفتم. می خواستم بدونم که اگر در ایران عقد کنم، شوهرم چجوری برای اومدن به اینجا باید اقدام کنه و تقریبا چقدر طول می کشه؟ اطلاعات من صفر هستش، خیلی به کمک احتیاج دارم.

-----------
سلام
الان یه ‎4.5‎ ماهی از پست شما میگذره...کاری در رابطه با عقد و ازدواجتون کردین ؟ اگه کردین ممنون میشم بگین الان پروسه در چه حاله...من یه ماهی میشه که عقد کردم و بعد از عید ایشالله برای همسرم اقدام میکنم...
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Lollirock ، msar
(2012-03-09 ساعت 22:21)mosaferi bela taklif نوشته:  
(2012-03-06 ساعت 06:46)a.mp ‎pid='155645 نوشته:  
سلام
نامزد من تا چند وقته دیگه ویزاش برای کبک میاد
سوال اول اینکه چند ماه طول میکشه که بتونه پی آر بگیره؟
و سوال دوم اینکه ما بخواییم بعد از گرفتن پی آرش عقد کنیم...چطوری میشه ؟ از راه دور عقد انجام میشه؟
من که همسرشم چه شرایطی باید داشته باشم؟
مدرک زبان میخواد برای من هم یا نه؟
هزینه ی من حدودا چقدر میشه؟
من هیچی نمیدونم...لطفا راهنماییم کنین


‎-----------------‎
سلام...در مورد سوال اول اینکه پی آر ما بعد از 6 هفته اومد ( البته ما کبک نبودیم ولی تفاوت چندانی نمیکنه)
و اما سوال دوم ‎...‎ من پی آر گرفتم و دو هفته بعد اومدم ایران و عقد کردیم و ایشالله بعد عید میرم که کارای همسرمو شروع کنم... از راه دور هم میشه یعنی باید وکالتی باشه...نامزدتون قبل از زفتن باید به یکی وکالت بده تا بعد از گرفتن پی آر ، عقد شما صورت بگیره...میتونه هم مثل شرایط ما بیاد ایران و عقد کنین و برگرده و کارهارو انجام بده ‎...‎ شما شرایط خاصی نباید داشته باشین...فقط اقایون کارت سربازی میخوان....پاسپورت باید حداقل 2 سال اعتبار داشته باشه... مدرک زبان لازم نیست...هزینه حدود ‎1000‎ دلار میشه، حالا یه کم بیشتر یه کم کمتر..ایشالله که زودتر ویزاش بیاد ‎...‎ شرایط رو دارن یه کم سخت تر میکنن برای جلوگیری از ازدواج های سوری... در مورد مدارک هم که حتما نامزدتون میدونه..فرم های مخصوص اسپانسر شیپ هستش... اون پول مورد نیاز و مهم ترین مدرک عکس ‎!!!‎ تا میتونید عکس بگیرید و چاپ کنید هم 2تایی هم دسته جمعی... باید ثابت کنید به خاطر کانادا و مهاجرت ازدواج نمیکنید...ایمیل و یا هرچیزی که نشون دهنده طول و عمق رابطه شماس میتونه مفید باشه... شما به هر حال به عنوان همسر، ویزا خواهید گرفت .. ولی ممکنه پروسه بیشتر طول بکشه و مصاحبه بذارن و سوال جواب کنن..
بازم اگه سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم (:


(2011-11-21 ساعت 21:07)pm26 ‎pid='147427 نوشته:  
سلام
من 4 ماهه که به کبک (مونتریال) مهاجرت کردم (پدرم از طریق کارآفرینی اقدام کردن) و پی آر کارتم رو گرفتم. می خواستم بدونم که اگر در ایران عقد کنم، شوهرم چجوری برای اومدن به اینجا باید اقدام کنه و تقریبا چقدر طول می کشه؟ اطلاعات من صفر هستش، خیلی به کمک احتیاج دارم.

-----------
سلام
الان یه ‎4.5‎ ماهی از پست شما میگذره...کاری در رابطه با عقد و ازدواجتون کردین ؟ اگه کردین ممنون میشم بگین الان پروسه در چه حاله...من یه ماهی میشه که عقد کردم و بعد از عید ایشالله برای همسرم اقدام میکنم...



سلام،
الان 8 ماه گذشته و تازه اگه خدا بخواد 2 هفته ی دیگه عقدمونه چون ما تازه اومدیم ایران و می خواستیم که عقد توی ایران باشه و همه هم باشن. کار همسرتون به کجا رسید؟ خودتون اقدام کردین یا وکیل گرفتین؟ اگه میشه لطفا یه ذره برام توضیح بدید.
انشاالله که کارشون درست شده و پیش شما هستن. برای من و نامزدمم دعا کنید که زودتر عقد کنیم، دیگه از این وضعیت که 4 ساله بلاتکلیفیم خسته شدیم. راستی ما چون 4 ساله با همیم کلی عکس داریم، این عکس ها هم لازمه یا فقط عکسای مراسم کافیه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-11-22 ساعت 03:07)pm26 نوشته:  
(2011-11-22 ساعت 02:04)canadaexpert ‎pid='147447 نوشته:  
با سلام،

شما پس از ازدواج میتوانید همسر خود را اسپانسر کنید. یعنی در واقع همسر شما میتواند از طریق این برنامه مشابه شما اقامت کانادا را دریافت نمیاد. اگر باز هم سوالی داشتید بفرماید.

موفق باشید


سلام،
ممنون برای جواب. میدونید که تقریبا چقدر این کار طول می کشه؟ چون یک نفر به من گفته ‎4-6‎ ماه و یک نفر دیگه گفته 18 ماه!!!!!!! و یه سوال دیگه، اینکه بعد از عقد باید با شناسنامه بریم سفارت کانادا توی ایران؟


(2012-10-05 ساعت 13:31)seeseel نوشته:  
(2011-11-22 ساعت 03:07)pm26 ‎pid='147451 نوشته:  
(2011-11-22 ساعت 02:04)canadaexpert ‎pid='147447 نوشته:  
با سلام،

شما پس از ازدواج میتوانید همسر خود را اسپانسر کنید. یعنی در واقع همسر شما میتواند از طریق این برنامه مشابه شما اقامت کانادا را دریافت نمیاد. اگر باز هم سوالی داشتید بفرماید.

موفق باشید


سلام،
ممنون برای جواب. میدونید که تقریبا چقدر این کار طول می کشه؟ چون یک نفر به من گفته ‎4-6‎ ماه و یک نفر دیگه گفته 18 ماه!!!!!!! و یه سوال دیگه، اینکه بعد از عقد باید با شناسنامه بریم سفارت کانادا توی ایران؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
‎salam‎
‎namzade man az tarighe skill worker e alberta eghdam kard e o visash ro gerefte be nazaretun ghabl az inke bekhad bere ma aghd konim behtare ya ishun bere o PR ke gereft biad aghd konim‎
‎merc‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام
میخواستم بدونم درامد اسپانسر برای همسر در کانادا حدودا چقدر باید باشه؟ و شرایط مالی اسپانسر شونده هم میتونه دخیل باشه؟
متشکرم (مهم است پاسخ بدید لطفا)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام...
ببخشید یه سوال دارم
من شهریور پارسال ‎csq‎ گرفتم. الان میخوام ازدواج کنم. میخوام بدونم که بجز مدارک ازدواج و مدارک تحصیلی خانمم آیا مدارکی که قبلا ارائه دادم هم روباره باید بفرستم؟؟
مثلا مدارک کاری سابقه کار و بیمه ؟ یا فقط ‎CSQ‎ خودم رو بفرستم کافیه ؟؟؟

‎------------------------‎
تموم میشن این روزای لعنتی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام
ممنون میشم یه نفر من رو راهنمایی کنه
من همسرم سال قبل ویزای دانشجویی گرفت و از دی ماه رفت کانادا(الان حدود دو سال ازدواج کردیم)
من هم دو بار تا حالا به عنوان همسر اقدام کردم(بار اول برای ‎Visitor‎ و بار دوم برای ویزای ‎Open-work permit)‎
که هر دو بار ریجکت شدم
به من گفتن ابوظبی راحت تر ویزا میدن
البته برای این بار هم سند برای خودم ارائه میدم و هم اسناد پدر و مادرهامون رو

سوال من اینه که هنوز ایرانی ها میتونن برای ویزا برن ابوظبی؟
و اینکه ایا سند میتونه خیلی تاثیر داشته باشه؟

من خودم هم دنبال ‎PhD position‎ هم میگردم البته ‎Sad
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام .من میخوام با دوست خواهرم که 10 ساله باهم اشنا هستن و در کانادا زندگی میکنه ازدواج بکنم.البته به تازگی باهاش ارتباط بر قرار کردم و اواخر تابستان به ایران میاد تا عقد کنیم .اینطور که میگن شرایط فوق سخت شده برای رفتن به کانادا از این طریق.واینکه من لاتاری ‎2014‎ آمریکا برنده بودم ولی ویزا تموم شد و بهم نرسید.و میگن داشتن مصاحبه برای گرفتن اقامت هر کشوری یک گزینه منفی هست .کسی میدونه با این شرایط من امکان گرفتن ویزای کانادا وجود داره ؟ و در کل ممنون میشم مراحل کار و مدارک مورد نیاز رو بهم بگید....و اینکه اگه کسی تجربه ای از این نوع مصاحبه داره من رو راهنمایی کنه .یک دنیا ممنونم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان