آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ویزای SB-1
با سلام به همگی من می خواستم اطلاعاتی در مورد این نوع ویزا بگیرم. اگر کسی آشنایی دارد ممنون می شم اگر اطلاعاتی بدن. این ویزا رو برای کسانی می دهند که گرین کارت داشتند و چند وقتی است به آمریکا نرفتن. همسر من الآن اقدام به گرفتن این ویزا کردن که به علت انترن بودن و بعد از آن سربازی 4 سالی است به ّآمریکا نرفته و نتیجتآ گرین کارتشون به مشکل برخورده. یک وکیل هم گرفتیم که پرونده تشکیل داده و ایشان را به سفارت آمریکا معرفی کرده. حالا هم ایشان عازم سفارت هستند البته آّقای وکیل آمریکایی هستند. حالا می خواستم بدونم اگر کسی با این ویزا سر و کار داشته می دونه که ما به عنوان یک ایرانی در سفارت چی بگیم؟ یا کلآ اطلاعاتی دارد. آیا دلایل قانع کننده است؟
متشکرم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، msar ، alireza51
با سلام و تشکر از پاسختون
ایشون اقامت دائمی داشت. منتها چون دانشجوی پزشکی بود وقتی ایران برگشت قانونی گذاشتن که انترن ها اجازه خروج از کشور را ندارند بعد از آن هم مشمول سربازی شد و در واقع کلآ در این مدت ممنوع الخروج بود. حالا هم این مدارک را جمع آوری کرده که به سفارت ببره. (همان پرونده ای که وکیل تنظیم کرده) ولی برگه مالیاتی و کلآ چیزی که دال بر اقامت در آمریکا باشد ندارد البته وکیل با گفتن این که حالا اون موقع شاغل نبوده یک سری توجیهاتی آورده ولی خوب به نظر می آد شانس کمی برای این قضیه وجود داشته باشد.
باز هم متشکرم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، alireza51
(2012-02-14 ساعت 00:53)mah-gh نوشته:  
با سلام و تشکر از پاسختون
ایشون اقامت دائمی داشت. منتها چون دانشجوی پزشکی بود وقتی ایران برگشت قانونی گذاشتن که انترن ها اجازه خروج از کشور را ندارند بعد از آن هم مشمول سربازی شد و در واقع کلآ در این مدت ممنوع الخروج بود. حالا هم این مدارک را جمع آوری کرده که به سفارت ببره. (همان پرونده ای که وکیل تنظیم کرده) ولی برگه مالیاتی و کلآ چیزی که دال بر اقامت در آمریکا باشد ندارد البته وکیل با گفتن این که حالا اون موقع شاغل نبوده یک سری توجیهاتی آورده ولی خوب به نظر می آد شانس کمی برای این قضیه وجود داشته باشد.
باز هم متشکرم

------------
دوست عزيزم اصلا نگران نباش . همه چي درست ميشه . وقتي كه مدرك و دليل قانوني و محكم باشه ، صد در صد قبول ميكنن و به سرعت ويزا ميدن . حدااكثر وقتي كه ببره مثل ما هست . من خودم 10 ماه طول كشيد تا ويزا بگيرم ( نامزدي ‎) .‎ نگران نباش دوست من . اميدوارم كه به زودي بنويسي كه نوبت مصاحبه تون هست و به شما ويزا دادن

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mah-gh ، msar ، alireza51
‎salam aslan in kara lazem nabood man bade 7 sal bargashtam age eghdami nakardid bem khabar bedeh rahnamaeet konam‎

سلام اصلا این کارا لازم نبود من بده ۷ سال برگشتم اگه اقدامی نکردید بم خبر بده راهنماییت کنم

‎----‎

‎ فارسی نوشتن در مهاجرسرا الزامی است. لطفا در صورت نداشتن کیبورد فارسی از سایتهایی مثل بهنویس استفاده کنید. ‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: دلدار ، apoornaki ، msar ، alireza51
‎[quote=\'zahedi77\' pid=\'257924\' dateline=\'1357151412\']‎
salam ‎aslan in kara lazem nabood man bade 7 sal bargashtam age eghdami nakardid bem khabar bedeh rahnamaeet konam‎

سلام اصلا این کارا لازم نبود من بده ۷ سال برگشتم اگه اقدامی نکردید بم خبر بده راهنماییت کنم

‎----‎

سلام دوست عزیز. مورد من هم شبیه شماست. اگر تجربه شخصی در این مورد دارید خواهشمندم راهنمایی کنید. من 4 سال است که خارج شدم و الآن نمی دانم ریسک ورودم به آمریکا چقدر است. اینکه آیا اصلا اجازه ورود میدهند یا نه و اگر وارد شدم گرین کارتم را ضبط می کنند؟ رفتن به دادگاه هم مشکلات و هزینه زیادی دارد. گرفتن ویزای ‎SB-1‎ و ویزای مهاجرت جدید هم مشکلات خودش را دارد. پیشاپیش از شما خیلی ممنونم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، alireza51
(2013-01-02 ساعت 23:00)zahedi77 نوشته:  
salam ‎aslan in kara lazem nabood man bade‎ ۷ ‎sal bargashtam age eghdami nakardid bem khabar bedeh rahnamaeet konam‎

سلام اصلا این کارا لازم نبود من بده ۷ سال برگشتم اگه اقدامی نکردید بم خبر بده راهنماییت کنم

‎----‎

‎ فارسی نوشتن در مهاجرسرا الزامی است. لطفا در صورت نداشتن کیبورد فارسی از سایتهایی مثل بهنویس استفاده کنید. ‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51
(2013-01-02 ساعت 23:00)zahedi77 نوشته:  
salam ‎aslan in kara lazem nabood man bade‎ ۷ ‎sal bargashtam age eghdami nakardid bem khabar bedeh rahnamaeet konam‎

سلام اصلا این کارا لازم نبود من بده ۷ سال برگشتم اگه اقدامی نکردید بم خبر بده راهنماییت کنم

‎----‎

‎ فارسی نوشتن در مهاجرسرا الزامی است. لطفا در صورت نداشتن کیبورد فارسی از سایتهایی مثل بهنویس استفاده کنید. ‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51
[اقای زاهدی میشه اطلاعاتتون رو دراین مورد همینجا بفرمایید تا ماهم که مورد مشابه داریم استفاده کنیم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza51




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان