آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مهاجرت از طریق اقوام وابسته
سلام دوستان هدف از ایجاد این بوست اینه که اگر کسی در مورد ویزای خویشاوندی اطلاعاتی داره بزار ه.
من دایی دارم در مونترال کانادا میخواستم بدونم میتونم ویزای خویشاوندی از طریق او بگیرم روند کار چجوریه .ممنون میشم راهنمایی کنید.
کیس نامبر:2014xxxxxx
کنسولگری ‎:‎ برلین (آلمان)
دلمونو خوش کردیم به آب خنک تو جهنم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، drkam ، nora ، msar
سلام
از طریق خویشاوندی هم اکنون استانهای نوواسکوچیا و ساسکچوان و مانیتوبا , پرنس ادوارد می توانند برای کانادا اقدام کنند و شامل شما نمی شود .

کلا استانهای کم جمعیت کانادا از طریق خویشاوندی مهاجر می پذیرند .
تنها اگر برای کبک کانادا اقدام کنید می توانید از امتیاز خویشاوندی استفاده کنید . که البته حتما می بایست رشته شما مورد نیاز کبک باشد .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: drkam ، farshid.70 ، nora ، msar
با اجازه استارتر گرامی
من اقوام دارم در ساسکاچوان و منیتوبا .ممکنه بفرمایید شرایطش دقیقا چی هست ؟ راستی لیست مشاغل مورد نیاز را از کجا می تونم دانلود کنم ؟

ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، msar
سلام
افراد دارای اقامت کانادا که حداقل 2 سال در ساسکچوان اقامت داشته اند می توانند برای پدر . مادر . خواهر و بردار و دایی و عمه و عمو و خاله و برادر زاده و خواهر زاده در خواست اقامت کنند به شرطی که ان فرد دارای مدرک حداقل فوق دیپلم و ایلتس بالای 6 و نیز یکسال سابقه کار مفید باشد .
برای مانیتوبا هم همین شرایط اما نیاز به سابقه کار حداقل 2 سال می باشد .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: drkam ، farshid.70 ، nora ، msar
سلام. آیا برداشت من از این لینک فدرال صحیح است؟
‎http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/sponsor/relatives-apply-who.asp‎
1- اولویت اسپانسری خانوادگی با همسر و فرزندان - مادر/پدر-سپس خواهربرادریاخواهرزاده برادرزاده نوه یتیم مجرد و زیر 18 سال-درمقام آخر سایر افراد فامیل بالای 18سال باستثنای خواهربرادر... مشروط بر آنکه اولویت اول و دوم وجود نداشته باشند یا فامیل دیگری درکانادا برای اسپاتسری نباشد.
2- جالب اینکه فامیل دور را میشه اسپانسر شد ولی خواهربرادر بالای 18 را ابدا!!
3-محدودیت ایالتی ندارد!
4- فقط برای یک نفر میتوان اسپانسر شد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: nora ، msar
(2012-07-05 ساعت 01:24)ParsTrader نوشته:  
سلام
افراد دارای اقامت کانادا که حداقل 2 سال در ساسکچوان اقامت داشته اند می توانند برای پدر . مادر . خواهر و بردار و دایی و عمه و عمو و خاله و برادر زاده و خواهر زاده در خواست اقامت کنند به شرطی که ان فرد دارای مدرک حداقل فوق دیپلم و ایلتس بالای 6 و نیز یکسال سابقه کار مفید باشد .
برای مانیتوبا هم همین شرایط اما نیاز به سابقه کار حداقل 2 سال می باشد .
با ارزوی موفقیت برای همه

سلام ضمن تشکر از شما ، این سابقه کار مفید به چه صورت هست ؟
یعنی مرتبط با رشته تحصیلی یا ‎...‎ ؟


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، msar
(2012-07-05 ساعت 21:20)drkam نوشته:  
(2012-07-05 ساعت 01:24)ParsTrader ‎pid='188585 نوشته:  
سلام
افراد دارای اقامت کانادا که حداقل 2 سال در ساسکچوان اقامت داشته اند می توانند برای پدر . مادر . خواهر و بردار و دایی و عمه و عمو و خاله و برادر زاده و خواهر زاده در خواست اقامت کنند به شرطی که ان فرد دارای مدرک حداقل فوق دیپلم و ایلتس بالای 6 و نیز یکسال سابقه کار مفید باشد .
برای مانیتوبا هم همین شرایط اما نیاز به سابقه کار حداقل 2 سال می باشد .
با ارزوی موفقیت برای همه

سلام ضمن تشکر از شما ، این سابقه کار مفید به چه صورت هست ؟
یعنی مرتبط با رشته تحصیلی یا ‎...‎ ؟





سلام
بله منظورم تمام وقت و مرتبط با رشته تحصیلی بود

آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter ، frozen mind ، farshid.70 ، nora ، msar
ممنون از مدیر که راهنماییم کردند
کیس نامبر:2014xxxxxx
کنسولگری ‎:‎ برلین (آلمان)
دلمونو خوش کردیم به آب خنک تو جهنم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، msar
در مورد مانیتوبا میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم امتیاز زبان 4 می خواد مانیتوبا ؟ درسته؟ اگه نه این نمره 6 رو در حد عمومی می خواد ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
با سلام،

سوالی در مود اسپانسر کردن فرزند 18 سال دارم.من کارت PR در فدرال را دارم.
آیا برای باز کردن فایل اسپانسری باید من به عنوان مادر در کانادا ساکن و درآمد داشته باشم؟
آیا راهی هست که از ایران برای اسپانسری فرزند اقدام کرد -مثلا کسی اطلاع دارد که بشود از ایران مدارک دال بر توانایی مالی فرستاد یا حساب بانکی برای فرزند در کانادا باز کرد که ثابت کند توانایی اداره او را دارم.البته من میخواهم با فرزندم همزمان به کانادا بروم -نمیدونم چه راهی دارم که با خودم اون رو ببرم.
با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان