کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به همه ي دوستان
ما ويزامون رو گرفتيم
ديروز كه issued شديم صبح ١١:٣٠ رفتيم ptt گفتن نيومده بريد ٣:٣٠ بياييد ما هم ٤ رفتيم اومده بود گرفتيم
هيچ ايميلي هم دريافت نكرديم
اميدوارم همگي موفق باشد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
 سلام دوستان
کسی هست که هفته ی سوم می آنکارا مصاحبه داشته باشه؟
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز یه سوال مدارک رو با چه پستی بفرستیم بهتره؟
تشکر کنندگان: farmiz
لطفا اگه کسی نیمه خرداد آنکارا هست یه خبر به من بده ممنون میشم.
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، amir82 ، farmiz ، payam62 ، گل نهال ، mhb161
(2013-05-10 ساعت 22:50)Solmazzz نوشته:  دوستان عزیز یه سوال مدارک رو با چه پستی بفرستیم بهتره؟
سلام آرامکس و DHL هر دو خوبن
موفق باشید.
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
تشکر کنندگان: farmiz ، payam62 ، amir82 ، mhb161
(2013-05-10 ساعت 22:50)Solmazzz نوشته:  دوستان عزیز یه سوال مدارک رو با چه پستی بفرستیم بهتره؟
سلام من با آرامكس فرستادم.ارزونتر از تي ان تي و دي اچ ال هست
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: farmiz ، payam62 ، yalda91 ، amir82 ، los_angeles ، Szsanazsz ، nina22 ، Soap McTavish ، mhb161
فقط توجه کنید که با پست پیشتاز (EMS) به هییییییییییچ عنوان نفرستین. من فرستادم و در یک قدمی بدبختی قرار گفتم و با مکافات و استرس مدارکم به سفارت رسید.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: yalda91 ، payam62 ، گل نهال ، zohre02 ، Soap McTavish ، mhb161
(2013-05-10 ساعت 23:58)hushmandco نوشته:  
فقط توجه کنید که با پست پیشتاز (EMS) به هییییییییییچ عنوان نفرستین. من فرستادم و در یک قدمی بدبختی قرار گفتم و با مکافات و استرس مدارکم به سفارت رسید.

من تا حالا ندیده بودم با پست EMS بفرسته همه یا دی اچ ال یا تی ان تی یا آرامکس آرامکس از همه ارزونتره
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: hushmandco ، payam62 ، rouzbehdarvishi ، Szsanazsz ، mhb161
(2013-05-11 ساعت 00:02)farmiz نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 23:58)hushmandco نوشته:  

من تا حالا ندیده بودم با پست EMS بفرسته همه یا دی اچ ال یا تی ان تی یا آرامکس آرامکس از همه ارزونتره
یه روز ساعت 12.5 رفتم اداره پست یکی از شهرستانهای شمال. خواستم دی اچ ال کنم دیدم مسئولش میگه تا ساعت 12 بیشتر تحویل نمیگیریم. از طرفی 5 شنبه بود و اگر پست نمیکردم می افتاد به شنبه. بعدش هم با حساب و کتابی که کردم دیدم ممکنه دیر بشه. گفتم راه دیگه ای نیست؟ جواب داد با پیشتاز میتونی بفرستی که توی 180 کشور نماینده داره و ... خلاصه منم پست کردم. حدود 80 تومن هزینش شد. بعد شروع کردم trace کردن بسته از طریق سایت. 8 روز طول کشید از ایران خارج شه !! روزهای بعدش هرچی تلاش میکردم ردگیری کنم میدیدم سایت آپدیت نمیشه.. بماند که با چه مکافاتی دوباره مدارک رو جور کردم و با خودم یک سری دیگه بردم که اگه مدارکم با پست نرسید دستی بهشون بدم.
آنکارا هم ایمیلمو جواب نمیداد که بفهمم گرفتن یا نه. خلاصه 3 روز قبل رفتن به آنکارا ایمیل دادن که مدارکتون دستمون رسید.
گفتم که گول پست پیشتاز رو که از عقب مونده ترین مدل های پست کردن توی دنیاست رو نخورین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: payam62 ، farmiz ، Given ، گل نهال ، shaso ، yasaman1111 ، zohre02 ، deineath ، mhb161
(2013-05-08 ساعت 18:09)shaso نوشته:  امروز قبل از ما يك كيس دو نفره ديگه هم يك ضرب گرفتن بقيه صورتي

بله معلومه.يادتون نره اوني رو كه با اسباب بازيهاي اون وسط سفارت رو كذاشته بود رو سرش باعث شداسترس شما كم بشه! اونوقت تو مصاحبه خودمون پدرمونو در آورد!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، shaso ، yasaman1111 ، zohre02 ، mhb161
دوستان عزیز من بلیط گرفتم حدود یه ماه دیگه رفت و برگشت ماهان .. البته برگشتش رو اپن گرفتم نفری 592500 تومان .. چطوره ؟ آهان راستی به نظرتون از الان برم دنبال حواله ارز و عوارض خروج و فیلان و بیسار یا همون یه هفته آخر ردیفه ؟
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: payam62 ، rouzbehdarvishi ، homayoon13 ، MONA FB ، mhb161 ، amir82
سلام.گیون جان فکر نکنم تا دو سه روز قبل از مسافرتت بتونی حواله بگیری.
همه:من دوشنبه دارم میرم آنکارا کسی نیست با هم بربم ؟
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: farmiz ، گل نهال ، shaso ، Given ، payam62 ، homayoon13 ، Szsanazsz ، mhb161 ، amir82 ، Saeedv13
lool ajaba safe akhar nemiad bala

(2013-05-10 ساعت 23:16)3pideh نوشته:  لطفا اگه کسی نیمه خرداد آنکارا هست یه خبر به من بده ممنون میشم.

من اوایل جون مصاحبه دارم
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]

-visa issued: June 2013
تشکر کنندگان: payam62 ، 3pideh ، mhb161
ما 28 می مصاحبه داریم

اگه کسی اطلاعاتی در مورد هنل الیت یا اوزیلهان قیمتاش و کیفیتش داره ممنون میشم بگه

ما بیلیط هامونو جدا گرفتیم از ماهان میخاییم هتل الیت رو رزرو کنیم کسی میدونه ازآژانس رادوین رزرو کنیم بهتره یا به خود هتل زنگ بزنیم؟
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، mhb161
(2013-05-10 ساعت 22:03)shaso نوشته:  سلام به همه ي دوستان
ما ويزامون رو گرفتيم
ديروز كه issued شديم صبح ١١:٣٠ رفتيم ptt گفتن نيومده بريد ٣:٣٠ بياييد ما هم ٤ رفتيم اومده بود گرفتيم
هيچ ايميلي هم دريافت نكرديم
اميدوارم همگي موفق باشد.

سلام چه روزی پاسها رو دادین سفارت؟ما یکشنبه رفت و 5شنبه برگشت گرفتیم.به نظرتون کافیه؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، 3pideh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان