آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

آيا حضور همه افراد یک پرونده براي دريافت گرين كارت الزامي است؟
با سلام اياحضور همه افراد زير گروه براي دريافت گًرين كارت در خاك امريكاالزامي است؟ يا فقط ورود به خاك اامريكا كفايت ميكند؟چون براي مشمولين فقط ٢٠ روز اجازه خروج داده ميشود.)f4)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2012-08-05 ساعت 17:22)minzah نوشته:  
با سلام اياحضور همه افراد زير گروه براي دريافت گًرين كارت در خاك امريكاالزامي است؟ يا فقط ورود به خاك اامريكا كفايت ميكند؟چون براي مشمولين فقط ٢٠ روز اجازه خروج داده ميشود.)f4)


دوست گرامی
یه کم شرایطت رو بگو بعد سوال رو مطرح بفرمایید.
ویزات از چه نوعی است؟
لاتاری؟ ورود همه افراد الزامی است ولی برای گرین کارت میتونند نباشند. فقط یه نفر باشه که گرین کارت ها رو بگیره و به دستشون برسونه. ( تازه باز حضور همه هم برای گرفتن گرین کارت الزامی نیست چون در زمان ورود به آمریکا مهری روی پاس دریافت میکنید که تا یک سال اجازه ورود مجدد دارید).
ازدواج؟
نامزدی؟
سرمایه گذاری؟
بعد به نظرت برای گرفتن جواب لازم بود یه تاپیک جدا باز کنی؟
دوست گرامی میشد سوالت رو تو تاپیک های موجود مطرح کنی.
منتظر نظرات مابقی دوستان نیز باشید.
موفق باشی
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: minzah
(2012-08-05 ساعت 17:22)minzah نوشته:  
با سلام اياحضور همه افراد زير گروه براي دريافت گًرين كارت در خاك امريكاالزامي است؟ يا فقط ورود به خاك اامريكا كفايت ميكند؟چون براي مشمولين فقط ٢٠ روز اجازه خروج داده ميشود.)f4)


اینها را از این قسمت از سایت آنکارا برایتان نقل می کنم:

٤٣. آیا لزومی دارد که همزمان با متقاضی اصلی فرزندان وابسته ویزای مهاجرت دریافت کنند؟

نه. کودکان وابسته واجد شرایط می توانند همزمان با متقاضی اصلی یا در هر زمان متعاقب آن ویزاهای مهاجرتی دریافت کنند، این امر مشروط به این است که کودک وابسته در زمان صدور ویزا به متقاضی اصلی هنوز مزدوج نباشد و زیر ٢١ سال سن داشته باشد. لطفاً در نظر داشته باشید که شما باید حداقل یک بار در سال با ما تماس بگیرید تا تضمین کنید که پرونده کودک وابسته پس از صدور ویزای متقاضی اصلی فعال باقی بماند.

اگر معادل انگلیسی آن را بخواهید می توانید در اینجا ببینید:
‎[en]‎
DO ‎DEPENDENT CHILDREN NEED TO RECEIVE AN IMMIGRANT VISA AT THE SAME TIME AS THE PRINCIPAL BENEFICIARY?‎

‎No. Eligible dependent children can receive immigrant visas at the same time as the principal beneficiary or any time thereafter, provided that the dependent child is still unmarried and under 21 years of age at the time of the visa issuance to that principal beneficiary. Please be advised, you must ensure that the dependent‎ child’s ‎file remains active after the principal‎ beneficiary’s ‎issuance by contacting our office at least once every year.[/en]‎
گروه F4
تاریخ ‎PD:‎ نوامبر ‎2005‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: minzah
(2012-08-06 ساعت 13:09)Akta نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 17:22)minzah ‎pid='198526 نوشته:  
با سلام اياحضور همه افراد زير گروه براي دريافت گًرين كارت در خاك امريكاالزامي است؟ يا فقط ورود به خاك اامريكا كفايت ميكند؟چون براي مشمولين فقط ٢٠ روز اجازه خروج داده ميشود.)f4)


اینها را از این قسمت از سایت آنکارا برایتان نقل می کنم:

٤٣. آیا لزومی دارد که همزمان با متقاضی اصلی فرزندان وابسته ویزای مهاجرت دریافت کنند؟

نه. کودکان وابسته واجد شرایط می توانند همزمان با متقاضی اصلی یا در هر زمان متعاقب آن ویزاهای مهاجرتی دریافت کنند، این امر مشروط به این است که کودک وابسته در زمان صدور ویزا به متقاضی اصلی هنوز مزدوج نباشد و زیر ٢١ سال سن داشته باشد. لطفاً در نظر داشته باشید که شما باید حداقل یک بار در سال با ما تماس بگیرید تا تضمین کنید که پرونده کودک وابسته پس از صدور ویزای متقاضی اصلی فعال باقی بماند.

اگر معادل انگلیسی آن را بخواهید می توانید در اینجا ببینید:
‎[en]‎
DO ‎DEPENDENT CHILDREN NEED TO RECEIVE AN IMMIGRANT VISA AT THE SAME TIME AS THE PRINCIPAL BENEFICIARY?‎

‎No. Eligible dependent children can receive immigrant visas at the same time as the principal beneficiary or any time thereafter, provided that the dependent child is still unmarried and under 21 years of age at the time of the visa issuance to that principal beneficiary. Please be advised, you must ensure that the dependent‎ child’s ‎file remains active after the principal‎ beneficiary’s ‎issuance by contacting our office at least once every year.[/en]‎

البته ایشون راجع به دریافت گرین کارت سوال کردند و نه ویزا.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Akta
(2012-08-05 ساعت 21:39)omidooo نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 17:22)minzah ‎pid='198526 نوشته:  
با سلام اياحضور همه افراد زير گروه براي دريافت گًرين كارت در خاك امريكاالزامي است؟ يا فقط ورود به خاك اامريكا كفايت ميكند؟چون براي مشمولين فقط ٢٠ روز اجازه خروج داده ميشود.)f4)


دوست گرامی
یه کم شرایطت رو بگو بعد سوال رو مطرح بفرمایید.
ویزات از چه نوعی است؟
لاتاری؟ ورود همه افراد الزامی است ولی برای گرین کارت میتونند نباشند. فقط یه نفر باشه که گرین کارت ها رو بگیره و به دستشون برسونه. ( تازه باز حضور همه هم برای گرفتن گرین کارت الزامی نیست چون در زمان ورود به آمریکا مهری روی پاس دریافت میکنید که تا یک سال اجازه ورود مجدد دارید).
ازدواج؟
نامزدی؟
سرمایه گذاری؟
بعد به نظرت برای گرفتن جواب لازم بود یه تاپیک جدا باز کنی؟
دوست گرامی میشد سوالت رو تو تاپیک های موجود مطرح کنی.
منتظر نظرات مابقی دوستان نیز باشید.
موفق باشی

کاملا حق با شماست. ایشان از دریافت گرین کارت پرسیدند.
اما ایشان در آخر نوشته شان مشخص کردند که ویزایشان از نوع F4 (خانوادگی از نوع برادر یا خواهر) است.
گروه F4
تاریخ ‎PD:‎ نوامبر ‎2005‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Omidooo




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان