آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ويزا از طريق سرمايه گذاري و ازدواج في مابين!
با سلام
خانواده من براي ويزا از طريق سرمايه گذاري 3 سال پيش اقدام كرده اند.فرم هاي ويزا هم آمده اند.برادرم با سن 23 قصد ازدواج دارد. آيا مي تواند خودش ويزا بگيرد؟همسرش چطور؟ كي ميتونند عقد كنند؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام
تنها در صورتی برادر شما می تواند ویزای کانادا را بگیرد که مجرد باشد و بعد از سن 18 سالگی تا کنون پیوسته تحصیل کرده باشد(وقفه تا 6 ماه بین تحصیل مجاز است ). در غیر اینصورت به ایشون هم ویزا نمی دهند
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shiva90 ، msar
(2012-08-07 ساعت 06:38)ParsTrader نوشته:  
سلام
تنها در صورتی برادر شما می تواند ویزای کانادا را بگیرد که مجرد باشد و بعد از سن 18 سالگی تا کنون پیوسته تحصیل کرده باشد(وقفه تا 6 بین تحصیل مجاز است ). در غیر اینصورت به ایشون هم ویزا نمی دهند


ممنون. پس از چند وقت مي تونه ازدواج كنه؟
چه مدت طول مي كشه به همسرش هم ويزا بدن؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، msar
سلام
بعد از دریافت ویزا و وارد شدن به کانادا می تواند ازدواج کند و معمولا بین 9 تا 18 ماه طول می کشد تا به همسرش هم ویزا بدهند .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter ، msar
سلام
من قرار هست با خانمی ازدواج کنم که فقط ۶ ماهه رفته کانادا (کبک) و هنوز پاسپورت کانادایی نداره. من باید اول برم اونجا و بعد ازدواج کنم. ۱- با چه ویزایی باید برم ؟ ۲- من نمیخوام بعد از ازدواج دچار امور اداری زیاد یا احیانا خروج و دوری از همسرم شوم. تمام مدارک دال بر آشنایی ۲ سال ما موجود است و قصد من از این ازدواج صرفا علاقه من به همسر آینده ام هست و نه کانادا... کل پروسه چقدر طول میکشد؟ آیا کاری هست که بتونم از الان انجام بدم؟ ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان