آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

شرایط مهاجرت به استرالیا با سیستم Skillselect - 2012
قوانین جدید اداره مهاجرت استرالیا با نام ‎Skillselect‎ از 01 جولای ‎2012‎ برابر با11 تیر ‎1391‎ به اجرا در آمده


شرایط اولیه به این صورت است :



۱- سن متقاضی اصلی ‎(Main Aplicant)‎ کمتر از ۵۰ سال یا به عبارتی تا 49 سال تمام باشد
(حتی اگر یک روز هم سنتون بیشتر باشه امکان پذیر نیست)




۲- متقاضی اصلی ‎(Main Aplicant)‎ باید سابقه كار در خارج يا داخل استراليا ویا سوابق تحصيلي در استراليا داشته باشد و نیز لازم است این مدارک تحصیلی و سوابق کاری جزء تخصص های مورد نیاز اعلام شده در لیست ‎SOL‎ اشته باشد
برای اثبات آن لازم است مدارک تحصیلی و سوابق کاری متقاضی اصلی ‎(Main Aplicant)‎
توسط یکی از سازمانهای مربوطه استرالیا ارزشیابی شود ‎(Assessment)‎ و یا چنانچه شخص در داخل استرالیا مشغول کار یا تحصیل است گواهی اشتغال به کار یا تحصیل ارائه کندپروفسور هم که باشید باید اسس بشه مدارکتون





۳- متقاضی اصلی ‎(Main Aplicant)‎
دست کم نمره ‎IELTS 6.0‎ در هر یک از 4 مهارت آزمون داشته باشد.حتی اگر متولد بریتانیای کبیر هم باشید یا مدرک دکتراتون را از دانشگاه های خود استرالیا به زبان انگلیسی گرفته باشید باز باید آیلتس بدید





۴- متقاضی اصلی ‎(Main Aplicant)‎
حداقل امتیاز برای درخواست ویزا(passmark) را بر اساس سیستم امتیاز بندی کسب کند

برای محاسبه امتیازاتون کافیه به جای تایپ کردن مشخصاتتون تو تمام تاپیک ها یا پیام خصوصی دادن به همه یکبار جدول را بخونید و حساب کنید - اعتماد به نفس داشته باشید باور کنید خودتون هم میتونید از روی جدول امتیازاتون را حساب کنید
:
منبع : اپلای ابرود
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter ، babakfx ، ابی22 ، sosol ، masih sh ، banafsheh_000 ، drkam ، mdtrmd ، lighter ، msar ، AliReza.Sh
۱۸ تا ۲۴ سال : ۲۵ امتیاز 1- سن: حداکثر 30 امتیاز
۲۵ تا ۳۲ سال: ۳۰ امتیاز
۳۳ تا ۳۹ سال: ۲۵ امتیاز
۴۰ تا ۴۴سال: ۱۵ امتیاز
۴۵ تا ۴۹ سال: ۰ امتياز

آیلتس ۸در هر ۴ مهارت: ۲۰ امتیاز -زبان: حداکثر ۲۰ امتیاز
آیلتس ۷ در هر ۴ مهارت: ۱۰ امتیاز
آیلتس ۶ در هر ۴ مهارت: ۰ امتیاز
* آیلتس جنرال کفایت میکند ولی آکادمیک هم قابل قبول است
سابقه کار : حداکثر ۲۰ امتیاز
داخل استراليا:
۱- حداقل ۱ سال : ۵ امتیاز
۲- حداقل ۳ سال : ۱۰ امتیاز
۲- حداقل ۵ سال : ۱۵ امتیاز
۲- حداقل ۸ سال : ۲۰ امتیاز

خارج استراليا:
1- حداقل ۳ سال : ۵ امتیاز
۲- حداقل ۵ سال : ۱۰ امتیاز
۲- حداقل ۸ سال : ۱۵ امتیاز
* امتياز سابقه كار داخل و خارج استراليا مي توانند باهم تركيب شوند ولي حداكثر تا ۲۰ امتياز.
* سابقه كار بايستي حتما مطابق با رشته اسس شده باشد. يا كاملا مرتبط با آن رشته باشد.

-تحصیلات:حداکثر ۲۰ امتیاز

مدرك ارزشيابي شده توسط سازمانهاي استراليايي 10 امتياز

مدارک ‎Diploma‎ گرفته شده در استرالیا 10 امتیاز
مدارك فني حرفه ايي ارزشيابي شده 10 امتیاز

مدرک لیسانس يا فوق ليسانس از استراليا يا خارج استراليا 15 امتياز

مدرک دكتري از استراليا يا خارج استراليا 20 امتياز


*امتياز فقط به بالاترين مدرك تحصيلي تعلق مي گيرد. به عنوان مثال شما اگر مدرك دكترا داشته باشيد تنها ۲۰ امتياز كسب خواهيد كرد و براي ليسانس امتياز اضافه اي كسب نخواهد شد.

*باید مدارک تحصیلی و سوابق کاری شما جزء تخصص های مورد نیاز اعلام شده در لیست ‎SOL‎ اشته باشد
*براي اينكه امتياز مدرك تحصيلي را كسب كنيد حتما بايستي توسط سازمان اسس كننده مدرك شما تاييد شده باشد.( ‎Assessment)‎
* تصميمگيري در مورد امتياز تحصيلات به كيس آفيسر مربوط مي شود البته دانشگاه محل تحصیل و معدل شما تاثیر گذار است


-تحصيل در استرالیا: حداکثر ۵ امتیاز

* براي كسب اين امتياز بايستي حداقل ۲ سال در استراليا تحصيل كرده باشيد. و ضمنا بايستي كاملا مرتبط با رشته اسس شده شما باشد.
- تحصیل در مناطق كم جمعيت استراليا:
حداکثر ۵ امتیاز

*تحصيل در مناطقي در استراليا به غير از كلان شهرهاي استراليا

‎- Completion of a Professional Year :‎
حداکثر ۵ امتیاز
حداكثر ۵ امتياز
این مربوط به کسانی میشه که یک دوره آموزشی یک ساله را در استرالیا گذرانده باشند
۸-زبان فارسی: حداکثر ۵ امتیاز
*گرفتن اين ۵ امتياز ديگه به سادگي گذشته نيست. بايستي يك امتحان معروف به امتحان ناتي بديد و در سطح حداقل ‎para-professional‎ نمره قبولي بياريد.
چون اين سطح در خارج از استراليا برگزار نمي شه بايستي امتحان ‎professional‎ را بدهيد كه هزينه اش تقريبادومیلیون تومان میشه


- همسر تحصیل کرده : حداکثر ۵ امتیاز

*اگر می خواهید از این امتیاز استفاده کنید همسر شما باید هم اسسمنت مثبت و هم آیلتس 6 در هر 4 مهارت داشته باشد.و رشته اش حتما تو لیست ‎SOL‎ باشه

* ضمنا بايستي سنش كمتر از ۵۰ سال باشد و سابقه كار حداقل ۱ سال در دو سال گذشته داشته باشه يا اينكه در استراليا تحصيل كرده باشه

منبع : اپلای ابرود
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
یافتن نقل قول‌ها




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان