آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

لزوم مدرک پیش دانشگاهی
بچه ها من یه سوال داشتم. من دیپلم کامپیوتر کار و دانش دارم. می خواستم ببینم مدرک پیش دانشگاهی هم احتیاج هست؟؟؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دیپلم 12 سال تحصیلی.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
آخه مگه رشته فنی هم پیش دانشگاهی داره؟؟؟ مگه مستقیم آدم وارد دانشگاه نمیشه؟؟؟ جدیدن فنی هم پیش پیدا کرده؟؟؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
چند سال درس خوندی.12 سال اگه باشه درسته.همین
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستای عزیزم واااااااااااااااااااااا یعنی چی 12 سال ؟ من دیپلم فنی و حرفه ای گرفتم ، پیش دانشگاهی هم نداریم ، الانم دانشجو هستم ، خوب تکلیف چیه ؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
فکر می کنم تمام بچه های نظام جدید باید مدرک پیش رو داشته باشند درسته که الان دانشجو هستید ولی اگر بخوایید ادامه تحصیل بدید و لیسانس بخونید باید پیش دانشگاهی رو بگذرونید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
رشته های فنی و حرفه ای به طور کلی چیزی به اسم پیش دانشگاهی ندارند ما تمام دروس پیش دانشگاهی رو تو دانشگاه گذروندیم و در آخر دیپلم فنی و حرفه ای 11 سال است ‎....‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ببینید دیپلم 12 سال تحصیل مد نظر هست.دیپلم نظام جدید 11 هست که با یک سال پیش دانشگاهی میشه 12 سال.دیگه خودتون حساب کنید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوستانی که دیپلم فتی دارند بدون پیش میرن مدرک کاردانی می گیرن بنابراین شما دارای 13 سال تحصیل خواهید شد. پس جای نگرانی نیست. اما اگر دانشگاه قبول نشدید اون دیگه مشکل دار میشه.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من تو پر كردن فرم يكم دچار مشكل شدم گفتم از شما دوستان كه پارسال قبول شديد يه راهنمايي بگيرم كه حداقل از اين سردر گمي بيرون بيام
من فوق ديپلم دانشگاه ازاد رو دارم ولي نميدونم كه توي فرم ثبت نام بايد كدوم مورد رو انتخاب كنم گفتم شايد شما دوستان كه در سالهاي قبل اين مراحل رو رد كرديد يا دوستان و اشنايانتان كه اين مشكل رو داشتند و ميتونند من و بقيه كساني كه اين مشكل رو دارند رو راهنمايي كنيد چون من تو تاپيك ‎2010‎ كه از هر كس پرسيدم يه نظري داد يعني هموني كه انتخاب كرده بود رو سفارش و تاكيد كرد ناچار به يكي دو تا از اين موسسات ثبت نام پولي تماس گرفتم اونا هم يا جواب سر بالا دادند يا شرمنده چرت و پرت تحويلم دادند كه اخرش موضوع اين شد كه من و بقيه دوستان كه اين مشكل رو دارند مودن كه چي كار كنند و وقت ثبت نام كه همينطور داره رد مي شه و ما هنوز اندرخم يه كوچه مونديم كه كدوم مورد را بزنيم كه بعدا روز مصاحبه دچار مشكل نشيم .
حالا شما دوستان عزيز لطا اگر در اين مورد كسي رو سراغ داريد كه اين مرحله رو اشته و رد كرده و تو مصاحبه هم مشكلي نداشته ما رو هم راهنمايي بفرماييد
‎1-High School degree‎
2-Some ‎University Courses‎
3-University ‎Degree‎
كدام يك در مورد فوق ديپلم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشكر فراوان از شما
شماره کیس: ‎2012ASxxx‎
قبولی: بزودی ‎100%‎ همین امسال
ارسال مدارک: ?
دریافت پاکت دوم: ?
مصاحبه: ?
كليرنس: ?
دريافت ويزا: ?
دریافت کارت: ?
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
والا من يك ساله كه دنبال جواب اين سوالم و هنوز پيداش نكردم ‎!!!‎
البته بيشتر دوستاني كه برنده هاي سال هاي پيش بوده اند ‎University Degree‎ رو پيشنهاد مي كنند و من هم سال گذشته همين گزينه رو انتخاب كرده بودم و اگر دوباره شركت كنم باز همين رو انتخاب خواهم كرد. ولي اگر شما هم از منبع ديگه اي جوابي پيدا كرديد ، چه در تاييد و چه در رد حتما اينجا بياوريد. متشكرم.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
از آرزوي عزيز يه سوال داشتم و اون اينكه : آيا شما تا موقع مصاحبه مدرك دانشگاهي تون رو نمي گيريد؟(فكر مي كنم شما از برنده هاي ‎2009‎ هستيد نه ؟)
اگر بگيريد كه مطمئنا مشكلي نخواهيد داشت ولي اگر نه ، شايد نامه اي از دانشگاه كه نشون بده شما الان اونجا دانشجو هستيد بتونه مفيد باشه.به هر حال اونا مدركي مي خوان كه نشون بده شما 12 سال درس خونديد.
البته اين نظر شخصي من بود شايد درست نباشه.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام بوف عزیز ، مرسی برای راهنمایی خوشگلت ، بله من از برندگان لاتاری ‎2009‎ هستم و با توجه به اینکه شماره کیس من ‎42xx‎ و نوامبر وقت مصاحبمه مدرکم نمی تونم بگیرم ولی از دانشگاه برگه ی اشتغال به تحصیل گرفتم که نشون میده دانشجو هستم و مشغول به تحصیل البته یک نسخه از این برگه ام سری اول با مدارکم براشون فرستادم.
دیگه نگران نیستم چون مطمئم هر چی خدا بخواد همون میشه . آمین
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام. من اين موضوع رو كه مدرك ديپلم بايد 12 ساله باشه و بچه هاي هنرستاني كه 11 سال درس ميخونن و مدرك پيش دانشگاهي ندارن رو با آقا سعيد ‎(NimFasl)‎ مطرح كردم و ايشون هم در جواب اي ميل من پاسخ دادن : در صورتي كه وارد دانشگاه شده باشند و حتي چند واحد رو پاس كرده باشن مسئله منتفيه.
به نظر من بايد اين گروه از بچه ها علاوه بر ترجمه ديپلم 11 سالشون يه ترجمه از تعداد واحد هاي پاس شده در دانشگاه يا اشتغال به تحصيل كه به تائيد وزارت علوم رسيده باشه رو داشته باشن.
خدايا ، اگر نردبانی شده ام تا ستاره های كوچك آرزوهايم را به آسمان برسانم ياريم كن... ‎(-:‎
زندگي در امريكا: ‎http://www.lifeintheusa.com‎
ارسال لاتاري ‎:October 5th,2008‎
كيس نامبر:****2010AS
پاكت اول:
ارسال مدارك:
اعلام كارنت:
پاكت دوم:
مصاحبه:
كليرنس:
ويزا:
گرين كارد:
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mon ، zaherbin
سلام...

مدرک من فوق دیپلم معماری هست و دیپلمم هم 11 ساله است .
اولا باید بگم که فوق دیپلم همونUniversity ‎Degree‎ هست.من مطمعنم...
شما اگه تا اون موقع دانشگاه و تموم میکنی که هیچی ...اگر نه یک گواهی کار 2 ساله جور کن برای اطمینان که داشته باشی بد نیست و البته گواهی اشتغال به تحصیل...

یکی از دوستان گفته بود :

فکر می کنم تمام بچه های نظام جدید باید مدرک پیش رو داشته باشند درسته که الان دانشجو هستید ولی اگر بخوایید ادامه تحصیل بدید و لیسانس بخونید باید پیش دانشگاهی رو بگذرونید.

من منظورتون و نفهمیدم....یعنی توی آمریکا؟؟؟؟
اگه منظورتون اینجاست باید بگم نه ...اصلا...هم می تونن از اول اقدام کنن هر رشته ای و هم اینکه مثل من اقدام کنن برای ترنسفر...یک سری واحد و قبول می کنن و یک سری رو هم نه و می تونن برای لیسانس ادامه بدن....

بیتا....
کسی نامبر من: ‎2008as51xx‎
دریافت نامه اول ‎: may 2007‎
تاریخ مصاحبه: ‎january 2008‎
کلیرنس: بعد از 90 روز تقریبا
ورود به آمریکا: ‎july 2008‎

وبلاگ: ‎aadama.persianblog.ir‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: امیر مهاجر




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان