آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

راهنمای کامل ویزای نامزدی و ازدواج
سلام دوستان
از اونجایی که خیلی از دوستان در مورد تفاوت های ویزای نامزدی و ازدواج و نیز مراحل تشکیل پرونده، سوال میکنند، این تاپیک رو ایجاد کردم. باشد که راهنمایی باشد برای آیندگان ‎Big Grin

ویزای نامزدی:
هر فرد سیتیزن آمریکا (نه دارنده گرین کارت) میتواند بوسیله ویزای نامزدی، نامزد خارجی خود را به آمریکا ببرد. این نوع ویزا، ویزای غیر مهاجرتی است.
مهم: مهمترین شرط ویزای نامزدی این است که دو نفر حتما باید طی 2 سال گذشته دیدار حضوری داشته بوده باشند و مدارکی دال بر این دیدار ارائه کنن.

ویزای ازدواج:
هر فرد سیتیزن یا دارنده گرین کارت میتواند همسر خارجی خود را به وسیله این ویزا به آمریکا بیاورد. این نوع ویزا، ویزای مهاجرتی است.

تفاوت های ویزای نامزدی و ازدواجی:
از آنجاییکه ویزای ازدواجی، ویزایی مهاجرتی است، دارنده این نوع ویزا مدت کوتاهی پس از ورود به آمریکا، گرین کارت خود را دریافت میکند. اما دارنده ویزای نامزدی، پس از ورود به آمریکا، 3 ماه فرصت دارد که با نامزد خود ازدواج کند و پس از ازدواج مراحل اخذ گرین کارت طی میشود که حدود ‎4-5‎ ماه طول میکشد. در این مدت فرد اجازه کار ندارد و از حقوقی که یک دارنده گرین کارت برخوردار است، محروم است.

برای ویزای نامزدی نیاز به مدارک محکم جهت اثبات حقیقی بودن رابطه است. مدارکی از قبیل عکس های دو نفره، پرینت ایمیل و چت و پرینت تلفن. اما برای ویزای ازدواجی نیاز به مدارک فوق نیست.

توجه: متقاضیان ویزای ازدواج با دارنده گرین کارت به تاپیک راهنمای جامع مهاجرت خانوادگی، در انجمن مهاجرت خانوادگی مراجعه کنند.

مرحله اول: تشکیل پرونده در ‎USCIS:‎

پرونده ویزاهای ازدواجی و نامزدی در اداره مهاجرت ‎USCIS‎ تشکیل میشود. بعد از حدود 5 ماه، اگر مدارک تکمیل باشد، پرونده ‎approve‎ شده و به ‎NVC‎ فرستاده میشود.


مرحله دوم: رفتن مدارک به ‎NVC:

در مورد ویزای نامزدی، پس از اینکه پرونده به ‎NVC‎ رفت، ‎NVC‎ پرونده را مستقیما به سفارت میفرستد. پس از اینکه مدارک به سفارت رفت، سفارت یک سری فرمها و مدارک دیگر را از متقاضی درخواست میکند و سپس وقت مصاحبه را اعلام میکند (سفارت ابوظبی، تمامی مدارک را به شخص اعلام کرده و فرد همه مدارک را روز مصاحبه با خود میبرد. اما سفارت آنکارا مدارک را متقاضی خواسته و متقاضی باید قبل از مصاحبه مدارک را به سفارت پست کند).

اما در مورد ویزای ازدواج، پس از انتقال پرونده به NVC، ‎NVC‎ یکسری فرمها و مدارک دیگر و همچنین مبلغ ‎230‎ دلار به اضافه 88 دلار از متقاضی درخواست میکند. پس از پرداخت مبلغ، فرد مدارک و فرمها را به ‎NVC‎ میفرستد و تا مدارک در ‎NVC‎ تکمیل نشود، پرونده به سفارت منتقل نمیشود. این باعث میشود که ویزای ازدواجی بیشتر از ویزای نامزدی طول بکشد چون عملا بسیاری از پرونده ها مدت نسبتا زیادی در ‎NVC‎ معطل میشوند و بعد به سفارت فرستاده میشوند.
از جمله این مدارک مورد درخواست NVC، فرم ساپورت مالی است. به کسی که این فرم را اما میکند اسپانسر میگویند و اسپانسر باید درآمدی معادل حداقل ‎125‎ درصد خط فقر را دارا بوده و سه سال اخیر را مالیات داده باشد. برای دیدن خط فقر باید به فرم ‎I864p‎ مراجعه کنید. فرم ساپورت مالی، فرم ‎I864‎ است.

توجه: ساپورت مالی برای ویزای نامزدی، با ویزای ازدواجی تفاوتهایی دارد. فرم ساپورت مالی در کیس های ازدواج توسط سفارت از متقاضی گرفته میشود. درآمد مورد نیاز در این کیس ها، ‎100‎ درصد خط فقر است و تعهدات اسپانسر آسانگیرانه تر از تعهدات اسپانسر در کیس ازدواج است. فرم ساپورت مالی، فرم ‎I134‎ است.

مرحله سوم: رسیدن مدارک به سفارت و دریافت نامه دعوت به مصاحبه:
پس از اینکه مدارک به سفارت رسید، حدود 1 ماه بعد فرد نامه دعوت به مصاحبه را دیافت میکند. بعد از اینکه وقت مصاحبه اعلام شد، شخص متقاضی باید در مراکز انستیتیو پاستور، اقدام به واکسیناسون کرده و کارت بین المللی را برای ارائه به پزشک معتمد سفارت، دریافت کند.
‎2-3‎ روز قبل از مصاحبه، شخص متقاضی با در دست داشتن کارت بین المللی، پاسپورت، 2 قطعه عکس و نامه دعوت به مصاحبه به کلینیک سفارت رفته و آزمایشات لازم را انجام میدهد.
روز مصاحبه، اگر ‎FBI CHECK‎ به فرد نخورد، طی چند روز آینده ویزایش صادر میشود وگرنه باید به ایران برگشته و پس از اینکه جواب کلیرنسش آمد، به سفارت مراجعه کرده و ویزایش را دریافت میکند.
توجه: متقاضیان ویزای نامزدی، هزینه مصاحبه را روز قبل از مصاحبه در شعب بانکی منتخب سفارت پرداخت خواهند کرد.

مراحل تشکیل پرونده برای ویزای نامزدی

1- فرم ‎I-129F‎ را نامزد آمریکایی پرکرده و امضا میکند
2- فرم ‎G-325‎ را هم هر دو نفر جداگانه پر کرده و امضا میکنند
3- ترجمه شناسنامه های هر دو نفر (یا کپی گواهی تولد نامزد آمریکایی)
4- ترجمه طلاقنامه (اگر یکی از طرفین ازدواج قبلی داشته)
5- کپی پاسپورت های هر دو نفر
6- کپی سوشیال سکیوریتی نامزد
‎7- 2‎ تا عکس 5 در 5 برای هر دو نفر
8- یک چک به مبلغ ‎340‎ دلار که از یک حساب بانکی توی آمریکا باید باشه
9- چند تا عکس که دو نفر رو با هم نشون بده
‎10-‎ همه اینارو باید به آدرس اداره مهاجرت پست کنید.
‎11-‎ همه فرمها و آدرس ها را میتونید از توی سایت ‎www.uscis.gov‎ پیدا کنید


مراحل تشکیل پرونده برای ویزای ازدواجی:

همه مراحل شبیه ویزای نامزدی است، فقط:
1- بجای فرم ‎I129F‎ باید فرم ‎I130‎ پر بشه.
2- ترجمه عقدنامه هم باید بفرستید.
3- بجای ‎340‎ دلار، ‎420‎ دلار هزینه اش هستش.
4- عکس دونفره هم الزامی نیست.


توجه: این تاپیک صرفا جهت اطلاع رسانی است و هر پرسشی در زمینه ویزای نامزدی و ازدواجی در تاپیک های مربوطه پاسخ داده خواهد شد.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: soheilk ، mercedeh2011 ، negi ، shabnam.84 ، girl ، hasti_banoo ، volkan19831122 ، sara mas ، ghazal72 ، سانازی ، Vofi ، ارکیده ، r_ent ، RTM ، lottory ، ایمانsh ، elli2 ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، shiraz mamali ، samouei ، mrjamal2011@gmail.com ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، battosai ، Asal707 ، MONA FB ، naarestan ، hreza ، sib 24 ، lizard ، shinna ، azadandish ، Fereshteh Esfahan ، ماتیلدا ، payam62 ، حنا.س ، refiusa ، behnam88 ، NedaE ، saba.m ، M.A.hope ، Belgameh ، بهنوش ، زری وحدتی ، shaya ، siavosh7 ، SaraBanoo ، romance33 ، JOHANNA ، نيما ٩٢ ، Mehr Noush ، rosenthal ، 5ina ، sorooosh ، ghasoo ، negarX ، empiremc ، mah65 ، benimclaren ، shandiz ، h15 ، Yasaman624 ، blackpenz ، kiasina ، hamidoo_b ، فری خانم ، Mehrab2413 ، minoo meh ، gharar ، valencia ، اولین برف ، vania77 ، lavitabella ، bahareht ، inanna ، mani_badb0y ، fariborz360 ، behi.v ، vidi ، demented ، ali.narooei ، imanshirani ، رخساره ، lordmehrshad ، Soroush.namjoo ، fbrn ، anaddaf2 ، joomla ، شهلا 1346 ، alitab ، رخشانه ، r-g ، مریم فتوحی ، SomeOneX ، manamilad ، shiva201 ، Nippes ، a6l3i ، Musick ، shamila.sheibani ، حاجی واشنگتن ، ccsf700 ، bitarafan ، barfi1 ، Bita.t ، امین 13 ، ate ، khmp ، aaraam ، saman93 ، tata1344 ، msar ، Linspire ، maryam.azad ، kasra ، Medito ، shabghazal ، ali1982 ، عدلی ، آرش كريمى ، Bal ، alireza51 ، yesorno ، mehdi1989 ، Hamid_rr ، alist ، Pargosha ، lotttery2015 ، محبوبه. 68 ، m.ghoreishi
عالی بود الهه جان ؛ بسیار ممنون
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ‎Cool
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، rrrraaaazzzz ، payam62 ، shaya ، ghasoo ، valencia ، msar ، Bal ، alireza51 ، 1987
با تشکر فراوان از الهه به خاطر ایجاد همچین تاپیکی که واقعا کمبودش احساس میشد ‎Wink

دوستان میتونند در لینکهای زیر به طور کامل در مورد این دو روش اطلاعات به دست بیارند:

ویزای نامزدی:
- توضیح کل مراحل لازم از سایت وزارت کشور ‎(Department of State)
- توضیح مرحله اول از سایت اداره مهاجرت ‎(USCIS)


ویزای ازدواج:
- توضیح کل مراحل لازم از سایت وزارت کشور ‎(Department of State)
- توضیح مرحله اول از سایت اداره مهاجرت ‎(USCIS)

در ضمن همونطور که الهه جان گفتند، درسته که هر دو روش در آخر به گرین کارت ختم میشه (و 3 سال بعد از گرین کارت هم فرد سیتیزن میشه)، ولی در ویزای نامزدی شما زودتر میتونید در آمریکا باشید...اما این زودتر رفتن به قیمت اینه که چندماه توی آمریکا تقریبا هیچ کاری نمیتونید بکنید...دلیل "تقریبا" هم اینه که قوانین در هر ایالتی فرق داره...همچنین به دلیل اینکه در ویزای نامزدی پس از ورود به آمریکا باید برای گرین کارت اقدام بکنید، در مجموع باید هزینه بیشتری بپردازید...انتخاب هرکدوم از این روشها بستگی به برنامه زندگی خودتون داره و هیچ کسی نمیتونه بگه که کدوم روش بهتره!

به امید موفقیت همه دوستان ‎Cool
ویزا: K1
سفارت: ‎Abu Dhabi‎
مرکز: ‎California Service Center‎
ارسال مدارک: ‎February 8, 2012‎
اپرووال: ‎July 5, 2012‎ (بعد از ‎148‎ روز)
ارسال به ‎NVC:‎ ا ‎July 23, 2012‎
دریافت توسط سفارت: ‎July 28, 2012‎
ایمیل مصاحبه: ‎August 4, 2012‎
مصاحبه: ‎October 14, 2012‎
دریافت ویزا: ‎October 21, 2012‎
کل پروسه: ‎250‎ روز
یافتن نقل قول‌ها
مرسی مرسده جان ‎Smile

سهیل عزیز، با توضیحات بسیار مفیدت، بیانات و افاضات منو تکمیل کردی ‎Big Grin.‎ ممنون ‎Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، rrrraaaazzzz ، battosai ، yalda91 ، payam62 ، hamidoo_b ، saraz ، msar ، m.ghoreishi ، ebrahimgh ، Bal ، alireza51 ، maryam.azad ، 1987
الهه جون ممنون بابت ایجاد این تاپیک خوب و مفید. خدا خیرت بده مادررر ‎Big Grin



غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، MONA FB ، payam62 ، زری وحدتی ، romance33 ، msar ، Bal ، alireza51 ، maryam.azad ، 1987




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان