موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
الاهربارکه حرف ازپاس سفیدوبرگشتن به ایران میخونم دلم هری میریزه مگرواقعا اینجوریه که تاگرین کارتوگرفت بایدبرگشت؟
به چه عواملی بستگی داره؟
یعنی کارگیرنمی یاد؟
تازه هزینه اش که خیلی زیادمیشه تارفتی زودی برگردی؟
دراخرلطفا میشه بگیدمیانگین ماهی که گرین کارتمونومیدند چندوقته؟
یه ماه؟
دوماه ؟ یابیشتر؟
اگرمدتش کمه پس اجاره نمیشه کردخونه رو درسته؟
چون همشون یکساله قراردادمیبندن؟
دوست گلم بنظرم به شرايط خودتون بستگى داره، يكى مث همسر من اينجا كارى نداره و واسه همين وقتى رفتيم گرين كارتو بگيريم ديگه برنگشت و الان سه ماهه اونجاس، اما من برگشتم چون اينجا كلى كاراى نيمه تموم داشتم، از كار و كلاس و فروش ماشين و فرستادن وسايل تا..... هزار تا كار ديگه.بعلاوه همسر من فكر ميكرد هر چى زودتربره از نظر كار جلوتر ميوفته و ميتونه كاررپيدا كنه، حالا بماند كه كار هم پيدا نكرد( البته تاكيد ميكنم فقط و فقط بعلت تنبلى و من هيچوقت كار پيدا نكردن همسرم رو دليلى بر نبودن كار در اونجا نميبينم چون واقعن همسر من خيلى جدى دنبال كار نگشت، حالا شايد هم واقعن اوضاع كار در اونجا بيريخت باشه،اما در هر حال همسر منو نميشه ملاك قرار داد بهمين دلايلى كه گفتم) و ما فقط اين وسط بيخود و بيجهت اين چند ماهو از هم دورى كشيديم. حالا البته از حق نگذرم كه از يه سرى نظرهاى ديگه جلو افتاديم ، مسايلى مث خونه و محله و جاى زندگى و تلفن و بانك و.... ازينطور مسائلو حسابى خورد و الان كه من برم چون همه اين كارا رو انجام داده، خيلى راحت ميتونه منو راهنمايى كنه.
در مورد گرين كارت واسه ما راس دو هفته اومد( اون موقع نيوىورك بوديم)
و خونه اى كه الان همسر من در ايرواين كاليفرنيا اجاره كرده، قراردادش بمدت ٦ ماه هست، چون من به ايشان فرمودم كه همانا يك مرد از ريزه كاريهايى كه يك خونه باهاس داشته باشه سر در نمياره و بايد خودم باشم
اينه كه خونه رو كوتاه مدت قرارداد بست تا من برم و با هم دنبال خونه بگرديم. اما يادمه همون موقع خيلى گشت كه مثلن خونه رو سه يا چهار ماهه اجاره كنه اما همه جا گفته بودن زير٦ماه اجاره نميدن
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-07 ساعت 18:27)farokhi21 نوشته: سلام دوستان،کسی میدونه چطور میشه برای پرواز ترکیش بصورت اینترنتی صندلی رزرو کرد.ما پروازمون واسه ماه بعده و شنیدم میشه جا رو اینترنتی رزرو کرد.ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.
سلام
ما از خود آژانس خواستیم که واسمون صندلی رزرو کنه. فکر کنم شما هم باید از خودشون بخواید.
موفق باشید
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
تخفیف در پروازهای قطری بمناسبت ماه رمضان :
Save up to 15% off your next 5-star journey with Qatar Airways!
From 7th until 21st July 2013, save up to 15% on Economy and Business Class fares throughout our expanding network. Seats are limited, so book now.
We look forward to welcoming you onboard Qatar Airways!
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم 
- ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-08 ساعت 12:55)tajhizgaran نوشته: تخفیف در پروازهای قطری بمناسبت ماه رمضان :
Save up to 15% off your next 5-star journey with Qatar Airways!
From 7th until 21st July 2013, save up to 15% on Economy and Business Class fares throughout our expanding network. Seats are limited, so book now.
We look forward to welcoming you onboard Qatar Airways!
منبع رو ذکر می کنین ؟ بی زحمت
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
2013-07-08 ساعت 15:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-08 ساعت 16:33 توسط ronmony.)
(2013-07-08 ساعت 09:52)رویا زالی نوشته: سلام دوستان ما یک خانواده سه نفره هستیم که یک هفته است بعد از گرفتن گرین کارت به ایران برگشته ایم و به علت ندا شتن وقت نتوانستیم اقدام به گر فتن پاس سفید کنیم حالا سوال من این است که ایا حتما باید بعد از شیش ماه در آمریکا باشیم یانه؟ایا بعد از یک سال رفتن مشکلی به وجود می اورد ؟اگر جواب بله است ایا راه دیگری وجود دارد چون ما تصمیم به رفتن بعد یکسال داریم از پاسخ گویی شماپیشاپیش متشکرم .
سلام
اگر قبل از 6 ماه برگردید سوابق اقامت شما معتبر می ماند.
اگر بعد از 6 ماه و قبل از 12 ماه برگردید ورود شما مقدور است ولی سوابق اقامت های قبلی شما حذف می شود.
اگر بخواهید بعد از 12 ماه بدون مجوز ری اینتر (پاس سفید) برگردید چون گرین کارت باطل شده با مشکلات جدی مواجه خواهید شد و شاید بتوانید با گرفتن وکیل و هزینه زیاد گرین کارت را زنده کنید.
توصیه میکنم حتما قبل از 12 ماه برگردید....
http://www.uscis.gov/USCIS/Resources/B5en.pdf
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میتونه خلاصه وار بگه ما چه کارهایی بعد از ورود به یو اس داریم؟
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013

سفرنامه
تجربیات
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-09 ساعت 02:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-09 ساعت 09:16 توسط IN.USA@2013.)
[code] (2013-07-08 ساعت 16:19)byousefi_p نوشته: کسی میتونه خلاصه وار بگه ما چه کارهایی بعد از ورود به یو اس داریم؟
کار خاص !! چی !! یو اس!!! آها
خب اول از هواپیما پیاده میشوید سپس به سراغ گیت های خروج میروید ...!
مشخصه دیگه پی زندگی!!
البته موارد بالا رو مزاح کردم تا جو تالار عوض بشه یکم!!
دوست عزیز هرکس تجربیات خودش رو داره من که تنها پاشدم اومدم اینجا دوماهه برام قد دوسال گذشت و انقد مواردی اینجا دیدم به اداره ها رفتم ماشین و خونه ...! امروزم گیر یه زن مکزیکی زبون نفهم که مدیر آپارتمانه همش منو تهدید به دادگاه میکرد منم که کوتاه نمیومدم خلاصه داستان داشتم! خدا آخر عاقبت ما رو بخیر کنه!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما حدودا 40 روز است که در آمریکا هستیم در فرودگاه آدرس را تغییر دادیم الان گرین کارت ما اومده ولی برای پسرمون هنوز نیومده.الان من باید از چه طریقی اقدام کنم یا با کجا تماس بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید. این سوال یکی دیگه از دوستان نیز بود و احتمالا" در آینده ممکنه سواله خیلیها باشه.
با تشکر و امتنان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باید A نامبر شما 8 یا 9 رقم باشد (حضور ذهن ندارم ؛ در نمونه نشان داده شده مشخص است) ؛ اگر A نامبر شما کمتر بود باید بعد از A برای به حد نصاب رسیدن عدد 0 اضافه کنید...
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شما آدرسی که داده بودین برای ارسال گرین کارت تغییر دادین؟؟؟؟
مشکلی پیش نیومد؟؟؟ و اینکه مقصدتون حتما همو نبوده که قبلا برای ادرس نوشته بودید!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.سپاس...
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...