کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-08-09 ساعت 09:15)ali_gh نوشته:  سلام دوستان
من یه سوال دارم
من تو فرمهای اولیه آدرسی که در آمریکا میخواست را آدرس یکی از اقوام در سیاتل دادم، الان با توجه به بررسی های که انجام دادم تصمیم گرفتم برم هیوستون،آیا نیاز هست که آدرسمو عوض کنم؟؟ و اگر هست چطوری میتونم این کارو انجام دهم؟ ضمناً تو هیوستون هم آدرس یکی از دوستامو میتونم بدم
شما وقتي رسيدي تو فرودگاه هيوستون همونجا تغيير ادرستونو اعلا ميكنين

(2013-08-09 ساعت 09:14)wITCH نوشته:  سلام.از روزي كه وارد امريكا ميشيم چقدر طول ميكشه تا گرين كارد بياد؟اين شماره كه من دارم با ioe شروع ميشه و سايت قبولش نمي كنه،با چه شماره اي ميشه گرين كارد رو track كرد؟كسي اينجا تو اكلاهما نيست؟اين فاميل كه من خونشون هستم از صبح تا شب سر كار هستن خونشون هم حومه شهر هست،من نمي تونم برم هيچ كاري رو بكنم،لطفا اگه كسي اكلاهما هست به من مسج بده.
مهمولا بين ٢١ تا ٣٠ روز طول ميكشه و طبيعيه
فعلا به صورت خبر، من یک شنبه اولین مصاحبه کاریم رو رفتم رستوران kfc که open hiring بود و قرار هست تا آخر این هفته جواب بدن که برم یا نرم.
امروز هم دومین مصاحبه کاریم بود که فرمش پر کرده بودم و چند باری هم پیگیری کرده بودم safeway ، کار رو گرفتم ساعتی 9 دلار و فعلا هم نیمه وقت هست . 20 ساعت در هفت
توضیحاتش به زودی می زارم اینجا،فقط می خوام بهتون بگم که من خیلی امروز جو زده بودم و از یک ادم نزدیک بی خانمان ،تبدیل شدم به یک ادمی که بالاخره تا چند ماه دیگه آمریکا می مونه حداقل
با تچکر
فدا مدا
خنده فراموش نشه
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-08-09 ساعت 09:51)sadeghi897 نوشته:  فعلا به صورت خبر، من یک شنبه اولین مصاحبه کاریم رو رفتم رستوران kfc که open hiring بود و قرار هست تا آخر این هفته جواب بدن که برم یا نرم.
امروز هم دومین مصاحبه کاریم بود که فرمش پر کرده بودم و چند باری هم پیگیری کرده بودم safeway ، کار رو گرفتم ساعتی 9 دلار و فعلا هم نیمه وقت هست . 20 ساعت در هفت
توضیحاتش به زودی می زارم اینجا،فقط می خوام بهتون بگم که من خیلی امروز جو زده بودم و از یک ادم نزدیک بی خانمان ،تبدیل شدم به یک ادمی که بالاخره تا چند ماه دیگه آمریکا می مونه حداقل
با تچکر
فدا مدا
خنده فراموش نشه
دی
اینکه خععععععععععععععععلی عالیه
Big Grin
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، romance33 ، kasrafo ، azar1348 ، sce ، mhb161 ، ikamaly ، shaso ، نوروز ، nooshshahnar ، مرآت74 ، Alirezaa2013
(2013-08-08 ساعت 22:16)mirzamemar نوشته:  فوری فوری
دوستای نازنین این احتمالا آخرین پست من قبل از سفر هست...
من یکشنبه صبح ساعت 5 بلیط دارم و امروز غروب یادم افتاد که عوارض خروج از کشور رو پرداخت نکردم...و الان این قضیه بدجوری نگرانم کرده.تا یکشنبه هم که تعطیل رسمیه.
من اگه ساعت 12 شب برم فرودگاه میتونم از طریق بانک داخل فرودگاه این عوارض خروج رو پرداخت کنم؟ اصلا امکان داره بسته باشه؟
شعبه ای از بانک ملی ممکنه شنبه بصورت کشیک در تهران باز باشه؟
من که همیشه سعی می کردم همه کارام رو جلو جلو انجام بدم...یهو همچین قضیه تابلویی رو فراموش کردم!Sad
اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم منو از نگرانی دربیاره!
ایشالا سری بعد میام سفرنامه امو می نویسم...اگه خدا بخواد.
دوستتون دارم...التماس دعا!Rolleyes
شما هر ساعتی از شبانه روز بری فرودگاه میتونید عوارض خروج را پرداخت کنید
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: kasrafo ، azar1348 ، romance33 ، ikamaly ، shaso ، khder ، sce ، sadeghi897 ، leila_2013 ، لاتاری ، shatsi
(2013-08-07 ساعت 21:27)mgolchin13 نوشته:  دوستان گرامی سلام. با اجازه تون دیروز هتل اکستندد استی رو ترک کردیم و تشریف فرما شدیم به منزل جدید و البته خالی از هر گونه اسباب و اثاثیه!خدارو شکر که دو تا تشک لایکو وسه تا پتو مسافرتی رو آورده بودیم وگرنه باید روی موکت میخوابیدیم واز سرما می لرزیدیمSad طبق معمول دوهفته گذشته امروز صبح هم هوا ابریه ولی احتمالا یکی دوساعت دیگه آفتابی میشه. شب ها بعضا سرد و گاهاً خنکه ولی دم صبح سرد میشه. باز هم تاکید میکنم ،کسانی که قصد دارن بیان این طرف ها ژاکت و کت بهاره یادشون نره و حتماً چند تا بیارن.چیزی باشه که بشه راحت پوشید و در آورد نه مثل پولیور و اورکت! خونه نقلی و تر وتمیزیه تقریبا میشه گفت وسط دانشگاه ایرواینهBig Grin پشتش هم یک پارک خیلی بزرگ و زیبا هست که یک دریاچه هم داره. دیروز با دخترم رفتیم و با اردک ها و لاک پشت هایی که توی دریاچه به وفور یافت میشن بازی کردیم. از قضا تا لپ تاپ رو روشن کردم دیدم یک wifi باز هم هست که وصل شدم و الان از همین طریق در خدمتتون هستم.از شرکت cox هست و سرعتش هم عالیه ولی نمیدونم مال کدوم بنده خداییه.خلاصه دستش درد نکنه.مرکز خرید هم به فاصله 200 یا 300 متری ما هست. روزدوشنبه عصر رفتیم و یک سری قابلمه (30$) و یک تستر نان(8$) جاظرفی کنار سینک(8$) از فروشگاه تارگت میشن ویه هو خریدیم. درست روبروش هم فروشگاه dollar tree هست که حدود 80$ خرید کردیم. بشقاب غذاخوری، لیوان بزرگ بلوری،قیچی آشپزخانه، سطل اشغال کوچک... هر کدام یک دلار.بشقاب و لیوان ها کیفیت خوبی داشت ولی تنوع کم. مشابه همین ها تو تارگت 3$ به بالا بود. تستر هم همین یک مدل بود که ارزان بود وبقیه از 16$ به بالا بودن.(هم تارگت و هم والمارت).تا اینجا به نظرم والمارت از نظر تنوع کالا و قیمت از بقیه بهتر بود. البته شعبه با شعبه هم فرق میکنه و این بر اساس جاهاییه که من رفتم. تو چند روز آینده دنبال خرید لوازم منزل خواهیم بود و سعی میکنم همه رو با قیمت براتون بگم که یه مظنه ای دستتون بیاد که چه چیز هایی رو بهتره با خودتون بیارین. البته توصیه من اینه که هر کسی قصد موندن داره ، به غیر از وسایل برقی و چینی جات که شکستنیه، تقریبا هر چیزی رو که داره وسالم و قابل استفاده هست رو اگر بتونه بیاره، باید بیاره چون با این قیمت دلار و محدودیت خروجش واقعا میصرفه. اینایی که گفتم برای همه صدق میکنه ولی برای خانواده ها و بچه دار ها خیلی بیشتر.فرش دستباف اگر دارید سعی کنید بار اول بیارید و حتما بگید کارکرده هستش. فرش ماشینی رو فریت هم میتونید بکنید.در مورد ظروف غذا خوری سرویس های آرکوپال که نشکن هستن هم خوبن و ایرانی هاش که کیفت وقیمت مناسبی هم دارن فکر کنم بد نباشه. البته قیمت ایرانش رو نمی دونم ولی اینجا سرویس 16 تکه اش حدود 60$ توی تارگت بود. اگر کسی قیمت اونجا رو داره مقایسه کنه ببینه ارزش آوردن داره یا نه به من هم اطلاع بده.تشک تخت خواب اینجا خیلی گرونه و کمترینش از 400$ شروع میشه به بالا البته این 400 هم که گفتم خیلی اما واگر توش هست و تشک متوسط از 600 به بالاس.هزینه حمل هم خودش یک داستانه و گاها همون قضیه آفتابه خرج لحیم میشهBig Grinمیز وسط یا coffee table از 140$ به بالا،کاناپه تختخواب شو از 400$ به بالا،میز زیر تلویزیون از 120 به بالا هستن.این قیمت ها مال تارگت و والمارت و اینترنت هستن. اینجا بعضا میخوان لطف کنن و جنس با کیفیت ارزون بهتون معرفی کنن و شما رو به IKEAحواله میدن! وقتتون رو تلف نکنید اجناسش بی ریخت و گرونه. می تونید از تو سایتش ببینید. فقط حسنش اینه که قابل مونتاژ و باز کردن هست که حمل ونقلش رو برای برخی اقلام راحت تر می کنه.البته جنس های تارگت و والمارت هم اکثرا این قابلیت رو دارن. یک چیز خیلی خیلی واجب برای روز های اول چای خشک هست که برای معتادان مثل Big Grinمن که چای کیسه ای دوست ندارن حتما یه نیم کیلویی بیارید! من یک بسته 200 گرمی گلستان آورده بودم که رو به اتمامه ولی هنوز موفق به یافتن چای خشک بدون کیسه نشدم.این رو گفتم چون الان میخوام صبحونه بخورم و دردم تازه شدTongue. فعلاً.
سلام میشه راجع بهتشک ها توضیح بیشتری بدید؟
وزن, حجم, قیمت ...
چطور بسته بندی کردید؟ هر کدوم را یک بسته 23 kg حساب کردن؟
ممنون
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
(2013-08-09 ساعت 00:50)farshad_m نوشته:  سلام دوستان لطفا کمک کنید
من ویزام اماده شده ولی سفارت یک ادرس تو آمریکا برای ارسال گرین کارت ازم خواستن که منم در حال حاضر هیچ ادرسی ندارم... کسی میتونه کمکم کنه؟

شاید ایمیگرنگل (همون آگهی ای که بالای تمام صفحه های مهاجرسرا هست) بتونه کمک کنه. باهاشون تماس بگیرین.
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: azar1348 ، Ali Sepehr ، sce ، romance33 ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، shatsi
سلام دوستان
تو تهران آدرسي براي خريد مبدل سراغ دارين ؟ ممنونم
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، romance33 ، ikamaly ، mehdi110 ، azar1348 ، dana ، Alirezaa2013 ، shatsi
سلام.بچه ها پدرو مادر و برادر من دقیقا الان یک ماهه که آمریکا هستن ولی هنوز گرین کارتشون نیومده. به نظرتون این مدت طولانی نشده؟هوستون تگزاس هستن.
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: romance33 ، ikamaly ، azar1348 ، sadeghi897 ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، shatsi
(2013-08-09 ساعت 13:49)romance33 نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 12:40)Sonaen60 نوشته:  سلام دوستان

سلام دوست عزیز.توی تهران جاهای مختلفی برای خرید مبلمان هست که به بودجه شما بستگی داره.چوبکده در خیابان ولیعصر نزدیک پارک ساعی نرسیده به خ توانیر کارهای خوب و بادوامی داره ولی قیمتهاش بالاست.نمایندگیهای استقبال ترک هم هست که به جیب شما بستگی داره.ولی 2 تا مرکز اصلی هست که همه جور کاری دارن و قیمت ها مناسب تره و تنوع بسیار.1-یافت آباد که جنوب شرقی تهران هست و از میدان آزادی راحت میتونید برید. 2 -مرکز مبل دلاوران در شرق تهران در خیابان دلاوران و خ هنگام که نزدیک تهرانپارس هست.موفق باشین.

مرسي از پاسختون ولي منظور من مبدل برقي ٢٢٠ به ١١٠ بود...!Shy
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: ikamaly ، mehdi110 ، shaso ، azar1348 ، Alirezaa2013

سلام دوست عزیز.توی تهران جاهای مختلفی برای خرید مبلمان هست که به بودجه شما بستگی داره.چوبکده در خیابان ولیعصر نزدیک پارک ساعی نرسیده به خ توانیر کارهای خوب و بادوامی داره ولی قیمتهاش بالاست.نمایندگیهای استقبال ترک هم هست که به جیب شما بستگی داره.ولی 2 تا مرکز اصلی هست که همه جور کاری دارن و قیمت ها مناسب تره و تنوع بسیار.1-یافت آباد که جنوب شرقی تهران هست و از میدان آزادی راحت میتونید برید. 2 -مرکز مبل دلاوران در شرق تهران در خیابان دلاوران و خ هنگام که نزدیک تهرانپارس هست.موفق باشین.

منظورشون مبدل بود نه مبل.
خیابان لاله زار تهران مرکز لوازم برقی و الکترونیک هست.
حتما اونجا پیدا میکنید.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ikamaly ، Sonaen60 ، mehdi110 ، aghaghia ، romance33 ، azar1348 ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، محبت
(2013-08-09 ساعت 13:56)Sonaen60 نوشته:  

مرسي از پاسختون ولي منظور من مبدل برقي ٢٢٠ به ١١٠ بود...!Shy
ایستگاه مترو امام خمینی (توپخونه) پشت شهرداری همه چی پیدا میشه قیمتی هم نداره!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
من معذرت میخوام اینقدر با عجله خوندم و با خودم گفتم نکنه که گرفتار این آدرسین که نفهمیدم چطوری خوندم و جواب دادم که اینطوری شد.بازم عذر خواهی منو بپذیرین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، azar1348 ، HRSH ، khder ، پرستوی مهاجر ، manila ، mino2013
(2013-08-09 ساعت 13:49)romance33 نوشته:  سلام دوست عزیز.توی تهران جاهای مختلفی برای خرید مبلمان هست که به بودجه شما بستگی داره.چوبکده در خیابان ولیعصر نزدیک پارک ساعی نرسیده به خ توانیر کارهای خوب و بادوامی داره ولی قیمتهاش بالاست.نمایندگیهای استقبال ترک هم هست که به جیب شما بستگی داره.ولی 2 تا مرکز اصلی هست که همه جور کاری دارن و قیمت ها مناسب تره و تنوع بسیار.1-یافت آباد که جنوب شرقی تهران هست و از میدان آزادی راحت میتونید برید. 2 -مرکز مبل دلاوران در شرق تهران در خیابان دلاوران و خ هنگام که نزدیک تهرانپارس هست.موفق باشین.
ضمنا يافت آباد در جنوب غربي تهران قرار دارد
تشکر کنندگان: azar1348 ، romance33 ، پدی ، mrbonbon
(2013-08-08 ساعت 00:34)Ali.US نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 21:39)edibk نوشته:  امروز بالاخره تونستیم بلیط تهیه کنیم نفری 5700000 تومان امارات به نظرتون خوبه؟

دوست عزیزم من از ترکیش گرفتم برای هفته اول مهر به مقصد LA یکطرفه۳۲۵۰۰۰۰ تومان. البته در تاریخ ۹۲/۵/۱۴ بلیط را تهیه کردم و درست روز بعد قیمتها بالا رفتBig Grin
دوست عزیز به چه مقصدی؟ چه تاریخی؟ و یه سره یا دو سره؟من بلیطمو تقریبا یک ماه پیش برای هفته دیگه به مقصد سیاتل یه طرفه با پرواز امارات گرفتم 3800
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: romance33 ، ikamaly ، پدی ، azar1348 ، sh-p ، kouroshd ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، mrr777
(2013-08-08 ساعت 23:30)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 22:23)azar1348 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 22:16)mirzamemar نوشته:  فوری فوری
دوستای نازنین این احتمالا آخرین پست من قبل از سفر هست...
من یکشنبه صبح ساعت 5 بلیط دارم و امروز غروب یادم افتاد که عوارض خروج از کشور رو پرداخت نکردم...و الان این قضیه بدجوری نگرانم کرده.تا یکشنبه هم که تعطیل رسمیه.
من اگه ساعت 12 شب برم فرودگاه میتونم از طریق بانک داخل فرودگاه این عوارض خروج رو پرداخت کنم؟ اصلا امکان داره بسته باشه؟
شعبه ای از بانک ملی ممکنه شنبه بصورت کشیک در تهران باز باشه؟
من که همیشه سعی می کردم همه کارام رو جلو جلو انجام بدم...یهو همچین قضیه تابلویی رو فراموش کردم!Sad
اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم منو از نگرانی دربیاره!
ایشالا سری بعد میام سفرنامه امو می نویسم...اگه خدا بخواد.
دوستتون دارم...التماس دعا!Rolleyes

ما پارسال رفتیم استانبول ، پرواز 5 صبح ، همون قبل از پرواز تو فرودگاه پرداخت کردیم باز بود

آذرخانم من بشخصه تاحالا هر وقت خارج از کشور رفتم فقط تو فرودگاه پرداختم و کلا امکان نداره بستته باشه مطمئن باش
دوست عزیز سفر به خیر خدا پشت و پناهت
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، honey rahmati ، azar1348 ، ali_gh ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان