آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ویزای p برای هنرمندان
Big Grin 
با سلام . من 5 سالی هست که ساز سنتی کار میکنم . شما دوستان درباره ویزا p و مخصوصا ‎p-3‎ که برای هنرمندانی که موسیقی کشور خودشون رو ارایه میدن هست ، خبری دارید ؟؟؟؟آیا از شرایط پذیرشش اطلاعی دارید؟؟ اصن شرایط کلی ش چیه ؟؟؟ آیا نیاز به سابقه معلمی و یا کنسرت و ‎...‎ داره ؟؟ ‎Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ginjer ، msar
Wink
(2012-10-23 ساعت 03:48)saeed72 نوشته:  
با سلام . من 5 سالی هست که ساز سنتی کار میکنم . شما دوستان درباره ویزا p و مخصوصا ‎p-3‎ که برای هنرمندانی که موسیقی کشور خودشون رو ارایه میدن هست ، خبری دارید ؟؟؟؟آیا از شرایط پذیرشش اطلاعی دارید؟؟ اصن شرایط کلی ش چیه ؟؟؟ آیا نیاز به سابقه معلمی و یا کنسرت و ‎...‎ داره ؟؟ ‎Big Grin

lolکسی خونه نیست .اخه مگه همه هنرمندن ؟ این تاپیک خاصه ذوست عزیزWink
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-10-23 ساعت 03:48)saeed72 نوشته:  
با سلام . من 5 سالی هست که ساز سنتی کار میکنم . شما دوستان درباره ویزا p و مخصوصا ‎p-3‎ که برای هنرمندانی که موسیقی کشور خودشون رو ارایه میدن هست ، خبری دارید ؟؟؟؟آیا از شرایط پذیرشش اطلاعی دارید؟؟ اصن شرایط کلی ش چیه ؟؟؟ آیا نیاز به سابقه معلمی و یا کنسرت و ‎...‎ داره ؟؟ ‎Big Grin

‎P-1 Visa -‎ ویزا ورزشکاران و هنرمندان آمریکا چیست و شامل چه کسانی‌ میشود؟

این ویزای P به دو گروه و یک زیر مجموعه طبقه بندی میشوند، ‎P-1‎ ، ‎P-2‎ و ‎P-3 .‎ ویزای ‎P-1‎ مخصوص ورزشکاران و یا هنرمندانی است که برای شرکت کردن در یک تورنمنت و یا به عنوان عضوی از یک گروه هنری که در سطح بین المللی، برای یک مدت زمانی‌ شناخته شده باشند، به آمریکا سفر کند. ویزای ‎P-2‎ برای هنرمندانی است که هدف آنها از سفر به آمریکا شرکت در یک برنامه تبادلی بین یک سازمانی در ایالت متحده و سازمانی در کشور دیگری هستند. ویزای ‎P-3‎ برای اشخاصی‌ است که میخواهند به صورت موقت برای اجرا برنامه یی‌، تدریس و یا تعلیم در زمینه هنری و یا سرگرمی، در یک دوره فرهنگی‌ خاص شرکت کنند.



ویزای ‎P-1A‎ شامل حال ورزشاکاران در رشتهایی‌ مثل تنیس، حاکی و فوتبال میباشد. مخصوصا ورزشکارانی که ویزای ‎O-1‎ شامل حالشان نمی‌شود، مانند دومیدانی، میتواندن برای این نوع ویزا اقدام کنند. ویزای ‎P-1B‎ شامل حال، هنرمندان در گروه های راک، جاز، سیرک و تعلیم دهندهگان میشود.

ویزای ‎P-2‎ شباهت زیادی به ویزای ‎P-1A‎ دارد و همان افراد میتوانند برای این نوع ویزا تقاضا کنند، ولی‌ یک تبادلی باید صورت گیرد.

ویزای ‎P-3‎ شامل گروها یی‌ میشود که موسیقی فرهگنی و ملی‌ کشور خود را ارایه میدهند.


چه زمانی‌ میشود برای ویزای آمریکا برای ورزشکاران و هنرمندان اقدام کرد؟

هیچ محدودیت زمانی‌ برای این نوع ویزا وجود ندارد، بنابر این هرموقع از سال میشود برای ویزای P-1در خواست کرد. در یک شرایط خاص روند گرفتن این نوع ویزا را میشود تا ۱۵ روز کاهش داد.

مزیت و محدودیت ویزای ‎P-1‎ چیست؟

یکی‌ از مزایای این نوع ویزا این است که میشود آن را به مدت نامحدود و تا زمانی‌ که به فرد نیاز است، تمدید کرد. . این نوع ویزا استفاده دوگانه دارد. این بدان معنا است که شما ممکن است که منتظر پاسخ از اداره مهاجرت در مورد در خوست کارت سبز باشید و در عین حال متوانید ویزای ‎P-1‎ خود را تمدید کنید. یکی‌ از مهدودیتهای این نوع ویزای این است که وابستگان به نمیتواند در خواست اجازه کار کنند.
Cool
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: nora ، storagemeter ، mah111 ، ginjer ، Rock ، s.yalda ، Musick ، حاجی واشنگتن ، msar
با سلام
برای شرکت در مسابقات گرند اسلم پوکر ‎wsop‎ لاس وگاس آمریکا باید درخواست ویزای p-1داد یا O-1؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
برای شرکت در مسابقات گرند اسلم پوکر ‎wsop‎ لاس وگاس آمریکا باید درخواست ویزای p-1داد یا O-1؟
کسی میدونه؟امکان ارایه دعوتنامه شرکت در مسابقات و رزرو هتل و بلیط رفت و برگشت به سفارت هست
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان من استاد موسیقی هستم و بالای 10 کتاب و دو سی دی و کلی مقاله ارایه کردم و سبکهای آموزشی جدید را به وجود آوردم میخواستم بدونم آیا میتونم با این سوابق از طریق ویزای هنرمندی برم آیا کدام نوع ویزا بهتره ‎eb1‎ یا o1
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2014-08-10 ساعت 22:42)حسین69 ‎pid='533122 نوشته:  
سلام دوستان من استاد موسیقی هستم و بالای 10 کتاب و دو سی دی و کلی مقاله ارایه کردم و سبکهای آموزشی جدید را به وجود آوردم میخواستم بدونم آیا میتونم با این سوابق از طریق ویزای هنرمندی برم آیا کدام نوع ویزا بهتره ‎eb1‎ یا o1

شما در این مورد بهتر است از یک وکیل مشورت بگیرید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
ایا برای گرفتن این نوع ویزا مدارک خاصی هم لازم هست؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان