آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

2009
‎Hello everybody,‎
Sorry ‎i don't have Farsi font,‎
I ‎have a question about sponsor's duties.actually i want to support my friend who has interview in Ankara next month.i prepared my papers but i don't know how can i send this paper and where should i send this papers.please help me with my problem‎
Merc ‎Azizan‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام آریا. فارسی می دونی ؟
من فرض می کنم که بدونی . شما فرم ها را دو جا می تونی بفرستی
1- برای متقاضی ( کسی که اون را ساپورت کردی )
2- برای سفارت آمریکا در آنکارا
ولی یه نکته اصل فرم ‎i-134‎ خیلی مهمه و معمولا اون را برای متقاضی می فرستن. ولی کپی مالیات را هر دو جا که خواستی می تونی پست کنی
برای سفارت بهتره که با پست ‎ups‎ بفرستی ، برای ایران من پست ‎DHL‎ را پیشنهاد می کنم
شماره کیس: ‎2008AS11xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎May 2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Dec 2007‎
مصاحبه: ‎July 2008‎
آمدن کلیرنس ‎: Sep 2008 -‎ (بعد از 65 روز)
دریافت ویزا: ‎Sep 2008‎

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎Salam doste khob‎
man ‎Farsi baladam,faghat moshkel ine ke man fontesho nadaram.‎
dar ‎har sorat merc bekhatere komake bozorgi ke vasam kardi.‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎soale digeyi ke hast ine ke age in ye ghore keshiye chera ehtiyaj be spansor dare? chon to in kaghazha chizaye ziyadi neveshte shodeh ke dar soratike khodayi nakarde etefaghi be on kas biyofte spansor bayad masolayate hame chizo begireh.emkanesh hast ke kasi spansor nadashte bashe ,vali be onja begeh ke man ba kharje khodam daram miram va onja kasi hast ke behem komak koneh?‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ببین ، لاتاری در ابتدای امر یک قرعه کشی است . یعنی چی؟ مثلا کسی نه دیپلم داره و نه سابقه کار ولی الکی ثبت نام می کنه. کامپیوتر به صورت کاملا رندوم انتخاب می کنه. همین شخص ممکنه که اسمش در بیاد.
اما بعد از آن ، فرد قبول شده برای دریافت ویزا باید واجد شرایطی مشخص و معین باشد.
یکی از این موارد اینه که فرد باید به دولت آمریکا ثابت کنه که وقتی به آمریکا اومد سربار دولت و جامعه آمریکا نمی شه. اصطلاحا ‎public charge‎ نمی شه. برای اثبات چند راه وجود داره که در نامه دوم به آن اشاره شده. ( تحت عنوان ‎financial documents) .‎
چیز هایی مثل دارای های خود فرد و ‎...‎
اما نکته این جاست که از ایرانیها فقط مدرک ساپورت مالی را قبول می کنند. البته موارد نادری هم بوده که فرد بدون اسپانسر ویزا گرفته.
مدرک ساپورت مالی یعنی فردی مقیم دائم آمریکا ( یا شهروند ) تضمین می کند که فرد قبول شده در لاتاری در آمریکا ‎public charge‎ نخواهد شد.
شماره کیس: ‎2008AS11xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎May 2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Dec 2007‎
مصاحبه: ‎July 2008‎
آمدن کلیرنس ‎: Sep 2008 -‎ (بعد از 65 روز)
دریافت ویزا: ‎Sep 2008‎

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان