آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

سوال در رابطه با ویزای مهاجرتی از طریق ازدواج
سلام دوستان یک سوال داشتم. من سال ۲۰۰۹ گرین کارت گرفتم دسامبر ۲۰۱۰ پاس سفید گرفتم و سال ۲۰۱۱ توی ایران ازدواج کردم. 
از طریق گرین کارت برای همسرم اقدام کردم درسم هم چون در ایران تموم نشده بود پاس سفید گرفته بودم که موعدش دسامبر امسال تموم میشه. 
من نوامبر اومدم اما پلیس گمرک دم مرز آمریکا که مدارک رو چک می کنه ازم پرسید کی آخرین بار اومدی آمریکا منم گفتم فوریه ۲۰۱۲ اومدم برای ۱ ماه الآن هم حداقل دو ماه می خوام بمونم. 
اومدم پاسپورت سفیدمو نشون بدم که گفت اونو بذار تو کیفت با اون کاری ندارم!!! هر چی هم بهش گفتم من ایران درسم تموم نشده بود و برای همین پاسپورت سفید گرفتم گفت نه تو اینجا زندگی نمی کنی. 
آدرسی هم که توی فرم نوشته بودم در آمریکا آدرس خواهرم بود برای همین گفت تو فقط میای خواهرت رو ببینی. منم گفتم نه اما چون همسرم ایران هست من مجبورم گاهی به ایران سر بزنم تا اونم کارش درست بشه. 
تاریخ ازدواجم رو پرسید که گفتم سال ۲۰۱۱ بوده گفتش که تو اون موقع گرین کارت داشتی اما اینجا زندگی نمیکردی خب واسه چی برای شوهرت تقاضا گرین کارت کردی؟ 
گفتم هم چون ایران درسم تموم نشده بود هم همسرم نمیتونست بیاد زیاد نمیموندم اما اون که کارش درست بشه دیگه بطور مستمر اینجا هستیم.
خلاصه گرین کارتم رو بهم داد اما گفت من برات نوتیفیکیشن گذاشتم. 
حالا من تصمیم گرقتم برای اینکه بهانه دستشون ندم این دفعه برای ۶ ماه اینجا بمونم و ۴ ماه برم ایران دوباره برگردم. 
می خواستم ازتون سوال کنم که اون نوتیفیکیشنی که گفت میذارم آیا میتونه روند کارهای مهاجرتی شوهرمو مختل کنه؟ یا روز مصاحبه براش مشکل ایجاد کنه؟
با توجه به اینکه من تو اون تاریخ پاس سفید معتبر داشتم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
نه تاثیری نداره. فقط حواستون باشه وقتی که پرونده همسرتون رفت NVC، مدارک محکمی دال بر ‎Domicil‎ داشتن واسشون بفرستید.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: romance33
چه مدارکی لازمه؟ مثلا قبض پی جی اند ای رو اینجا مامانم داره به اسم من می کنه. مدارکی مثل گواهینامه یا ماشین رو هم اگه بفرستم کافیه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
قبض آب و برق یا تلفن یا قرارداد اینترنت، گواهینامه، قرارداد اجاره خونه یا گواهی اشتغال بکار یا اشتغال به تحصیل توی آمریکا، یا وارد کردن اسمتون در قرارداد اجاره خونه.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، مریم.هندی ، romance33
(2012-12-19 ساعت 05:37)الهه سابق ‎pid='252386 نوشته:  
قبض آب و برق یا تلفن یا قرارداد اینترنت، گواهینامه، قرارداد اجاره خونه یا گواهی اشتغال بکار یا اشتغال به تحصیل توی آمریکا، یا وارد کردن اسمتون در قرارداد اجاره خونه.


‎salam man 15 rooze dige mosahebe daram baraye vizaie ezdevaj .kheily steres daram shabha aslan nemitoonam bekhabam .plz plz mano rahnamaiy konid.aval inke tooram ro ta chand rooz bad az mosahebeh aboozbi begiram?dovom inke adame sooe pishine ham bayad tarjome beshe ya na?‎
mamnoonam

"سلام من 15 روز دیگه مصاحبه دارم برای ویزای ازدواج. خیلی استرس دارم شبها اصلا نمی تونم بخوابم. پلیز پلیز منو راهنمایی کنید. اول اینکه تورم رو چند روز بعد از مصاحبه ابوظبی بگیرم؟ دوم اینکه عدم سوء پیشینه هم باید ترجمه بشه یا نه
ممنونم
دوست عزیز لطفا اینجا رو مطالعه کنید
شیمودا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: سی سی ، سانازی ، romance33 ، derakhtekhatereh
با سلام خدمت خانم الهه و تشکر از راهنمایی بی دریغشون به همه دوستان گرفتار ‎!!!‎
من چندا سوال دارم که اگه اجازه بدین بپرسم
1- خانم من سیتیزن آمریکا هست و از 15 سالگی ایران بوده پرونده ی ما الان ‎NVC‎ هستش باید یه سری هزینه بدیم و یه سری فرم پر کنیم می خواستم بدونم که ما که ایران هستیم جفتمون چه جوری پرداخت کنیم این مبالغ رو و چه فرمهایی رو باید پر کنیم چون هر جا یه چیز میگن ؟
2- مدارک خواسته شده باید اصل باشد یا کپی (برابر اصل یا معمولی) و آیا چند ماه یا یکشال از ترجمه ی مدارک گذشته باشه مشکلی نداره؟؟
3- آیا هنگامی که برای گرفتن وقت سفارت یا مصاحبه اقدام می کنیم همسرم باید در آمریکا ساکن باشه یا ایران باشه مشکلی نداره؟
4-چون همسرم ایران زندگی کرده در آمد و مالیات در آمریکا نداشته و خانوادش در ایران زندگی می کنن باید کو اسپانسر بگیریم که یه دوست آمریکایی حاضر شده جفتمون رو اسپانسر شه آیا دوست رو قبول می کنن؟
5- و در ادامه آیا ایم مدارک اسپانسری و مالیاتی رو روز مصحابه می خوان یا باید قبلش به ‎nvc‎ بفرستیم؟
با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-09-26 ساعت 14:52)shayan_yg نوشته:  
با سلام خدمت خانم الهه و تشکر از راهنمایی بی دریغشون به همه دوستان گرفتار ‎!!!‎
من چندا سوال دارم که اگه اجازه بدین بپرسم
۱- خانم من سیتیزن آمریکا هست و از 15 سالگی ایران بوده پرونده ی ما الان ‎NVC‎ هستش باید یه سری هزینه بدیم و یه سری فرم پر کنیم می خواستم بدونم که ما که ایران هستیم جفتمون چه جوری پرداخت کنیم این مبالغ رو و چه فرمهایی رو باید پر کنیم چون هر جا یه چیز میگن ؟
۲- مدارک خواسته شده باید اصل باشد یا کپی (برابر اصل یا معمولی) و آیا چند ماه یا یکشال از ترجمه ی مدارک گذشته باشه مشکلی نداره؟؟
۳- آیا هنگامی که برای گرفتن وقت سفارت یا مصاحبه اقدام می کنیم همسرم باید در آمریکا ساکن باشه یا ایران باشه مشکلی نداره؟
۴-چون همسرم ایران زندگی کرده در آمد و مالیات در آمریکا نداشته و خانوادش در ایران زندگی می کنن باید کو اسپانسر بگیریم که یه دوست آمریکایی حاضر شده جفتمون رو اسپانسر شه آیا دوست رو قبول می کنن؟
۵- و در ادامه آیا ایم مدارک اسپانسری و مالیاتی رو روز مصحابه می خوان یا باید قبلش به ‎nvc‎ بفرستیم؟
با تشکر


دوست عزیز آخرین مطلبی که خانم الهه در این تاپیک گذاشتن برای دسامبر ‎2012‎ بوده. برای اینکه به جواب سوالاتون برسید پیشنهاد میکنم تاپیک ویزای ازدواج برای آمریکا رو کامل مطالعه کنید و بعد اگر سوالی موند مطرح کنید
كتگوري: ‎F2A‎
تاريخ ارسال مدارك:22 ‎2014jan‎
تاريخ اپروو:4 ‎2014march‎
دريافت كيس نامبر:24 ‎2014april‎
دریافت اینویس نامبر: ‎17 2015feb‎
DS261 و پرداخت ‎120$ : 01 2015march‎
تحویل مدارک ‎AOS‎ به ان وی سی: ‎30 2015march‎
پرداخت ‎325$‎ و تکمیل ds260م ‎: 2015july 5‎
تکمیل مدارک: ‎4 2015august‎
مصاحبه ‎: 17 2015nov‎ آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Hamid_rr
(2015-09-26 ساعت 15:03)hamidoo_b نوشته:  
(2015-09-26 ساعت 14:52)shayan_yg ‎pid='666442 نوشته:  
با سلام خدمت خانم الهه و تشکر از راهنمایی بی دریغشون به همه دوستان گرفتار ‎!!!‎
من چندا سوال دارم که اگه اجازه بدین بپرسم
۱- خانم من سیتیزن آمریکا هست و از 15 سالگی ایران بوده پرونده ی ما الان ‎NVC‎ هستش باید یه سری هزینه بدیم و یه سری فرم پر کنیم می خواستم بدونم که ما که ایران هستیم جفتمون چه جوری پرداخت کنیم این مبالغ رو و چه فرمهایی رو باید پر کنیم چون هر جا یه چیز میگن ؟
۲- مدارک خواسته شده باید اصل باشد یا کپی (برابر اصل یا معمولی) و آیا چند ماه یا یکشال از ترجمه ی مدارک گذشته باشه مشکلی نداره؟؟
۳- آیا هنگامی که برای گرفتن وقت سفارت یا مصاحبه اقدام می کنیم همسرم باید در آمریکا ساکن باشه یا ایران باشه مشکلی نداره؟
۴-چون همسرم ایران زندگی کرده در آمد و مالیات در آمریکا نداشته و خانوادش در ایران زندگی می کنن باید کو اسپانسر بگیریم که یه دوست آمریکایی حاضر شده جفتمون رو اسپانسر شه آیا دوست رو قبول می کنن؟
۵- و در ادامه آیا ایم مدارک اسپانسری و مالیاتی رو روز مصحابه می خوان یا باید قبلش به ‎nvc‎ بفرستیم؟
با تشکر


دوست عزیز آخرین مطلبی که خانم الهه در این تاپیک گذاشتن برای دسامبر ۲۰۱۲ بوده. برای اینکه به جواب سوالاتون برسید پیشنهاد میکنم تاپیک ویزای ازدواج برای آمریکا رو کامل مطالعه کنید و بعد اگر سوالی موند مطرح کنید

همرو خوندم و پرسیدم اما این چند تا سوال رو جوابشو پیدا نکردم اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم تو این مرحله گیر کردم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-09-26 ساعت 15:42)shayan_yg نوشته:  
(2015-09-26 ساعت 15:03)hamidoo_b ‎pid='666450 نوشته:  
(2015-09-26 ساعت 14:52)shayan_yg ‎pid='666442 نوشته:  
با سلام خدمت خانم الهه و تشکر از راهنمایی بی دریغشون به همه دوستان گرفتار ‎!!!‎
من چندا سوال دارم که اگه اجازه بدین بپرسم
۱- خانم من سیتیزن آمریکا هست و از 15 سالگی ایران بوده پرونده ی ما الان ‎NVC‎ هستش باید یه سری هزینه بدیم و یه سری فرم پر کنیم می خواستم بدونم که ما که ایران هستیم جفتمون چه جوری پرداخت کنیم این مبالغ رو و چه فرمهایی رو باید پر کنیم چون هر جا یه چیز میگن ؟
۲- مدارک خواسته شده باید اصل باشد یا کپی (برابر اصل یا معمولی) و آیا چند ماه یا یکشال از ترجمه ی مدارک گذشته باشه مشکلی نداره؟؟
۳- آیا هنگامی که برای گرفتن وقت سفارت یا مصاحبه اقدام می کنیم همسرم باید در آمریکا ساکن باشه یا ایران باشه مشکلی نداره؟
۴-چون همسرم ایران زندگی کرده در آمد و مالیات در آمریکا نداشته و خانوادش در ایران زندگی می کنن باید کو اسپانسر بگیریم که یه دوست آمریکایی حاضر شده جفتمون رو اسپانسر شه آیا دوست رو قبول می کنن؟
۵- و در ادامه آیا ایم مدارک اسپانسری و مالیاتی رو روز مصحابه می خوان یا باید قبلش به ‎nvc‎ بفرستیم؟
با تشکر


دوست عزیز آخرین مطلبی که خانم الهه در این تاپیک گذاشتن برای دسامبر ۲۰۱۲ بوده. برای اینکه به جواب سوالاتون برسید پیشنهاد میکنم تاپیک ویزای ازدواج برای آمریکا رو کامل مطالعه کنید و بعد اگر سوالی موند مطرح کنید

همرو خوندم و پرسیدم اما این چند تا سوال رو جوابشو پیدا نکردم اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم تو این مرحله گیر کردم


دوست عزیز لینکشو گذاشتم براتون، سوالاتتون رو اونجا مطرح کنید، هم من هم بقیه دوستان اونجا پاسخ میدن.
اینجا کسی سر نمیزنه
كتگوري: ‎F2A‎
تاريخ ارسال مدارك:22 ‎2014jan‎
تاريخ اپروو:4 ‎2014march‎
دريافت كيس نامبر:24 ‎2014april‎
دریافت اینویس نامبر: ‎17 2015feb‎
DS261 و پرداخت ‎120$ : 01 2015march‎
تحویل مدارک ‎AOS‎ به ان وی سی: ‎30 2015march‎
پرداخت ‎325$‎ و تکمیل ds260م ‎: 2015july 5‎
تکمیل مدارک: ‎4 2015august‎
مصاحبه ‎: 17 2015nov‎ آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shadoow
با سلام
دوستان لطفا هرکس میتونه راهنمایی و کمک به بنده داشته باشه دریغ نکنه ، ممنون
موضوع از این قراره که بنده حدوده 11 ماه هست که ازدواج کردم و شوهرم برنده لاتاری سال پیش هستن که در زمان مصاحبه ایشون مجرد بودن و بعد از گرفتن ویزای آمریکا ما ازدواج کردیم و ایشون رفتن آمریکا و گیرین کارت گرفتن. و الان متوجه شدیم که چون ازدواج ما قبل از گرفتن گیرین کارت ایشون بوده این حرکت از طرف دولت آمریکا یه جور حرکت غیر قانونی است و من 99 درصد با این حالت در زمان مصاحبه رد خواهم شد و گیرین کارت شوهرم هم باطل خواهد شد و ‎....‎
حالا لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین حرکت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته وکیلی که از قبل پیگیر کارامون هست گفته که پروسه درخواست ویزا برای من باید متوقف بشه سریعا و حتی برای اقدام برای بنده لازم هست یه طلاق ثوری هم انجام بشه و مدارک طلاق برای وکیل ارسال شود و مجددا ازدواج انجام یشه و اقدام برای ویزا از طریق ازدواج برای من صورت بگیره
‎******‎ خواهشا اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه پاسخ بده که با این راه حل مشکل حل خواهد شد و یا راه حل دیگری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من تازه عضو سایت شدم.پس اگر سوالم رو جای اشتباهی مینویسم معذرت میخوام ‎Smile
درخصوص ویزای همسر برای آمریکا سوال داشتم.اگر مردی 30 ساله(خودم) با خانمی 66 ساله داری سیتیزنی آمریکا در ترکیه ازدواج کنند و درخواست ویزای آمریکا برای آقا بدهند ، با توجه به اختلاف سنی زیاد به مشکل بر نمیخورند؟ (این خانم خواهان اقامت ایران و من هم خواهان اقامت آمریکا هستم) با سپاس فراوان
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-02-06 ساعت 05:14)maymax نوشته:  
سلام دوستان
من تازه عضو سایت شدم.پس اگر سوالم رو جای اشتباهی مینویسم معذرت میخوام ‎Smile
درخصوص ویزای همسر برای آمریکا سوال داشتم.اگر مردی 30 ساله(خودم) با خانمی 66 ساله داری سیتیزنی آمریکا در ترکیه ازدواج کنند و درخواست ویزای آمریکا برای آقا بدهند ، با توجه به اختلاف سنی زیاد به مشکل بر نمیخورند؟ (این خانم خواهان اقامت ایران و من هم خواهان اقامت آمریکا هستم) با سپاس فراوان


سلام
اينجا اگه مشكلات دوستان رو بخونيد مي بينيد آفيسرها به هرچيزي كه حتي دليلي براي شك كردن نبوده شك كردن و گير دادن
موضوع شما كه واقعا شك شون مي ندازه كه آيا ازدواج واقعي هست يا به خاطر ويزاس
ولي كلا نظر شخصي من اينه شانسي ممكن بهتون گير ندن ممكن هم هست مثل خيلياي ديگه اذيت تون كنن
من خودم ازدواجمون واقعي و مدارك مون كامل و اختلاف سني مون هم مناسبه
اما آفيسر بهم شكر كرد و تو اينترويو اول ويزا نداد و الان همچنان منتظر شانسم تا دوباره مداركمو ببينن

اگه ابا ازدواح با اين خانم اقدام كردين حتما قبلش با يه وكيل مشورت كنيد
‎(CR1)‎
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد آمريكابراي ‎review‎ مجدد
بعد از نه ماهو دوهفته و كلي دوندگي ٢٠اكتبر ٢٠١٦ سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن ‎nvc‎
الانم منتظر نامه ‎nvc‎ هستيم

تو ‎ceac‎ آخرين آپديت كيس يروان مون اول دسامبر ٢٠١٥
حالا ببينيم كيس نامبر يروان رو بهمون ميدن!!!
ايمان دارم در هر كار خداوند حكمتي الهي و زيبا هست كائنات قدرت الهي ست فقط از خداوند درخواست بهترين هارو كنيم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maymax ، shadoow
(2016-02-06 ساعت 16:05)قرباني ‎pid='692472 نوشته:  
(2016-02-06 ساعت 05:14)maymax ‎pid='692374 نوشته:  
سلام دوستان
من تازه عضو سایت شدم.پس اگر سوالم رو جای اشتباهی مینویسم معذرت میخوام ‎Smile
درخصوص ویزای همسر برای آمریکا سوال داشتم.اگر مردی 30 ساله(خودم) با خانمی 66 ساله داری سیتیزنی آمریکا در ترکیه ازدواج کنند و درخواست ویزای آمریکا برای آقا بدهند ، با توجه به اختلاف سنی زیاد به مشکل بر نمیخورند؟ (این خانم خواهان اقامت ایران و من هم خواهان اقامت آمریکا هستم) با سپاس فراوان


سلام
اينجا اگه مشكلات دوستان رو بخونيد مي بينيد آفيسرها به هرچيزي كه حتي دليلي براي شك كردن نبوده شك كردن و گير دادن
موضوع شما كه واقعا شك شون مي ندازه كه آيا ازدواج واقعي هست يا به خاطر ويزاس
ولي كلا نظر شخصي من اينه شانسي ممكن بهتون گير ندن ممكن هم هست مثل خيلياي ديگه اذيت تون كنن
من خودم ازدواجمون واقعي و مدارك مون كامل و اختلاف سني مون هم مناسبه
اما آفيسر بهم شكر كرد و تو اينترويو اول ويزا نداد و الان همچنان منتظر شانسم تا دوباره مداركمو ببينن

اگه ابا ازدواح با اين خانم اقدام كردين حتما قبلش با يه وكيل مشورت كنيد




خیلی ممنون از راهنماییتون آقای قربانی. در این شکی نیست که افسر شک میکنه ، اختلاف سنی خیلی زیاده، میخوام بدونم:

1- قانون خاصی ندارن که بگن چون اختلاف سنی زیاده اصلا قابل بررسی نباشه و حتی دیگه به مدارک اثباتی هم توجه نکنن! (مثلا دو سال من با طرف در ایران زندگی کرده باشم!
2-  وکیل مطمینی سراغ دارین که هزینش هم منصفانه باشه؟ البته قوانین سایت احتمالا اجازه ی تبلیغات نمیده اما اگه میشناسین لطفا بهم پیام بدین.ممنونم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام كسي نيس جواب اين سوالو بده دوستاني كه فرم اسپانسري يا هر چيزي براي سفارت فرستادن روي پاكت نامه دقيقا چي نوشتن؟




‎ ‎
‎F2A‎
Periority ‎Date : 07 NOV.‎ ۲۰۱۳
‎Approve :27 NOV‎ ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر ‎: Jan‎ ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر ‎: Feb‎ ۲۰۱۵
فرم ‎DS-261 ,‎ پرداخت ‎120 $: Apr‎ ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت ‎320$ : Apr‎ ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی ‎: Feb 2015‎
تکمیل مدارک:2015 ‎Aug 27‎
مصاحبه ‎: Sep‎ ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-12-30 ساعت 03:46)shahrzad0098 نوشته:  
با سلام
دوستان لطفا هرکس میتونه راهنمایی و کمک به بنده داشته باشه دریغ نکنه ، ممنون
موضوع از این قراره که بنده حدوده 11 ماه هست که ازدواج کردم  و شوهرم برنده لاتاری سال پیش هستن که در زمان مصاحبه ایشون مجرد بودن و بعد از گرفتن ویزای آمریکا ما ازدواج کردیم و ایشون رفتن آمریکا و گیرین کارت گرفتن. و الان متوجه شدیم که چون ازدواج ما قبل از گرفتن گیرین کارت ایشون بوده این حرکت از طرف دولت آمریکا یه جور حرکت غیر قانونی است و من 99 درصد با این حالت در زمان مصاحبه رد خواهم شد و گیرین کارت شوهرم هم باطل خواهد شد و ‎....‎
حالا لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین حرکت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته وکیلی که از قبل پیگیر کارامون هست گفته که پروسه درخواست ویزا برای من باید متوقف بشه سریعا و حتی برای اقدام برای بنده لازم هست یه طلاق ثوری هم انجام بشه و مدارک طلاق برای وکیل ارسال شود و مجددا ازدواج انجام یشه و اقدام برای ویزا از طریق ازدواج برای من صورت بگیره
‎******‎ خواهشا اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه پاسخ بده که با این راه حل مشکل حل خواهد شد و یا راه حل دیگری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/



سلام
نه دوست عزیز .کی همچین حرفی رو زده؟
خیالت راحت. طلاق نگیری ها. پرونده شما دقیقا مثل پرونده خودم.
کسی هم تا حالا همچین حرفی نزده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان