آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مدارک لازم جهت مصاحبه امسال(2009)
سلام به همه بچه های مهاجرسرا

1-میخواستم از بچه هایی که رفتن مصاحبه بپرسم که کار سربازی جزو مدارک خواسته شده امسال بوده یا نه؟

2-مدارک نوشته شده تو نامه اول واسه مصاحبه هست یا تو نامه دوم ملاک است؟

ممنون میشم اگه جواب بدید
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دیدم دوماه هست کسی به این تاپیک جواب نداده حالا مجبور شدم خودم جواب بدم
1-لازم نیست عزیزم از کسی نخواستند.

2-در نامه اول از شما چی خواستند همونو ارسال میکنی و برای مصاحبه هم هر چیزی که در نامه دوم خواستند را باید تکمیل کنی و ببری.

یاحق
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: iman_bihamta
سلام: من می خواستم بدونم برای پاکت اول به غیر از عکس و فرم های که پر کردیم ، مدارک دیگه ای هم مگه باید می فرستادیم ........؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام
هر مدرکی که در نامه اول لازم بود باید میفرستادید اضافه بر سازمان نه
بعد از کارنت شدن شمارتون نامه دوم دستتون می یاد اونموقع مدارک دیگری رو جهت مصاحبه از شما می خواهند.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام

۱) تو اولین بسته که برام رسید یه سری فرم بود که باید پر می‌کردم و با یک عکس براشون ارسال می‌کردم. مابقی مدارکی که خودم باید تهیه می‌کردم مثل مردرک دانشگاهی، مربوط میشد به زمان مصاحبه.

۲) تو دومین پاکت که برام اومد از من برای مدیکال تست درخواست شده بود. ولی‌ چیزی در مورد فرم اسپانسر نبود (حتا تو نامه اول هم نبود). بد من به سفارت آمریکا تو مالزی ایمیل زدم و در این مورد پرسیدم و اونا گفتن که من فرم اسپانسر نیاز ندارم (چراشو خودم هم نمیدونم).

۳) به هر صورت من با مدارکی که تهیه کرده بودم رفتم برای مصاحبه اونا بعضی‌ از اون مدارکو گرفتن (البته مثلا مدارک مربوط به خدمت سربازیو نگرفتن). و بعدش از من یک سری مدارک خواستن که تو هیچ کدوم از بستها نبود مثل رزومه، مقالات چاپ شده و ‎...‎ الان هم منتظر جواب کلیرنس هستم
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
Sohail نوشته:
سلام

۱) تو اولین بسته که برام رسید یه سری فرم بود که باید پر می‌کردم و با یک عکس براشون ارسال می‌کردم. مابقی مدارکی که خودم باید تهیه می‌کردم مثل مردرک دانشگاهی، مربوط میشد به زمان مصاحبه.

۲) تو دومین پاکت که برام اومد از من برای مدیکال تست درخواست شده بود. ولی‌ چیزی در مورد فرم اسپانسر نبود (حتا تو نامه اول هم نبود). بد من به سفارت آمریکا تو مالزی ایمیل زدم و در این مورد پرسیدم و اونا گفتن که من فرم اسپانسر نیاز ندارم (چراشو خودم هم نمیدونم).

۳) به هر صورت من با مدارکی که تهیه کرده بودم رفتم برای مصاحبه اونا بعضی‌ از اون مدارکو گرفتن (البته مثلا مدارک مربوط به خدمت سربازیو نگرفتن). و بعدش از من یک سری مدارک خواستن که تو هیچ کدوم از بستها نبود مثل رزومه، مقالات چاپ شده و ‎...‎ الان هم منتظر جواب کلیرنس هستم


مگه از دانشگاه مي خواستي پذيرش يگيري كه مقاله چاپ شده حواستند!!!
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
artistic76 نوشته:
Sohail نوشته: سلام

۱) تو اولین بسته که برام رسید یه سری فرم بود که باید پر می‌کردم و با یک عکس براشون ارسال می‌کردم. مابقی مدارکی که خودم باید تهیه می‌کردم مثل مردرک دانشگاهی، مربوط میشد به زمان مصاحبه.

۲) تو دومین پاکت که برام اومد از من برای مدیکال تست درخواست شده بود. ولی‌ چیزی در مورد فرم اسپانسر نبود (حتا تو نامه اول هم نبود). بد من به سفارت آمریکا تو مالزی ایمیل زدم و در این مورد پرسیدم و اونا گفتن که من فرم اسپانسر نیاز ندارم (چراشو خودم هم نمیدونم).

۳) به هر صورت من با مدارکی که تهیه کرده بودم رفتم برای مصاحبه اونا بعضی‌ از اون مدارکو گرفتن (البته مثلا مدارک مربوط به خدمت سربازیو نگرفتن). و بعدش از من یک سری مدارک خواستن که تو هیچ کدوم از بستها نبود مثل رزومه، مقالات چاپ شده و ‎...‎ الان هم منتظر جواب کلیرنس هستم


مگه از دانشگاه مي خواستي پذيرش يگيري كه مقاله چاپ شده حواستند!!!


نه، من هم لاتری ۲۰۰۹ را برنده شدم. ولی‌ الان مالزی دارم فوق می‌خونم. برا همین از من اطلاعات در مورد مقالاتم خواستن. حتا من یک لیست از اسم تمام افرادی که تو دنیا به خوبی‌ منو میشناختن به اونا دادم با کلیه مشخصات
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
تو نامه اول که از کی سی سی می یاد نوشته در مورد یه سری مدارک که اینارو از الان آماده کنید که احتمالاً می خواید وفت مصاحبه ولی به نظرم اون مدارکی که باید ببریم برای مصاحبه، نامه دوم ملاک هست...چون سفارت می فرسته نامه دوم رو نه کی سی سی.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام
نامه دوم برای من نیومد ولی ایمل زدم سفارت در آنکارا و اونها هم یک داکیومنت برام فرستاتند که پیوستش میکنم.
برخی از آیتمها با نامه پارسال فرق میکنه مثلا دقیقا ذکر کرده تاریخ اعتبار ویزا محدود به تاریخ اعتبار مدیکال هست و تاریخ اعتبار مدیکال شش ماهه و در موارد خاص 3 ماهه یا اینکه برای سفارت آنکارا باید 15 روز قبل کپی مدارک رو ارسال کرد.
ضمنا دو تا فرم دیگر هم در انتهاش هست که باید پر بشه و ارسال بشه.
لطفا اون رو بخونید و نظرتون رو بگید.


فایل‌های پیوست
.doc   PACKET.DIVERSITY VISA INSTRUCTION.doc (اندازه 150 KB / تعداد دانلود: 470)
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
از بچه‌ها کسی‌ هست که مصاحبه‌اش کوالا لامپور بوده یا امسال برای مصاحبه اونجا بره؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
لطفا سوالتون رو در تاپیک مناسب خودش مطرح کنید تو این قسمت...(مصاحبه برندگان ‎2009‎ در سایر کشورها)
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE ‎2009‎
تاریخ دریافت ویزا ‎: JUNE2009‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
از بچه‌های کوالا لامپور که مصاحبه دادند، می‌خواستم بدونم که مدارک برای این سفارت دقیقا چیا می‌خواد؟ اصل دیپلم، سربازی، اسپانسر، مدیکل و هزینه ی اون و .....؟

با تشکر،
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان