آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ویزای ازدواجی از نوع K-3
دوستان گلم
این تاپیک رو باز کردم که کسانی که ازدواج کردند و قصد دارن از طریق همسر سیتیزنشون به آمریکا مهاجرت کنن، با این نوع ویزا آشنا بشن.

در حالت کلی 3 نوع ویزا برای همسر فرد سیتیزن هست:

1- ویزای ‎IR1‎ که برای فردیه که بیشتر از 2 سال از ازدواجش با فرد سیتیزن میگذره

2- ویزای ‎CR1‎ برای فردیه که زیر 2 ساله که با فرد سیتیزن ازدواج کرده. این دو نوع ویزا در طی مراحل و مدارک مورد نیاز هیچ تفاوتی با هم ندارند و فقط فرقش اینه که کسی که زیر 2 ساله که ازدواج کرده، گرین کارت مشروط میگیره و اگر بعد از 2 سال، هنوز طلاق نگرفته بود، گرین کارتش از حالت مشروط درمیاد.

3- ویزای ‎K-3.‎ این نوع ویزا برای همسران فرد سیتیزنه و تفاوتهای بسیاری با دو نوع ویزای قبلی داره. مراحلش ساده تر و بسیار سریعتر از دو نوع ویزای دیگه است. برای نمونه مرحله سخت و وقت گیر ‎NVC‎ رو نداره. تفاوتی که با دونوع ویزای دیگه داره اینه که دو نوع ویزای قبلی، 1 هفته تا 10 روز بعد از ورود فرد به آمریکا، فرد گرین کارتشو دریافت میکنه ولی این نوع ویزا، ‎3-4‎ ماه بعد گرین کارتشو دریافت میکنه. ولی عوضش هم خیلی سریعتره، هم شرایط اسپانسریش راحت تره و از همه مهمتر ‎NVC‎ ندارهههههههههه.

مدارک و مراحل ویزای ‎K-3‎ دقیقا مثل ویزای نامزدی ‎K-1‎ هستش و تنها تفاوتش اینه که علاوه بر مدارک نامزدی، باید ترجمه عقدنامه و فرم ‎I130‎ هم پر بشه. یعنی هم فرم ‎I129F‎ هم فرم ‎I130.

برای اطلاعات بیشتر درباره مراحل و لیست مدارک تمام این نوع ویزاها، به تاپیک زیر مراجعه کنید:

راهنمای کامل ویزای نامزدی و ازدواج
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
الهه جون خیلی خیلی ممنونم ازت و امیدوارم که از این به بعد هر کسی که میخوا ازدواجی اقدام کنه مورد استفاده قرار بگیره
مثل من که با رهنمایی های شما و دوستای گلم بجای ‎cr1‎ میخوام k3 اقدام کنم
هر کاری هم انجام بدم میام ریز به ریزشو اینجا میگم که مورد استفاده آیندگان قرار بگیره.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، romance33 ، Niusha pour ، msar
بله در نامه ای که برای ما فرستادند نوع کیس ‎cr1‎ هست و ما کمتر از 2 ساله ازدواجکردیم .
‎CR1‎


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، romance33 ، msar
بچه ها جدیدا اپروو ویزای K1 و K3 زمان بیشتری میبره نسبت به ازدواجی معمولی. ولی بازم به نظرم بهتره آدم K3 اقدام کنه تا ازدواجی معمولی چون با اینکه زمان اپرووش زیادتره اما حداقلش اینه که ‎NVC‎ نداره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، romance33 ، hamed_na ، msar
خب الهه جون بازم مدت زمانش همونه
پس در حقیقت همونی شد که مادر همسر من میگفت، ما میگفتیم نمیدونه، هی میگفت ما هر روز زنگ میزدیم شیکاگو ما باور نمیکردیم
در هر صورت بازم ممنون که اطلاع دادی، حالا من موندم که دوشنبه که میخوایم مدارک و پست کنیم ‎cr1‎ یا ‎k3??‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، romance33 ، msar
شینا جان از شانس بد شما تازگیا اینجوری شده. تا همین ‎2-3‎ هفته پیش یا شایدم 1 ماه پیش اینجوری نبود و k3 از ابتدا تا انتها ‎6-7‎ ماه بیشتر طول نمیکشید. عوضش ‎NVC‎ نداری. چون ‎uscis‎ هر چقدر هم طولانی باشه آدم خیالش راحته که همون موقع که گفتن اپروو میکنن، واقعا اپروو میکنن و ‎2-3‎ ماه بعد از اپروو آدم مصاحبه میشه و کاملا مدت زمانش قابل پیش بینیه ولی ‎NVC‎ اصلا روش هیچی ننوشته و طبق آماری که از سلیت ویزا جورنی درآوردم دیدم اکثرا حداقل ‎6-7‎ ماه معطلی رو توی ‎NVC‎ دارن و تازه ‎3-4‎ ماه بعد از ‎NVC‎ شخص مصاحبه میشه یعنی بازم برد با k3 هستش
البته اینو بگما اگه سرویس سنترتون کالیفرنیا یا ورمونت باشه، عملا فرقی بین اپروو k3 و ‎cr1‎ نیست ولی اگه سرویس سنترتون نشنال بنفیت سنتر یا تگزاس باشه، فرق مدت زمان اپرووشون زیاده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، girl ، romance33 ، hamed_na ، msar
الهه جون یه سوال
اول فرم.129 اپرو میشه بعد کیس نامبر میدن و میریم مصاحبه بعد از ورود به آمریکا ‎130‎ اپرو میشه?
پدر همسرم.تماس گرفتن شیکاگو گفتن اگه ‎130‎ اول اپرو بشه, ویزا از حالت k3 به ‎cr1‎ تغییر پیدا میکنه.
و اینکه برای ورود فقط باید ‎129‎ اپرو بشه!!! مگه میشه آخه?
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، msar
دقیقا همینطوره. اپروو هر کدوم زودتر بیاد ویزا به اون نوع تبدیل میشه. دیروز خواستم بهت بگم اما 90 درصد مطمئن بودم تا الان که گفتی پدر همسرت پرسیدن و اینجور گفتن. پس درست فکر میکردم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، msar
پس اگه ‎129‎ اپرو بشه میتونیم وقت سفارت بگیریم؟ یعنی دیگه نباید منتظر ‎130‎ بمونیم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، msar
آره اگه اپرووش بیاد صاف میفرستن سفارت و باید آنلاین وقت بگیرید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، msar
(2013-02-23 ساعت 21:29)الهه سابق ‎pid='282431 نوشته:  
دوستان گلم
این تاپیک رو باز کردم که کسانی که ازدواج کردند و قصد دارن از طریق همسر سیتیزنشون به آمریکا مهاجرت کنن، با این نوع ویزا آشنا بشن.

در حالت کلی 3 نوع ویزا برای همسر فرد سیتیزن هست:

1- ویزای ‎IR1‎ که برای فردیه که بیشتر از 2 سال از ازدواجش با فرد سیتیزن میگذره

2- ویزای ‎CR1‎ برای فردیه که زیر 2 ساله که با فرد سیتیزن ازدواج کرده. این دو نوع ویزا در طی مراحل و مدارک مورد نیاز هیچ تفاوتی با هم ندارند و فقط فرقش اینه که کسی که زیر 2 ساله که ازدواج کرده، گرین کارت مشروط میگیره و اگر بعد از 2 سال، هنوز طلاق نگرفته بود، گرین کارتش از حالت مشروط درمیاد.

3- ویزای ‎K-3.‎ این نوع ویزا برای همسران فرد سیتیزنه و تفاوتهای بسیاری با دو نوع ویزای قبلی داره. مراحلش ساده تر و بسیار سریعتر از دو نوع ویزای دیگه است. برای نمونه مرحله سخت و وقت گیر ‎NVC‎ رو نداره. تفاوتی که با دونوع ویزای دیگه داره اینه که دو نوع ویزای قبلی، 1 هفته تا 10 روز بعد از ورود فرد به آمریکا، فرد گرین کارتشو دریافت میکنه ولی این نوع ویزا، ‎3-4‎ ماه بعد گرین کارتشو دریافت میکنه. ولی عوضش هم خیلی سریعتره، هم شرایط اسپانسریش راحت تره و از همه مهمتر ‎NVC‎ ندارهههههههههه.

مدارک و مراحل ویزای ‎K-3‎ دقیقا مثل ویزای نامزدی ‎K-1‎ هستش و تنها تفاوتش اینه که علاوه بر مدارک نامزدی، باید ترجمه عقدنامه و فرم ‎I130‎ هم پر بشه. یعنی هم فرم ‎I129F‎ هم فرم ‎I130.

برای اطلاعات بیشتر درباره مراحل و لیست مدارک تمام این نوع ویزاها، به تاپیک زیر مراجعه کنید:

راهنمای کامل ویزای نامزدی و ازدواج


میخواستم بپرسم چه موقع میشه برای k3 اپلای کرد و چه پروسه ایی داره
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست ‎2013 --‎ نقص مدارک: مارچ ‎2014 --‎ اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست ‎2014‎ ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان
کسی در مورد ویزای k3 اطلاعی داره و اینکه از کجا باید اپلای کنیم و پروسه اش چیه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست ‎2013 --‎ نقص مدارک: مارچ ‎2014 --‎ اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست ‎2014‎ ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2013-07-17 ساعت 08:32)shadoow نوشته:  
سلام دوستان
کسی در مورد ویزای k3 اطلاعی داره و اینکه از کجا باید اپلای کنیم و پروسه اش چیه


سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید .
1)اگر یک فرد سیتزن باشد ولی در آمد نداشته باشد و برای یک ایرانی درخواست ویزای نامزدی کند کدام روش بهتر هست ؟
‎1-1 -‎ بره ایران عقد کنه و سپس درخواست کنه همسرش بیاد .
‎1-2 -‎ هر دو برن کشور دوم مثلا دبی یا ترکیه عقد کنند و سپس درخواست ویزا برای همسرش بکنه .
‎1-3 -‎ از آمریکا در خواست ویزای نامزدی کنه ‎. (‎ چه مدارکی مورد نیاز است برای اثابت دیدن همدیگر و تمکن مالی تقاضا دهنده چفدر مهمه )
2) اگر یک فرد سیتزن نباشد و گرین کارت داشته باشد ولی در آمد داشته باشد (ماهی ‎1400‎ دلار ) و برای یک ایرانی درخواست ویزای نامزدی کند کدام روش بهتر هست ؟
‎2-1 -‎ بره ایران عقد کنه و سپس درخواست کنه همسرش بیاد .
‎2-2 -‎ هر دو برن کشور دوم مثلا دبی یا ترکیه عقد کنند و سپس درخواست ویزا برای همسرش بکنه .
‎2-3 -‎ از آمریکا در خواست ویزای نامزدی کنه ‎. (‎ چه مدارکی مورد نیاز است برای اثابت دیدن همدیگر و تمکن مالی تقاضا دهنده چفدر مهمه )
خواهشمند است نسبت به تجربه ای که دارید بهترین روش و سریعترین روش را در دو حالت فوق سیتزن باشد و گرین کارت داشته باشد به ایمل من ارسال نماید یا پیام خصوصی بدهید .
تعداد کیس ‎: 4‎ نفر
ارسال مدارک ‎: 91/4/21‎
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس ‎:12/1‎ تحویل پاس ‎: 12/14‎
صدور ویزا ‎: 12/17‎ دریافت ویزا برای 3 نفر ‎: 12/21‎
ورود آمریکا ‎92/2/2‎
پورتلند اورگان ‎Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yasejavan ، msar
با سلام خدمت دوستان من عضو جديد هستم. همسر من سيتيزن أمريكا هست ما حدود يكسال پيش پس از سالها دوستي و ملاقات در ايران و دبي و ارمنستان در ايران عقد كرديم حدود هفت ماه پيش مداركمون رو بطور كامل براي ‎uscis‎ فرستاديم البته بخاطر سرعت دادن فرم( ‎i129 f (k3‎ را هم اضافه كرديم حدود يك ماه پيش هر دو نامه ما اپروو شد كه در نامه ‎i129 f‎ يك تاريخ سه ماهه هست از شما دوستان خواهش ميكنم به من كمك كنيد تا بدونم مرحله بعدي چيست و اين تاريخ براي چي هست؟ براي ‎i130‎ بايد منتظر ‎nvc‎ بمونم اما براي ‎i129‎ نميدونم از ‎nvc‎ نامه مياد يا خودم بايد از انكارا وقت مصاحبه بگيرم و در ضمن نميدونم ‎i129‎ هم كيس نامبر ميخواهد يا نه و اگر ميخواد خودشون ميدن يا من بايد كاري كنم؟ الان حدود يك ماه از اين تاريخ اپروو گذشته و بيش از حد استرس داريم به ‎uscis‎ زنگ زديم گفتن از ‎nvc‎ نامه مياد به ‎nvc‎ زنگ زديم ميگن پرونده شما از انكارا بايد پيگيري بشه ميگن به انكارا ايميل بزنيد ايميل هم زديم جواب ندادند. ممنون ميشم دوستان بهم كمك كنند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان
من با همسرم در ایران ازدواج کردیم و ایشان ستیزن آمریکا هستند. می خواستیم برای ویزای کی تری اقدام کنیم. می خواستیم بدانیم که این ویزا به چه آدرسی پس از صدور ارسال می شود ؟ به آدرس من در ایران یا به آدرس همسرم در آمریکا. ضمن اینکه من می خواستم مدارکم از طریق پست به منزل یکی از اقوام همسرم در تهران پست بشود اما محل زندگی خودم خارج از تهران استو در کدام فرم باید این آدرس پستی مد نظر خودمان را یادداشت کنیم؟ ممنون می شوم اگر در این مورد راهنمایی کنید ؟ اگر خودتون این ویزا را گرفتید لطفا بگید که چه مدت طول کشیده تا موفق بشیدو منتظر پیام شما هستم دوست گرامی...

موفق و پیروز باشید
مولان
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shadoow ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان