آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

کمک فرم I-134
به نام خدا
سلام من برای تابستان می خوام برم آمریکا توی سایت دانشگاه نوشته که
‎Statement of Financial Support: Please provide proof that you have sufficient financial resources to meet the tuition and living expenses of the summer program. Such proof can be either an original letter from your bank, stating specifically that you have sufficient resources to meet all expenses of the program, or an original letter from a scholarship organization that will play your expenses. This proof can be no older than 6 months old. If you are going to be supported by a U.S. citizen or permanent resident, your sponsor must complete and Affidavit of Support form (USCIS I-134) form accompanied by the financial document required of this form. You will need two original versions of your financial documentation, one for the application and one to present to the embassy when you apply for a visa. Please upload a financial statement that is no older than 6 months old.‎

حالا من نمی دونم باید چه کار کنم اصلا اطلاعاتی در این زمینه ها ندارم کمکم کنید.
اگر بخوام فاند بگیرم باید چه کار کنم؟
این فرم ‎I-134‎ چی هستش؟
می خوام از دولت آمریکایی فاند بگیرم چه کار باید بکنم؟
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
‎yes..u make a good point..please anybody give our hands‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
فرم ‎i-134‎ یه فرم ضمانت نامه مالیه. تا اونجایی که من میدونم اگر فاند داشته باشید نیازی به این فرم نیست و اگرم پول کافی توی حساب داشته باشید بازم نیاز به این فرم نیست. این فرم برای کساییه که فاند ندارن و پول زیادی هم ندارن. در واقع یه نفر که شما رو میشناسه و شهروند آمریکا و یا دارنده گرین کارته، باید درآمد کافی داشته باشه که بتونه ساپورتتون کنه و اون شخص باید این فرمو پر کنه و تعهد بده که مخارج شما رو متقبل میشه.
راستش این سایت بیشتر برای ویزاهای مهاجرتی و توریستیه. شاید بد نباشه به سایت های دیگه که صرفا در مورد ویزاهای دانشجویی و مراحل اپلای کردن و فاند گرفتن هستن، سر بزنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان