2013-05-15 ساعت 00:05
(2013-05-14 ساعت 20:38)sepideh_ نوشته:لطفا هر سوال رو در تاپیک خودش مطرح کنید(2013-05-14 ساعت 13:11)Given نوشته:ممنون خوش قدم جان(2013-05-14 ساعت 11:54)sepideh_ نوشته: ممنون از تمام دوستانی که تو این زمینه کمک میکنن متشکرم من تو فرم 122 تو سوال 7 نه زدم ولی مدارک کارمو ترجمه میکنم و با خودم می برم درسته؟دوست عزیز وقتی تو قسمت 7 زدی No دیگه احتیاجی نیست مدرک کاری ببری .. باید مدارک دال بر تحصیلات عالیه ( حداقل پیش دانشگاهی ) رو ترجمه کنی با خودت ببری .... با هم توی یک ایمیل جدا جدا (یه وقت خدایی نکرده Zip یا RAR نکنی - پارسال بچه ها اینطوری فرستادن برگشت خورد) Attach کنید بعد هم بفرستید .
یه سوال دیگه فرم هارو با هم باید ایمیل کنم یا تک تک؟
یه سوال دیگه کدوم سفارت برای مصاحبه بهتره؟
.. در ضمن برای آگاهی بیشتر در زمینه لاتاری و مراحل می تونید تاپیک های سال های قبل رو مطالعه کنید ..
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama

چرا راهنمایی اشتباه می کنی ؟ من به این واضحی متن رو ترجمه کردم ... آقای صادقی با این همه تجربه داره لطف میکنه و باز بعد از پست من تاکید می کنه که باید گوشها معلوم باشه ... برای اینکه کسی خدایی ناکرده براش مشکلی پیش نیاد .. اگر شما به مثال اکتفا می کنی .. .باید حتما آقای شاسو مثال های عینی رو برات بگه ... تا باورت بشه بهت گیر میدن ...