آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ازدواج بعد از قبول شدن در لاتاری
اگر در زمان ثبت نام برای لاتاری مجرد بوده اید و بعد از دریافت نامه قبولی ازدواج کرده یا قصد ازدواج دارید گفتگوهای این تاپیک را دنبال کنید.
[font=Times New‎ Roman]برای اطلاعات بیشتر در مورد ازدواج بعد از قبولی در لاتاری به این پــــــــــــســــــــــــت مراجعه کنید.[/font]

جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال قبل تاپیک زیر را ببینید:
2013
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
یافتن نقل قول‌ها
اگر بعد از ثبت نام در لاتاري ازدواج كرده ايد همسر شما به راحتي به كيس شما اضافه ميشود و در هنگام پر كردن فرمها مشخصات ايشون را هم وارد ميكنيد.
اگر تا هنگام قبولي در لاتاري ازدواج نكرديد ولي در رابطه اي هستيد كه قصد ازدواج داريد ، ازدواج شما مانع يا ريسكي را براي كيس لاتاري شما ايجاد نميكند. بهتر است در درجه اول پيش از ارسال فرمها ازدواج كنيد گرچه پس از ارسال فرمها نيز امكان ازدواج و افزودن نام همسر به كيس شما وجود دارد.
شايان ذكر است اظهار نظر در مورد مسئله ازدواج و لاتاري با توجه به تفاوتهاي انسانها و شرايط آنها سخت است ونهايتا تصميم اصلي و اساسي پيرامون مسئله ازدواج بر عهده خود فرد ميباشد.
‎2013AS32xx /‎ مصاحبه: ‎Jan W3‎ آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: ‎July 5, 2013 /‎ کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ‎...‎ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
یافتن نقل قول‌ها
سلام
کیس نامبر من ‎43xx‎ هست.با نامزدم قصد رفتن داریم. دو تا سوال دارم. یکی اینکه اگر الان مدارکم روخودم بفرستم و بعد بخوام همسرم رو اضافه کنم آیا پروسه رفتن طولانی تر می شه و اگر می شه چقدر؟ و دوم اینکه اگر بخوام مدارکمون رو باهم بفرستیم ‎2-3‎ هفته دیر تر باید اینکارو بکنیم ( یعنی ‎2-3‎ هفته دیگه) چون همسرم ماموریته. آیا این تاخیر توی پروسه رفتنمون موثره؟ یعنی دیر نمی شه؟؟؟
ممنون از راهنمایی تون
[color=#4B0082]شماره کیس: ‎43XX‎ رویت قبولی: اول می ‎2013‎ ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود ‎: 19‎ سپتامبر ‎2014‎ هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، nika ، tajhizgaran ، behfaza
(2013-05-05 ساعت 07:58)Ramin geologist نوشته:  
سلام
کیس نامبر من ‎43xx‎ هست.با نامزدم قصد رفتن داریم. دو تا سوال دارم. یکی اینکه اگر الان مدارکم روخودم بفرستم و بعد بخوام همسرم رو اضافه کنم آیا پروسه رفتن طولانی تر می شه و اگر می شه چقدر؟ و دوم اینکه اگر بخوام مدارکمون رو باهم بفرستیم ‎2-3‎ هفته دیر تر باید اینکارو بکنیم ( یعنی ‎2-3‎ هفته دیگه) چون همسرم ماموریته. آیا این تاخیر توی پروسه رفتنمون موثره؟ یعنی دیر نمی شه؟؟؟
ممنون از راهنمایی تون

شما میتونید مدارک اولیه رو مجردی بفرستین و بعد از ازدواج و قبل از مصاحبه همسرتون رو اضافه کنید . مثل کاری که من و دوستان دیگه سال قبل انجام دادیم. هیچ مشکلی پیش نمیاد. اگر هم ازدواجتون نزدیکه، میتونید صبر کنید و بعد از ازدواج مدارکتون رو متاهلی بفرستین.
۲۰۱۳
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، noobnoobi ، Szsanazsz ، 3pideh ، shimoda ، ابی22 ، nika ، nina22 ، Given ، tajhizgaran ، Seattle2015 ، Alpha1 ، behfaza ، j@vad
(2013-05-05 ساعت 07:58)Ramin geologist نوشته:  
سلام
کیس نامبر من ‎43xx‎ هست.با نامزدم قصد رفتن داریم. دو تا سوال دارم. یکی اینکه اگر الان مدارکم روخودم بفرستم و بعد بخوام همسرم رو اضافه کنم آیا پروسه رفتن طولانی تر می شه و اگر می شه چقدر؟ و دوم اینکه اگر بخوام مدارکمون رو باهم بفرستیم ‎2-3‎ هفته دیر تر باید اینکارو بکنیم ( یعنی ‎2-3‎ هفته دیگه) چون همسرم ماموریته. آیا این تاخیر توی پروسه رفتنمون موثره؟ یعنی دیر نمی شه؟؟؟
ممنون از راهنمایی تون

دو سه هفته صبر كنيد دير نميشه
‎2013AS32xx /‎ مصاحبه: ‎Jan W3‎ آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: ‎July 5, 2013 /‎ کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ‎...‎ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: 3pideh ، امیر مهاجر ، shimoda ، Judy Abbott 13 ، nika ، Ramin geologist ، nina22 ، Given ، behfaza
سلام من و دوت پسرم نزدیک به ۳ سال است که با هم زندگی می کنیم و حالا ایشون برنده شده می خواستیم بدونیم که اگر با هم ازدواج کنیم فورما رو بفرستیم برای کیسش مشکلی پیش نمی اید و شانسش برای ویزا کم نمی شه.ممنون میشم راهنمایی کنید
[font=Courier]شماره کیس ‎: 2014AS0004XXX ,‎ تاریخ رویت قبولی:1 ‎MAY ,‎ کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها ‎:August 21. 2013 ,‎ تایید مدارک ‎:2013 ,30 August ,‎ کارنت شدن کیس ‎: February 6.2014 ,‎ روز مصاحبه ‎:22 April ,‎ دریافت ویزا ‎:24 April‎ یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: nika ، tajhizgaran ، behfaza ، j@vad ، nazi.a
(2013-05-06 ساعت 17:21)amaka747 نوشته:  
سلام من و دوت پسرم نزدیک به ۳ سال است که با هم زندگی می کنیم و حالا ایشون برنده شده می خواستیم بدونیم که اگر با هم ازدواج کنیم فورما رو بفرستیم برای کیسش مشکلی پیش نمی اید و شانسش برای ویزا کم نمی شه.ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزيز دقيقا در پست دوم همين تاپيك و همين صفحه پاسخ شما رو دادم
‎2013AS32xx /‎ مصاحبه: ‎Jan W3‎ آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: ‎July 5, 2013 /‎ کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ‎...‎ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: nika ، Given ، daad ، behfaza ، j@vad
(2013-05-06 ساعت 17:21)amaka747 نوشته:  
سلام من و دوت پسرم نزدیک به ۳ سال است که با هم زندگی می کنیم و حالا ایشون برنده شده می خواستیم بدونیم که اگر با هم ازدواج کنیم فورما رو بفرستیم برای کیسش مشکلی پیش نمی اید و شانسش برای ویزا کم نمی شه.ممنون میشم راهنمایی کنید


نه هيچ مشكلي نيست شانسش كم نميشه اما شايد كليرنس بخوره
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Alpha1 ، behfaza ، j@vad
من هم درباره اضافه شدن همسر بعد از برنده شدن، ایمیل زدم به ‎KCC‎ و جوابشون اینه:
‎Thank you for your inquiry.‎

‎Family members not included on the initial entry may cause the case to be disqualified. Extenuating circumstances such as; you have been married or had a child after the initial application submission may be acceptable. If you meet either of these circumstances a photocopy of the marriage and/or birth certificate, along with English translations, should be provided with the completed forms. If you need to obtain additional DS 230 Parts I & II forms, you may download them at: http://www.travel.state.gov/visa/forms/f...ml.‎

‎A spouse and/or eligible children, unmarried and under the age 21 must have the above forms completed and returned before KCC can make the necessary adjustments to your case. KCC will accept this information via postal mail, email, or fax. Information received at KCC after interview scheduling will be forwarded to the Embassy or the applicant may carry this information with them to their interview appointment.‎

مشکلی نداره میشه همسر رو به کیس اضافه کرد.
شماره کیس:**2014AS56 *کنسولگری:ایروان *تعداد افراد کیس:۱+۱*تاریخ رویت قبولی در سایت:05/02/2013*تاریخ ارسال فرمهای سری اول:05/18/2013 (ایمیل)*مصاحبه: ‎05/08/2014‎ برگه آبی!آپ اول ۱۳ می- آپ دوم ۱۱جون(نفر اصلی)-آپ سوم ۸ اوت (با ایمیل-نفر اصلی)-آپ چهارم ۱۵ اوت(هر دو نفر)-آپ پنجم ۲سپتامبر (نفر اصلی)- و در نهایت ویزا بی ویزا ‎:-(‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Ramin geologist ، j@vad ، behfaza
سلام دوستان
آیا کسی میتونه بعد از اعلام نتایج ازدواج کنه و اعلام نکنه وبعد از رسیدن به آمریکا و گرفتن گرین کارت بخواد بیاد همسرش رو ببره؟ شنیدم تا زمانی که سیتیزن نشیم نمیتونیم این کار رو انجام بدیم.اگر میشه لطفا بفرمایید که چه مدت باید اونجا موند و اقدام به این کار کرد.
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN

تاريخ مصاحبه: 14 جولاي ‎2014‎
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد! ‎Wink
آپديت: 15 جولاي
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: j@vad ، behfaza
(2013-05-10 ساعت 18:39)Rasoul_j نوشته:  
سلام دوستان
آیا کسی میتونه بعد از اعلام نتایج ازدواج کنه و اعلام نکنه وبعد از رسیدن به آمریکا و گرفتن گرین کارت بخواد بیاد همسرش رو ببره؟ شنیدم تا زمانی که سیتیزن نشیم نمیتونیم این کار رو انجام بدیم.اگر میشه لطفا بفرمایید که چه مدت باید اونجا موند و اقدام به این کار کرد.


نه دوست عزیز چنین کاری نمیشه کرد. شما برای مصاحبه باید ترجمه شناسنامه اتون رو بدید که در اون مشخص میشه که متاهل هستید یا خیر. ضمن اینکه موقع پر کردن فرمها هم وضعیت تاهل پرسیده میشه. بنابراین امکان مخفی کاری نیست.
به همه شنیده هاتون هم بدون سند و مدرک اطمینان نکنید. شخصی که گرین کارت داره هم میتونه ازدواج کرده و برای همسرش هم درخواست ویزا بده و لزوما نباید تا سیتیزن شدن صبر کنه.
‎2013AS15xx‎ (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، 3rip ، 3pideh ، Given ، Rasoul_j ، j@vad ، behfaza
(2013-05-11 ساعت 07:44)armin_swimmer90 نوشته:  
من و نامزدم موقع ثبت نام لاتاری گزینه ازدواج رو زدیم چون نامزد تو گزینه های ثبت نام نبود و الان لاتاری رو خانومم برنده شد و داریم تازه الان عقد میکنیم..برای ما ایراد میگیرن؟
که مثلا چرا گزینه ازدواج رو زده بودیم ولی عقد هم نکرده بودیدو تاریخ عقدتون بعد از جواب لاتاری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sad

بله دوست عزیز
روی دوتا مساله خیلی حساس هستند و کیس رو رد میکنند.
اول اینکه کسی بچه زیر 21 سال داشته باشه و اسم بچه ش رو ننوشته باشه
دوم کسانی که مجرد بودن و گزینه متاهل و بلعکس کسانی که متاهل بودن و گزینه مجرد زدن

تنها راه برای شما اینه که تاریخ عقد شما توی شناسنامه و عقدنامتون قبل از ثبت نام باشه.


(2013-05-06 ساعت 18:26)my2220 ‎pid='330617 نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 17:21)amaka747 ‎pid='330582 نوشته:  
سلام من و دوت پسرم نزدیک به ۳ سال است که با هم زندگی می کنیم و حالا ایشون برنده شده می خواستیم بدونیم که اگر با هم ازدواج کنیم فورما رو بفرستیم برای کیسش مشکلی پیش نمی اید و شانسش برای ویزا کم نمی شه.ممنون میشم راهنمایی کنید


نه هيچ مشكلي نيست شانسش كم نميشه اما شايد كليرنس بخوره


البته حتی اگر مجرد باشن هم کلیرنس میخورن، کاری به ازدواجشون نداره
‎2012AS25XXX‎
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل

کلیر ‎: 4‎ جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به آمریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا

هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه ی هیچیم.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa lover ، Szsanazsz ، 3pideh ، moon_rose ، Given ، daad ، tajhizgaran ، j@vad ، behfaza ، ata_bros
سلام من و همسرم با هم اسم نوشتیم اما تو نامه قبولی اسمی از اون نبود میخواستم بدونم این عادیه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: armin_swimmer90 ، j@vad
(2013-05-14 ساعت 12:48)violeta نوشته:  
سلام من و همسرم با هم اسم نوشتیم اما تو نامه قبولی اسمی از اون نبود میخواستم بدونم این عادیه؟

بله در نامه قبولي فقط از شخص برنده نام برده ميشود و در پر كردن فرمهاي سري اول افراد خانواده مشخص ميشوند.ضمنا پرسش خود را در تاپيك خودش مطرح بفرماييد
‎2013AS32xx /‎ مصاحبه: ‎Jan W3‎ آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: ‎July 5, 2013 /‎ کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ‎...‎ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، shimoda ، roeentan ، j@vad ، behfaza ، ghasoo
(2013-05-11 ساعت 08:50)mohajer13 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 18:39)Rasoul_j ‎pid='333707 نوشته:  
سلام دوستان
آیا کسی میتونه بعد از اعلام نتایج ازدواج کنه و اعلام نکنه وبعد از رسیدن به آمریکا و گرفتن گرین کارت بخواد بیاد همسرش رو ببره؟ شنیدم تا زمانی که سیتیزن نشیم نمیتونیم این کار رو انجام بدیم.اگر میشه لطفا بفرمایید که چه مدت باید اونجا موند و اقدام به این کار کرد.


نه دوست عزیز چنین کاری نمیشه کرد. شما برای مصاحبه باید ترجمه شناسنامه اتون رو بدید که در اون مشخص میشه که متاهل هستید یا خیر. ضمن اینکه موقع پر کردن فرمها هم وضعیت تاهل پرسیده میشه. بنابراین امکان مخفی کاری نیست.
به همه شنیده هاتون هم بدون سند و مدرک اطمینان نکنید. شخصی که گرین کارت داره هم میتونه ازدواج کرده و برای همسرش هم درخواست ویزا بده و لزوما نباید تا سیتیزن شدن صبر کنه.


اگر بعد از فرستادن فرمها ازدواج کنیم چکار باید بکنیم؟ آیا میتونم بهشون اطلاع بدم ولی بدون همسرم برم تا اینکه بتونم تو آمریکا شرایط رو براش مهیا کنم و بعد از اون مدت بیام دنبالش؟
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN

تاريخ مصاحبه: 14 جولاي ‎2014‎
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد! ‎Wink
آپديت: 15 جولاي
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: j@vad




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان