کار off-campus در هنگام و پس از تحصیل با ویزای دانشجویی
توجه: اطلاعات آورده شده بسته به ایالت،شهر، دانشگاه، و حتی دپارتمان مورد نظر تفاوت بسیاری خواهد داشت...در متن سعی شده اطلاعات کلی در این زمینه فراهم بشه
تفاوتها بخصوص در مورد بازه های زمانی صادق خواهد بود

اطلاعات برای دانشجویان international خواهد بود

بطور کلی دو اصطلاح رایج برای دانشجویان متقاضی کار، CPT و OPT هست که در ادامه توضیجات کلی در این دو مورد آورده خواهد شد.

دانشجویان بطور معمول در بدو ورود تنها قادر خواهند بصورت on-campus کار کنند ...این کارها شامل TA،RA و یا هرگونه کار موجود در فضای دانشگاه (بطور مثال کار در کتابخانه دانشگاه) خواهد بود

برای کار خارج از دانشگاه؛ شما تحت عنوان CPT یا OPT (و تحت شرایطی خاص) میتونید کار کنید:

CPT: Curricular practical training
گزینه ای که برای دانشجویان وجود دارد استفاده از اینترنشیپ در هنگام تحصیل یا در زمان break های دانشگاه هست... در این مورد معمولا شما باید حداقل 2 ترم (یا 9 ماه) از درستون گذشته باشه تا بتونید برای اینترنشیپ اقدام کنید
در این مورد شما قادر خواهید بود تا 40 ساعت در هفته برای تعطیلات (مانند ترم تابستان یا spring break؛ fall break) خارج از محیط دانشگاه کار کنید
همچنین شما میتونید تا 20 ساعت در هفته در طی زمان تحصیلتون با موافقت دانشگاه در خارج دانشگاه کار کنید (اینترنشیپ)
کار مورد نظر حتما باید به رشته تحصیلی شما مرتبط باشه و به تایید دانشگاه و دپارتمان برسه
توجه کنید که درصورتیکه شما دارای شغلی مانند TA یا RA هستید، قوانین مربوط به کار خارج از دانشگاه در اون مدت بسیار متغیر خواهد بود..در مواردی امکان کار خارج دانشگاه همزمان با کار تحصیلی هست (که البته کم بوده این موارد و به شراط تحصیلی شما هم بستگی داره)
در حالت کلی معمولا دانشگاهها سیستمی برای سرچ در مورد اینترنشیپ های موجود (و مورد توافق) دارند که شما میتونید از اون استفاده کنید، با این وجود امکان اینکه خودتون به طور مستقیم برای شرکت مورد نظر اپلای کنید وجود داره؛ هرچند احتمالا شرایط اداری پس از قبولی احتمالی شما کمی پیچیده تر خواهد بود
درصورتیکه شما اینترنشیپ بگیرید، معمولا اطلاعات مربوطه در برگه آخر I-20 شما ثبت خواهد شد
طول اینترنشیپ یکی از موارد مورد توجه هست: بطور مثال بعضی دانشگاهها درصورتیکه شما 12 ماه بطور full-time (یعنی 20hr/week در هنگام تحصیل و 40h/week در هنگام break ها) کار کنید؛ شما رو برای اپلای برای OPT در نظر نخواهندگرفت


OPT :Optional Practical Training
به استخدام موقت شما بعد از فارق التحصیلی گقته میشه (البته میشه در هنگام تحصیل هم استفاده بشه؛ ولی اکثر دانشجویان از CPT استفاده میکنن در هنگام تحصیل)
دز این مورد بطور مثال شما تا 1 سال بعد از فارق التحصیلی قادر به کار در آمریکا خواهید بود که برای این منظور کارت Employment Authorization Document - EDA صادر خواهد شد.
با توجه به اینکه صدور این کارت تا حدودی زمان بر خواهد بود (تا 90 روز) معمولا دانشجویان در مراحل پایانی درسشون برای صدور این کارت اقدام میکنن
برای کار تحت OPT شما حداقل باید 20 ساعت در هفته کنید

در این مدتی که تحت OPT کار کنید میتونید (استخدام کننده میتونه) برای ویزای کار (H1-B) شما اقدام کنه که البته به موردی نسبتا رقابتی تبدیل شده
بطور مثال سالانه عدی معادل 65000 ویزای کار برای عموم ارائه میشه که البته برای فارق التحصیالان دارای مدرک Master به بالای دانشگاههای آمریکا 20000 مورد دیگه هم اضافه میشه (عدد هر سال بسیار متغیر خواهد بود)...ضمنا ددلاینی برای تقاضای ویزای کار وجود داره (البته استثنائاتی هم وجود داره)
مدارک مورد نیاز برای OPT بیشتر از CPT خواهد بود (چون عملا شما با دولت طرف خواهید بود تا با دانشگاه)
شما حداکثر تا 90 روز فرصت پیدا کردن کار رو خواهید داشت، در غیر اینصورت مجبور به ترک ایالات متحده خواهید بود
OPT ویزای جداگانه نیست؛ بلکه شما در حقیقت تحت ویزای دانشجویی خود مشغول بکار میشید (بطور مثال ممکنه دانشگاه شما حتی قابلیت خرید Helath Insurance از دانشگاه رو در هنگام گذراندن OPT برای شما فراهم کنه)
قونین باز هم بسیار متغیره و با توجه به نوع ویزای شما تفاوت داره، بطور مثال برای اکثر رشته های مهندسی توانایی ادامه کار تحت عنوان OPT بین 6-10 ماه اضافه بر 1 سال در نظر گرفته شده

به احتمال بسیاد بالا international office دانشگاه جلساتی رو برای شما برگزار خواهد کرد تا با این موارد آشنا بشید (که معمولا اجباری هستند)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان