آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

حقوق فرزندان در آمریکا
سلام دوستان عزیز، لطفا سوالات خود را در خصوص حمایت از کودکان و قوانین مربوط به فرزندان در اینجا درج فرمائید. همچنین پیش کسوتان محترم ما را از تجربه خود بی بهره نگذارندWink
‎PD: Oct, 27, 2014‎
Documents ‎arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC‎
Wait ‎for NVC complete letter‎
(F2a ‎category)‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: golesang ، farshadsh ، soli asali ، maryam_a ، قصه گو ، taherifar ، rouham ، msar
(2013-08-19 ساعت 22:13)bobo_ir نوشته:  
سلام دوستان عزیز، لطفا سوالات خود را در خصوص حمایت از کودکان و قوانین مربوط به فرزندان در اینجا درج فرمائید. همچنین پیش کسوتان محترم ما را از تجربه خود بی بهره نگذارندWink

با سلام
من میخوام واسه دکترا اقدام کنم
فرزندانم 9 و 11 ساله هستن
اگر انشاا.. پذیرش بگیرم فرزندانم باید پول برای تحصیل بدهند؟؟؟راستی به خانواده ویزا می دهند دیگه ؟؟؟از شنیده ها پیداست آمریکا برای خانواده ارزش قاإل است
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: soli asali ، taherifar ، rouham ، msar
یه سوال در رابطه با فرزند به دنیا نیامده ام دارم: تو آمریکا به دنیا بیاد آمریکاییه و برای سیتیزن شدن مطمئن تر من و مادرش مفیده ولی برای آوردنش به ایران باید براش ویزا بگیریم که این موضوع بسته به دختر یا پسر بودنش تفاوت داره، اگه تو ایران به دنیا بیاد بعدا ممکنه شامل قوانینی مثل سربازی بشه، چی پیشنهاد میکنید و چرا؟ (ایران بدنیا بیاد یا آمریکا؟)
‎PD: Oct, 27, 2014‎
Documents ‎arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC‎
Wait ‎for NVC complete letter‎
(F2a ‎category)‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farshadsh ، tajhizgaran ، soli asali ، قصه گو ، taherifar ، rouham ، msar
دوست عزیز هر شخصی که پدرش ایرانی هست، ایرانی هست و برای اومدن به ایران نیاز به پاسپورت داره، نه ویزا. من هم آمریکا به دنیا اومدم و از نظر آمریکا آمریکایی و از نظر ایران ایرانی هستم. قطعا اگر فرزند شما آمریکا به دنیا بیاد دارای دو تابعیت هست. این در مواردی به نفع ایشون هست و در موارد اندکی هم به ضرر! مثلا من برای سفر به اکثر کشورها از پاسپورت آمریکا استفاده میکنم (این در حالیه که همسر ایرانی من گاهی حتی نمیتونه ویزای اون کشور رو بگیره). اگر پسر بودم با مدتی اقامت قانونی در کشوری به جز ایران، امکان یک یا دو بار سفر به ایران بدون رفتن به سربازی رو میتونستم داشته باشم. اگر قصدتون اقامت در آمریکاست از سربازی پسرتون نترسید (البته به شرط عوض نشدن قوانین). اما در مورد ضررهای دو تابعیته بودن! پسر یا دختر شما امکان رئیس جمهور شدن در هیچ یک از دو کشور رو نداره! مهمه؟!!! واقعیت اینه که ممکنه به رئیس جمهور شدن علاقه پیدا کنه، ولی بین این همه شغل احتمالش 10 به توان n- هست. من فکر میکنم با توجه به چیزهایی که به دست میاره چیزهایی که از دست میده زیاد نیستن. البته این تصور منه، نهایتا شما باید تصمیم بگیرید.
البته فکر میکنم اگر شما قصد سیتیزن شدن داشته باشید، فرزندان زیر 18 سال شما هم خود به خود سیتیزن میشن
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: soli asali ، rira1982 ، afs ، storagemeter ، nora ، amin arefi ، alirz ، ginjer ، azadeh2014 ، eybaba ، sepideh jan ، قصه گو ، taherifar ، rouham ، sam11 ، msar ، copol
من ترجیح می دم آمریکا بچه دار بشم. اما از اینکه کسی نیست بعد زایمان پیشم یکم می ترسم ‎Sad
اگر بچه م در آمریکا به دنیا بیاد چطوری می تونم براش پاس ایرانی بگیرم که بتونم بیارمش ایران؟
‎**2013000016 /‎ مصاحبه ‎: w2 dec‎ آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter ، maryam_a ، sepideh jan ، قصه گو ، taherifar ، rouham ، msar
(2013-11-14 ساعت 00:29)rira1982 نوشته:  
من ترجیح می دم آمریکا بچه دار بشم. اما از اینکه کسی نیست بعد زایمان پیشم یکم می ترسم ‎Sad
اگر بچه م در آمریکا به دنیا بیاد چطوری می تونم براش پاس ایرانی بگیرم که بتونم بیارمش ایران؟


این از اون مواردیه که ایران زوری هم شده به فرزند شما گذرنامه می ده. تمام اطلاعات لازم و امور اداری ایرانیان ساکن یا مقیم آمریکا از طریق دفتر حفظ منافع در واشنگتن دی سی انجام می شه. اقلب امور بدون مراجعه حضوری و به صورت مکاتبه ای هم صورت می گیره. برای اطلاعات بیشتر به سایت این دفتر و آدرس زیر مراجعه کنید:

‎http://www.daftar.org/far/default.asp‎
‎2013AS1017‎ ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند از اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
این تاپیک رو که دیدم فکر کردم به بچه ها حقوق جایی میدن گفتم اقدام کنم !
اما گذشته از شوخی در باره رییس جمهور شدن که ان دوستمان گفتن شما اگر متولد آمریکا باشی فکر کنم کافی هست مگر با درخواست بعدا سیتیزن کشور دیگه ای هم شده باشید ولی اینکه پدر و مادر شما تابعیت جای دیگری رو داشته باشن مهم نیست و شما اتوماتیک تابعیت اون کشور رو ندارین نمونه اش رییس جمهور فعلی !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: denag ، sepideh jan ، قصه گو ، taherifar ، rouham ، sam11 ، msar
درسته، منتها وقتی پدر شما ایرانی هست طبق قوانین ایران چون تابعیت از پدر منتقل میشه شما ایرانی هستید. این با گرفتن شناسنامه ایرانی مسجل میشه و وقتی پاسپورت ایرانی هم دارید دیگه مسجلتر! :دی
حالا اگه پدر شما نخواد تابعیت ایرانی رو به شما بده براتون شناسنامه نمیگیره و شما برای رفت و آمد به ایران نیاز به ویزا خواهید داشت. دید آدمها با هم فرق داره، شخصا به خاطر اینکه پدر و مادر هر دو تابعیت رو به من دادند ازشون سپاسگزارم (نمیدونم اگر این کار رو نمیکردن میتونستم در بزرگسالی خودم این کار رو بکنم یا نه).
قانون اساسی آمریکا رو خیلی سال پیش وقتی دبیرستانی بودم خوندم (البته سنی ندارم ها!!!) و درست یادم نیست که قوانین ریاست جمهوری چی هست، اما میدونم که داشتن تنها تابعیت آمریکا مهمه. بر این اساس فکر میکنم پدر آقای اوباما تابعیت خودشون رو به پسرشون ندادن یا اینکه رییس جمهور ترک تابعیت کنیا رو کردن. چون با داشتن دو تابعیت نمیتونن رئیس جمهور ایالات متحده باشن
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: soheilbadami ، azadeh2014 ، sepideh jan ، taherifar ، rouham ، sam11 ، msar
همینطوره شما باید حتما یکطوری درخواست تابعیت داده باشید. خیلی از بچه های ایرانی آمریکایی هستن که با وجود پدر ایرانی نمیتونن به ایران سفر کنن و حتی پاسپورت ایرانی بگیرن چرا که مادرشان غیر مسلمان بوده یا عقد شرعی با پدرشان نداشته لذا قرزند غیر شرعی محسوب میشن ! و تا جایی که شنیدم چاره اینه که مادر اسلام اورد و سپس عقد نامه شرعی و انگاه شناسنامه و غیره.
اما یک دلیل که بچه های پدر ایرانی درخواست شناسنامه براشان میشه مسئله ارث هست و چنانچه پدر مالی در ایران داشته باشد بچه های قید نشده در شناسنامه ارثی از ان نخواهند داشت.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: denag ، Saeedv13 ، amin arefi ، nora ، sepideh jan ، taherifar ، rouham ، sam11 ، msar
با سلام
من یک سوال داشتم و میخواستم که بدونم اگه ما وایت کارت بگیریم و بیایم ایران بچه دار بشیم موقع برگشت برای بچمون ویزا میخوایم ؟؟ باید چطوری اقدام کنیم ؟؟
اگه کسی تونست منو راهنمایی کنه ممنون میشوم برام تو پیام خصوصی بزاره آخه اینطوری زودتر میفهمم ‎Big Grin
‎2014AS2XXX‎
دریافت نامه اول ‎1MAY‎
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا ‎12jun2014 Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: قصه گو ، taherifar ، rouham ، sam11 ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان