آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

پرسش حاشیه ای
با سلام
در صورت قبولی مهلت ما تا تکمیل مرحله بعد چقدر است؟ { اصل مدرک دانشگاهم را ماه ششم سال آینده آزاد می کنند}

اگر کسی موفق به دریافت ویزا شد باید حتما عزیمت کند یا هر موقع که خواست می تواند سفر کند ؟

کسی که ویزا گرفت و رفت وضعیت رفت و آمد او به ایران چگونه خواهد بود؟

چه هزینه هایی ممکن است از اسپانسر گرفته شود؟

اگر کسی نتواند کاری پیدا کند و ایجاد دردسر یا خسارتی هم نکند باز ممکن از اسپانسر هزینه ای دریافت شود ؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ببینید دوست عزیز نتایج حدودا از اردیبهشت ماه شروع و تا مرداد ماه طول میکشد و فراخوانی شما به سفارت به شماره کیس نامبرتان بعد از قبولی بستگی دارد اگر موفق به دریافت ویزا شوید تا 6 ماه پس از آن مهلت دارید تا وارد خاک آمریکا شوید سپس بعد از ورود به خاک آمریکا حدود 15 روز تا 1 یا 2 ماه گرین کارت را دریافت میکنید بعد از آن به راحتی در سال میتوانید تا 6 ماه از آمریکا خارج شوید البته خروج شما از خاک آمریکا نباید از 6 ماه بیشتر شود در مورد هزینه های اسپانسر اطلاعی ندارم اگر دوستان دیگر اطلاعات کاملتری دارن لطف کنند و بنویسند
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: aligudarzi




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان