سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
لطفا فقط گفتگوهای مربوط به تور، هتل، بلیط، ترانسفر، کرایه ماشین و .... برای سفر به ترکیه را در این تاپیک پیگیری کنید. ارسالهای غیر مرتبط پاک خواهند شد.
در صورتی که اطلاعاتی که نیاز دارید در این تاپیک پیدا نشد مرجع اطلاعات اضافه تاپیک های مشابه سالهای قبلتاپیک 2014 و تاپیک 2013 و سفرنامه 2014 و سفرنامه 2013 می باشد. اطلاعات فوق حتما به تمامی سئوالات شما پاسخ خواهد داد. پس حتما قبل از ارائه سئوال تکراری اول تاپیک موجود را مطالعه کنید. بعد در صورت نیاز تاپیک های بالا و علی الخصوص سفرنامه 2014 ای ها را و اگر جواب را پیدا نکردید سئوال خود را در این تاپیک مطرح کنید.

[font=Times New Roman]دوستانی که در آنکارا مصاحبه دارند در نظر داشته باشند که باید اصل ترجمه های مدارکشون رو با پست حدود 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت مورد نظر در آنکارا برسونند.
مدارک مورد نیاز برای سفارت آنکارا
البته فرم 230 دیگه وجود نداره و باید فرم 260 ای که در سایت پر کردید رو پرینت بگیرید و در پرونده بجاش بگذارید.


[b]آدرس سایت آنکارا و لینک های مفید این سایت


آدرس سفارت در آنکارا:
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkey
The Immigrant Visa: (90 - 312) 455 5555 between 16:00 - 17:00 Mondays through Thursdays. Fax: (90-312) 468 6103
Non-Immigrant Visa: (90 - 312) 455 5555 between 11:00 - 12:00 Mondays through Thursdays. Fax: (90-312) 466-1586

و ايميل:
E-Mail: webmasterankara@state.gov , CA-Ankarastate.gov
[/b][/font]



فــــــــــــــــرم اطلاعات تماس
[attachment=3488]


فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
یافتن نقل قول‌ها
زحمت بكشيد از اين تاپيك ها براي ايروان هم بذاري
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب




یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: goliii
سلام

مطئمن هستید که باید پست کنیم ؟ شاید امسال که همه چی الکترونیکی شده مدارک رو هم به روش دیگری بخواهند؟پیشنهاد میکنید از سفارت بپرسیم؟
کلیر Smile مقصد: بولدر كلورادو
کیس نامبر : 2K ->مصاحبه : اپریل ابوظبی -> کلیر سپتامبر
ورود به آمریکا انشاالله : دسامبر 2015

.Believe you deserve it, and the universe will serve it
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: babak12 ، aghamilad ، kimfar ، Pourvash ، moh@m@d
سلام و تبریک به همه دوستان
ما مصاحبمون آنکارا بود و خوشحال می شم اگر بتونم کمکی بکنم.

موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: HERMES7 ، babak12 ، salar5452 ، A_A ، Darious ، elchin_f ، sal0811 ، goliii ، r.bazargan ، homayoon1972 ، monir sama ، m.ghoreishi ، moh@m@d ، kamali2025
سلام دوستان

بنا به تاکید آقا بهداد مدیر محترم پیج و با توجه به اینکه بنده در آنکارا مصاحبه انجام دادم و تجربه دو سفر 10 روزه به ترکیه را دارم خوشحال میشم بتونم به دوستان کمکی بکنم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به آمریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به آمریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA


یافتن نقل قول‌ها
علي جان سلام هم ميخواستم از چگونگي رساندن مدارك به سفارت قبل از مصاحبه و اينكه آيا گواهي تمكن مالي و نامه اسپانسر هم بايد با اون مدارك ارسال شه سوال كنم؟و اينكه نميدونم چه جوري بايد امضا درست كنم!
كاوه **case number2015as00021**
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: salar5452 ، r.bazargan ، moh@m@d
سلام.

اینکه مدارک باید پست بشه یا به قول بچه ها شاید امسال تغییر کرده باشه رو از کجا میشه فهمید و مطمئن شد؟

یه سوال دیگه هم داشتم از بچه های 2014:

به نظرتون برای سفر به ترکیه تور بگیریم با صرفه تر است یا اینکه بلیط بگیریم و هتل رو از قبل از سایتهایی مثل Booking.com بگیریم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Pourvash ، moh@m@d
(2014-08-13 ساعت 22:46)Mehrdad2001 نوشته:  
سلام.

اینکه مدارک باید پست بشه یا به قول بچه ها شاید امسال تغییر کرده باشه رو از کجا میشه فهمید و مطمئن شد؟

یه سوال دیگه هم داشتم از بچه های 2014:

به نظرتون برای سفر به ترکیه تور بگیریم با صرفه تر است یا اینکه بلیط بگیریم و هتل رو از قبل از سایتهایی مثل Booking.com بگیریم؟

دوست گرامی،
بعد از اینکه نامه دوم را مشاهده کردید سفارت آنکارا یک ایمیل براتون میفرسته که اطلاعات مورد نیاز داخلش هست.
و همچنین میتونید از قسمت کانتکت فرم سایت سفارت هم باهاشون مکاتبه داشته باشید و سوالتون را بپرسید.
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: babak12 ، Mehrdad2001 ، msar ، salar5452 ، A_A ، atlantis770 ، ashkansoso65
(2014-08-13 ساعت 21:13)كاووه نوشته:  
علي جان سلام هم ميخواستم از چگونگي رساندن مدارك به سفارت قبل از مصاحبه و اينكه آيا گواهي تمكن مالي و نامه اسپانسر هم بايد با اون مدارك ارسال شه سوال كنم؟و اينكه نميدونم چه جوري بايد امضا درست كنم!

سلام دوست عزیز
1- شما باید مدارکتون حداقل 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت رسیده باشه.
2- بله مدارک تمکن مالی را هم باید ارسال کنید. (ما 1 نسخه اضافه از بانک گرفتیم و با خودمون بردیم که البته پسمون دادن)
3- توی پنل کاربری بعد از پست دهم گزینه تغییر امضا فعال میشه.

امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم.
موفق باشید
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: babak12 ، salar5452 ، A_A ، Darious ، atlantis770 ، sal0811 ، ashkansoso65
دوستان اطلاعی از مدیکال برای کودک زیر دو سال دارند؟ کسی تجربه اش رو داشته که چقدر طول میکشه. یادمه یه جایی تو سایت پزشکی سفارت آنکارا خوندم که برای زیر دو سال آزمایش سل انجام نمیشه و 4 روز زمان لازم برای جواب ازمایشات برای کودک بالای دو ساله.
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام اگه ميشه بگيد چه مداركي رو بايد بفرستيم و اينكه كپي از اصل مدرك رو هم بايد بفرستيم؟؟
شماره كيس: 37XX / آنكارا / كارنت: 9 DEC / نامه دوم: 12 DEC / مصاحبه: 17 FEB / وضعيت: AP
آپديت ها: 17feb, 19feb, 26feb, 27feb, 2march, 9march, 20march, 01jun, 02jun, 05 jun
كلير : Jun 05 بعد از 108 روز انتظار، دريافت ويزا jun 10
ورود به امريكا: July 06 Tongue
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2014-08-14 ساعت 00:03)Mahboy نوشته:  
دوستان اطلاعی از مدیکال برای کودک زیر دو سال دارند؟ کسی تجربه اش رو داشته که چقدر طول میکشه. یادمه یه جایی تو سایت پزشکی سفارت آنکارا خوندم که برای زیر دو سال آزمایش سل انجام نمیشه و 4 روز زمان لازم برای جواب ازمایشات برای کودک بالای دو ساله.
دوست عزیز برای کودک تست مسگیرن و 72 ساعت کشت میدن پس باید موقع وقت گرفتن یا تهیه تور این زمان هارو لحاظ کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به آمریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به آمریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA


یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Mahboy ، Farbod13
سلام ببخشيد من راجع به اين مطلب:

Financial documents must be prepared as one set for each family member.
ميخواستم بپرسم اين يعني مثلا ترجمه سند منزل كه به نام خانمم هست را ٣ بار ويا اطلاعات حساب بانكي خودم را ٣ بار براي خودم خانمم و پسرم تو مداركي كه واسه سفارت ميفرستم بايد بگذارم؟!؟!؟
واينكه چون برنده اصلي خانمم هست مهمه كه حساب بانكي پر به نام اون باشه يا من؟!؟ چون اگه عملا حسابشو پركنم نميشه پرينت كاركردشو گرفت چون معلوم ميشه يه دفه پر شده.
كاوه **case number2015as00021**
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2014-08-14 ساعت 08:28)كاووه نوشته:  
سلام ببخشيد من راجع به اين مطلب:

Financial documents must be prepared as one set for each family member.
ميخواستم بپرسم اين يعني مثلا ترجمه سند منزل كه به نام خانمم هست را ٣ بار ويا اطلاعات حساب بانكي خودم را ٣ بار براي خودم خانمم و پسرم تو مداركي كه واسه سفارت ميفرستم بايد بگذارم؟!؟!؟
واينكه چون برنده اصلي خانمم هست مهمه كه حساب بانكي پر به نام اون باشه يا من؟!؟ چون اگه عملا حسابشو پركنم نميشه پرينت كاركردشو گرفت چون معلوم ميشه يه دفه پر شده.
سلام دوست عزيز
نه چرا 3 بار براي هر كدام يك سري فقط كپي بايد ارسال كنيد براي سفارت انكارا و اصل نامه روز مصاحبه همراه شما باشه
دوست عزيز اين تايپيك مطالعه بفرماييد تمام اطلاعات لازم براي تمكن مالي و اسپانسر موجود است
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: كاووه ، A_A ، Mahboy
(2014-08-14 ساعت 05:28)hamid66 نوشته:  
سلام اگه ميشه بگيد چه مداركي رو بايد بفرستيم و اينكه كپي از اصل مدرك رو هم بايد بفرستيم؟؟
سلام
تمام ترجمه ها کپی اصل مدرک را به همراه دارند همان کافی است
اما مدارک ارسالی به آنکارا
نامه تمکن مالی
ترجمه عقدنامه
ترجمه کارت پایان خدمت
ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
ترجمه شناسنامه
کپی نامه اول. و دوم
نامه ثبت نام در سایت سیس
دوقطعه عکس 5 در 5
و یک فرم که از سایت سفارت دانلود کنید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: babak12 ، A_A ، atlantis770 ، sal0811 ، 2600kasra ، ashkansoso65 ، Abdorrezaa ، m.ghoreishi ، آلیس-1980




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان