آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مراحل كلي و زمانبندي
با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان.
اميدوارم شاد و سلامت باشيد و همگي به گرين كارتتون برسين!!
راستش من مطالب زيادي خوندم راجع به گرين كارت اما از دوستان با تجربه حاضر در اينجا اين خواهشو دارم كه يك توضيح مختصر و كلي از مراحل كار (از ثبت نام تا گرفتن خود گرين كارت تو ‎US)‎ و همچنين زمانبندي تقريبي كارو اينجا بگند.
راستش من دوست دارم كه تمام كارهامو با نظم و مرتب انجام بدم و براي هر كار زمان لازمو در نظر بگيرم، نگرانم كه وقتي پيش بياد كه سرم شلوغ بشه (خوب تو ايرانيم ديگه، حساب كتاب يُخ!!) و از زندگي عقب بيفتم. از طرفي خيلي كارها هست كه بايد انجام بدم و ميخوام بدونم براي هر كاري چقدر وقت دارم.
اميدوارم منظورمو درست بيان كرده باشم.
پيشاپيش ممنونم.
Без подписи!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، zeropoint
ثبت نام ‎->‎ قبول شدن در لاتاری ‎->‎ گرفتن نامه قبولی ‎->‎ انتظار ‎->‎ دعوت به مصاحبه (گرفتن نامه دوم) ‎->‎ مصاحبه ‎->‎ انتظار برای چک شدن امنیتی ‎->‎ دیدن شماره کیس در وب سایت ‎->‎ رفتن برای گرفتن ویزا ‎->‎ گرفتن ویزا ‎->‎ پرواز به آمریکا ‎->‎ انتظار برای گرفتن گرین کارت ‎->‎ گرفتن گرین کارت

شما تو لاتاری قبول شدید؟ اگه قبول شدید که اینا رو بخواهید نخواهید یاد می گیرید. اگه هم قبول نشدید عجله نکنید به موقعش همه چیز دستتون میاد.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farnoosh ، Nardin etemadi ، saralanian ، qeshmi ، Iaccept ، msar ، sinasafa
دوست عزيز ممنونم.
فقط ميشه لطف كنيد و زمان هايي كه بين هر مرحله هست رو هم بگيد؟
مثلا بعد از تمام شدن مهلت ثبت نام حدود 5 ماه طول ميكشه تا نامه هاي اول كه همون خبراي قبولي هست شروع بشه به توزيع شدن. (البته گاهي هم كمي زودتر شروع ميشه)
بيشتر ميخوام بدونم مثلا براي جور كردن مدارك لازمه چقدر وقت هست تو هر مرحله.
من ثبت نام امسالي هستم. انشالا قبول هم ميشم ‎LOL‎ بحث عجله نيست دوست عزيز شرايط من كمي پيچيده است. ميخوام يه زمانبندي تو برنامه هام داشته باشم. (اين قصه سر دراز دارد)
به اميد گرفتن بي دردسر ويزا (و بالطبع ‎GC)‎ دوستان قبول شده.
Без подписи!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ojee ، msar
زمان های انتظار اصلا یکسان نیست. مثلاً بستگی به شماره کیس داره، اگه شماره پایین باشه بعد از رسیدن نامه اول 7 تا 8 ماه طول می کشه اما اگه شماره بالا باشه حدود یک سال و چند ماه! برای چک امنیتی هم به خیلی چیزا بستگی داره از چند هفته تا چند ماه زمان می بره. برای سردر آوردن از چند و چون قضایا پیشنهاد میکنم همه نوشته ها رو بخونید.
اما قبل از اون، تا قبول شدن به هیچ چیز دل نبندید. وقتی قبول شدید دنبال این چیزا باشید. زندگی تونو برای یه آرزو که به یه لاتاری متصله تحت تاثیر قرار ندید. من کسایی رو میشناسم 8 ساله شرکت کردن و قبول نشدن، کسایی هم هستن که همون سال اول قبول میشن. اما زندگی باید ادامه داشته باشه... مگه نه؟
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: OMMOLFESAD ، mosavi_69 ، saralanian ، ojee ، msar ، zeropoint
دوست عزيز ممنون از توضيحاتت.
منم معتقدم كه نبايد به هيچ چيز بست. هيچ چيز.
من هم اينطور نيستم. هر چند ‎option‎ هاي ديگه اي دارم ولي به اين يكي خيلي خوشبينم. كلا معتقدم اگه چيزيو واقعا بخواي حتما بهش ميرسي و بمن ثابت شده.
راستي يه سوال ديگه. اين بسته ها كه از پست قراره بدستمون برسه آدرسش ترجمه ميشه؟ كنجكاوم بدونم مامور پست چطور ميخواد آدرسو بفهمه.
موفق باشيد.
Без подписи!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ojee ، msar
سلام
بله در پست يك واحدي است كه آدرس‌هاي انگليسي رو ترجمه مي‌كنه.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ojee ، msar
ممنون علي جان.
حسابي زحمتت دادم.
اميدوارم بدون دردسر ويزاتو هر چه زودتر بگيري.
يه سوال ديگه. بازم كنجكاويم گل كرد. تو خاطرات آقا سعيد گل!! خوندم "پاسپورتو گرفتم با برچسب ويزا روش!!"
منظور از اين ويزا مگه يه كارت نيست؟ يا اينكه به صورت برچسب روي پاسپورت هست كه نميشه جدا كرد.
آخه اينطوري كه من فهميدم گذرنامه موقت يا همون وثيقه اي رو بعد از برگشتن به كشور دوباره بايد تحويل داد.
خوب اينجوري كه نميشه و ويزا رو ببينن دردسر ميشه. فكر ميكنم يه جايي رو درست متوجه نشدم. عذر ميخوام كه وقت دوستانو ميگيرم. ولي خب بلاخره آدم وقتي يه چيز مياد تو ذهنش نميشه ولش كرد كه!!!
Без подписи!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوست عزیز

متاسفانه شما برای درج ویزا باید پاسپورت معمولی داشته باشی و با پاسپورتی که شما داری نمیشه .

ضمنا آمریکا از اول ‎2008‎ دیگه فقط با پاسپورت دیجیتال (چیپ دار و بدون مهر ) را قبول میکنه برای ورود .

شما اول پاسپورتت رو بگیر و این مستلزم اینه که سربازی رفته باشی .

موفق باش این یک دستور است .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوستان عزيز
اگه در مورد پاسپورت‌هاي داراي چيپ الكترونيكي ، اطلاعات ديگه‌اي داريد به ما هم منتقل كنيد. مخصوصا در مورد اينكه آيا نيازي هست كه ما پاسپورتهاي خودمون رو تعويض كنيم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام

بله علی جان برای ورود به ایالات متحده باید پاسپورت جدید بگیری .

اما نمیدونم ایران ویزا چیپ دار صادر می کنه یا نه .

لطفا اگر کسی میدونه برامون بنویسه .
موفق باشید این یک دستور است .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
البته ايران كه ويزا صادر نمي‌كنه. فكر كنم منظور شما پاسپورت چيپ داره؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
mr-america نوشته:
دوست عزیز

متاسفانه شما برای درج ویزا باید پاسپورت معمولی داشته باشی و با پاسپورتی که شما داری نمیشه .



سلام دوست عزيز. ممنون كه جواب دادي. منتها من هنوز شبهه دارم. بلاخره اين ويزا بايد تو پاسپورت درج بشه ديگه. به چه صورت؟ مهر هست يا نه. من تا حالا خارج كشور سفر نداشتم. به اين دليل ميپرسم. اين ويزا گوياي اين هست كه شما گرين كارت داري يا فقط يه ويزاي موقت 6 ماهه است؟ اينها براي من سواله.
در رابطه با اينكه گفتيد بايد پاسپورت معمولي باشه هم شك دارم. يعني چون من براي گرين كارت اقدام كرده ام بايد پاسپورت دائم داشته باشم؟ چون در غير اينصورت ميشه گفت كه ويزا فقط براي كساني كه پاسپورت دائم دارند صادر ميشه كه اينطور نيست. من خودم نمونه هايي رو ميشناسم كه سربازي نرفته بودند ولي ويزا گرفتند و سفر كردند. حتي كسيو ميشناسم كه از طريق ديگه اي اقامت گرفته بود و دانشجو بود و با وثيقه پاسپورت گرفته بود. منتها براي زندگي و اقامت رفت و ديگه به ايران نيومد.
اين برام سواله كه ويزا چه اطلاعاتيو نشون ميده و به شكلي ثبت ميشه و آيا ويزاي موقتي كه ميدن مگه براي اين نيست كه تا مدتي كه GC شما نيومده بتوني تو US اقامت داشته باشي يا اينكه ويزا براي GC به شكل خاصيه.
Без подписи!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
sasaj58 نوشته:
دوستان عزيز
اگه در مورد پاسپورت‌هاي داراي چيپ الكترونيكي ، اطلاعات ديگه‌اي داريد به ما هم منتقل كنيد. مخصوصا در مورد اينكه آيا نيازي هست كه ما پاسپورتهاي خودمون رو تعويض كنيم؟


سلام دوست عزيز
من تو جستجوهام جايي خوندم كه ايران هم از اين به بعد چنين پاسپورتهايي صادر ميكنه و براي تعويض پاسپورتها هم ميشه اقدام كرد.
فكر ميكنم توي سايت رسمي ‎police‎ بود. كمي جستجو كني پيدا ميكني.
منتها از اونجايي كه زمان اينجا بي ارزشترين چيز به حساب مياد، بهتره زودتر اقدام كني كه بعدها وقت كم نياري.
موفق باشيد
Без подписи!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
با سلام به تمامی دوستان
من توی سایت رسمی ‎police‎ فقط این لینک رو پیدا کردم ‎http://www.police.ir/services/passport4.htm‎ اینجا که اطلاع رسانی کامل نبود
ولی به همه قول میدم از یکی از آشناها که سرهنگ نیروی انتظامی این موضوع رو بپرسم و به همه اطلاع بدم .
مریم
شماره کیس: ‎11xxx‎
دریافت نامه اول: ‎May/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎May/2008‎
مصاحبه: ‎24th June 2008‎
كليرنس:September ‎7th, 2008‎


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ojee ، msar
سلام به همه دستان خوب در مهاجر سرا
در مورد مسئله پاسپورت که گفته بودم می پرسم :

در ایران چنین چیزی وجود ندارد (شهر در امن و امان است آسوده باشید).

((این مسئله رو از ستاد مرکزی پرسیدم . اگه اطلاعات جدیدی رو پیدا کردم بازم بهتون میگم))
مریم
شماره کیس: ‎11xxx‎
دریافت نامه اول: ‎May/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎May/2008‎
مصاحبه: ‎24th June 2008‎
كليرنس:September ‎7th, 2008‎


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: S4m4N ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان