کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
من فکر کنم بحث کردن در مورد اعتقادات شخصی دیگران صحیح نباشه .
اونایی که اعتقاد به کار و کوشش و تلاش دارند و فکر میکنند که اینطوری خوشبخت میشن خوب اینطوری زندگی کنند و امیدوارم که به خواستشون برسن ولی من فکر میکنم تلاش و کوشش مقداری از زندگی انسان رو میسازه بقیش دست ما نیست .
و واقعا هم با تلاش و کوشش نمیشه به چیزی که ارتباط مستقیم با شانس داره رسید !!!
اونایی هم که اعتقاد به صلاح و مصلحت و اینا دارن امیدوارم بعد از اعلام نتایج هم بر اعتقاد خودشون باقی بمونند .... Wink
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، msr839 ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:40)aram_hpanahi نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:30)alirezanz نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:27)aram_hpanahi نوشته:  منم امیدوارم که شما هم ناراحت نشی از پاسخ بنده
دوست من اگر صلاح و خدا رو در نظر نگیریم و به قول شما رو حساب و آمارو احتمال حساب کنیم که اون دوستانی که ۱۵،۲۰ ساله در حال شرکت کردن و ثبت نام هستند که خییییییییلی وقت پیش باید برنده میشدند

یعنی بنظر شما در یه قرعه کشی صلاح دخیله؟؟؟؟ فقط داریم تبادل نظر میکنیما، از نظر من این دیدگاه جهان سومی هستش
بله به نظر من دخیله چون قرعه کشی یک سکه بهار ازادی نیست،قرعه کشییه که داره کل زندگی یک یا چند نفر رو تغییر میده
اصلا بحث جهان سومی نیست(تا حالا از هیچ مرزی از کشور ایران خارج نشدم و فقط داخل ایران و با ایرانیها معاشرت داشتم) ولی به قولی شنیدیم و دیدیم(تو همون فیلمای آمریکایی)که جهان اولی ها از نظر دین و مذهب و حتی مسایل زنا شویی و زندگی روزمره و... خیلی از ما مسلمونها معتقد تر و با ایمان تر هستن

100 درصد همینطوره با شما موافقم منتها من کاری به کار دین و مذهب ندارم، صلاح باوری هست که کسی میخواد خودشو اروم کنه به کار میبره صلاح خودش امیده با گفتن صلاح نبوده شما به خودتون هوپ تزریق میکنین مثلا من اتفاق خوب برام نمیفته میگم صلاح نبوده اتفاق خوب که میفته خوشم میاد میگم صلاح بوده جهان اولی ها (نه همشون، بیشترشون) بر اساس قانون و از نظر من انسانیت زندگی میکنن، حسابشون با خودشون روشنه واسه راضی کردنه کسی به دیگران کمک نمیکنن اگه کار محبت آمیزی انجام میدن چون فکر میکنن که اون کار درسته نه به خاطر وعده چیزی یا ترس از چیزی
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، msr839 ، jalayevatan ، dv2017 ، mehre cyrus
(2016-04-22 ساعت 00:04)Caspian_Wave نوشته:  یکی از دوستان این جا که بود یک سره فیلم آمریکایی میدهد.....
حال که رفته ميگه فیلم ایرانی دانلود میکنم میبینم..
به نظرتون فازش چيه.؟؟؟؟

یعنی دل میخواد لهشون کنم Sad
یکیش داداش خودم Big Grin
مونترال کانادا
باورتون نمیشه چیا میخواد براش بفرسیم
در واقع روم نمیشه بگم
فقط یه نمونش اینکه
سفیداب
من رفتم تو افق محو شم
Tongue

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: copol ، alirezanz ، aram_hpanahi ، msr839 ، dv2017 ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:44)asrainman نوشته:  نه من با اينم مشكل ندارم، بالاخره شانسه، اينكه آدم تو كشور خودش تنها باشه  و مادر و پدر و خواهر و برادرش تو بهترين سالاي عمرش در كنارش نباشن و پشت سد انواع مهاجرت ها گير بيفتيد بده، از كيس هاي مختلف مهاجرتي بگيريد تا اقدام phd تا توريستي...

اینکه خانواده شما دور تر از شما زندگی میکنند و شما با تحمل سختی های فراوان هنوز نتوانستید بهشون ملحق بشید واقعا و واقعا سخته من حق میدم به شما ...
و اینجاست که من میگم بعضی وقتا پیشامدهایی در زندگی آدم رخ میده که دست خود آدم نیست هر چقدر هم تلاش و کوشش کنه نمیتونه این مشکلات رو مرتفع کنه .
اینجاست که تلاش و کوشش کردن ضرر هست و عقل سلیم میگه جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته ....
یعنی رها سازی و رها کردن کار و تلاش و سپردن اون به دست کائنات....
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، mehre cyrus
(2016-04-22 ساعت 14:59)amino نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 00:04)Caspian_Wave نوشته:  یکی از دوستان این جا که بود یک سره فیلم آمریکایی میدهد.....
حال که رفته ميگه فیلم ایرانی دانلود میکنم میبینم..
به نظرتون فازش چيه.؟؟؟؟

یعنی دل میخواد لهشون کنم  Sad
یکیش داداش خودم  Big Grin
مونترال کانادا
باورتون نمیشه چیا میخواد براش بفرسیم
در واقع روم نمیشه بگم
فقط یه نمونش اینکه
سفیداب
من رفتم تو افق محو شم
Tongue

Big Grin ، ولی بی زحمت اون سفیداب رو مسخره نفرمایین. باور کنین اصلا در خارج از ایران نیست و کاربرد خیلی ویژه ای برای پوست در خارج از کشور داره. خودم دو بسته تو سفر قبلیم خریدم Tongue . یکی دیگه از اقوام نزدیکم در بلاد کفر چند ماه پیش خودش برام تعریف می کرد که برای خرید سفیداب مجبوره نزدیک به بیست مایل رانندگی کنه تا به فلان فروشگاه ایرانی برسه! باید واقعا طعم غربت را اون شخص بچشه تا قدرش رو بدونه.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، msr839 ، copol ، fairy ، dv2017 ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:36)amirmc نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:07)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 13:59)milade نوشته:  همه مواردی که شما فرمودید به امید خیلی نزدیک هست و اختلاف اونها در حدی هست که خود اون انسان هم نمیتونه متوجهش بشه.
امید به داشتن یک ساندویچ برای کسی که حتی حاظر نیست گدایی کنه همون قدر خیال پردازانه هست که خرید یک بی ام دابلیو برای یک نفر که ماهیانه 800 هزار تومان حقوق میگیره.
امید به فردایی بهتر در ایالات متحده همون قدر توهم هست که حتی در کشور خودش بهش یک کار خیلی ساده رو هم نمیسپارند.

من فکر میکنم برخی از دوستان اینجا دچار یک امید کاذب شدند که آره اگر ما شناس بیاریم و در این سیستم رندومایز موفق بیرون بیایم ، میتونیم در بلاد کفر زندگی مالامال از موفقیت و خوشبختی رو داشته باشیم. به همین دلیل امید رو خیلی پرورش داده اند. در حالی که عده زیادی هوم لس در همون کشور وجود داره که امیدشون اینه که بتونند اندک درامدی رو داشته باشند که همچنان زندگی رو سپری کنند.

اگر منی که 10 میلیون دارم و امیدم بر این باشه که به ای بی فایو برسم و براش سخت کار کنم و از هر کاری کوتاهی نکنم و حقایق زندگی رو ببینم شاید در اینده ای شاید دور بهش برسم!
اما همین رو اگر من تصمیم نگیرم و کار و تلاش نکنم رو من اسمش رو میگذارم خیال پردازی و به قول شما توهم شدید!

البته شما باید دقت کنی شرایط افراد چطوره، مثلا من خودم درسته که یه فرد با 10 تومنو مثال زدم ولی خب قطعا برای رفتن به آمریکا من بیشتر از 30 برابر این مبلغو کنار گذاشتم! با یکم محاسبه میتونیم به این نتیجه برسیم که برای من امید داشتن به یه زندگی خوب با این مقدار پول و مدرک دکترا خیلی دور از ذهن نباشه.
( خیلی تعریف از خود شد اصن حالم به هم خورد)  Big Grin

آقا امیرو دست ما رو هم بگیرین، سیصد میلیون خیلی پوله و البته مدرک دکتراش هم رویش. بنده کلا از طرفداران جنابعالی هستم خودتون که از امضا مشاهده می فرمایین.

به امید موفقیتت دوست من Wink
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، msr839 ، نسل سوخته
اولن که من به هیچ کس بد حرف نزدمو بی احترامی نکردم .....خودشون با لحن بد خوندن ......ماشالاه بعضی از دوستان خیلی ایده الیست هستن ! و این تحسین یا تحصین بر انگیزه ...... در کل من نظر خدمو دادم باز هم میگم کسی که 100 میلیون و 200 میلیون به بالا داره که احتمالن ارث رسیده بهش به فکر انتقال پول هست .یا میگه نمیشه ...اگر کاسب باشه همین جا 1 تومنو 2 تومن میکنه ......کسی که سرمایه کاری حالا مثل 250 ...با همون پولش میتونه همین جا زندگی  کنه........................ کلا بنده با این داستان های { وای خدایا با 200 میلیون مگه میشه مهاجرت کرد ؟! ایشش......یا  این تاپیک { امریکا قبول شدم  برم یا نرم }  فوق العاده مخالفم .....و ادم های که این دو مورد بالا رو میگن از نظر من ادم های  {******}  جلوی خودمو گرفتم خیلی .... .......ولی اینجا ایرانه دیگه ........در کل زیاد به خودتون نگرید ....و انقلابات مدنی و موکل کنید به تایم دیگه . سیر عظیم { پیام } و نقل قول ........مهم برنده شدنه که برنده نمشیم ................

وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله  Wink            ///////      سایه ها همیشه دروغ میگن!     //////
تشکر کنندگان: alirezanz ، meraj-fallahi ، msr839 ، copol ، behbod
آهنگ پیشنهادی دومم بعد از آهنگ قبلی که پیشنهاد داده بودم:
Writing's On The Wall - Sam Smith
اصن محشره این آهنگ Big Grin
دان کردین بگین نظرتونو Big Grin Cool
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: hameddjj ، aram_hpanahi ، alirezanz ، Malmal60 ، msr839 ، dv2017 ، sheghi ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 14:29)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:25)alirezanz نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 14:19)someonelikeyou نوشته:  علیرضا گیتار
فکر کنید ده ساله هستین و خونوادگی با ماشین بابایی میرید خرید ولی پارکینگ نیست و اگه ماشینو کنار خیابون بذارید ممکنه بدزدنش و به همین دلیل همه میرن پاساژ گردی ولی شما رو میذارن تو ماشین نگهبانی بدی و تازه بابات سوئیچو برده و شما حتی نمیتونید یه موزیک بشنوید یا حتی شیشه رو بزنید پایین یه هوایی بخورید
این علیرضا گیتاره
من بعد از خودم خیلی دوست دارم علیرضا برنده بشه ، خدایا توجه کن گفتم بعد از خودم یعنی اول خودم بعد علیرضا

دیگه مسخرشو گیر اوردن علیرضا هم باس ویزا بدن دیگه.. :/ (ایهام داشت Cool )

عاشقتم که هنوز باور نکردی جریان زن روسی و پونزده هزار دلار دروغ اول آوریل بوده
الان متوجه امضات شدم
جا داره به نیابت از دوست محروم و عجیب و غریبمون بهت بگم نازی

دروغ چیه اقا، مگه من با شما شوخی دارم پوتین خودش زنگ زد گفت Здравствуйте! منم گفتم Здравствуйте! بعدش گفت Добрый день! بهش گفتم Как дела? خلاصه اونم گفت хорошо, отлично
بعدش درباره ویزا باهم صحبت کردیم ازش پرسیدم چرا شخصا زنگ زده که گفت با اوباما سر من دعوا دارن منم از شرایط ویزاشون پرسیدم گفت شما که ویزاتو هروقت اراده کنی امادست 30 هزار دلارم میدیم بت، اون خبرم واقعی بود سامی هرچی میگه دروغه به حرفش گوش نکن اگه مزاحمته اسپتنازارو بگو بفرستم پخ پخش کنن Cool
До свидания! گفتو قطع کردیم

حالا نمیدونم چی کنم میترسم برم پیش پوتین باراک دلش بشکنه ولی از طرفی هم دوست دارم یه مدت از نیویورک برم مسکو رو تجربه کنم Shy

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
دوستان همیشه سبز سلام
توی نوشته ها پر از امید می بینم!
عزیزان من فقط چنتا جمله خلاصه می کنم:
شما شب که میخوابید ساعت رو کوک می کنید چون امید دارید که فردا بیدار میشید! 
بحث تلاش،کوشش،اعتقاد،مذهب،شانس و... تمام این موضوعات قابل بحث و گفتگو هست و تمام نظر ها هم قابل احترام.
هم دیگر رو تخریب نکنید و به دید مثبت به نظرها نگاه کنید.
تمام ما ها که اینجاییم مثل رود های خروشانی می مونیم که می خواییم به دریا برسیم تا آروم بگیریم؛ هرچند که دریا کوسه داره و گاهی اوقات طوفانی! اما ماهیت کلی دریا آرامشه!
Hope یادتون نره
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

(2016-04-22 ساعت 15:25)alireza_guitar نوشته:  دوستان همیشه سبز سلام
توی نوشته ها پر از امید می بینم!
عزیزان من فقط چنتا جمله خلاصه می کنم:
شما شب که میخوابید ساعت رو کوک می کنید چون امید دارید که فردا بیدار میشید! 
بحث تلاش،کوشش،اعتقاد،مذهب،شانس و... تمام این موضوعات قابل بحث و گفتگو هست و تمام نظر ها هم قابل احترام.
هم دیگر رو تخریب نکنید و به دید مثبت به نظرها نگاه کنید.
تمام ما ها که اینجاییم مثل رود های خروشانی می مونیم که می خواییم به دریا برسیم تا آروم بگیریم؛ هرچند که دریا کوسه داره و گاهی اوقات طوفانی! اما ماهیت کلی دریا آرامشه!
Hope یادتون نره

جمع کنین صاحابش اومد Smile

اقا من از حق کپی رایتتون دفاع کردم، مدارکشم موجوده، بگم؟؟ اره بگم؟؟ Wink

انسان با Hope زندست، آره داداش Hope نباشه Walking Dead میشی

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
با اجازه دوستان من هم تجربه خودم رو از قضیه امید، تلاش و شانس به اشتراک می زارم.

من این مطلب رو در مورد مهاجرت مثال می زنم . این مثال رو برای تمام زندگی می تونید در نظر بگیرید. بیاین گام به گام جلو بریم

هر فردی در زندگی باید هدفی داشته باشه یا بهتره بگیم هدفهایی رو برای خودش در نظر بگیره ( دلیل این امر نرسیدن به پوچی، زندگی یکنواخت و کسالت آور). مهاجرت یک هدف اولیه برای هیچ شخصی نیست و یا نمی تونه باشه. مهاجرت یک راه حل برای رسیدن به هدفهایی هست که امکان دسترسی به اون در شرایط فعلی مملکت خودمون دست نیافتنی هست و یا برای دست یافتن به اون به زمان بسیار طولانی تری نیاز داره که با توجه به عمر محدود انسان و اماده نبودن زمینه، مهاجرت عاقلانه تر است.
پس در گام اول باید گفت مهاجرت هدف نیست .

تا اینجای مطلب کسی نظر مخالف داره؟
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: alirezanz ، msr839 ، alireza_guitar ، dv2017 ، aram_hpanahi ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-21 ساعت 17:48)msr839 نوشته:  چرا redbul نیست؟
خیلی وقته ازش خبری نیست

منو داشتن ول میکردن تو سلول بغلی صداش میومد، جرمش خیلی سنگینه براش سنگین بریدن فک کنم، از اون بازی ها هم زیاد میکردن هی یکی با یه دسته چوبی میزد ببینه تحملش چقدره ردبول باخت، من اما همش میبردم Cool البته تا جایی که یادم میاد میبردم چون وسط بازی ییهو خوابم میبرد تو ی جای سفید بیدار میشدم ولی به @redbull@ خوش میگذشت همش داشت میرقصید اون آقاهه با اون وسیله که بهش میزد مث رقص نور میرقصید فک کنم عضو تئاترم شده بود صورتشو گریم کرده بودن احتمالا نقش کتک خورده رو بازی میکرد، داشتم میومدم گفت به همتون بگم بهش داره خوش میگذره همش تو سونا هست هروقت دوستان اجازه دادن بر میگرده از تفریح Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، msr839 ، dv2017 ، aram_hpanahi ، mehre cyrus ، نسل سوخته
(2016-04-22 ساعت 15:40)?!Seattle نوشته:  با اجازه دوستان من هم تجربه خودم رو از قضیه امید، تلاش و شانس به اشتراک می زارم.

من این مطلب رو در مورد مهاجرت مثال می زنم . این مثال رو برای تمام زندگی می تونید در نظر بگیرید. بیاین گام به گام جلو بریم

هر فردی در زندگی باید هدفی داشته باشه یا بهتره بگیم هدفهایی رو برای خودش در نظر بگیره ( دلیل این امر نرسیدن به پوچی، زندگی یکنواخت و کسالت آور). مهاجرت یک هدف اولیه برای هیچ شخصی نیست و یا نمی تونه باشه. مهاجرت یک راه حل برای رسیدن به هدفهایی هست که امکان دسترسی به اون در شرایط فعلی مملکت خودمون دست نیافتنی هست و یا برای دست یافتن به اون به زمان بسیار طولانی تری نیاز داره که با توجه به عمر محدود انسان و اماده نبودن زمینه، مهاجرت عاقلانه تر است.
پس در گام اول باید گفت مهاجرت هدف نیست .

تا اینجای مطلب کسی نظر مخالف داره؟

نه مشکلی نیست، منتها هدفی هست واسه رسیدن به اهداف دیگر که تا نباشه نمیشه به بقیه رسید بنابر این بسی مهم هست

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، ?!Seattle ، alireza_guitar ، dv2017 ، aram_hpanahi
سلام دوستان
چند روزه برام یک ایمیل با این متن و .. میاد

اخذ گرین کارت آمریکا از طریق استخدام در مراکز شغلی آمریکا
مهاجرت به امريكا ( ورود با گرين كارت) بهمراه شغل تضمين شده ( مشاغل غير تخصصي) با دريافت حقوق ساعتي ٨-١١ دلار امريكا ، ٤٠ ساعت كار در هفته.
همسر شما درصورت همراهی تان ، ميتواند بلافاصله در هر شغلي مشغول به كار شود و فرزندانتان نیز از آموزش رايگان بهره مند خواهندبود .
مدت زمان اخذ گرین کارت:
مدت پردازش سريع (يك سال و نيم براي متقاضيان ايراني و خاور ميانه اي)
شرایط لازم:
- بدون نياز به تجربه كاري
- بدون نياز به مدرك زبان انگليسي
- بدون نياز به تحصيلات
- براي افراد ١٨ سال تا ٥٥ سال و افراد خانواده ( فرزندان تا سن ٢١ سالگي)
هزینه وکالت:
پرداخت هزينه هاي حقوقي بصورت اقساط بوده و درطی مدت مذکور و همراه با پيشرفت پرونده خواهدبود

؟؟؟ حالا چی هست نمیدونم
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان