آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

درخواست آنلاین ویزای مهاجرتی (فرم DS-260)
جهت دریافت مشاوره تخصصی و تکمیل فرم ‎DS-260‎ با توجه به شرایط کیس، می توانبد با شرکت کارما سفر نیلی (پاریز تراول) تماس بگیرید.
021 44622214-16
.
همزمان با اعلام نتایج لاتاری، دسترسی کیسهای ‎2017‎ به فرم ‎DS-260‎ فعال شد.

لطفاً موارد مربوط به فرم ‎DS-260‎ را در این تاپیک ارسال کنید.

‎----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------‎
برای طبقه بندی و تفکیک پستهای مفید و غیرتکراری از سایر پستها و دسترسی سریع و راحت کاربران به جدیدترین و معتبرترین اطلاعات،
لطفاً به انتهای پستهای خود که دارای شرایط زیر هستند، یکی از هشتگهای #راهنما# #تجربه# #اطلاعات# #مبهم# و #بحث# را اضافه کنید.
همچنین می توانید پستها و مطالب سالهای گذشته را که هنوز معتبر است، نقل قول کرده (یا لینک داده) و هشتگهای مرتبط را اضافه کنید.
پستهای هشتگ دار بصورت دوره ای بررسی شده و لینک آن به صفحه اول تاپیک اضافه خواهد شد.

توجه: کلمه هشتگ شده باید بین دو کاراکتر # قرار بگیرد. (بدون فاصله)
نمونه: #هشتگ# پس از ارسال توسط سیستم به #هشتگ تبدیل خواهد شد.

#راهنما#
پستهای حاوی راهنما و مطالب آموزشی (جزئی و کلی) در مواردی که قبلاً ارائه نشده و یا بصورت ناقص ارائه شده

#تجربه#
بیان مواردی که شخصاً تجربه کرده و یا از نزدیک شاهد بودید.
(از این هشتگ برای شنیده‌ها، شایعات و سایر مواردی که مطمئن نیستید، استفاده نکنید.)

#اطلاعات#
نمونه مدارک (ترجمه رسمی، تمکن مالی، مدارک پزشکی، نظام وظیفه، تحصیلی و ‎...)‎
تصویر فرمها و صفحات سایت در حالت خاص
متن و فرمت پیامها و ایمیلهای دریافتی (رسمی)
و موارد مشابه
توجه: قبل از ارسال موارد فوق، اطلاعات حساس و شخصی خود را پاک کنید.

#مبهم#
سوالاتی که بدون پاسخ مانده یا نظرات مختلف و متناقضی در مورد آن ارائه شده
مواردی که تاکنون توضیح مشخصی برای آن ارائه نشده
پاسخ به موارد مبهم (حتماً پست مربوطه را نقل قول کرده و یا لینک پست را در متن پاسخ قرار دهید)

#بحث#
اصلاح مطالب موحود در لیست صفحه اول و درخواست ایجاد بحث در مورد موضوع مشخص
* پس از بررسی، در صورت نیاز موضوع مورد نظر در بخش "بحث تخصصی" ایجاد خواهد شد تا سایر کاربران هم نظرات خود را در مورد این موضوع اظهار کنند.

.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: babak12 ، KORYO ، کریمی۲۱۶ ، aminrahimi
مطالب و فایلهای مفید:
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: a_cute65 ، shahram es ، کریمی۲۱۶ ، aminrahimi ، KORYO
سوالات متداول:


موارد مبهم و بدون پاسخ مشخص:

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
.
راهنمای فرم ‎DS-260


برای شروع پروسه کیس شما و دعوت شدن به مصاحبه، باید ابتدا درخواست ویزای مهاجرتی را با تکمیل و ثبت فرم آنلاین ‎DS-260‎ اعلام کنید.

ویزای گوناگونی ‎(DV)‎ فقط تا پایان دوره ‎(30‎ سپتامبر ‎2017)‎ قابل صدور است و از لحاظ قانونی تا پایان دوره فرصت دارید تا فرم ‎DS-260‎ را تکمیل و ارسال کنید، ولی توجه داشته باشید که اکثر ایرانیان بخاطر پروسه اداری و کلیرنس طولانی، در اواخر دوره با مشکلاتی مانند کمبود وقت برای دریافت ویزا، اتمام سهمیه ماهانه سفارت، کمبود ویزای باقیمانده برای منطقه آسیا یا جهان و ‎...‎ مواجه می شوند. بنابرین هر چقدر مصاحبه زودتر انجام شود و پروسه اداری کوتاهتری داشته باشید، شانس بیشتری برای دریافت ویزا خواهید داشت.

بسیاری از عوامل موثر در پروسه صدور ویزا، خارج از اختیار شماست (مانند کیس نامبر، تصمیم آفیسر مصاحبه کننده و ‎...)‎ ولی با اقدامات مناسب و به موقع در مواردی که در کنترل شماست می توانید به میزان قابل توجهی شانس خود را برای دریافت ویزا افزایش دهید؛ یکی از مهمترین این اقدامات، تکمیل و ثبت فرم ‎DS-260‎ می باشد که باید با دقت و در اسرع وقت انجام شود.

پروسه کیس شما با تکمیل و ثبت فرم ‎DS-260‎ عضو اصلی شروع شده و توسط ‎KCC‎ (مرکز رسیدگی کننده به کیس های لاتاری) بررسی و برای مصاحبه آماده می شود.
در این بررسی مقدماتی، ممکن است کیس شما بصورت سطحی از نظر امنیتی چک شود و همچنین بر اساس اطلاعات اظهار شده در فرم، ممکن است به آفیسر رسیدگی کننده در سفارت، موارد خاص و مبهم را متذکر شوند تا آفیسر با بررسی بیشتر و دقیقتر موضوع هنگام مصاحبه، نتیجه نهایی را اعلام کند و یا برای بررسی تخصصی تر به سازمانهای اطلاعاتی مربوطه ارجاع دهد. (کلیرنس)

بی دقتی در تکمیل فرم و ارایه نامناسب اطلاعات ممکن است باعث طولانی شدن پروسه اداری و کلیرنس احتمالی کیس شود. بنابرین با دقت و حوصله سوابق و شرایط خود را مرور کرده و با در نظر گرفتن نحوه عملکرد پروسه لاتاری و اطلاعات و تجارب دوره های گذشته، نسبت به تکمیل و ثبت فرم اقدام کنید.


نکاتی در مورد فرم ‎DS-260
توجه: بعضی از این موارد ممکن است در این دوره تغییر داده شود.

  • محتوای این فرم متغیر بوده و نسبت به شرایط کیس ممکن است در بعضی موارد توضیحات و جزییات بیشتری از شما بخواهد.

  • محدودیتی در تعداد ورود و ویرایش فرم وجود ندارد و در هر مرحله می توانید فرم را ‎SAVE‎ کرده و بعداً از همان مرحله ادامه دهید.

  • فرم مرحله به مرحله به پیش می رود و در هر مرحله باید کلیه اطلاعات خواسته شده را تکمیل کنید تا مرحله بعد فعال شود.
    البته بعضی از این اطلاعات اختیاری بوده و می توانید خالی بگذارید و یا از گزینه ‎DOES NOT APPLY‎ استفاده کنید.
    این مسئله مشکلاتی را در بخش اطلاعات پاسپورت (برای افراد فاقد پاسپورت) و آدرس ارسال گرین کارت در آمریکا (برای افرادی که آدرس آمریکا ندارند) ایجاد می کند
    که در ادامه توضیح داده خواهد شد.

  • پس از تکمیل تمام اطلاعات، وارد بخش ‎REVIEW‎ می شوید و در این بخش می توانید براحتی اطلاعات را مرور کرده و در صورت نیاز ویرایش کنید.

  • پس از مرور اطلاعات و ثبت نهایی، فرم قفل می شود و نمی توانید بصورت مستقیم اطلاعات فرم را ویرایش کنید.
    ولی در صورت نیاز می توانید با ارسال ایمیل به ‎KCC‎ (قبل از تحویل کیس به سفارت) و یا سفارت (بعد از تحویل کیس به سفارت) فرم را مجدداً باز کنید.
    این پروسه، آنلاک کردن فرم ‎(UNLOCK)‎ نامیده می شود و محدودیتی ندارد ولی با هر بار آنلاک ممکن است کیس شما بیشتر بررسی شده و دیرتر به مصاحبه دعوت شوید.

  • برای اصلاح اشتباهات و تغییرات جزئی، نیاز به آنلاک کردن فرم نیست و در روز مصاحبه می توانید این موارد را اطلاع دهید.

  • محل مصاحبه بعد از ثبت نهایی فرم، حتی پس از آنلاک کردن، بصورت مستقیم قابل تغییر نیست و باید درخواست خود را همراه با علت، به ‎KCC‎ ارسال کنید. (پیش از تعیین شدن وقت مصاحبه و تحویل کیس به سفارت) برای تغییر محل مصاحبه پس از دریافت وقت مصاحبه، باید با سفارت قبلی مکاتبه کنید.

  • در صورت نیاز می توانید عضو جدید به کیس اضافه کنید ولی نمی توانید عضوی را از لیست حذف کنید!
    برای حذف عضو، او را بعنوان همراه، در فرم عضو اصلی، معرفی نکنید و بهتر است موضوع را به ‎KCC‎ اطلاع دهید.

  • فرم ‎DS-260‎ را باید برای همه اعضای کیس تکمیل و ثبت کنید.
    پروسه کیس شما، با ارسال فرم عضو اصلی شروع می شود و برای جلوگیری از طولانی و پیچیده شدن پروسه، بهتر است فرم همراهان نیز هر چه سریعتر تکمیل شود.

  • علاوه بر کیسهای لاتاری، برای سایر کیسهای مهاجرتی نیز از فرم ‎DS-260‎ استفاده می شود و ممکن است بعضی از گزینه ها و سوالاتی که برای سایر کیسها مهم است، در کیسهای لاتاری بی تأثیر باشد.

  • در این مرحله از پروسه لاتاری (تکمیل و ثبت فرم)، از شما عکس درخواست نمی شود.


برای دسترسی به فرم، به سایت ‎https://ceac.state.gov/‎ مراجعه کرده و روی ‎DS-260, Online‎  Immigrant ‎Visa and Alien Registration Application‎ در بخش ‎IMMIGRANT‎ کلیک کنید و یا از لینک مستقیم ‎https://ceac.state.gov/iv‎ استفاده کنید.



در صفحه بعدی، کیس نامبر را بدون صفرهای اضافی وارد کرده و ‎Continue‎ بزنید. (مثلاً ‎2017AS00001234‎ را بصورت ‎2017AS1234‎ وارد کنید.)
* دو حرف بعد از ‎2017‎ را می توانید بصورت بزرگ یا کوچک وارد کنید. (هر دو قابل قبول است.)



صفحه بعد علاوه بر کیس نامبر، تاریخ تولد متقاضی را درخواست می کند. همچنین در زیر تاریخ تولد ‎(I am the)‎ باید با انتخاب یکی از گزینه های
‎APPLICANT‎ متقاضی، ‎ATTORNEY‎ وکیل (نماینده قانونی) یا ‎THIRD-PARTY AGENT‎ شخص ثالث (سایر عوامل)، نسبت خود را با کیس اعلام کنید.
* در کیسهای لاتاری بر خلاف سایر کیسهای مهاجرتی، این سه گزینه کاملاً مشابه هم بوده و در عمل فرقی با هم ندارد.



پس از ورود این اطلاعات و با کلیک روی Continue، به صفحه اصلی فرم ‎DS-260‎ وارد می شوید.

* در صورت عدم فعالیت به مدت 20 دقیقه پیام ‎time out‎ نمایش داده می شود و برای ادامه باید دوباره وارد شوید.


در حال تکمیل........

.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
Big Grin 
درود خدمت همه دوستان گرامی و زحمتکشان این سایت. من کیس نامبرم زیر ‎1000‎ هستش. کسی میدونه تا کی فرصت دارم که فرم ‎260‎ رو پر کنم؟ بنده چون در حال حاضر پاسپورت ندارم، نمیتونم این فرم رو پر کنم چون از من شماره سریال پاسپورت میخواد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-05-06 ساعت 08:45)mazdak770 نوشته:  
درود خدمت همه دوستان گرامی و زحمتکشان این سایت. من کیس نامبرم زیر ‎1000‎ هستش. کسی میدونه تا کی فرصت دارم که فرم ‎260‎ رو پر کنم؟ بنده چون در حال حاضر پاسپورت ندارم، نمیتونم این فرم رو پر کنم چون از من شماره سریال پاسپورت میخواد.


1. کیسهای زیر ‎2500-3000‎ بهتره تا آخر ‎may‎ فرم رو ارسال کنند تا در ماه اکتبر یا نوامبر مصاحبشون انجام بشه و فرصت کافی برای کلیرنس احتمالی داشته باشند
2. بجای PASSPORT، فعلا گزینه ‎OTHER TRAVEL DOCUMENTS‎ انتخاب کنید. در این حالت اطلاعات پاسپورت نمیخواد و بعد از گرفتن پاسپورت میتونید اصلاح کنید. (حتی در روز مصاحبه)
.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sherwean001 ، matin.sh ، milaveh ، آلیس-1980 ، babak12 ، cupcake ، electronman ، matin86 ، boss ، KORYO ، admiral.arash
(2016-05-06 ساعت 15:02)Kaveh نوشته:  
(2016-05-06 ساعت 08:45)mazdak770 ‎pid='709586 نوشته:  
درود خدمت همه دوستان گرامی و زحمتکشان این سایت. من کیس نامبرم زیر ‎1000‎ هستش. کسی میدونه تا کی فرصت دارم که فرم ‎260‎ رو پر کنم؟ بنده چون در حال حاضر پاسپورت ندارم، نمیتونم این فرم رو پر کنم چون از من شماره سریال پاسپورت میخواد.


1. کیسهای زیر ‎2500-3000‎ بهتره تا آخر ‎may‎ فرم رو ارسال کنند تا در ماه اکتبر یا نوامبر مصاحبشون انجام بشه و فرصت کافی برای کلیرنس احتمالی داشته باشند
2. بجای PASSPORT، فعلا گزینه ‎OTHER TRAVEL DOCUMENTS‎ انتخاب کنید. در این حالت اطلاعات پاسپورت نمیخواد و بعد از گرفتن پاسپورت میتونید اصلاح کنید. (حتی در روز مصاحبه)
.


سلام. کسانی که باید پاسپورتشون رو تمدید کنند هم شماره سریالشون عوض میشه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: salehpq
(2016-05-06 ساعت 15:16)Big apple ‎pid='709656 نوشته:  
(2016-05-06 ساعت 15:02)Kaveh ‎pid='709653 نوشته:  
(2016-05-06 ساعت 08:45)mazdak770 ‎pid='709586 نوشته:  
درود خدمت همه دوستان گرامی و زحمتکشان این سایت. من کیس نامبرم زیر ‎1000‎ هستش. کسی میدونه تا کی فرصت دارم که فرم ‎260‎ رو پر کنم؟ بنده چون در حال حاضر پاسپورت ندارم، نمیتونم این فرم رو پر کنم چون از من شماره سریال پاسپورت میخواد.


1. کیسهای زیر ‎2500-3000‎ بهتره تا آخر ‎may‎ فرم رو ارسال کنند تا در ماه اکتبر یا نوامبر مصاحبشون انجام بشه و فرصت کافی برای کلیرنس احتمالی داشته باشند
2. بجای PASSPORT، فعلا گزینه ‎OTHER TRAVEL DOCUMENTS‎ انتخاب کنید. در این حالت اطلاعات پاسپورت نمیخواد و بعد از گرفتن پاسپورت میتونید اصلاح کنید. (حتی در روز مصاحبه)
.


سلام. کسانی که باید پاسپورتشون رو تمدید کنند هم شماره سریالشون عوض میشه؟


شماره پاسپورت، تاریخ صدور و تاریخ انقضا بعد از تمدید پاسپورت تغییر میکنه
میتونید با اطلاعات پاسپورت فعلی فرم رو پر کنید و روز مصاحبه اطلاعات پاسپورت جدید رو به سفارت اعلام کنید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Big apple ، matin86
‎@kaveh‎
اقا کاوه عزیز، منتظر ادامه آموزش تکمیل فرم ‎ds-260‎ هستیم، مرسی
!Follow Your Dreams

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farzad1364 ، Kaveh ، فلوریا ، aminrahimi ، آریانیک
الان فرم باز شده برای تکمیل ؟
‎Case Number :‎ 47₩₩
‎Abudhabi‎
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها ‎: 29‎ ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: aminrahimi
سلام دوستان
من اپليكنت اصلي نيستم و همراه محسوب ميشم.يادم نيست اون موقع تو پر كردن فرمها شماره پاسپورت منو ازم خواست يا نه. در هر حال من پاسپورتم ١ سال ديكه تمومه و ميخوام تمديدش كنم و بعد فرم رو بفرستيم.مشكلي نيست؟؟ قضيه چجوريه؟؟

ممنونم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام منم برنده شدم کیس نامبرم ‎4XXX‎ هست تا کی وقت دارم فرم ‎ds-260‎ رو پرکنم و ایا اینکیس نامبر خوبه یا نه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: aminrahimi
(2016-05-06 ساعت 17:47)milaveh نوشته:  
الان فرم باز شده برای تکمیل ؟

بله باز شده میتونید پر کنید
کیس نامبر:2016AS46xx ‎<<‎ مصاحبه:31مارچ ابوظبی ‎<<‎ وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه ‎AP

         
اپدیتها: ‎3April , 22,26,28May , 8,11August‎ و بالاخره ‎14August‎ کلیر بعد از ‎137


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: aminrahimi
سلام یه سوال داشتم اگه لطف کنید پاسخ بدید متشکر میشم من یکی از برندگان لاتاری ‎2017‎ هستم برای تکمیل فرم ‎ds260‎ آدرس در آمریکا می خواهد که من ندارم خواستم ببینم چه کار کنم جواب ندهم آیا در گرفتن ویزا تاثیر منفی دارد که اگه اینجور باشه به هر صورت شده یه آدرس پیدا کنم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2016-05-06 ساعت 23:05)kazem46 نوشته:  
سلام یه سوال داشتم اگه لطف کنید پاسخ بدید متشکر میشم من یکی از برندگان لاتاری ‎2017‎ هستم برای تکمیل فرم ‎ds260‎ آدرس در آمریکا می خواهد که من ندارم خواستم ببینم چه کار کنم جواب ندهم آیا در گرفتن ویزا تاثیر منفی دارد که اگه اینجور باشه به هر صورت شده یه آدرس پیدا کنم


شما حتما باید به این سوال جواب بدین
اگه میتونید آدرس آشنا پیدا کنید چه بهتر اگرم نمیتونید آدرس هتلی در شهری که در آمریکا قصد دارید برید بدهید و روز مصاحبه اگه سوال شد بگین که کسی نداشتین که آدرسشو بدین آدرس هتل دادین ولی خب موقع ورود به آمریکا یا موقع واریز هزینه گرین کارت حتما یه آدرس ثابت بدین چون گرین کارتتون به اون آدرس ارسال میشه
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 ‎June‎ &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... ‎Sad‎ )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از ‎247‎ روز ‎
گرفتن ویزا 12 آگوست ‎Big Grin
سفرنامه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، matin86 ، mohajer1360 ، aminrahimi ، bahareh75




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان